Kert

Kert

Nincs is jobb, mint a kertben pihenni, még ha ez kerti munkát is jelent vagy üldögélést a barátainkkal. Ha a kert a második otthona, akkor biztosan sikerül valamit választania ebből a kategóriából. Rovarriasztókat, locsolócsöveket és még sok mást is talál. Ne felejtse el megtekinteni a grillezés, a megvilágítás és a hobbi kategóriát is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 68 a 68 tételből
 • 2 240 Ft 2 990 Ft -25.08% Raktáron
  AKCIÓ
  2 Review(s)

  Ne késlekedjen, és készüljön fel az idei gomba betakarítására már most! Tenyéssze elő a gombakultúrát bent, átlagos szobahőmérsékleten egy virágcserépben lucfenyő, boróka vagy tuja tövében, amely tökéletesen kinő a gyökérgömbön, majd tavasszal, amikor már nincs fagy, kiültetheti a kertbe.

   
  2 240 Ft 2 990 Ft -25.08%
  Kedvezmény!
  50 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft 8 990 Ft -16.685% Raktáron
  AKCIÓ

  Tegye tökéletessé a kertjét ezzel a parádés szökőkúttal, amelyet napenergia hajt! Számos lehetőség van, hogy hogyan tudja a kertjébe komponálni. A víz spriccelését többféle módon állíthatja be és semmiről sem kell gondoskodnia, mert automatikusan bekapcsol, ha napfény éri!

   
  7 490 Ft 8 990 Ft -16.685%
  Kedvezmény!
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  Próbálja ki a nyár slágerét - a vízibombát! A gyors töltés garantált, csak illessze szorosan a csapra, engedjen a lufiba kellő mennyiségű vizet és néhány perc múlva indulhat is a csata!

   
  1 490 Ft
  23 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  Ez a hatékony rovarriasztó védőpajzsot hoz létre, amely elektromos hullámokkal óvja meg otthonát a rágcsálóktól és a rovaroktól. A hullámok észrevehetetlenek és ártalmatlanok az emberekre és a környezetre.

   
  2 990 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 590 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Rugalmas, színes szilikon karkötő, amely elriasztja a kullancsokat. Természetes eukaliptusz olajjal van átitatva. Akár 9 napon át is hat. Visszazárható csomagolással.

  Választható 1x Szín
  590 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 290 Ft Raktáron

  Szerete otthon megvilágítani néhány helyet, de nincsenek hozzá megfelelő feltételek, mert nincs hobá bekötni a lámpát és hasonlók? Ezt a vezeték nélküli lámpát néhány másodperc alatt bárhol elhelyezheti, ahol csak akarja. Ellenáll a zord időnek is és esőben is tart!

   
  3 290 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 690 Ft Raktáron

  Tökéletes kerti lámpák, amelyek segítenek a sötétben megtalálni az utat az ajtóhoz, grillhez vagy bárhova. A lámpákat napfény táplálja, így napközben töltődnek, éjjel pedig világítanak. Automatikusan kigyulladnak az érzékelőnek köszönhetően, amely alkonyatkor maga kapcsol be. Nincs szükségük kábelekre, ami alkalmassá teszi őket még olyan helyeken is, ahol...

   
  5 690 Ft
  30 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 240 Ft 7 490 Ft -30.04% Raktáron
  AKCIÓ

  Pihenjen és gyűjtsön erőt a Relax dupla kerti függőágyban! Az eredeti és praktikus design-nak köszönhetően a mellékelt táskába csomagolva csak kevés helyet foglal. Ráadásul nagyon könnyű szétszedni és összerakni. Nyújtózkodjon egy pillanatra a kertben, a teraszon vagy a kempingben.

   
  5 240 Ft 7 490 Ft -30.04%
  Kedvezmény!
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 240 Ft Raktáron

  Kényeztesse magát a forró nyári napokon igazi jósággal a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A készlet 15 fúvókából áll egy tömlőn, amely vízhez csatlakoztatva finom párafüggönyt hoz létre. Növények öntözésére is alkalmas. A tömlő kb. 15 méter hosszú.

   
  5 240 Ft
  39 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Ez a párásító élvezetesebbé teszi a forró nyári napokat, mivel a levegőt körülötte frissé, kellemessé varázsolja. Ez a 10 fúvókás készlet a vízellátáshoz csatlakoztatva finom vizes ködöt hoz létre, így alkalmas a növények öntözésére, kertekbe és a teraszokra is. A tömlő hossza 10 m.

   
  4 490 Ft
  75 darab raktáron (azonnal postázzuk) 40 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 940 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Nagyon praktikus kesztyű különböző kerti munkákhoz. Használata minden munkához kiváló, mint például ültetéshez vagy ásáshoz.

   
  1 940 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 390 Ft Raktáron

  A forró nyári napokon szívesen mindent tárva-nyitva hagynánk, hogy friss levegőhöz jussunk. A legyek és a szúnyogok azonban egyből megtalálják bentre az utat és teljes erővel bosszantani kezdenek bennünket. A poliészter ajtóhálóval most már friss levegőt szívhat, miközben az idegesítő rovarok kívül maradnak.

   
  2 390 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 690 Ft Raktáron

  Hatékony kártevő- és rovarriasztó, amely elűzi a hangyákat, poloskákat, bolhákat, svábbogarakat, egereket, patkányokat stb. az elektromos rezgéssel. Ráadásul praktikus éjjeli lámpával is felszerelt, amely automatikusan világítani kezd, amint a fényérzékelő érzékeli, hogy sötét van, de a gombbal is ki-be kapcsolhatja.

   
  8 690 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 190 Ft Raktáron

  Védje meg otthonát ezzel a tépőzáras szúnyoghálóval! Egy nagyon praktikus és hatékony tépőzáras szúnyogháló, amely gátolja a repülő rovarok berepülését. Ezenkívül, lehetővé teszi a levegő szabad áramlását és a zavartalan szellőztetést.

   
  1 190 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 890 Ft Raktáron

  Kártevőkkel van problémája az otthonában? Az InnovaGoods ultrahangos mini rovar- és rágcsálóriasztó megoldja a problémát! Elriasztja az egereket, a patkányokat, a szúnyogokat, a csótányokat, a hangyákat, a pókokat és egyéb idegesítő rovarokat.

   
  3 890 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  Az elektromos riasztó intenzív ultrahangos hullámokat bocsát ki, amelyek megtámadják a rágcsálók és rovarok hallási és idegrendszerét. Ezzel a technológiával egyszer és mindenkorra megszabadulhat a kártevőktől!

   
  2 990 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 090 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Ezzel az ökologikus InnovaGoods Home Pest rovarriasztóval végre nyugta lesz a legyektől. Egyszerű és hatékony módszer, amely elijeszti a legyeket.

   
  5 090 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

   
  4 490 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 740 Ft Raktáron

  Rugalmas és egyszerűen tárolható locsolócső, amely a víz nyomására a hosszúsága háromszorosára nyúlik. A csomag egy fejet is tartalmaz, amelyen több vízsugár közül is választhat. A minőségi sárgaréz menetnek köszönhetően nagyobb ellenállás biztosított, mint a klasszikus locsolócsöveknél. A locsolócső hosszúsága 30 m.

   
  6 740 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 240 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  5 240 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 240 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  5 240 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 690 Ft Raktáron

  Hatékony és halálos csapda legyek, szúnyogok és más rovarok számára. UVA fényének köszönhetően vonzza a rovarokat, amelyek az elektromos rács megközelítésekor leesnek. Kényelmes és egyszerű módszer, amely villamosenergiával működik és nem használ káros vegyi anyagokat, illetve nem keletkezik füst, vagy kellemetlen szag.

   
  5 690 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Ez a kesztyű nagyszerű segédeszköz olyan munkák során, amelyeknél különféle éles tárgyakkal dolgozik. A vágásálló rétegének köszönhetően keze biztonságban lesz.

   
  1 490 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Nagyon hatékonyan eltávolítja a bosszantó szúnyogokat könnyen, vegyszerek és zaj nélkül. Ezenkívül, LED éjszakai fénye is van, ami nagyon praktikus gyermekszobák éjszaki fényeként.

   
  4 490 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 9 740 Ft Raktáron

  Pihenjen és gyűjtsön erőt az új InnovaGoods Gadget Travel Swing & Rest kerti dupla függőágyban! Eredeti és praktikus tervezésének köszönhetően, alig foglal helyet az integrált hordtáskában. A szétnyitása és összehajtogatása teljesen egyszerű. A hordtáska a szétnyitás után egy nagyon hasznos oldalzsebbé alakul. Nyújtózzon egy kicsit a kertben, a...

   
  9 740 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 8 690 Ft Raktáron

  Kl Bulb újratölthető szúnyogriasztó lámpa beépített LED-del az InnovaGoods-tól, amely legfőképpen a természetben nélkülözhetetlen segítő, azonban szálláson vagy otthon is nagyon hasznos. Rovarriasztóként és lámpaként szolgál.

   
  8 690 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 290 Ft Raktáron

  Ultra erős fényű, vezeték nélküli munkáslámpa, amely 500 lument nyújt. Kompakt és könnyű. Pontosan ott nyújt fényt, ahol szüksége van rá. A felső részen egy praktikus horog, alul pedig egy mágnes található, amellyel a lámpa vasfelülethez rögzíthető.

   
  3 290 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 990 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  5 990 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  Kl Tower hordozható rovarriasztó lámpa akkumulátorral az InnovaGoodstól, amely egyetlen utazó felszereltségéből sem hiányozhat. Nélkülözhetetlen segítő a természetben, azonban szálláson vagy otthon is használható.

   
  7 490 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 190 Ft Raktáron

  Védje otthonát a bosszantó vérszomjas rovaroktól. Az InnovaGoods praktikus, hatékony felragasztható szúnyoghálója nem engedi, hogy rovarok bejussanak a lakásába vagy házába. Kényelmesen szellőztethet anélkül, hogy aggódna a hívatlan vendégek miatt.

   
  1 190 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 240 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  5 240 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 540 Ft Raktáron

  Hatékony csapda minden rovarra, amelyek otthon szokták bosszantani. UVA-fény alapelvén működik, amely vonzza a bogarakat az elektromos rácshoz, amely megégeti a rovarokat. A többi rovarcsapdával ellentétben, amelyek vegyületekkel működnek, ez a rovarcsapda nem áraszt kellemetlen szagot és füstöt.

   
  5 540 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 540 Ft Raktáron

  Hatékony eszköz a legyek, szúnyogok és más rovarok eltávolítására. Az UVA lámpa vonzza a bokarakat. Amint a rovar a készülék közelébe ér, az elektromos töltésű rács megöli és elégeti. Kényelmes és egyszerű módszer, amely elektromos áramot használ, ezzel pedig elkerülheti a káros vegyi anyagokat, füstöt és kellemetlen szagokat.

   
  5 540 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 990 Ft Raktáron

  Lámpás alakú szolár lámpa, amely hűen utánozza a lángoló tűzt. A tűz valósághű megjelenését a villogó sárga LED-diódák biztosítják, amelyeknek köszönhetően a termék biztonságos gyermekekre és háziállatokra nézve is.

   
  5 990 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Elektromos izzó rovarcsapdával, amely kellemesebbé teszi az estét a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A fény vonzza a rovarokat, amelyeket az elektromos rács pusztít el.

   
  2 990 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 990 Ft Raktáron

  Rackill tölthető légycsapó az InnovaGoods márkától, ami felbecsülhetetlen eszköz a háztartásban. Kellemetlen szagok nélküli gyors és egyszerű rovarirtást kínál.

   
  8 990 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Függőágy 1 személy résézre. Vastag pamut és poliészter keverékéből készült. Az anyag nagyon erős, de légáteresztő. A hordtáskának köszönhetően könnyedén magával vihet, ideális kirándulásokra, strandra és kempingezéshez.

   
  4 490 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Nem lesz többé gondja a gyomokkal! A gyomok az Ön számára is rémálmot jelentenek? Ez a gyomkiszedő megszabadítja Önt a gyomoktól! Minden kertész értékelni fogja ezt az eszközt, ugyanis minimális erőfeszítéssel gyökerestől távolítja ez a gyomot.

   
  1 490 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 75 darab 5-7 napon belüli postázással
 • 3 740 Ft Raktáron

  Ha tökéletesen megmosott autóra vágyik, vagy szeretné öntözni a virágokat a kertben, akkor ez a magasnyomású fej Önnek szól. Egyszerűen csatlakoztassa a tömlőhöz a gyorscsatlakozóval. A fúvóka elforgatásával megváltoztathatja a víz áramlását a saját igényei szerint. Nem kell folyamatosan tartania a pisztoly ravaszát, csak nyomja meg a fém kapcsot és...

   
  3 740 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 5-7 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  ProGarden rugós metszőollók, bliszter csomagolásban. Az előfeszített pengék hosszabb használat során csökkentik a kezekre nehezedő terhet.

   
  1 490 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  A színes sapkás, öntöző gipsz kertitörpe minden kaspó, virágcserép, virágágyás vagy kiskert dísze lesz és garantáltan jól fog mutatni. A segítségével játékszerrel öntözheti a növényeket. A kertitörpe mérete a földtől számítva 10,5 cm, a teljes magassága 17 cm.

  Választható 3x Motívum
  1 040 Ft
  Választható 3x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  29 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 740 Ft Raktáron

  Nehezen elérhető helyeket szeretne megtisztítani? Elegendő rögzíteni a forgó kefe fogantyúját a tömlőhöz! Tökéletes ajándék minden férfi számára, minden garázsba és kerti házba megfelelő kiegészítő, amely biztosan mindenki számára hasznos.

   
  3 740 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 5-7 napon belüli postázással
 • 1 940 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods karmokkal ellátott kesztyű véd és szerszámként szolgál. Az egyik kesztyűn található négy karom nagyban megkönnyíti a kerti munkát, és segítséget nyújt olyan tevékenységekhez, mint a kapálás.

   
  1 940 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Munkakesztyű, amelynek hasznát veszi a kertben, a műhelyben és otthon is. Pamut és poliészter kombinációjából készült. Biztosan értékelni fogja a tenyéren lévő csúszásmentes mintát, amelynek köszönhetően mindig biztos fogása lesz még a legrosszabb időjárási feltételek mellett is.

  Választható 4x Szín
  1 490 Ft
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 990 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  5 990 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 190 Ft Raktáron

  Két kerti szerszámból álló készlet a ProGardentől, amelyekkel az ásás és gyomlálás az ágyásban csodálatos lesz.

   
  1 190 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 340 Ft Raktáron

  Locsolócső fej a ProGardentől. A locsolócső fej 5 funkcióval rendelkezik, amelyet a fej forgatásával választhat ki.

   
  1 340 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Szeretné valamivel felélénkíteni a kertjét? Bájosabbá tenni? A sárga sapkás, műanyagból készült kerti törpe lelkesen jelentkezik a munkára! Gondoskodni fog arról, hogy a kertje egy szóval tökéletes legyen. A törpe egy sziklán ül, amely tartalmaz egy LED-et a napelemes töltéshez, így megvilágítja az utat.

   
  4 490 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 4 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 240 Ft Raktáron

  A Water Jet nyomásnövelő fej tökéletes segítséget nyújt minden kertbe, hiszen minden kicsikócsőt nagynyomású fúvókává alakít. Függetlenül attól, hogy kerti bútorokat, ereszcsatornákat, napellenzőket vagy pergolákat kell lemosnia, a csempék közötti csatlakozásokat kell megtisztítania vagy le kell öblítenie az autót, a Water Jet nyomásnövelő fej a...

   
  5 240 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 13 500 Ft Raktáron

  Ha szeretne gyönyörű és rendbentartott kertet, akkor ez a praktikus és innovatív InnovaGoods zsugorodó locsolócső nem hiányozhat a kerti házából. A víz nyomásával néhány másodperc alatt automatikusan kinyújthatja. A víz elzárása után pedig összezsugorodik az eredeti méretére. Ráadásul nem foglal túl sok helyet a kerti házban.

   
  13 500 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 340 Ft Raktáron

  ProGarden kerti olló rövid, 5 cm-es pengékkel.

   
  1 340 Ft
  9 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 340 Ft Raktáron

  ProGarden kerti olló ívelt, 4 cm-es pengével.

   
  1 340 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • 7 490 Ft Raktáron

  A ProGarden készlet egy 10 m-es locsolócsövet, két redukciót és egy hétfunkciós fejet tartalmaz.

   
  7 490 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 540 Ft Raktáron

  A porlasztó palack ideális öntözésre, kerti permetezésére vagy mint fertőtlenítőszer applikátor. A nyomás könnyen beállítható a csavarozható véggel. Több szórási intenzitás közül választhat. Használata rendkívül egyszerű. Elég hozzáadni a kiválasztott folyadékot (víz, műtrágya, fertőtlenítőszer stb.), majd manuálisan működésbe hozni a szivattyút, majd...

   
  5 540 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 15 000 Ft Raktáron

  Szeretné, ha a háza különbözne a többitől az utcában és egyedi díszítése lenne? A modern projektor eredeti dekorációt varázsol a háza homlokzatára. Megfelelő hangulatot teremt a langyos nyári éjszakákon, a halloween-i estéhez és a karácsonyi időszakhoz is.

   
  15 000 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 8 240 Ft Raktáron

  Összecsukható ásólapát, amelyet mind a természetben, mind a kertben otthon használhat. A lapát könnyen összeszerelhető és szétszerelhető, és fűrészként vagy vészhelyzetben fejszeként is használható. A csomag egy praktikus tokot is tartalmaz. Hozzávetőleges méret: 11,5 x 46,5 x 5 cm.

   
  8 240 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Szeretné valamivel felélénkíteni a kertjét? Bájosabbá tenni? A sárga sapkás, műanyagból készült kerti törpe lelkesen jelentkezik a munkára! Gondoskodni fog arról, hogy a kertje egy szóval tökéletes legyen. A törpe egy sziklán ül, amely tartalmaz egy LED-et a napelemes töltéshez, így megvilágítja az utat.

   
  4 490 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 4 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 740 Ft Raktáron

  Öntözzön gyorsan és munka nélkül! Az Elise 25 öntözőrendszer átlátszó burkolatot tartalmaz töltőnyílással, vízszintjelzővel, dátummal, vízellátó csővel, keramzittal és elválasztó ráccsal. Ez a rendszer alkalmas 25 x 25 x 46 cm méretű virágcserepekre. A virágcserép nem tartozék

   
  3 740 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Locsolócső fejből, két csatlakozóból és egy adapterből álló készlet. A fej és a csatlakozó polipropilénből készült.

   
  1 490 Ft
  10 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron

  Újrahasználható szemeteszsák kerti hulladékra 125 literes űrtartalommal. A zsák mérete (átmérő x magasság) 50 x 60 cm.

   
  2 240 Ft
  6 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 640 Ft Raktáron

  Nincs ideje folyamatosan öntözni a virágokat, de szeretné egy kicsit díszesebbé tenni a háztartást? Ez a dekoratív mű pozsgás növény teljesen élethű, megtéveszti még a virágárusokat is. A típust véletlenszerűen küldjük el, a készlet rendelkezésre állása szerint.

   
  1 640 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 12 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 990 Ft Raktáron

  A ház megfelelő megvilágításának köszönhetően nemcsak a baleseteket akadályozza meg. Megfelelő olyan tolvajok ellen is, akik ki akarják rabolni a házát vagy a garázsát. A 4 LED-es napelemes lámpák napközben elegendő energiát felhalmoznak, hogy éjjel világítsanak.

   
  5 990 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 790 Ft Raktáron

  Egyszerű locsolócső fej a ProGardentől.

   
  1 790 Ft
  6 darab 2 napon belüli postázással
 • 7 490 Ft Raktáron

  Akár a természetbe, a vízbe vagy a tengerpartra készül a nyáron, szüksége lesz erre a párnázott, összecsukható székre! Lesz hova az úton leülnie, és élvezheti a jól megérdemelt pihenést, ráadásul a széknek egy hűtőtere is van az ülés alatt, így nem kell attól tartania, hogy az étel vagy az ital a meleg nyári napokon felmelegedne. A szék hozzávetőleges...

  Választható 2x Szín
  7 490 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 690 Ft Raktáron

  Klasszikus műanyag állvány napernyőre, amelyet vízzel vagy homokkal tehet nehezebbé. Az állvány szögletes, mérete kb. 45 x 45 x 27 cm.

   
  5 690 Ft
  19 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 290 Ft Raktáron

  Újrahasználható szemeteszsák kerti hulladékra 270 literes űrtartalommal. A zsák mérete (átmérő x magasság) 67 x 75 cm.

   
  3 290 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • 6 740 Ft Raktáron

  A ProGarden készlet 20 m-es locsolócsövet, 2 redukciót és egy hagyományos fejet tartalmaz.

   
  6 740 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • 440 Ft Raktáron

  Amennyiben Önnel is megtörténik,hogy elfelejti, mit hová ültetett ki kertjében, ezek a nagyon tartós műanyag táblák segítségére lesznek. Meg tudja jelölni az egyes növényeket az ágyásban, kertben, cserépben. Vízállók, nem törnek, mint a legtöbb műanyag tábla, valamint megfelelő hosszúságúak, így a legkülönfélébb cserepekben használhatók. Minden kertész...

   
  440 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 45 darab 5-7 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 68 a 68 tételből