Hobby

Hobby

A Hobbi kategória tele van ötletes eszközökkel, felszerelésekkel házi kedvencek számára, autóba való szerkenytűkkel, és tartozékokkal minden otthoni barkácsoló számára.

Alkategóriák

 • Kiskedvenceknek

  Lepje meg kiskedvencét egy új játékkal, tállal vagy éppenséggel egy ágyikóval! Ha valami kevésbé tradicionális meglepetésre vágyik, melegen ajánljuk a kisállat fogkefét, a világ9óító nyakörvet vagy az utazó vízpalackot. 

 • Barkácsolás

  Ha szeret barkácsolni, de néha hiányzik a megfelelő eszköz, akkor jó címen van! Itt-ott be kell húzni valamit, kicserélni, felragasztani és hogy ne végződjön úgy, mint a Pat és Mat sorozatban, ebben a kategóriában talál segédeszközöket, melyek egy pillanat alatt professzionális barkácsolót csinálnak Önből. Otthonában a kis fejlesztések, javítások könnyen mennek!

 • Auto-motor

  Antiradar, autókamera vagy Bluetooth? Kínálatunkban megtalálja többek közt a kiegészítők, napellenzők, tároló dobozok széles választékát.

 • Kemping és utazás

  Elengedhetetlen felszerelések a kemping. Különböző utazási kiegészítöket is talál itt, mint például a poggyász mérleget vagy adaptert az utazáshoz.

 • Grillezés

  Itt van a grill szezon és ezzel együtt a gyönyörű együtt töltött pillanatok. Annak érdekében, hogy az ön grillezője legyen a numero uno, a NAAU különböző grillezőkészletet kínál Önnek és néhány hozzátartozó dolgot, hogy olyan ételeket tudjon készíteni mint egy igazi grillmester! Tekintse meg: Konyha és Tálalás kategóriánkat is!

 • Öngyújtók

  Az öngyújtó valóban elengedhetetlen, és mindig nagyon hasznos. Az öngyújtónak több előnye van a gyufával szemben - nem égeti meg az ujjait és használható még akkor is, ha túlságosan fúj a szél.

 • Szórakozás

  Születésnapra, ünnepre, évfordulóra, legénybúcsúra vagy csak simán egy nagy partira készül? Akár a tervezési szakaszban, akár a küszöbön áll, az NAAU számos nagyszerű termékkel rendelkezik, hogy fel tudjon dobni bármilyen partit! Tipp: Rengeteg ajándékunk van a nőknek és a férfiaknak is egyaránt.

 • Érdekességek

  Maga is imádja a nagyszerű eszközöket és hasznos kütyüket, melyek nincsenek másnak? Vagy egy érdekes multifunckionális eszközt keres, vagy olyat mászert mely kihúzza sarkából a tüskét? Mi van azokkal a dolgokkal, amelykről senki sem tudja, mire valók? :) Kém toll vagy szemüveg, GPS helymeghatározó, 2x2 cm nagy minikamera, pulzus-oximéter? Ha szívesen fedez fel és próbál ki újat, akkor ez a hely önnek lett teremtve!

 • Egyéb

  Más érdekességek e-shopunkból. IPhone borítók, tokok, karkötők és még sok más Ön és barátai számára.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 210 tételből
 • Megvásárolta 3372 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 950 Ft 2 650 Ft Raktáron
  7 Review(s)

  Nem kell többé küzdenie a sötéttel és a vakító fényekkel,  amikor éjszaka kimegy a mosdóba. Amint mozgást érzékel felkapcsol a fény és pár másodperc tétlenség után lekapcsol.

   
  1 950 Ft 2 650 Ft
  Kedvezmény!
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 1506 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  4 480 Ft 4 920 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  Ideális módja annak, hogyan legyen saját tökéletes cigarettákat néhány másodperc alatt alacsony áron sodorni. Levehető dohánytartó, szép és modern dizájn, állítható cigaretta sűrűség átkapcsoló, ergonomikus töltő test cigarettasodróval és csúszásgátló alappal. A cigarettákat bárhol és bármikor elkészítheti, amikor csak akarja.

   
  4 480 Ft 4 920 Ft
  Kedvezmény!
  47 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 506 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  2 110 Ft Raktáron
  3 Review(s)

  Digitális zsebmérleg öt helyes, kék háttérvilágítású LCD kijelzővel. 200 grammig mér, 0,01 g felbontással, rendelkezik nullázó (TARE) funkcióval.

   
  2 110 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 10335 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  1 450 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Bármilyen típusú élelmiszerhez alkalmas - hús, hal, zöldség. Az étel nem ég oda, puha, szaftos és ízletes marad. A sütőlap közvetlenül a rácsra illeszkedik, így nem esik le róla az étel. Gond nélkül tisztítható és bármilyen alakú grillsütőre rátehető.

   
  1 450 Ft
  45 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 14515 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 990 Ft Raktáron
  4 Review(s)

  Ez a kesztyű eltünteti a kihullott szőrzetet, és egyben maszírozza a bőrt és serkenti a vérkeringést is. Alkalmas érzékeny és fiatal állatoknak is.

   
  1 990 Ft
  50+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 692 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  3 320 Ft Raktáron

  Szeretné néhány másodperc alatt megvarrni a szétrepedt abroszt, függönyt, ágyneműt vagy ruhaneműt? Ez az elemes kézi varrógép pontosan Önnek készült! Ez az egyik legkisebb varrógép a világon, extrém könnyű és néhány másodperc alatt használatra kész.

   
  3 320 Ft
  50+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 3601 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  2 520 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Legyen ön professzionális kézműves, vagy hobby barkácsoló, betörött csavarokkal biztosan találkozott már. Hogyan húzzuk ki őket, ha nem tudjuk emberfeletti erővel és klasszikus csavarhúzókkal? A speciális fúrók segítségével néhány pillanat alatt megoldja a problémát.

   
  2 520 Ft
  7 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 30 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 347 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  2 390 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Ezzel a géppel stresszmentesen rendbe teheti kutyája vagy macskája körmét bárhol anélkül, hogy fájdalmat okozna neki.

   
  2 390 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 508 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 040 Ft Raktáron
  4 Review(s)

  Night View - szemüvegre csíptethető lencse éjszakai vezetéshez. Segítségével éjszaka vagy szürkületben is úgy láthat mintha nappal lenne. Night View lencse csökkenti a fényszóró és az utcai fények tükröződését, a szem terhelését.

   
  1 040 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 560 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  4 630 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  Az akupunkturás toll enyhíti az akut és krónikus fájdalmakat: ízületek, idegek és izmok.

   
  4 630 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 5926 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  2 650 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  Van otthon háziállata, de zavarják önt a szőrök a ruházaton vagy a kanapén? Ez az állatszőr eltávolító szett gyorsan és megbízhatóan oldja meg a problémáját.

   
  2 650 Ft
  11 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 50 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 1999 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  4 920 Ft Raktáron

  Ideális módja annak, hogyan legyen saját tökéletes cigarettákat néhány másodperc alatt alacsony áron sodorni. Levehető dohánytartó, szép és modern dizájn, állítható cigaretta sűrűség átkapcsoló, ergonomikus töltő test cigarettasodróval és csúszásgátló alappal. A cigarettákat bárhol és bármikor elkészítheti, amikor csak akarja.

   
  4 920 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 2893 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  2 120 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  Ez a  5 Second Fix speciális javító készlet szilárdan megragasztja a műanyagot, fát, fémet, üveget és egyéb anyagokat - mindezt néhány másodpercen belül!

   
  2 120 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 20 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 1221 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 990 Ft Raktáron

  Ez a toll rendelkezik azzal a professzionális, gyors-javítóformulával, melyen hatékonyan kezelheti a gépkocsin esett felületi sérüléseket. Egyszerű és extrém-hosszan tartó megoldást nyújt minden apró zavaró lakksérülésre.

   
  1 990 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 2060 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  1 310 Ft Raktáron
  3 Review(s)

  Klasszikus méter, amely megkönnyíti a szögek mérését.

   
  1 310 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 874 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  2 630 Ft Raktáron

  Egy kép felakasztása, polc felfúrása vagy a tapéta kiegyenesítése fejfájást okozhat. Ezzel a praktikus lézeres vízmértékkel pontosan mérheti a vízszintest, így semmit sem fúr fel ferdén. A még pontosabb mérés érdekében az eszköz beépített mérőszalaggal rendelkezik.

   
  2 630 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 167 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  2 520 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  A Bluetooth eszközt lehet párosítani bármilyen eszközzel iOS, Android, Windows és mások. Saját akkumulátorral rendelkezik, mely körülbelül 8 órát bír. A mérete egy pendrivehoz hasonlítható.

   
  2 520 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 632 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 560 Ft Raktáron

  Az elektromos öngyujtók hasonlóan működnek, mint a szivargyújtók az autóba, kinyitás és a gomb megnyomása után felmelegszik a spirál és rágyújthat. Nem szükséges feltölteni üzemanyaggal, USB-n keresztül tölhető számítógépről vagy töltőről.

   
  1 560 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 231 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  7 720 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  Ön is közúti kalóz egy kicsit? Ez a radar megbízhatóan érzékeli az összes radart, melyet sebességmérésre használnak közúti kommunikációkor. Haramabb érzékeli a radar jelét, mint az elkezdené bemérni önt, így marad elég ideje lassítani.

   
  7 720 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 241 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  1 590 Ft Raktáron

  Gyakran előfordul, hogy nincs kéznél semmi amire éppen szükséged lenne? Nyitnál egy üveg sört, de nincs sörnyitód? Drótot kellene vágni, esetleg lemérni valamit? Ezzel az eszközzel az összes műveletet elvégezheted és nincs más teendőd mint, kikapni a zsebedből és használni! 

   
  1 590 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 241 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  3 970 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Fejhallgató puha szivaccsal van ellátva.Csatlakoztatható a PC-hez, TV-hez, telefonhoz ...Hangerőszabályzó a fülhallgatón.Beépített mikrofon

   
  3 970 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 1100 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 590 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  Szuper erős gumírozott vízálló ragasztószalag, kiváló minőségű anyagból.

   
  1 590 Ft
  46 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 170 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  3 320 Ft Raktáron

  A készlet tartalma: 3 táska és 3 zsákAnyag: poliészter

   
  3 320 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 325 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  770 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Ez egy igazán hasznos és prakitkus termék, amellyel hermetikusan lezárhatóak az ételes zacskók az ételek megfelelő tárolása érdekében. Így nem veszítenek fontos jellegzetességeikből. Gyorsan és könnyedén használható, ugyanis csak be kell csúsztatni a zacskó végeit a lezárólapok közé meleg állapotban.

   
  770 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 3575 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  3 450 Ft Raktáron

  Ez az univerzális csavarhúzó nagy segítséget nyújt minden háztartásban. Speciális kulcs, mely szinte minden formájú csavart kiteker, kilazít. Legyen elnyalt anya, vagy akár egy deformált csavar. 7-19mm-es méretig szinte mindenhez használható.

   
  3 450 Ft
  11 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 10 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 318 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  1 170 Ft Raktáron

  A gravírozó eszközzel szinte bármilyen anyag felületére jelölést, mintákat készíthetsz: fára, fémre, műanyagra és üvegre is. Jelöld meg féltve őrzött tárgyaidat vagy készíts csodádalots ajándékokat!

   
  1 170 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 563 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 560 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Az elektromos öngyujtók hasonlóan működnek, mint a szivargyújtók az autóba, kinyitás és a gomb megnyomása után felmelegszik a spirál és rágyújthat. Nem szükséges feltölteni üzemanyaggal, USB-n keresztül tölhető számítógépről vagy töltőről.

   
  1 560 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 730 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 430 Ft Raktáron

  Kapcsold be a LED világítását majd a csúzlival lődd fel az égbe. Miközben a Copter az ég felé tör, úgy néz ki, mintha egy mini rakétát lőttek volna ki. Majd lefelé pörögve a LED megvilágítja a propellereket, amik fantasztikus látványt nyújt, amíg visszaszáll a kezedbe. A játékot nappal is használhatod, de a legkülönlegesebb látványt este nyújtja.

   
  1 430 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 193 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron

  Üvegtisztító kendő használható az ajtó- és ablaküvegek, tükrök, autó szélvédőjének tökéletes tisztításához. Segítségével gyorsan és precízen végezheti el a takarítást.

   
  920 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 268 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  3 320 Ft Raktáron

  Csomag tartalma: öngyújtó, USB kábel

   
  3 320 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 762 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 970 Ft Raktáron

  Ezek a világító rudak kiválóak partikra, ünneplésekre! Lightstick vagy kémiai fény néven ismertek és különböző eseményeken használják őket, mint például gyerektáborok, ünneplések, diszkók, koncertek vagy bárokban. Hasznos lehet megvilágításra rossz látási körülmények között is, vagy autóbalesetek jelzésére éjjel.

   
  1 970 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 873 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  2 630 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Ez a termék sok-sok jégkockát hoz létre egyedülálló kettős kamrával. Nem toxikus ftalátmentes műanyagból készült.

   
  2 630 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 163 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  3 320 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  A készlet tartalma: 3 táska és 3 zsákAnyag: poliészter

   
  3 320 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 393 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  2 920 Ft Raktáron

  Nagy csésze alakú lencse. A gtermék kiváló minőségű biztonságos anyagból készült, amelynek célja az italok biztonságos tárolása.

   
  2 920 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 122 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  2 650 Ft Raktáron

  Ezzel a praktikus toldócsővel eltávolítja a piszkot a nehezen hozzáférhető helyekről is. A toldócső 30 csövecskével van ellátva, amelyek a fiókokban, billentyűzeteken, rolókon, szellőzőnyílásokban, polcokon, irattartókon és sok más egyeben lévő kosz eltávolítására szolgál.

   
  2 650 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 161 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  3 320 Ft Raktáron

  A készlet tartalma: 3 táska és 3 zsákAnyag: poliészter

   
  3 320 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 125 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  1 190 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Szélvédő párásodás ellen.

   
  1 190 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 881 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  2 370 Ft Raktáron

  Tökéletes ahhoz, hogy házi kedvencével kényelmesen menjen el otthonról: a parkban sétálva, utazáskor az autóban, kiránduláskor, stb. A művelet nagyon egyszerű: a palackot csak vízzel fel kell tölteni, majd amikor kutyája elkezd inni, nyomja meg a palackot és a tetején lévő, dugóként is funkcionáló itató tálka megtelik vízzel, így kutyája könnyedén iszik a...

   
  2 370 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 176 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  2 640 Ft Raktáron

  Méretek: 145 cm x 145 cm-es + pántokMosógépben mosható

   
  2 640 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 378 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  3 160 Ft Raktáron

  Autóriasztó távirányítónak álcázott rejtett mini kamera.

   
  3 160 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 158 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  3 970 Ft Raktáron

  Szeretné, hogy négylábú kiskedvence biztonságban utazzon? Próbálja ki ezt az ülést, amely kis méretű kutyák és macskák részére lett kitalálva, hogy ők is biztonságosan és kényelmesen utazhassanak az autóban.

   
  3 970 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 179 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  4 520 Ft Raktáron

  Plüss macska odú és párna 2 az 1-ben, puha és sima plüssből termoreflex maggal. Az alagutat egyszerűen szét lehet hajtani, így egy praktikus alátétet vagy fekvőhelyet csinálni belőle, melyen kedvence pihenhet.

   
  4 520 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 98 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  4 120 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Az új és ötletes InnovaGoods Home Pest rovarriasztóval a legyek nem fognak zavarni, és nem lesz semmi problémád. Egyszerű, és hatékony módszer, hogy könnyen elijesszük a legyeket.

   
  4 120 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 721 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  5 320 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Miniatűr drótnélküli kamera, mely a kis méretének ellenére is képes Full HD (1080p) minőségben feljátszani, és 12 Mpx felbontású képeket készíteni. A fogantyúk segítségével a kabát szárához, vagy az asztal lapjához is rögzíthető.

   
  5 320 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 271 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  2 650 Ft Raktáron

  Ideális segédeszköz gyermekeinek elszórakoztatásához a rövidebb és hosszabb utakon. Vége a játékok, étel, ital és egyéb dolgok állandó vadászatának utazás közben, minden kényelmesen elhelyezhető az asztalkán vagy a zsebekben az oldalán.

   
  2 650 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 171 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  13 091 Ft Raktáron

  Ez a kis hordozható varrógép az InnovaGoodstól megbirkózik az apró varrásokkal, javításokkal könnyen és gyorsan. Továbbá kompakt és a nagy, ügyetlen varrógépekkel ellentétben, nem foglal sok helyet.

   
  13 091 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 396 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 170 Ft Raktáron

  Fülhallgató - sárga

   
  1 170 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 495 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron

  Jellemzők:● Levehető kamera lencse többféle készülékhez● Kiváló képminőség● Kiváló illeszkedés sérülések nélkül● Csiptetős dizájn, könnyű használat

   
  1 320 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 95 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  3 320 Ft Raktáron

  A készlet tartalma: 3 táska és 3 zsákAnyag: poliészter

   
  3 320 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 110 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  5 310 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Az Uwing C6 autókamera képes nem csak a közlekedési szitációkat feljátszani és ezáltal segíteni a közlekedési baleset bizonyításában, hanem a Parking Guard funkció által biztosítja az Ön gépkocsijának nagyobb biztonságát a parkolóban. Az ütközés végett bekövetkezett rázkódás esetén a kamera húsz másodperces felvételt készít.

   
  5 310 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 174 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  2 390 Ft Raktáron

  A fülgyertyázás egy egyszerű, természetes gyógymód. Nem hagyományos gyertyáról van szó, hiszen üreges, méhviasszal, viaszkeverékkel átitatott szövetből készül. A kúp alakú gyertyát a hallójárat bemenetéhez illesztjük és hatásait az égés során az enyhe hő- és vákuumhatással, illóolajok gyógyító erejével éri el.

   
  2 390 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 146 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  3 320 Ft Raktáron

  A készlet tartalma: 3 táska és 3 zsákAnyag: poliészter

   
  3 320 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 225 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  3 990 Ft Raktáron

  A Twister az összegabalyodás játéka! Rugalmasság, mozgékonyság, kitartás! Ezekre a tulajdonságokra lesz szükséged, hogy Te legyél a Twister bajnoka! Mennyire erősek a végtagjaid?

   
  3 990 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 449 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 710 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Praktikus és pontos digitális mérleg, melynek köszönhetően ellenőrizheti csomagjain előírt súlyhatárokat. Kerülje el így a kellemetlen meglepetéseket és nehézségeket a bőröndök mérésénél a repülőtéren. Használható hal méréshez is. Tápegység: 2x AAA elem (a csomag tartalmazza).

   
  1 710 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 1879 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  3 720 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Unja már, hogy a szemébe süt a nap, és alig lát valamit? Tökéletes választás akár vezetéskor, hiszen meggátolja, hogy a zavaró, útfelületről és a többi autóról tükröződő fény a szemébe jusson. A speciális fényszűrő technológia a biztosíték arra, hogy többet nem vakítja el a napfén.

   
  3 720 Ft
  10 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 50+ csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 654 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  5 190 Ft Raktáron

  Világító LED tábla a kényelmes átrajzoláshoz. A a papír tökéletes átvilágításának köszönhetően minden részletet láthat a mintán, így gyönyörű képeket rajzolhat.

   
  5 190 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 1319 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 970 Ft Raktáron

  Tartsa távol hatékonyan a rovarokat otthonától.

   
  1 970 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 40 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 507 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  2 640 Ft Raktáron

  Biztonságosan intézze a telefonhívásokat autó vezetés közben, halgassa a zenét a telefonból vagy SD kártyáról vagy töltse fel az elektromos berendezéseket. Ez a FM Transmitter tökéletes drótnélküli kapcsolatot létesít a Bluetooth készülékekkel, USB porttal és handsfree funkcióval is rendelkezik.

   
  2 640 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 387 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 450 Ft Raktáron

  Mérete: 36 x 11 x 4 cm.

   
  1 450 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 700 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  3 320 Ft Raktáron

  A kaparós világtérkép egy tökéletes ajándék minden utazónak és egy elképesztő módszer arra, hogy feljegyezze, hol járt már. A térkép egy aranyozott réteggel van ellátva, melyet érme segítségével kaparhat le.

   
  3 320 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 82 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 590 Ft Raktáron

  Praktikus nagyító LED háttérvilágítással és kék fénnyel, melyet kihasználhat olvasáshoz, vagy az úgynevezett "órás munkára". A nagyító 6 LED diódával van felszerelve és két világító módja van.

   
  1 590 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 71 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  3 190 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  A Lamp Venture kempinglámpa zseblámpával ideális utazásokhoz, kirándulásokhoz, a vidéken, hegyekben, vagy akár a tengerparton töltött hétvégékhez. Praktikus és funkcionális kivitelének köszönhetően használható lámpaként, vagy zseblámpaként speciális igényeidtől függően.

   
  3 190 Ft
  35 darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 412 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 850 Ft Raktáron

  Téged is gyakran zavar vezetés közben a szemedbe sütő nap és a többi jármű világítása? Akkor itt az ideje, hogy beszerezd a hasznos HD Vision szemüvegeket! Nem kell többé hunyorognod sötétedés után a szembe jövők lámpái miatt, és a az erős napfény sem fog vakítani.

   
  1 850 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 61 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 710 Ft Raktáron

  Fejtámlára rögzíthető praktikus autós tablettartó, amely hosszú utazások alkalmával nagy segítség lehet. Könnyel felszerelhető a fejtámla hátsó részére, valamint többfokozatú állíthatósággal bír, lefelé és felfelé egyaránt állítható.

   
  1 710 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 1279 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  2 490 Ft Raktáron

  Mindenhol és mindent lopnak, így tehát a vagyonát kellőképpen meg kell védenie. A riasztós lakat egy hasznos és intelligens eszköz, mivel amint piszkálva vagy feszegetve van, azonnal riasztó jelzést ad.

   
  2 490 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 920 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron

  Wallet Ninja - 18 az 1-ben hitelkártya méretű zsebszerszám

   
  920 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 77 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron

  Nagyon hatékony eszköz az üvegek, fényszórók, tükrök, hordozható elektronikai képernyők és egyéb sima felületek tisztítására.

   
  920 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 502 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  7 720 Ft Raktáron

  Ideális italok felszolgálására és hűtésére, mivel tartozéka egy jeget tartalmazó zárt rekesz, amely hűti az italokat anélkül, hogy a jég beleolvadna a hűteni kívánt italba.

   
  7 720 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 102 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  2 650 Ft Raktáron

  A thermo pléd egy megvalósult álom a kedvence számára. Az intelligens hővisszaverő réteg hőszigetelést jelent, a párna elnyeli az állat testhőjét és felmelegíti. A párna mosható és csúszásmentes alsó felülettel rendelkezik. A pléd segítségével biztos lehet benne, hogy kedvence kényelmesen és melegben hajtja álomra fejét.

   
  2 650 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 68 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 450 Ft Raktáron

  SEVEN Biztonsági öv párnaAnyag: 100% poliészter, tépőzárMérete: 21 cm Biztonsági öv párna megvédi gyermeke nyakát és arcát a biztonsági öv okozta kellemetlenségektől, kidörzsöléstől és irritációtól. Tépőzárakkal könnyedén fel- és lecsatolható.

   
  1 450 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 55 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  10 120 Ft Raktáron

  Az autós kameráknak manapság egyre nagyobb szerep jut a közlekedésben, mivel a segítségükkel könnyedén bebiztosíthatjuk magunkat, ha vitába keveredünk egy baleset során, mivel alkalmas a baleset esetleges bizonyítékainak rögzítésére.

   
  10 120 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 357 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  4 630 Ft Raktáron

  Kém toll rejtett kamerával és 30 FPS képfrissítéssel.

   
  4 630 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 72 a 210 tételből