Kert

Kert

Nincs is jobb, mint a kertben pihenni, még ha ez kerti munkát is jelent vagy üldögélést a barátainkkal. Ha a kert a második otthona, akkor biztosan sikerül valamit választania ebből a kategóriából. Rovarriasztókat, locsolócsöveket és még sok mást is talál. Ne felejtse el megtekinteni a grillezés, a megvilágítás és a hobbi kategóriát is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 72 tételből
 • 2 650 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Ne késlekedjen, és készüljön fel az idei gomba betakarítására már most! Tenyéssze elő a gombakultúrát bent, átlagos szobahőmérsékleten egy virágcserépben lucfenyő, boróka vagy tuja tövében, amely tökéletesen kinő a gyökérgömbön, majd tavasszal, amikor már nincs fagy, kiültetheti a kertbe.

   
  2 650 Ft
  27 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 10 napon belüli postázással
 • 5 820 Ft Raktáron

  Tegye tökéletessé a kertjét ezzel a parádés szökőkúttal, amelyet napenergia hajt! Számos lehetőség van, hogy hogyan tudja a kertjébe komponálni. A víz spriccelését többféle módon állíthatja be és semmiről sem kell gondoskodnia, mert automatikusan bekapcsol, ha napfény éri!

   
  5 820 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 320 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Próbálja ki a nyár slágerét - a vízibombát! A gyors töltés garantált, csak illessze szorosan a csapra, engedjen a lufiba kellő mennyiségű vizet és néhány perc múlva indulhat is a csata!

   
  1 320 Ft
  19 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 100+ csomag 3-4 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

   
  3 820 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Szerete otthon megvilágítani néhány helyet, de nincsenek hozzá megfelelő feltételek, mert nincs hobá bekötni a lámpát és hasonlók? Ezt a vezeték nélküli lámpát néhány másodperc alatt bárhol elhelyezheti, ahol csak akarja. Ellenáll a zord időnek is és esőben is tart!

   
  2 990 Ft
  26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 820 Ft Raktáron

  Tökéletes kerti lámpák, amelyek segítenek a sötétben megtalálni az utat az ajtóhoz, grillhez vagy bárhova. A lámpákat napfény táplálja, így napközben töltődnek, éjjel pedig világítanak. Automatikusan kigyulladnak az érzékelőnek köszönhetően, amely alkonyatkor maga kapcsol be. Nincs szükségük kábelekre, ami alkalmassá teszi őket még olyan helyeken is, ahol...

   
  4 820 Ft
  47 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  Kényeztesse magát a forró nyári napokon igazi jósággal a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A készlet 15 fúvókából áll egy tömlőn, amely vízhez csatlakoztatva finom párafüggönyt hoz létre. Növények öntözésére is alkalmas. A tömlő kb. 15 méter hosszú.

   
  2 990 Ft
  86 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Ez a párásító élvezetesebbé teszi a forró nyári napokat, mivel a levegőt körülötte frissé, kellemessé varázsolja. Ez a 10 fúvókás készlet a vízellátáshoz csatlakoztatva finom vizes ködöt hoz létre, így alkalmas a növények öntözésére, kertekbe és a teraszokra is. A tömlő hossza 10 m.

   
  2 990 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 320 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Nagyon praktikus kesztyű különböző kerti munkákhoz. Használata minden munkához kiváló, mint például ültetéshez vagy ásáshoz.

   
  1 320 Ft
  36 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 990 Ft Raktáron

  Pihenjen és gyűjtsön erőt a Relax dupla kerti függőágyban! Az eredeti és praktikus design-nak köszönhetően a mellékelt táskába csomagolva csak kevés helyet foglal. Ráadásul nagyon könnyű szétszedni és összerakni. Nyújtózkodjon egy pillanatra a kertben, a teraszon vagy a kempingben.

   
  4 990 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 490 Ft Raktáron

  A forró nyári napokon szívesen mindent tárva-nyitva hagynánk, hogy friss levegőhöz jussunk. A legyek és a szúnyogok azonban egyből megtalálják bentre az utat és teljes erővel bosszantani kezdenek bennünket. A poliészter ajtóhálóval most már friss levegőt szívhat, miközben az idegesítő rovarok kívül maradnak.

   
  2 490 Ft
  30 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 613 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Ezeket a dekoratív, világító kavicsokat napközben napenergia tölti fel, majd éjszaka lágy zöld fényt bocsátanak ki. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak - így otthon is használhatja dekorációként vázában vagy virágcserépben, de akár kedvenc zugát is megvilágítják a kertjében, teraszán.

  Választható 1x Szín
  2 613 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 990 Ft Raktáron

  A Water Jet nyomásnövelő fej tökéletes segítséget nyújt minden kertbe, hiszen minden kicsikócsőt nagynyomású fúvókává alakít. Függetlenül attól, hogy kerti bútorokat, ereszcsatornákat, napellenzőket vagy pergolákat kell lemosnia, a csempék közötti csatlakozásokat kell megtisztítania vagy le kell öblítenie az autót, a Water Jet nyomásnövelő fej a...

   
  4 990 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 990 Ft Raktáron

  Nagy őzláb gomba - ehető és nagyon finom gomba a csiperkefélék családjából, amely a természetben a mezőkön, réteken és az erdőkben nő. Más gombáktól eltérően a nagy őzláb gomba jól tűri a szárazabb helyeket is és nem igazán igényes sem a tápanyagokra, sem a talaj nedvességére. A füves részek a kiültetésre ideális helyek- kerti gyep vagy erdei talaj....

   
  1 990 Ft
  26 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 10 napon belüli postázással
 • 1 650 Ft Raktáron

  Védje meg otthonát ezzel a tépőzáras szúnyoghálóval! Egy nagyon praktikus és hatékony tépőzáras szúnyogháló, amely gátolja a repülő rovarok berepülését. Ezenkívül, lehetővé teszi a levegő szabad áramlását és a zavartalan szellőztetést.

   
  1 650 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 320 Ft Raktáron

  Kártevőkkel van problémája az otthonában? Az InnovaGoods ultrahangos mini rovar- és rágcsálóriasztó megoldja a problémát! Elriasztja az egereket, a patkányokat, a szúnyogokat, a csótányokat, a hangyákat, a pókokat és egyéb idegesítő rovarokat.

   
  4 320 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 320 Ft Raktáron

  Ha tökéletesen megmosott autóra vágyik, vagy szeretné öntözni a virágokat a kertben, akkor ez a magasnyomású fej Önnek szól. Egyszerűen csatlakoztassa a tömlőhöz a gyorscsatlakozóval. A fúvóka elforgatásával megváltoztathatja a víz áramlását a saját igényei szerint. Nem kell folyamatosan tartania a pisztoly ravaszát, csak nyomja meg a fém kapcsot és...

   
  3 320 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 820 Ft Raktáron

  Nagyszerű és aranyos kaspó, amely egyetlen Marvel rajongó otthonából sem hiányozhat. Groot a Galaxis őrzői című film egyik legnépszerűbb karaktere. A kis mosómedve, Mordály legjobb barátja. Barátaival együtt a világ megmentésére indult.

   
  3 820 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 150 Ft Raktáron

  Ez a kesztyű nagyszerű segédeszköz olyan munkák során, amelyeknél különféle éles tárgyakkal dolgozik. A vágásálló rétegének köszönhetően keze biztonságban lesz.

   
  2 150 Ft
  38 darab raktáron (azonnal postázzuk) 70 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 990 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  4 990 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Kültéri világítás, amely nem igényel kábelt vagy elemcserét! Akár 12 órányi világítást is biztosíthat egész napos napfény után. A beépített fényérzékelő sötétedés után készenléti üzemmódba kapcsol, és ha mozgást észlel, nagy fényerejű módban automatikusan világítani kezd. A telepítés másodpercek alatt kész – a csavar és tipli mellékelve.

   
  2 990 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 990 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  4 990 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 820 Ft Raktáron

  Nagyon hatékonyan eltávolítja a bosszantó szúnyogokat könnyen, vegyszerek és zaj nélkül. Ezenkívül, LED éjszakai fénye is van, ami nagyon praktikus gyermekszobák éjszaki fényeként.

   
  5 820 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  Hatékony és halálos csapda legyek, szúnyogok és más rovarok számára. UVA fényének köszönhetően vonzza a rovarokat, amelyek az elektromos rács megközelítésekor leesnek. Kényelmes és egyszerű módszer, amely villamosenergiával működik és nem használ káros vegyi anyagokat, illetve nem keletkezik füst, vagy kellemetlen szag.

   
  7 490 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 150 Ft Raktáron

  Nem lesz többé gondja a gyomokkal! A gyomok az Ön számára is rémálmot jelentenek? Ez a gyomkiszedő megszabadítja Önt a gyomoktól! Minden kertész értékelni fogja ezt az eszközt, ugyanis minimális erőfeszítéssel gyökerestől távolítja ez a gyomot.

   
  2 150 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 490 Ft Raktáron

  A laskagombát előtermesztheti beltérben (otthon lakásban, házban), vagy akár szabadban a kertben, erkélyen. Az utolsó fagyok elmúltával ültesse ki, március elejétől áprilisig a tél beköszöntéig, azaz novemberig. Beltérben egész évben termesztheti szalmabálán.

   
  2 490 Ft
  44 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 10 napon belüli postázással
 • 3 650 Ft Raktáron

  Nehezen elérhető helyeket szeretne megtisztítani? Elegendő rögzíteni a forgó kefe fogantyúját a tömlőhöz! Tökéletes ajándék minden férfi számára, minden garázsba és kerti házba megfelelő kiegészítő, amely biztosan mindenki számára hasznos.

   
  3 650 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 6 650 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  6 650 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 650 Ft Raktáron

  Védje otthonát a bosszantó vérszomjas rovaroktól. Az InnovaGoods praktikus, hatékony felragasztható szúnyoghálója nem engedi, hogy rovarok bejussanak a lakásába vagy házába. Kényelmesen szellőztethet anélkül, hogy aggódna a hívatlan vendégek miatt.

   
  1 650 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 990 Ft Raktáron

  Elektromos rovar csapó, legyek, szúnyogok és egyéb rovarok ellen.

   
  1 990 Ft
  12 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  Hatékony eszköz a legyek, szúnyogok és más rovarok eltávolítására. Az UVA lámpa vonzza a bokarakat. Amint a rovar a készülék közelébe ér, az elektromos töltésű rács megöli és elégeti. Kényelmes és egyszerű módszer, amely elektromos áramot használ, ezzel pedig elkerülheti a káros vegyi anyagokat, füstöt és kellemetlen szagokat.

   
  7 490 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 320 Ft Raktáron

  Lámpás alakú szolár lámpa, amely hűen utánozza a lángoló tűzt. A tűz valósághű megjelenését a villogó sárga LED-diódák biztosítják, amelyeknek köszönhetően a termék biztonságos gyermekekre és háziállatokra nézve is.

   
  6 320 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 490 Ft Raktáron

  A könnyű és praktikus SPINOUT gyomirtóval gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a nem kívánt gyomokat. Lehetővé teszi, hogy felfelé húzza a gyomokat anélkül, hogy le kellene hajolnia – csak szúrja a „karmokkal” a gyomot, forgassa el az ergonomikus fogantyút és húzza meg, a beépített rugós mechanizmus pedig egyetlen gombnyomással eltávolítja a nem kívánt...

   
  5 490 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 650 Ft Raktáron

  Engedje, hogy friss levegő áramoljon otthonába és ne engedje be a bosszantó rovarokat! Ebben ez az InnovaGoods Home Pest szúnyogháló segíthet önnek!

   
  3 650 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 150 Ft Raktáron

  Függőágy 1 személy résézre. Vastag pamut és poliészter keverékéből készült. Az anyag nagyon erős, de légáteresztő. A hordtáskának köszönhetően könnyedén magával vihet, ideális kirándulásokra, strandra és kempingezéshez. A függőágy két színváltozatban kapható, amelyek közül az aktuális raktárkészlettől függően küldünk egyet véletlenszerűen.

   
  4 150 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 207 Ft Raktáron

  A színes sapkás, öntöző gipsz kertitörpe minden kaspó, virágcserép, virágágyás vagy kiskert dísze lesz és garantáltan jól fog mutatni. A segítségével játékszerrel öntözheti a növényeket. A kertitörpe mérete a földtől számítva 10,5 cm, a teljes magassága 17 cm.

  Választható 4x Motívum
  1 207 Ft
  Választható 4x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  19 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 4 650 Ft Raktáron

  A napelemnek hála a mozgásérzékelős LED lámpa olyan helyekre is alkalmas, ahol nincs áramellátás, vagy ha úgy dönt, hogy egy már kész homlokzatot világít meg anélkül, hogy új vezetékeket kellene bevezetnie. Ez a 190 LED-es napelemes kerti lámpa 4 működési módot és három színt kínál. Az áramellátásáról egy beépített 1200 mAh-s akkumulátor gondoskodik,...

   
  4 650 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 820 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  5 820 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 990 Ft Raktáron

  Hatékony csapda minden rovarra, amelyek otthon szokták bosszantani. UVA-fény alapelvén működik, amely vonzza a bogarakat az elektromos rácshoz, amely megégeti a rovarokat. A többi rovarcsapdával ellentétben, amelyek vegyületekkel működnek, ez a rovarcsapda nem áraszt kellemetlen szagot és füstöt.

   
  4 990 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 990 Ft Raktáron

  Ez a speciális olló fűszernövényekre nagyszerű kellék a fűszernöcények termesztésére és későbbi feldolgozására. Az olló ergonomikusan formázott fogantyúval rendelkezik és 5 pengével büszkélkedhet. Ideális a metélőhagyma, petrezselyem, kakukkfű, rozmaring, újhagyma, borsmenta és sok más fűszernövény zöld részének vágására.

   
  1 990 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk) 35 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 650 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods karmokkal ellátott kesztyű véd és szerszámként szolgál. Az egyik kesztyűn található négy karom nagyban megkönnyíti a kerti munkát, és segítséget nyújt olyan tevékenységekhez, mint a kapálás.

   
  2 650 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 490 Ft Raktáron

  Elektromos izzó rovarcsapdával, amely kellemesebbé teszi az estét a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A fény vonzza a rovarokat, amelyeket az elektromos rács pusztít el.

   
  2 490 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 820 Ft Raktáron

  Könnyítse meg a kerti munkáját ezzel a praktikus gyomirtóval! 2,7 cm átmérőig bármilyen rúdra felszerelhető. A rögzítés két csavarral történik. A kerekek csapágyakkal vannak felszerelve, amelyek megkönnyítik a kezelhetőséget és a manőverezhetőséget.

   
  3 820 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 650 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  6 650 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 990 Ft Raktáron

  A Multi-Cut 3 az 1-ben olló a műhelyben vagy a garázsban, vagy a kertészeti munkákhoz szükséges kellék. Segítségével könnyedén vághat gipszkartont, szőnyeget vagy kartont is. Kábeleket, vezetékeket és bőrt is vághat. Biztonságosan használhatja gumin, alumíniumon, műanyagon és az apró gallyak eltávolításához is.

   
  4 990 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 650 Ft Raktáron

  8 az 1-ben nyomófej az InnovaGoodstól, amely kiválóan alkalmas különféle felületek tisztítására. A mosószer-adagoló segít a tisztítószer könnyű felvitelében. Használható a kert öntözésére is, miközben növényvédőszert vagy műtrágyákat keverhet a tartályba. 

   
  6 650 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 650 Ft Raktáron

  ProGarden rugós metszőollók, bliszter csomagolásban. Az előfeszített pengék hosszabb használat során csökkentik a kezekre nehezedő terhet.

   
  1 650 Ft
  18 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 2 490 Ft Raktáron

  Gyönyörű kertje van és szeret gombászni? Mindkettőt kombinálhatja az óriáspöfeteg termőblokkal. Óriáspöfeteg micéliumával beoltott gabonáról van szó. Tenyéssze elő a gombakultúrát bent, átlagos szobahőmérsékleten egy virágcserépben lucfenyő, boróka vagy tuja tövében gombakultúrával, amely tökéletesen kinő a gyökérgömbön, majd tavasszal, amikor már nincs...

   
  2 490 Ft
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 10 napon belüli postázással
 • 8 320 Ft Raktáron

  Többfunkciós és többpozíciós LED lámpa nagy fókuszpontossággal, opcionális mozgásérzékelővel és 360°-ig állítható dőlésszöggel. Ez egy teljesen kényelmes és sokoldalú lámpa, amelyet igazán bárhol elhelyezhet. A lámpa újratölthető, hordozható és mágneses talppal rendelkezik és könnyen felragasztható a felületre, összeszerelés vagy szerszám nélkül. 3 db AAA...

   
  8 320 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Rendszeresen járnak madarak a becsületesen termesztett terményére? A fényvisszaverő szalag egyszer és mindenkorra segít elriasztani a madarakat. A szalag nem csak a fény visszaverődésével, hanem a szélben csapkodva is taszítja a terméstől a madarakat.

   
  1 490 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 990 Ft Raktáron

  Automata esőztető, amelyet egy gyorscsatlakozó segítségével csatlakoztathat a locsolócsőhöz. Ezután már csak a vizet kell kinyitni, ami után az esőztető forogni kezd és a víznyomás alatt vizet permetez. Előnye, hogy az esőztetőt mindig a kert másik részében lehet elhelyezni, ahol szükség van rá. Az öntöző rész három fúvókából áll, amelyek felfelé...

   
  1 990 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 650 Ft Raktáron

  CCTV kamera modell villogó LED fénnyel. Ugyanúgy működik, mint a valódi biztonsági kamerák. A kamerával azt a benyomást keltheti, hogy a teret folyamatosan figyelik és biztosítják! Beltéren és kültéren is használható.

   
  3 650 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 990 Ft Raktáron

  Rendszeresen járnak madarak a becsületesen megmunkált terményére? A fényvisszaverő szalag egyszer és mindenkorra segít elriasztani őket. Csak rövidítse le tetszőleges hosszúságúra, és helyezze el bárhol a kertben, a gyümölcsösben vagy a mezőn. A csillogó és könnyed kialakításnak hála a szalag mozogni fog a szélben, és a fényvisszaverődések tartósan...

   
  1 990 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 650 Ft Raktáron

  A kemping fatűzhely kényelmes módja annak, hogy biztonságosan rakjunk tüzet a természetben, tűzrakóhely nélkül. Könnyedén meggyújthat többféle tüzelőanyagot a tűzhelyben, legyen az begyújtó géllel, szilárd alágyújtóssal vagy gyújtóssal. A tűzhely minden olyan edénnyel használható, amely közvetlen tűzzel érintkezhet.

   
  11 650 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 820 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  5 820 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 150 Ft Raktáron

  A kúszónövény támasz megtartja a cserépből kúszó növényeket. A virágok szó szerint a támasz köré tekerednek. A támasz szív alakú, így lakodalmak, ünnepségek ízléses dekorációjának is megfelel. A kertet vagy a lakást azonban egész évben díszítheti. A virágcserépben lévő szív alakú növény kellemes benyomást kelt, hangulatossá tesz minden belteret és kertet.

   
  1 150 Ft
  28 darab raktáron (azonnal postázzuk) 95 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 14 990 Ft Raktáron

  Nyaralni megy, de a virágokat öntözni kell? Ezzel az automata csepegtető öntözőrendszerrel többé nem kell ilyen dolgokra gondolnia. Nincs más dolga, mint felállítani, megtölteni a választott edényt vízzel, az egyes csöveket behelyezni a kaspókba és már kész is. A készülék egyszerre akár 8 növényt is képes öntözni, és digitális időzítővel is beállíthatja...

   
  14 990 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 490 Ft Raktáron

  Univerzális magasnyomású pisztoly 8 állítható vízsugárral, amelyet szükség szerint használhat a kert öntözésére vagy az udvar, terasz, autó stb. takarítására. A pisztolyon lévő 100 ml-es tartállyal is hasznos, amellyel szappant vagy műtrágyát adhat a vízhez! A tartályon is beállíthatja a termék adagolását a vízbe. Ideális eszköz, amely nem hiányozhat...

   
  7 490 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 650 Ft Raktáron

  Készítsen járdát saját elképzelései szerint! Ez a betonforma nélkülözhetetlen kelléke lesz minden barkácsolónak. Aszfaltozza ki a teraszt, a medence területét, vagy készítsen új sétányt. A szilárd alapra helyezett formába öntsön betont, hagyja egy kicsit ülepedni, majd húzza ki a formát. A forma speciális műanyagból készült, és a beton nem tapad a...

   
  3 650 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 490 Ft Raktáron

  A sötétítő garantált védelmet nyújt a kíváncsi tekintetekkel és a túl erős fénnyel szemben. Egyszerűen ragassza fel az ablak felső peremére és húzza le. A telepítésnél nem kell semmi bonyolultra számítania, se fúrni. A sötétítőt a kívánt méretre vághatja.

   
  2 490 Ft
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 320 Ft Raktáron

  Praktikus gyümölcsszedő, melyre csak rá kell tenni a nyelet és már bele is vetheti magát a szüretbe! Nincs többé fára mászás az alma, körte és szilva miatt, amelyeket nem tud elérni. Ezzel az okos szedővel a gyümölcs betakarítása könnyebb lesz, mint valaha.

   
  1 320 Ft
  81 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 150 Ft Raktáron

  A házszámmal ellátott napelemes lámpa nemcsak praktikus jelölése lesz házának, hanem dizájn kiegészítője is, amely még jobban feldobja otthonát. A csomaghoz tartozik egy lap számokkal és betűkkel, melyből elkészítheti a házszámát. A csomag tartalmaz egy csavarkészletet is a lámpa falra szereléséhez.

   
  4 150 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 60 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 990 Ft Raktáron

  Lámpa a hosszú nyári estékre az erkélyen vagy teraszon. A 24 LED tökéletesen megvilágítja a napernyő alatti teret. A LED világítást egyszerűen, szerszámok nélkül szerelheti fel. Csak rögzítse a napernyő rúdjához, és kattintsa rá. Az oldalsó kapcsolóval a 3 világítási mód egyike választható.

   
  3 990 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 650 Ft Raktáron

  A forró nyári napokon szívesen kinyitná az összes ajtót és friss levegőt szívna. De az idegesítő legyek és a szúnyogok megtalálják az utat. Az ajtón lévő poliészter hálóval friss levegőt szívhat és az idegesítő rovarok az ajtó mögött maradnak. A praktikus, mágneses, hordozható háló könnyen és gyorsan megszabadítja a rovaroktól. Az önzáró hálóval többé nem...

   
  2 650 Ft
  41 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 150 Ft Raktáron

  Nyáron zavarják otthon a szúnyogok? Egyszerűen kapcsolja be ezt a lámpát, és az máris gondoskodni fog róla. A különleges lila fénynek és az ultrahalk hangnak köszönhetően a lámpa elriasztja a legtöbb rovart, ugyanakkor nem zavarja meg nyugodt alvását. Alacsony fogyasztású, így akár több hónapon keresztül is mindennap használható, USB tápegységre vagy a...

   
  7 150 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  Készítsen saját járdát minimális költséggel! Burkolhat vele például teraszt, medence melletti területet, vagy egyszerűen új járdát készíthet. A formának köszönhetően háza környezetét is pontosan az elképzelései szerint alakíthatja. A forma kezelése nagyon egyszerű, és gyakorlatilag bárki meg tudja csinálni. A forma speciális műanyagból készült, a beton...

   
  2 990 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 650 Ft Raktáron

  A napelemes lámpa rendkívül hatékony napelemeket használ, amelyek az áramot a termelés után egy integrált akkumulátorban tárolják, majd táplálják a LED-eket. Ez a technológia szükség esetén fényt biztosít, nappal tölti az akkumulátort, sötétedés után pedig automatikusan felkapcsolja a lámpát. Ezenkívül a lámpa könnyen felszerelhető, vízálló és ellenáll a...

   
  4 650 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 650 Ft Raktáron

  Egyszerű módszert keres a növények öntözésére vagy növényvédőszer permetezésére? Nem probléma! Ezzel a permetezővel, amely könnyen feltehető PET-palackokra, gyerekjáték lesz. A permetező azon az elven működik, hogy vákuumot hoz létre a palackban, amit a pumpával ér el. Ezután csak nyomja meg a permetező kioldóját. Ezenkívül a permetezés intenzitása...

   
  650 Ft
  32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 820 Ft Raktáron

  Környezetbarát lámpa az alvást zavaró szúnyogok elpusztítására. Az UV LED-eknek hála a rovarok a lámpa belső tartályába repülnek, ahol befogja és elpusztítja őket. A tartály kivehető és könnyen tisztítható. A legjobb hatás érdekében egyszerűen helyezze a lámpát éjszaka egy sík felületre, vagy rögzítse a falra, csatlakoztassa bármilyen USB-forráshoz vagy...

   
  5 820 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 990 Ft Raktáron

  Készüljön fel a vészhelyzetre! A tűzálló ponyva évek óta az otthonok, műhelyek és raktárak alapfelszereltsége közé tartozik. A tűzoltó ponyva kezdődő tüzek oltására szolgál, de használható emberek gyors evakuálásákor is. Az oxigén bejutásának megakadályozása elvén működik, és ezzel megakadályozza az égést.

   
  4 990 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 960 Ft Raktáron

  Az eredeti Gift Republic Grow Tin pléhdoboz minden háztartásban remek kiegészítő. Magokat és földet mellékelünk hozzá, amellyel tényleg bárki termeszthet. A dobozban minden benne van, ami a termesztéshez kell, csak adjunk hozzá vizet és napfényt!

  Választható 3x Variáns
  2 960 Ft
  Választható 3x Variáns
  Elérhetőségek megjeleítése
  37 darab raktáron
 • 1 150 Ft Raktáron

  A hidrogél golyók remekül hidratálják a cserepes növényeket és virágokat, emellett dekoratív hatásuk is van. A golyók felszívják a vizet, és 30 napig tartják. Figyelem - a csomagban lévő golyók száma a bejelentett mennyiségtől +/- 5%-ban eltérhet.

   
  1 150 Ft
  48 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 72 a 72 tételből