Grillezés

Grillezés

Itt van a grill szezon és ezzel együtt a gyönyörű együtt töltött pillanatok. Annak érdekében, hogy az ön grillezője legyen a numero uno, a NAAU különböző grillezőkészletet kínál Önnek és néhány hozzátartozó dolgot, hogy olyan ételeket tudjon készíteni mint egy igazi grillmester! Tekintse meg: Konyha és Tálalás kategóriánkat is!

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 27 a 27 tételből
  • 1 320 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    Bármilyen típusú élelmiszerhez alkalmas - hús, hal, zöldség. Az étel nem ég oda, puha, szaftos és ízletes marad. A sütőlap közvetlenül a rácsra illeszkedik, így nem esik le róla az étel. Gond nélkül tisztítható, valamint bármilyen méretű és alakú grillsütőre rátehető.

     
    1 320 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 16 650 Ft Raktáron

    Csapoljon frissítő sört vagy más italt ebéd után vagy grillezés közben az InnovaGoods otthoni sörcsappal! Egy külön tartály található benne a jégre, amely anélkül tartja hidegen az italt, hogy felhígítaná. Nyűgözze le a barátait a következő grillezésen ezzel a csodás formatervezésű minisörcsappal!

     
    16 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 820 Ft Raktáron

    Ez a párásító élvezetesebbé teszi a forró nyári napokat, mivel a levegőt körülötte frissé, kellemessé varázsolja. Ez a 10 fúvókás készlet a vízellátáshoz csatlakoztatva finom vizes ködöt hoz létre, így alkalmas a növények öntözésére, kertekbe és a teraszokra is. A tömlő hossza 10 m.

     
    2 820 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Praktikus teflon grill alátét, amely biztosítja, hogy a grillezett ételei puhák legyenek, ne égjenek oda, szaftosak és rendkívül ízletesek maradjanak. Az alátét kompakt méretű, könnyen karbantartható és bármilyen méretű és formájú grillhez alkalmas.

     
    2 490 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 13 320 Ft Raktáron

    Hívja meg barátait egy grillezésre, és adja elő magát profiként az InnovaGoods Home Garden grill készletnek köszönhetően. Praktikus és teljes készlet, amelyben mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű családi grillezéshez.

     
    13 320 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 990 Ft Raktáron

    Kártevőkkel van problémája az otthonában? Az InnovaGoods ultrahangos mini rovar- és rágcsálóriasztó megoldja a problémát! Elriasztja az egereket, a patkányokat, a szúnyogokat, a csótányokat, a hangyákat, a pókokat és egyéb idegesítő rovarokat.

     
    3 990 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 320 Ft Raktáron

    Az Alpen Camping Butane GAS gázpalackot grillezéshez, fűtéshez, forrasztáshoz vagy kempingkályhák üzemanyagaként használhatja. A csatlakoztatott készüléktől függően körülbelül 2–4 óra üzemidőre elég.

     
    1 320 Ft
    66 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    A szúnyogcsípések és a végtelen zümmögés egy olyan dolog, amit legszívesebben mindenki elkerülne. A Banic ultrahangos karkötővel ez lehetséges. Riassza el a szúnyogokat ultrahang hullámok segítségével, vegyi és mérgező anyagok használata nélkül. Állapotos nőknek és gyermekeknek is alkalmas. 7 frekvenciája van, egyszerű használni és egy feltöltéssel max. 6...

     
    5 820 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 990 Ft Raktáron

    Habüveg kő, amellyel alaposan megtisztíthatja a grillt, vagy a sütőrácsot. Alaposan megtisztítja a felületeket a zsiradéktól és a ráégett ételmaradéktól, miközben nem károsítja az anyagot. A kő ismételten használható, a grill / sütő méretétől függően 2-3 alkalomra elegendő. Elegendő párszor áthaladni a grillen, és kész is!

     
    990 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 150 Ft Raktáron

    Az örökgyufa minden túrázó, horgász és túlélő számára nélkülözhetetlen eszköz. A gyufa ellenáll a zord időjárási viszonyoknak – gyújtson tüzet bármikor, bárhol!

     
    1 150 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Nincs több megható sírás hagymaszeleteléskor! Ez a szemüveg megvédi a szemét szeleteléskor, és grillezéskor is értékelni fogja, mert a szemüvegnek köszönhetően a füst nem megy a szemébe.

     
    3 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 490 Ft Raktáron

    Nincs kedve a forró grillt szájjal fújni? Egy egyszerű megoldást kínálunk. Ez a ventilátor nagyon könnyen használható. Csak forgassa el a fogantyút, és a turbina elegendő levegőt biztosít a grill vagy a kandalló beizzításához. 

     
    1 490 Ft
    38 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    Ez a speciális olló fűszernövényekre nagyszerű kellék a fűszernöcények termesztésére és későbbi feldolgozására. Az olló ergonomikusan formázott fogantyúval rendelkezik és 5 pengével büszkélkedhet. Ideális a metélőhagyma, petrezselyem, kakukkfű, rozmaring, újhagyma, borsmenta és sok más fűszernövény zöld részének vágására.

     
    1 990 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    Unja már az egyáltalán nem praktikus alufólia tálcák használatát a zöldségek és a húsok grillezésére? Az InnovaGoods egy innovatív terméket mutat be, amellyel a grillezés során egy sokkal praktikusabb segédeszköz lesz! Ezekkel a grillezp tasakokkal egyszerűen forgathatja a grillsütőn az ételt, nem fog odaégni és nem is fog az izzó szénre esni.

     
    5 820 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 320 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Ez a teleszkópos barbecue villa tökéletes a grillezés közbeni égések kivédésére.26,5 cm-től 60,5 cm-ig állíthatóFémből készültGumi fogantyúA villa kb. mérete: 5,5 x 8,5 cm

     
    1 320 Ft
    41 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    Praktikus, InnovaGoods márkájú tálca az ételek gyors kiolvasztására. Segítségével könnyen kiolvaszthatja a húst, a halat vagy más élelmiszereket is. Magas hővezetésének köszönhetően minimálisra csökkenti az élelmiszer kiolvasztásához szükséges időt. A hőátvitel alapelvén működik, amellyel sokkal gazdaságosabb és természetes a kiolvasztás, mintha...

     
    8 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 10 820 Ft Raktáron

    A kemping fatűzhely kényelmes módja annak, hogy biztonságosan rakjunk tüzet a természetben, tűzrakóhely nélkül. Könnyedén meggyújthat többféle tüzelőanyagot a tűzhelyben, legyen az begyújtó géllel, szilárd alágyújtóssal vagy gyújtóssal. A tűzhely minden olyan edénnyel használható, amely közvetlen tűzzel érintkezhet.

     
    10 820 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Egyedi tapadásmentes grillalátét, amely mindenféle étel grillezésére alkalmas. A kis hálónyílásoknak köszönhetően nem áll fenn annak a veszélye, hogy hús- vagy zöldségdarabok esnek a grillbe. Az alátét minden méretű és formájú grillsütőhöz passzol, könnyen a kívánt méretre és formájúra vágható.

     
    1 650 Ft
    46 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    A GearCamp tűzhely ideális társ kempingbe, kertbe vagy teraszra. Biztosan értékelni fogja a kompakt méreteket. A mellékelt műanyag ládának hála egyszerűen és könnyen szállíthatja a tűzhelyet bárhová. A tűzhely rozsdamentes acélból készült a nagyobb tartósság és az egyszerű tisztítás érdekében. Figyelem - a gázpatron nem képezi a csomag részét.

     
    8 320 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    Fantasztikus eszközök a grill királyának! Multifunkcionális kialakításának köszönhetően tökéletes minden utazáshoz, vagy olyan emberek számára, akik mindent egy helyen és kéznél szeretnek tudni. Különféle eszközöket tartalmaz, amelyek könnyen összecsukhatók, és nem foglalnak annyi helyet. A jobb tárolás érdekében szétszerelhető is. Ideális eszköz...

     
    8 320 Ft
    67 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 16 650 Ft Raktáron

    Kerti partira, gyerekbulira készül, vagy csak a barátokkal szeretne ülni? Ne felejtse el a nagyszerű hűtő italadagolót. Ideális minden típusú ital kényelmes csapolásához. A két független jégtartálynak köszönhetően hűvösen tartja az italát, ugyanakkor semmiképpen sem hígítja azt fel.

     
    16 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Egy hamburgerprés segítségével egyforma húspogácsákat készíthet, amelyek egyenletesen sülnek meg az Ön elképzelése szerint. A hamburgerforma segítségével szabályos darált húspogácsákat készíthet, tépett szélek nélkül, amelyeket megsüthet vagy grillezhet. Tegye a darált húst a formába, és már kész is.

     
    1 650 Ft
    97 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 9 990 Ft Raktáron

    Nagyon praktikus és könnyen használható faszén asztali grill, amit bárhová magával vihet, ahol szüksége van rá! A grillen szellőzőnyílások, védőrács és fogantyú található a könnyű hordozhatóság érdekében. A rács kivehető, így bármikor hozzáadhat szenet, amikor szüksége van rá. Ez a vasból készült grill robusztus, ugyanakkor kis helyet foglal, és könnyen...

     
    9 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 16 650 Ft Raktáron

    Nagyszerű kompakt grill az InnovaGoodstól. Könnyedén összehajthatja és áthelyezheti, ahol szüksége van rá! Nagyon erős és strapabíró, kis helyet foglal, könnyen összeszerelhető - nyissa szét és helyezze a földre, ideálisan sík, stabil és hőálló felületre. Hordozó fogantyúval rendelkezik, könnyen tisztítható és használható. Fontos megjegyezni, hogy nem...

     
    16 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 8 320 Ft Raktáron

    Praktikus asztali mini faszén grill modern összecsukható kialakítással. A grillsütő méretei ellenére is ugyanolyan jól fog szolgálni, mint a klasszikus nagy. A rács kivehető, így bármikor feltöltheti szénnyel. A grill strapabíró, könnyű, könnyen hordozható és acélból készült. Sima, stabil és hőálló felületen kell használni, például padlón vagy asztalon.

     
    8 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 5 490 Ft Raktáron

    Eredeti dizájnú InnovaGoods rács kolbász grillezésére. A rács tapadásmentes, megkönnyíti és hatékonyabbá teszi az ételkészítést és a rács karbantartását. Ergonomikus fa fogantyúval rendelkezik a biztonságos fogás érdekében, égési sérülések veszélye nélkül. Biztonsági gyűrűvel rendelkezik, hogy a kolbászok ne borulhassanak ki. Különféle grillsütőkhöz...

     
    5 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    Készüljön fel a vészhelyzetre! A tűzálló ponyva évek óta az otthonok, műhelyek és raktárak alapfelszereltsége közé tartozik. A tűzoltó ponyva kezdődő tüzek oltására szolgál, de használható emberek gyors evakuálásákor is. Az oxigén bejutásának megakadályozása elvén működik, és ezzel megakadályozza az égést.

     
    4 150 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 27 a 27 tételből