Hobby

Hobby

A Hobby kategória tele van átgondolt szerkentyűkkel mindazok számára, akik szívesen töltik aktívan az idejüket. A kínálatunkban praktikus szerszámok találhatók az ezermestereknek, széles választék a kiskedvenceknek és minden, amihez egy hagyományos grillezéshez és még sok máshoz is, ami jól jöhet a szabadidős tevékenységek során.

Alkategóriák

  • Kiskedvenceknek

    Szerezzen örömet kiskedvencének egy szórakoztató játékkal, új tálkával vagy egy kényelmes fekhellyel! De ne felejtse el kibővíteni a felszerelését sem olyan segédeszközökkel, amelyek segítenek lerövidíteni a kisállat karmait vagy kifésülni a szőrét. Ha valami kevésbé megszokott dolgot keres, akkor a kutya fogkefét vagy az tudjuk ajánlani.

  • Barkácsolás

    A Hobby kategória tele van ötletes kütyükkel mindazok számára, akik szeretik aktívan tölteni szabadidejüket. Kínálatunkban praktikus eszközöket talál a barkácsoláshoz, termékek széles választékát háziállatok számára, mindent, amire szüksége lehet egy hagyományos grillezéshez, és még sok más hasznos terméket.

  • Auto-motor

    Sok időt tölt az autóban vagy az autók a hobbija? Akkor jó helyen jár! Rendszeresen bővítjük a kínálatunkat a legkülönfélébb, autóba való szerkentyűkkel, amelyek kellemesebbé teszik az úton töltött időt. Napellenzőket, ülésre való rendszerezőket, okostelefon és navigáció tartókat, töltőket és autóápolási termékeket talál, amelyekkel könnyedén tökéletes állapotban tarthatja a járművét.

  • Kemping és utazás

    Méretre szabott kategória mindazok számára, akik szeretnek utazni, sátorozni és a szabadban tölteni az időt. Mindegy, hogy a természetben tervez kirándulni, a tengerparton fog nyaralni vagy a családjával szeretne sátorozni. Ebben a kategóriában egy csomó jól átgondolt terméket talál, amelyek jól jönnek majd az utazás során - különféle rendszerezők, rovarriasztók, mérlegek poggyászra és többfunkciós segédeszközök, amelyekkel minden akadályt legyőzhet, amely az utazások során elénk gördülhet.

  • Grillezés

    Itt van a grill szezon és ezzel együtt a gyönyörű együtt töltött pillanatok. Annak érdekében, hogy az ön grillezője legyen a numero uno, a NAAU különböző grillezőkészletet kínál Önnek és néhány hozzátartozó dolgot, hogy olyan ételeket tudjon készíteni mint egy igazi grillmester! Tekintse meg: Konyha és Tálalás kategóriánkat is!

  • Öngyújtók

    Az öngyújtó valóban elengedhetetlen, és mindig nagyon hasznos. Az öngyújtónak több előnye van a gyufával szemben - nem égeti meg az ujjait és használható még akkor is, ha túlságosan fúj a szél.

  • Szórakozás

    Születésnapra, ünnepre, évfordulóra, legénybúcsúra vagy csak simán egy nagy partira készül? Akár a tervezési szakaszban, akár a küszöbön áll, az NAAU számos nagyszerű termékkel rendelkezik, hogy fel tudjon dobni bármilyen partit! Tipp: Rengeteg ajándékunk van a nőknek és a férfiaknak is egyaránt.

  • Érdekességek

    Maga is imádja a nagyszerű eszközöket és hasznos kütyüket, melyek nincsenek másnak? Vagy egy érdekes multifunckionális eszközt keres, vagy olyat mászert mely kihúzza sarkából a tüskét? Mi van azokkal a dolgokkal, amelykről senki sem tudja, mire valók? :) Kém toll vagy szemüveg, GPS helymeghatározó, 2x2 cm nagy minikamera, pulzus-oximéter? Ha szívesen fedez fel és próbál ki újat, akkor ez a hely önnek lett teremtve!

  • Egyéb

    Más érdekességek e-shopunkból. IPhone borítók, tokok, karkötők és még sok más Ön és barátai számára.

  • Nyári termékek

    Nagyszerű tárgyakkal teli kategória, amelyekkel a nyári fürdőzést és a szabadidőt egy magasabb szintre emelhetjük. Szuper felfújható matracok vicces mintával, úszógumi és karúszó a legkisebbeknek és egy csomó más nagyszerű termék, amelyek biztosan jól jönnek nyáron a strandon vagy a nyaraláson.

  • Kerékpározás

    Kerékpározás

  • Védőfelszerelések

    Maszkok, légzésvédők, antibakteriális gélek és más védelmi eszközök. A raktárak gyorsan ürülnek, de ami elérhető, azt gyorsan és átláthatóan találhatja itt meg.

  • Pattintható aromagolyók

    Webáruházat, trafikot vagy élelmiszerboltot üzemeltet? Forgalmazzon pattintható aromagolyókat - újdonság a magyar piacon!

    Több információért ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az info@naau.hu-n – alig várjuk, hogy együttműködhessünk.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 490 tételből
  • 1 990 Ft Raktáron

    A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható.

     
    1 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 861 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

    A Mr.Blast aromagolyó applikátort azoknak ajánljuk, akik szeretik az egyszerű dolgokat. Az aromagolyót két egyszerű lépésben helyezheti be vele a cigaretta, a HEET vagy a slim filterébe. Az applikátor egy praktikus füllel rendelkezik, amellyel például kulcstartóra rögzíthető.

    Választható 1x Szín
    861 Ft
    Választható 1x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    50 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Ideális módja annak, hogyan legyen saját tökéletes cigarettákat néhány másodperc alatt alacsony áron sodorni. Levehető dohánytartó, szép és modern dizájn, állítható cigaretta sűrűség átkapcsoló, ergonomikus töltő test cigarettasodróval és csúszásgátló alappal. A cigarettákat bárhol és bármikor elkészítheti, amikor csak akarja.

     
    5 820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Hiányoznak Önnek a mentolos cigik, amelyek forgalmazását az EU irányelve miatt betiltották? Ne aggódjon, ezekkel a golyókkal bárhol és bármikor újra felidézheti az ízüket.

     
    1 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható

     
    1 150 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    A különleges méhsejt szerű szerkezete a sejtek elmozdulásával képes elnyeli a rá nehezedő nyomást,és lehetővé teszi a levegő áramlását. Különleges technológiájának köszönhetően teljesen elnyeli a testsúlyból eredő nyomást. A zselés ülőpárnát használhatja irodában, otthon, de akár az autódban is.

     
    4 150 Ft
    48 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    Bármilyen típusú élelmiszerhez alkalmas - hús, hal, zöldség. Az étel nem ég oda, puha, szaftos és ízletes marad. A sütőlap közvetlenül a rácsra illeszkedik, így nem esik le róla az étel. Gond nélkül tisztítható, valamint bármilyen méretű és alakú grillsütőre rátehető.

     
    1 320 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Egyedülálló ízélmény minden szippantásnál - az áfonya és a menta kombinációja nagyon népszerű, a golyóknak intenzív íze és kellemes aromája van. Nem tudja melyik ízt válassza? Ezt a választást biztosan nem fogja megbánni!

     
    1 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 16 650 Ft Raktáron

    Csapoljon frissítő sört vagy más italt ebéd után vagy grillezés közben az InnovaGoods otthoni sörcsappal! Egy külön tartály található benne a jégre, amely anélkül tartja hidegen az italt, hogy felhígítaná. Nyűgözze le a barátait a következő grillezésen ezzel a csodás formatervezésű minisörcsappal!

     
    16 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 320 Ft Raktáron

    Ideális módja annak, hogyan legyen saját tökéletes cigarettákat néhány másodperc alatt alacsony áron sodorni. Levehető dohánytartó, szép és modern dizájn, állítható cigaretta sűrűség átkapcsoló, ergonomikus töltő test cigarettasodróval és csúszásgátló alappal. A cigarettákat bárhol és bármikor elkészítheti, amikor csak akarja.

     
    6 320 Ft
    21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Ez a láncfűrész tárcsa fához nem hiányozhat egyetlen barkácsnűhelyből. Az egymás után menő jobb és bal fogak garantálják a puha és keményfa, műanyag, jég és keménygubi szétvágását is.

     
    1 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
  • 990 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Ennek az adapternek köszönhetően most már nem kell félnie, hogy Nagy-Britanniába utazva nem tudná feltölteni a mobiltelefonját vagy nem tudna használni más műszaki cikket. Könnyű, egyszerűen használható és csak kis helyet foglal a poggyászban. Átmérője kb. 4 cm. Biztosítékkal: 13 A. A feszültség 250 V-ot éri el.

     
    990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    Szuper erős gumírozott vízálló ragasztószalag, kiváló minőségű anyagból. Különböző tárgyak foltozásához, összeillesztéséhez, lezárásához és javításához használható.

     
    1 990 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 150 Ft Raktáron

    Könnyen és leginkább örömmel átrajzolni! Csak tegye a deszkára az eredetit a kiválasztott motívummal, tegyen rá egy tiszta papírt, kapcsolja be a lámpát, és elkezdheti a rajzolást. Kiválaszthatja a LED-fény intenzitását is, és ügyeljen arra, hogy a rajzolás során egyetlen részlet se maradjon le. A tábla praktikus, könnyen áthelyezhető, és bármilyen...

     
    6 150 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Nem tudja, hogy melyik ízesítést válassza kipróbálni? Az íz mix ezt nagyban megkönnyíti Önnek! Ebben a mixben a legtöbb Aroma King pattintható aromagolyó ízesítést megtalálja, amelyet meg lehet nálunk választani. Az Aroma King pattintható aromagolyók könnyedén behelyezhetők a filterbe a mellékelt zsebapplikátor vagy az újratölthető Aroma King applikátor...

     
    1 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Oldja meg egyszer és mindenkorra a fülzsír problémáit! A fültisztító pálcikák nem környezetbarátok, ráadásul nem alkalmasak a fül tisztítására. Ez a vákuum készülék alkalmas kisgyermekek és felnőttek számára. Használata teljesen egyszerű - egy gombbal kapcsolja be, helyezze a fülébe, és a készülék kiszívja az összes fülzsírt és szennyeződést. Nem kell...

     
    2 650 Ft
    30 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Az ICE BLAST - jeges robbanás ízesítés a friss menta és a hűsítő mentol kombinációja. Ha imádta a mentolos cigit és szereti a friss ízeket, akkor ez kimondottan Önnek való. Az Aroma King pattintható aromagolyók könnyedén behelyezhetők a filterbe a mellékelt zsebapplikátor vagy az újratölthető Aroma King applikátor segítségével.

     
    1 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 320 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Töltsön cigarettát minimális erőfeszítéssel - ez a Gerui cigarettatöltő percek alatt több mint 20 cigarettát képes megtölteni. Alkalmas minden típusú dohányra, szabványos átmérőjű és hosszúságú hüvelyre.

     
    6 320 Ft
    21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Átlátszó arcvédő, amely sokoldalúan használható. Véd a cseppfertőzéssel, forgáccsal és fűrészporral szemben is. A nagyobb biztonság érdekében használhatja védőszemüveggel, szájmaszkkal, légzésvédővel stb. Az arcvédő semmiképp sem szolgál szájmaszk és légzésvédő teljes értékű helyettesítőjeként.

     
    820 Ft
    33 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Ha szeret vízipipázni, akkor a görögdinnye gazdag ízét és karakteres édes aromáját biztosan ismeri. Élvezze bárhol és bármikor a nagy Mr. Blast pattintható aromagolyó csomaggal.

     
    1 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Személyre szabott ízesítés mindazoknak, akik imádták a mentolos cigit, amely az EU irányelve alapján kikerültek a forgalomból. Az Aroma King pattintható aromagolyók könnyedén behelyezhetők a filterbe a mellékelt zsebapplikátor vagy az újratölthető Aroma King applikátor segítségével.

     
    1 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 320 Ft Raktáron

    Töltse a cigarettát minimális erőfeszítéssel - ez a Gerui cigarettatöltő több mint 20 cigarettát képes megtölteni pár perc alatt. Minden dohány típushoz, szabványos átmérőjű és hosszúságú cigarettahüvelyhez alkalmas.

     
    6 320 Ft
    46 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Egyedülálló ízélmény minden szippantásnál - a friss eper édes ízesítése nagyon népszerű, a golyóknak intenzív íze és kellemes aromája van. Nem tudja melyik ízt válassza? Ezt a választást biztosan nem fogja megbánni!

     
    1 490 Ft
    66 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    7 Review(s)

    Nem kell többé küzdenie a sötéttel és a vakító fényekkel,  amikor éjszaka kimegy a mosdóba. Amint mozgást érzékel felkapcsol a fény és pár másodperc tétlenség után lekapcsol.

     
    1 490 Ft
    94 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    A karosszéria javító segítségével pofonegyszerűen eltávolíthatja az autóján keletkezett horpadásokat a nehezen hozzáférhető helyeken is. A javítás gyors és egyszerű. Hasonló készletet használnak a profik is az autószervizben - most már maga is ugyanolyan eredményeket érhet el, mint ők. Meglátja, hogy a karosszérián nyoma sem marad a horpadásnak. Autóra és...

     
    2 650 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    Ez a kesztyű eltünteti a kihullott szőrzetet, és egyben maszírozza a bőrt és serkenti a vérkeringést is. Alkalmas érzékeny és fiatal állatoknak is.

     
    990 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 732 Ft Raktáron

    Praktikus karkötő ezermesterek számára, amely a belevarrott mágneseknek köszönhetően megtartja a csavarokat, szegeket, anyacsavarokat és rajzszögeket is. Tépőzárral zárható, ennek köszönhetően bármilyen kéz méretéhez hozzáigazítható.

    Választható 2x Szín
    1 732 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Jeges újdonság mindenkinek, aki imádja a frissítő ízesítéseket. Élvezze a hűsítő füstöt és a hűvös menta téveszthetetlen aromáját minden egyes szippantásnál.

     
    1 490 Ft
    31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Az igazi cseresznye kellemes, enyhén édeskés és tökéletesen kiegyensúlyozott íze. Ha igazi ínyenc és szeretné élvezni a cseresznye kiváló ízét minden egyes szippantásnál, akkor ne habozzon.

     
    1 490 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Egzotikus gyümölcsök édes ízének hulláma egy csomag Mr. Blast pattintható aromagolyó formájában. Élvezze a citrosfélék, az ananász és a kivi intenzív ízét minden egyes szippantásnál.

     
    990 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Ez a termék sok-sok jégkockát hoz létre egyedülálló kettős kamrával. Nem toxikus ftalátmentes műanyagból készült.

     
    2 490 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Nem kérdés, hogy az egyik legnépszerűbb ízesítés a piacon - áfonya! Biztosan emlékszik még az áfonyás pattintható cigire, amelyet kivontak a forgalomból az EU irányelve miatt - idézze fel az ízét az Aroma King pattintható aromagolyókkal! Az Aroma King pattintható aromagolyók könnyedén behelyezhetők a filterbe a mellékelt zsebapplikátor vagy az...

     
    1 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Az ünnepeltnek már mindene megvan és a kérdésre, hogy mit szeretne, mindig azt válaszolja, hogy SEMMI-t? Akkor van egy páratlan megoldásunk, ajándékozzon neki SEMMI-t ajándék csomagolásban! És miért? Mert a semmivel semmit se ronthat el!

     
    1 650 Ft
    22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    A pulzoximéter egy ideális eszköz szívbetegségben vagy asztmában szenvedők számára. Ugyanakkor sportolók és nagy magasságban mozgó emberek (pl. síelők, hegymászók vagy sportpilóták) is használhatják. Ez egy egyszerű módja annak kiderítésére, hogy jelenleg mennyi oxigén van a vérében, és mekkora a pulzusa. Felnőtteknél és gyermekeknél egyaránt használható.

     
    2 990 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    3 Review(s)

    Csodálatos multifunkcionális szögvonalzó, amely nélkülözhetetlen segítővé válik minden építő, kézműves vagy ezermester számára! Mivel a vonalzónak több szöge van, sok időt és energiát takarít meg.

     
    1 320 Ft
    19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Ez a toll rendelkezik azzal a professzionális, gyors-javítóformulával, melyen hatékonyan kezelheti a gépkocsin esett felületi sérüléseket. Egyszerű és extrém-hosszan tartó megoldást nyújt minden apró zavaró lakksérülésre.

     
    820 Ft
    100 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    3 Review(s)

    Digitális zsebmérleg öt helyes, kék háttérvilágítású LCD kijelzővel. 200 grammig mér, 0,01 g felbontással, rendelkezik nullázó (TARE) funkcióval.

     
    1 990 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Biztonságosan intézze a telefonhívásokat autó vezetés közben, halgassa a zenét a telefonból vagy SD kártyáról vagy töltse fel az elektromos berendezéseket. Ez a FM Transmitter tökéletes drótnélküli kapcsolatot létesít a Bluetooth készülékekkel, USB porttal és handsfree funkcióval is rendelkezik.

     
    2 490 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    A görögdinnye kiváló és gazdag íze a friss mentával kiegészítve. Az Aroma King pattintható aromagolyók könnyedén behelyezhetők a filterbe a mellékelt zsebapplikátor vagy az újratölthető Aroma King applikátor segítségével. Élvezze a nagyszerű ízt minden szippantásnál!

     
    1 490 Ft
    49 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Legyen ön professzionális kézműves, vagy hobby barkácsoló, betörött csavarokkal biztosan találkozott már. Hogyan húzzuk ki őket, ha nem tudjuk emberfeletti erővel és klasszikus csavarhúzókkal? A speciális fúrók segítségével néhány pillanat alatt megoldja a problémát.

     
    1 490 Ft
    100+ csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Imádja a piňa coládát? Akkot nem hiányozhatnak a készletéből ezek a golyók! A fehér rum, a kókusztej és az ananászlé íze, amelyet az elsőtől az utolsó szippantásig élvezhet.

     
    1 490 Ft
    24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    6 Review(s)

    Gyakran vezet éjszaka és szeretné egy kicsit jobban látni az utat? Csak annyit kell tennie, hogy ezt a klipet felteszi bármilyen dioptriás szemüvegre, ezáltal javítja a láthatóságot rossz fényviszonyok között, kiküszöböli a lehetséges fényeket, és vezetés közben nem lesz fáradt!

     
    1 650 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Ezzel a praktikus toldócsővel eltávolítja a piszkot a nehezen hozzáférhető helyekről is. A toldócső 30 csövecskével van ellátva, amelyek a fiókokban, billentyűzeteken, rolókon, szellőzőnyílásokban, polcokon, irattartókon és sok más egyeben lévő kosz eltávolítására szolgál.

     
    1 650 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    A jeges sárgadinnye egy nagyon népszerű és egészséges dinnyeváltozat - a gyümölcs húsának állaga a mangóra hasonlít, de az íze inkább az ananászra emlékeztet. Élvezze az édes, friss ízét minden egyes szippantásnál! Az Aroma King pattintható aromagolyók könnyedén behelyezhetők a filterbe a mellékelt zsebapplikátor vagy az újratölthető Aroma King applikátor...

     
    1 490 Ft
    77 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Az őszibarack édes íze a menta frissességével kiegészítve minden egy szippantásnál, az elejétől a végéig. Ne maradjon le erről a különleges ízesítésről, próbálja ki maga is. Meglátja, megéri!

     
    1 490 Ft
    51 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Könnyen használható, gyors és biztonságos lázmérő. Csak nyomja meg a gombot, és 1 másodpercen belül megtudja a pontos hőmérsékletet. A lázmérő és a homlok közötti mérési távolságnak 5-15 cm-nek kell lennie. Minden korosztály számára alkalmas - csecsemők, gyermekek, felnőttek és idősek számára. Hangjelzés hallható, ha magas hőmérsékletet észlel.

     
    4 990 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Élvezze a fekete ribizli intenzív ízét és téveszthetetlen aromáját minden egyes szippantásnál. A fekete ribizli a prémium gyümölcsös ízesítések közé tartozik. Kóstolja meg és megérti, hogy miért.

     
    1 490 Ft
    41 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Ízekkel teli golyók a piros alma karakteres tónusaival, amelyet friss menta egészít ki. Már az első szippantás után biztosan érteni fogja, hogy miért is olyan népszerű ez az ízesítés.

     
    1 490 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Eszköz a szőr és csomók eltávolítására ruhákról, bútorokról vagy lepedőkről, felesleges ragasztószalagok nélkül, ahogy az a hagyományos hengerek teszik. Ruházata mindig tökéletesen ápolt lesz, miközben kevesebb munkát végez és környezetbarát.

     
    990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Az egzotikus narancs erőteljes íze minden egyes szippantásnál, az elejétől egészen a végéig. Ha szereti a trópusi gyümölcsöket, akkor ez az ízesítés nem hiányozhat a készletéből!

     
    1 490 Ft
    83 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Speciális eszköz minden modern férfi pénztárcájába! Minimális méretű kártyába rejtett, észrevétlen kés. Szerezze be ezt az első ránézésre klasszikus hitelkártyának kinéző eszközt, amely csak abban különbözik, hogy egy gomb elfordításával egy kis késre tehet szert, amely különböző alkalmakkor jöhet jól.

     
    820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 150 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Van otthon háziállata, de zavarják önt a szőrök a ruházaton vagy a kanapén? Ez az állatszőr eltávolító szett gyorsan és megbízhatóan oldja meg a problémáját.

     
    2 150 Ft
    12 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Az Uwing C6 autókamerával nemcsak rögzítheti a forgalmi helyzetet és segíthet a baleset bebizonyításában, de a Parking Guard funkció garantálja autója nagyobb biztonságát a parkolóban. Ütközés okozta sokk esetén a kamera bekapcsol és 20 másodperces felvételt készít.

     
    6 650 Ft
    42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 762 Ft Raktáron

    Szivargyújtóba (12 V) való modellről van szó. Praktikus elektromos ételhordó, amely melegítő funkció nélkül is használható. Ideális az ebéd szállítására a munkahelyre és a kirándulásokra!

    Választható 2x Szín
    5 762 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 490 Ft Raktáron

    Univerzális mobiltartó autóba, beépített vezetéknélküli Qi töltéssel, amelyet a műszerfalra, a szellőzőrácsra vagy a szélvédőre erősíthetünk fel - a 2 különböző rögzítő kar a csomag része. Az érzékelőnek köszönhetően a tartó automatikusan összezárja a kart és a telefonhoz igazodik. 360°-ban forgatható, a fogók gumírozottak és csúszásmentesek. Az USB kábel...

     
    5 490 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    Védje a kiskedvencét a kullancsok és más bosszantó rovarokkal szemben, mint a szúnyogok, legyek, bolhák stb. A PetRep ultrahangos újratölthető parazita riasztó készülék  nagyon hatékony ellenük. Nem tartalmaz egyáltalán vegyi és káros anyagokat, tehát nem vált ki a kiskedvenceknél nem kívánt hatásokat. USB kábellel lehet feltölteni és egy töltéssel 5...

     
    4 490 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 490 Ft Raktáron

    A friss cseresznye karakteres és gazdag az elsőtől az utolsó szippantásig. Az Aroma King pattintható aromagolyók könnyedén behelyezhetők a filterbe a mellékelt zsebapplikátor vagy az újratölthető Aroma King applikátor segítségével. Élvezze a nagyszerű ízt minden szippantásnál!

     
    1 490 Ft
    40 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 650 Ft Raktáron

    Tegye tökéletessé a kertjét ezzel a parádés szökőkúttal, amelyet napenergia hajt! Számos lehetőség van, hogy hogyan tudja a kertjébe komponálni. A víz spriccelését többféle módon állíthatja be és semmiről sem kell gondoskodnia, mert automatikusan bekapcsol, ha napfény éri!

     
    4 650 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
  • 1 490 Ft Raktáron

    A citrom egzotikus íze, friss mentával kiegészítve. Élvezze a kellemes aromájú ízek páratlan összjátékát minden egyes szippantásnál.

     
    1 490 Ft
    49 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Miniatűr drótnélküli kamera, mely a kis méretének ellenére is képes Full HD (1080p) minőségben feljátszani, és 12 Mpx felbontású képeket készíteni. A fogantyúk segítségével a kabát szárához, vagy az asztal lapjához is rögzíthető.

     
    6 650 Ft
    59 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 2 820 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Ezek a világító rudak kiválóak partikra, ünneplésekre! Lightstick vagy kémiai fény néven ismertek és különböző eseményeken használják őket, mint például gyerektáborok, ünneplések, diszkók, koncertek vagy bárokban. Hasznos lehet megvilágításra rossz látási körülmények között is, vagy autóbalesetek jelzésére éjjel.

     
    2 820 Ft
    53 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    Aroma King tölthető aromagolyó applikátor az igazi ínyenceknek, akik bárhol és bármikor szeretnék élvezni a kedvenc ízüket, még ha piros hó esik is. Garantáltan extrém gyorsan behelyezheti az aromagolyót a filterbe, miközben nem kell attól tartania, hogy kiszórja az aromagolyókat. Ezzel az applikátorral az aromagolyót két egyszerű lépésben helyezheti a...

     
    4 490 Ft
    65 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Nincs az autójában fedélzeti számítógép? Akkor csináljon magának! Elég csak megszerezni ezt az autódiagnosztika modult, csatlakoztatni az OBD diagnosztikai aljzatba, párosítani Bluetooth segítségével a telefonjával, és kész is!

     
    2 990 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Ezzel a találmánnyal már nem is lehet egyszerűbb a képet telefonról vagy táblagépről papírra, textilre vagy más felületre átvinni! Csak válasszon egy képet a telefonon, majd helyezze be a mobiltelefont az állványba. Ezután állítsa be a diát úgy, hogy a kép tükröződjön benne, és kezdheti is a rajzolást!

     
    3 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Gyors és elegáns módszer a tartós írásra, megjelölésre és dísztárgyak készítésére üvegből, műanyagból, fából, acélból, lágy fémből és további anyagokból.

     
    1 490 Ft
    29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    A Twister társasjáték szó szerint összecsomózza a testét, és összekeveri a játékostársaiéval. Jobb kéz a kékre, bal láb a zöldre? És ez még csak a kezdet! A Twister játéknál soha nem hiányzik egy jó adag nevetés és jó hangulat. A játék felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas, és remek, szórakozással teli légkört teremthet mind a családi...

     
    4 150 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 385 Ft Raktáron

    Speciális törölköző, amely akár 4 órán át képes hűteni! Ideális sportoláshoz, munkában, túrákon, vagy a strandon. Ez a kellemesen hűsítő törölköző hosszú nyári napokon is tartós hűtési hatást biztosít. Minden  bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. Kiválóan megőrzi formáját valamint színét többszörös mosás után is.

    Választható 5x Szín
    1 385 Ft
    Választható 5x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Manapság, ahogy az utcai erőszak nő, a siker a felkészülteknek kedvez. Ez a boxer gyűrű kézre egy kézifegyver, amely ideális önvédelemre. A boxer kizárólag önvédelemre és 18 év felettiek számára készült. Javasoljuk, hogy olvassa el a szükséges védekezésről és a közvetlen fenyegetésről szóló cikket, amely itt található.

     
    1 650 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 2 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Aroma King tölthető aromagolyó applikátor az igazi ínyenceknek, akik bárhol és bármikor szeretnék élvezni a kedvenc ízüket, még ha piros hó esik is. Garantáltan extrém gyorsan behelyezheti az aromagolyót a filterbe, miközben nem kell attól tartania, hogy kiszórja az aromagolyókat. Ezzel az applikátorral az aromagolyót két egyszerű lépésben helyezheti a...

     
    3 320 Ft
    65 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    3 Review(s)

    Ez a  5 Second Fix speciális javító készlet szilárdan megragasztja a műanyagot, fát, fémet, üveget és egyéb anyagokat - mindezt néhány másodpercen belül!

     
    1 650 Ft
    18 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Vezetés közben a szemébe világítanak, de nem szereti a klasszikus napszemüveget pontosan a sötétítő hatás miatt? Próbálja ki a HD Vision szemüveget, ami látható színspektrum eltolódással rendelkezik a járművezetők számára. Egy speciális szűrőnek köszönhetően minden narancssárga, de nem sötét lesz.

     
    1 990 Ft
    41 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Megoldás mindazok számára, akiknek hiányoznak a mentolos cigik! A mentolos kapszula ellenállhatatlan aromája és intenzív íze fantaszitkus élményt biztosít minden egyes szippantásnál.

     
    1 490 Ft
    79 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 72 a 490 tételből