Kert

Kert

Nincs is jobb, mint a kertben pihenni, még ha ez kerti munkát is jelent vagy üldögélést a barátainkkal. Ha a kert a második otthona, akkor biztosan sikerül valamit választania ebből a kategóriából. Rovarriasztókat, locsolócsöveket és még sok mást is talál. Ne felejtse el megtekinteni a grillezés, a megvilágítás és a hobbi kategóriát is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 92 tételből
 • 2 700 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Ne késlekedjen, és készüljön fel az idei gomba betakarítására már most! Tenyéssze elő a gombakultúrát bent, átlagos szobahőmérsékleten egy virágcserépben lucfenyő, boróka vagy tuja tövében, amely tökéletesen kinő a gyökérgömbön, majd tavasszal, amikor már nincs fagy, kiültetheti a kertbe.

   
  2 700 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 10 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Tegye tökéletessé a kertjét ezzel a parádés szökőkúttal, amelyet napenergia hajt! Számos lehetőség van, hogy hogyan tudja a kertjébe komponálni. A víz spriccelését többféle módon állíthatja be és semmiről sem kell gondoskodnia, mert automatikusan bekapcsol, ha napfény éri!

   
  6 380 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Próbálja ki a nyár slágerét - a vízibombát! A gyors töltés garantált, csak illessze szorosan a csapra, engedjen a lufiba kellő mennyiségű vizet és néhány perc múlva indulhat is a csata!

   
  1 580 Ft
  29 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 820 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Ez a hatékony rovarriasztó védőpajzsot hoz létre, amely elektromos hullámokkal óvja meg otthonát a rágcsálóktól és a rovaroktól. A hullámok észrevehetetlenek és ártalmatlanok az emberekre és a környezetre.

   
  3 820 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 460 Ft 6 380 Ft -30.1% Raktáron
  AKCIÓ

  Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

   
  4 460 Ft 6 380 Ft -30.1%
  Kedvezmény!
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Tökéletes kerti lámpák, amelyek segítenek a sötétben megtalálni az utat az ajtóhoz, grillhez vagy bárhova. A lámpákat napfény táplálja, így napközben töltődnek, éjjel pedig világítanak. Automatikusan kigyulladnak az érzékelőnek köszönhetően, amely alkonyatkor maga kapcsol be. Nincs szükségük kábelekre, ami alkalmassá teszi őket még olyan helyeken is, ahol...

   
  6 380 Ft
  72 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Szerete otthon megvilágítani néhány helyet, de nincsenek hozzá megfelelő feltételek, mert nincs hobá bekötni a lámpát és hasonlók? Ezt a vezeték nélküli lámpát néhány másodperc alatt bárhol elhelyezheti, ahol csak akarja. Ellenáll a zord időnek is és esőben is tart!

   
  3 500 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 580 Ft Raktáron

  Kényeztesse magát a forró nyári napokon igazi jósággal a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A készlet 15 fúvókából áll egy tömlőn, amely vízhez csatlakoztatva finom párafüggönyt hoz létre. Növények öntözésére is alkalmas. A tömlő kb. 15 méter hosszú.

   
  5 580 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  Ez a párásító élvezetesebbé teszi a forró nyári napokat, mivel a levegőt körülötte frissé, kellemessé varázsolja. Ez a 10 fúvókás készlet a vízellátáshoz csatlakoztatva finom vizes ködöt hoz létre, így alkalmas a növények öntözésére, kertekbe és a teraszokra is. A tömlő hossza 10 m.

   
  4 780 Ft
  41 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 660 Ft Raktáron

  Hatékony kártevő- és rovarriasztó, amely elűzi a hangyákat, poloskákat, bolhákat, svábbogarakat, egereket, patkányokat stb. az elektromos rezgéssel. Ráadásul praktikus éjjeli lámpával is felszerelt, amely automatikusan világítani kezd, amint a fényérzékelő érzékeli, hogy sötét van, de a gombbal is ki-be kapcsolhatja.

   
  11 660 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 580 Ft Raktáron

  Pihenjen és gyűjtsön erőt a Relax dupla kerti függőágyban! Az eredeti és praktikus design-nak köszönhetően a mellékelt táskába csomagolva csak kevés helyet foglal. Ráadásul nagyon könnyű szétszedni és összerakni. Nyújtózkodjon egy pillanatra a kertben, a teraszon vagy a kempingben.

   
  5 580 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 420 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Nagyon praktikus kesztyű különböző kerti munkákhoz. Használata minden munkához kiváló, mint például ültetéshez vagy ásáshoz.

   
  1 420 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 540 Ft Raktáron

  A forró nyári napokon szívesen mindent tárva-nyitva hagynánk, hogy friss levegőhöz jussunk. A legyek és a szúnyogok azonban egyből megtalálják bentre az utat és teljes erővel bosszantani kezdenek bennünket. A poliészter ajtóhálóval most már friss levegőt szívhat, miközben az idegesítő rovarok kívül maradnak.

   
  2 540 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  Védje meg otthonát ezzel a tépőzáras szúnyoghálóval! Egy nagyon praktikus és hatékony tépőzáras szúnyogháló, amely gátolja a repülő rovarok berepülését. Ezenkívül, lehetővé teszi a levegő szabad áramlását és a zavartalan szellőztetést.

   
  1 580 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 300 Ft Raktáron

  Kártevőkkel van problémája az otthonában? Az InnovaGoods ultrahangos mini rovar- és rágcsálóriasztó megoldja a problémát! Elriasztja az egereket, a patkányokat, a szúnyogokat, a csótányokat, a hangyákat, a pókokat és egyéb idegesítő rovarokat.

   
  4 300 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 090 Ft 7 180 Ft -29.11% Raktáron
  AKCIÓ

  A Water Jet nyomásnövelő fej tökéletes segítséget nyújt minden kertbe, hiszen minden kicsikócsőt nagynyomású fúvókává alakít. Függetlenül attól, hogy kerti bútorokat, ereszcsatornákat, napellenzőket vagy pergolákat kell lemosnia, a csempék közötti csatlakozásokat kell megtisztítania vagy le kell öblítenie az autót, a Water Jet nyomásnövelő fej a...

   
  5 090 Ft 7 180 Ft -29.11%
  Kedvezmény!
  32 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 380 Ft Raktáron

  Ez a kesztyű nagyszerű segédeszköz olyan munkák során, amelyeknél különféle éles tárgyakkal dolgozik. A vágásálló rétegének köszönhetően keze biztonságban lesz.

   
  2 380 Ft
  35 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 590 Ft 3 180 Ft -50% Raktáron
  AKCIÓ

  Készítsen járdát saját elképzelései szerint, minimális költséggel! Például burkolhat vele egy teraszt, egy medenceterületet vagy készíthet új járdát. A formának köszönhetően háza környezetét is pontosan az elképzelései szerint javíthatja. A forma használata nagyon egyszerű és gyakorlatilag mindenki meg tudja csinálni. A forma speciális műanyagból készült,...

   
  1 590 Ft 3 180 Ft -50%
  Kedvezmény!
  45 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  6 380 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft 2 860 Ft -26.92% Raktáron
  AKCIÓ

  Ezeket a dekoratív, világító kavicsokat napközben napenergia tölti fel, majd éjszaka lágy zöld fényt bocsátanak ki. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak - így otthon is használhatja dekorációként vázában vagy virágcserépben, de akár kedvenc zugát is megvilágítják a kertjében, teraszán.

  Választható 4x Szín
  2 090 Ft 2 860 Ft -26.92%
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  Kedvezmény!
  80 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 380 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  6 380 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 500 Ft Raktáron

  Hatékony és halálos csapda legyek, szúnyogok és más rovarok számára. UVA fényének köszönhetően vonzza a rovarokat, amelyek az elektromos rács megközelítésekor leesnek. Kényelmes és egyszerű módszer, amely villamosenergiával működik és nem használ káros vegyi anyagokat, illetve nem keletkezik füst, vagy kellemetlen szag.

   
  7 500 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 580 Ft Raktáron

  Nagyon hatékonyan eltávolítja a bosszantó szúnyogokat könnyen, vegyszerek és zaj nélkül. Ezenkívül, LED éjszakai fénye is van, ami nagyon praktikus gyermekszobák éjszaki fényeként.

   
  5 580 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Kültéri világítás, amely nem igényel kábelt vagy elemcserét! Akár 12 órányi világítást is biztosíthat egész napos napfény után. A beépített fényérzékelő sötétedés után készenléti üzemmódba kapcsol, és ha mozgást észlel, nagy fényerejű módban automatikusan világítani kezd. A telepítés másodpercek alatt kész – a csavar és tipli mellékelve.

   
  3 500 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Ultra erős fényű, vezeték nélküli munkáslámpa, amely 500 lument nyújt. Kompakt és könnyű. Pontosan ott nyújt fényt, ahol szüksége van rá. A felső részen egy praktikus horog, alul pedig egy mágnes található, amellyel a lámpa vasfelülethez rögzíthető.

   
  3 500 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 060 Ft Raktáron

  Kl Bulb újratölthető szúnyogriasztó lámpa beépített LED-del az InnovaGoods-tól, amely legfőképpen a természetben nélkülözhetetlen segítő, azonban szálláson vagy otthon is nagyon hasznos. Rovarriasztóként és lámpaként szolgál.

   
  10 060 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 97 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 220 Ft Raktáron

  Nem lesz többé gondja a gyomokkal! A gyomok az Ön számára is rémálmot jelentenek? Ez a gyomkiszedő megszabadítja Önt a gyomoktól! Minden kertész értékelni fogja ezt az eszközt, ugyanis minimális erőfeszítéssel gyökerestől távolítja ez a gyomot.

   
  2 220 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 500 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  7 500 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  Védje otthonát a bosszantó vérszomjas rovaroktól. Az InnovaGoods praktikus, hatékony felragasztható szúnyoghálója nem engedi, hogy rovarok bejussanak a lakásába vagy házába. Kényelmesen szellőztethet anélkül, hogy aggódna a hívatlan vendégek miatt.

   
  1 580 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  Nehezen elérhető helyeket szeretne megtisztítani? Elegendő rögzíteni a forgó kefe fogantyúját a tömlőhöz! Tökéletes ajándék minden férfi számára, minden garázsba és kerti házba megfelelő kiegészítő, amely biztosan mindenki számára hasznos.

   
  3 820 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 020 Ft Raktáron

  Hatékony eszköz a legyek, szúnyogok és más rovarok eltávolítására. Az UVA lámpa vonzza a bokarakat. Amint a rovar a készülék közelébe ér, az elektromos töltésű rács megöli és elégeti. Kényelmes és egyszerű módszer, amely elektromos áramot használ, ezzel pedig elkerülheti a káros vegyi anyagokat, füstöt és kellemetlen szagokat.

   
  7 020 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 860 Ft Raktáron

  Lámpás alakú szolár lámpa, amely hűen utánozza a lángoló tűzt. A tűz valósághű megjelenését a villogó sárga LED-diódák biztosítják, amelyeknek köszönhetően a termék biztonságos gyermekekre és háziállatokra nézve is.

   
  6 860 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Függőágy 1 személy résézre. Vastag pamut és poliészter keverékéből készült. Az anyag nagyon erős, de légáteresztő. A hordtáskának köszönhetően könnyedén magával vihet, ideális kirándulásokra, strandra és kempingezéshez. A függőágy két színváltozatban kapható, amelyek közül az aktuális raktárkészlettől függően küldünk egyet véletlenszerűen.

   
  4 780 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 540 Ft Raktáron

  Elektromos rovar csapó, legyek, szúnyogok és egyéb rovarok ellen.

   
  2 540 Ft
  6 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 420 Ft Raktáron

  Hatékony csapda minden rovarra, amelyek otthon szokták bosszantani. UVA-fény alapelvén működik, amely vonzza a bogarakat az elektromos rácshoz, amely megégeti a rovarokat. A többi rovarcsapdával ellentétben, amelyek vegyületekkel működnek, ez a rovarcsapda nem áraszt kellemetlen szagot és füstöt.

   
  5 420 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 100 Ft Raktáron

  A színes sapkás, öntöző gipsz kertitörpe minden kaspó, virágcserép, virágágyás vagy kiskert dísze lesz és garantáltan jól fog mutatni. A segítségével játékszerrel öntözheti a növényeket. A kertitörpe mérete a földtől számítva 10,5 cm, a teljes magassága 17 cm.

  Választható 4x Motívum
  1 100 Ft
  Választható 4x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  29 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  6 380 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Engedje, hogy friss levegő áramoljon otthonába és ne engedje be a bosszantó rovarokat! Ebben ez az InnovaGoods Home Pest szúnyogháló segíthet önnek!

   
  3 500 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 060 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods karmokkal ellátott kesztyű véd és szerszámként szolgál. Az egyik kesztyűn található négy karom nagyban megkönnyíti a kerti munkát, és segítséget nyújt olyan tevékenységekhez, mint a kapálás.

   
  2 060 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 540 Ft Raktáron

  A laskagombát előtermesztheti beltérben (otthon lakásban, házban), vagy akár szabadban a kertben, erkélyen. Az utolsó fagyok elmúltával ültesse ki, március elejétől áprilisig a tél beköszöntéig, azaz novemberig. Beltérben egész évben termesztheti szalmabálán.

   
  2 540 Ft
  55 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 10 napon belüli postázással
 • 4 620 Ft Raktáron

  Könnyítse meg a kerti munkáját ezzel a praktikus gyomirtóval! 2,7 cm átmérőig bármilyen rúdra felszerelhető. A rögzítés két csavarral történik. A kerekek csapágyakkal vannak felszerelve, amelyek megkönnyítik a kezelhetőséget és a manőverezhetőséget.

   
  4 620 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 900 Ft Raktáron

  A könnyű és praktikus SPINOUT gyomirtóval gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a nem kívánt gyomokat. Lehetővé teszi, hogy felfelé húzza a gyomokat anélkül, hogy le kellene hajolnia – csak szúrja a „karmokkal” a gyomot, forgassa el az ergonomikus fogantyút és húzza meg, a beépített rugós mechanizmus pedig egyetlen gombnyomással eltávolítja a nem kívánt...

   
  5 900 Ft
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  ProGarden rugós metszőollók, bliszter csomagolásban. Az előfeszített pengék hosszabb használat során csökkentik a kezekre nehezedő terhet.

   
  1 580 Ft
  9 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 540 Ft Raktáron

  Nagy őzláb gomba - ehető és nagyon finom gomba a csiperkefélék családjából, amely a természetben a mezőkön, réteken és az erdőkben nő. Más gombáktól eltérően a nagy őzláb gomba jól tűri a szárazabb helyeket is és nem igazán igényes sem a tápanyagokra, sem a talaj nedvességére. A füves részek a kiültetésre ideális helyek- kerti gyep vagy erdei talaj....

   
  2 540 Ft
  39 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 10 napon belüli postázással
 • 2 380 Ft Raktáron

  Újrahasználható szemeteszsák kerti hulladékra 125 literes űrtartalommal. A zsák mérete (átmérő x magasság) 50 x 60 cm.

   
  2 380 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • 2 060 Ft Raktáron

  Összecsukható víztartály - tökéletes eszköz a víz szállítására és tárolására, nemcsak az utazásokon. A tartály kiürítése után könnyen összecsukható, így valóban minimális helyet foglal.

   
  2 060 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 500 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  7 500 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 220 Ft Raktáron

  8 az 1-ben nyomófej az InnovaGoodstól, amely kiválóan alkalmas különféle felületek tisztítására. A mosószer-adagoló segít a tisztítószer könnyű felvitelében. Használható a kert öntözésére is, miközben növényvédőszert vagy műtrágyákat keverhet a tartályba. 

   
  6 220 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  Amennyiben Önnel is megtörténik,hogy elfelejti, mit hová ültetett ki kertjében, ezek a nagyon tartós műanyag táblák segítségére lesznek. Meg tudja jelölni az egyes növényeket az ágyásban, kertben, cserépben. Vízállók, nem törnek, mint a legtöbb műanyag tábla, valamint megfelelő hosszúságúak, így a legkülönfélébb cserepekben használhatók. Minden kertész...

   
  780 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 22 380 Ft Raktáron

  A Brenchie elektromos fűrésznek mindössze 15 másodpercre van szüksége egy 15 centiméter átmérőjű rönk vágásához! Alkalmas kertbe - fa vágására és ágak metszésére. Erőteljes motorral, kiváló minőségű lánccal és nagy, 1500 mAh kapacitású Li-ion akkumulátorral rendelkezik. A csomag tartalmaz egy akkumulátort, töltőt és kulcsot - azonnali használatra kész.

   
  22 380 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
 • 6 860 Ft Raktáron

  Többfunkciós és többpozíciós LED lámpa nagy fókuszpontossággal, opcionális mozgásérzékelővel és 360°-ig állítható dőlésszöggel. Ez egy teljesen kényelmes és sokoldalú lámpa, amelyet igazán bárhol elhelyezhet. A lámpa újratölthető, hordozható és mágneses talppal rendelkezik és könnyen felragasztható a felületre, összeszerelés vagy szerszám nélkül. 3 db AAA...

   
  6 860 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 380 Ft Raktáron

  Mindenféle rovarok ellen folytat végtelen harcot? Van egy egyedi találmányunk a számára, aminek hála biztosan megnyeri a háborút. Miután eltalálta, a rovar kis áramütést kap, ami azonnal megöli. A saját elektromos háló mellett védőráccsal is fel van szerelve, amely megvédi a felhasználót az árammal való érintkezéstől. A fogantyún kapcsológombbal van...

   
  2 380 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Öntözzön gyorsan és munka nélkül! Az Elise 25 öntözőrendszer átlátszó burkolatot tartalmaz töltőnyílással, vízszintjelzővel, dátummal, vízellátó csővel, keramzittal és elválasztó ráccsal. Ez a rendszer alkalmas 25 x 25 x 46 cm méretű virágcserepekre. A virágcserép nem tartozék

   
  3 980 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • 880 Ft Raktáron

  Ha időnként megtörténik önnel, hogy nem emlékszik, hogy mit hova ültetett, van megoldásunk! Ezek a rendkívül tartós műanyag címkék segítenek megjelölni a növényeket a virágágyásokban, a kertben vagy a cserepekben. Vízállóak, nem törnek el, és éppen akkorák, hogy különféle cserepekbe is beleférnek. Nagyszerű eszköz minden igazi kertész számára!

  Választható 2x Szín
  880 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 19 180 Ft Raktáron

  Szeretné, ha a háza különbözne a többitől az utcában és egyedi díszítése lenne? A modern projektor eredeti dekorációt varázsol a háza homlokzatára. Megfelelő hangulatot teremt a langyos nyári éjszakákon, a halloween-i estéhez és a karácsonyi időszakhoz is.

   
  19 180 Ft
  73 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 900 Ft Raktáron

  A függő textil virágcserepek alkalmasak beltéri és kültéri kertészkedésre. Gyönyörű zöld falat vagy függőleges kertet hoz létre a falon otthon vagy a szabadban. Az anyag tökéletes talajállapotú virágok, gyógynövények és egyéb növények termesztéséhez. Jól megtartja a nedvességet és lehetővé teszi az elvezetést, ugyanakkor kellemesen légáteresztő.

   
  1 900 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  CCTV kamera modell villogó LED fénnyel. Ugyanúgy működik, mint a valódi biztonsági kamerák. A kamerával azt a benyomást keltheti, hogy a teret folyamatosan figyelik és biztosítják! Beltéren és kültéren is használható.

   
  3 180 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  Ezzel az ujjra való kerti ollóval otthon hagyhatja az ollót. Segítségével egy kézzel levághatja az ágak vagy kisebb cserjék szárát. A szilikon ujjhuzat gondoskodik a biztonságáról, az erős penge pedig játékosan megbirkózik bármilyen szárral vagy gallyal. Kis méreteinek és rugalmasságának köszönhetően nem foglal helyet.

   
  1 580 Ft
  48 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 15 980 Ft Raktáron

  Ideális segédeszköz kempingezéshez, a kertbe, a teraszra, az erkélyre, piknikezésre vagy tartalék gázfőzőként otthonra áramkimaradás esetére.

   
  15 980 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 380 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  6 380 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  Öntözzön gyorsan és munka nélkül! Az Elise 20 öntözőrendszer átlátszó burkolatot tartalmaz töltőnyílással, vízszintjelzővel, dátummal, vízellátó csővel, keramzittal és elválasztó ráccsal. Ez a rendszer alkalmas 20 x 20 x 36 cm méretű virágcserepekre. A virágcserép nem tartozék

   
  3 180 Ft
  8 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 380 Ft Raktáron

  Az oszlopra való cserép szenzációs szerkentyű a termelők számára. Ha zavarja a sérült eresz, nagyszerű cserepekkel javíthat azokon. Az ereszcsatorna köré tekerheti és a csatorna méretének megfelelően meghúzhatja. A cserép a ház közelében lévő oszlopokat is díszítheti. A nem szokványos virágcserép feldobhatja háza és kertje környezetét. Univerzális fehér...

   
  2 380 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  A kúszónövény támasz megtartja a cserépből kúszó növényeket. A virágok szó szerint a támasz köré tekerednek. A támasz szív alakú, így lakodalmak, ünnepségek ízléses dekorációjának is megfelel. A kertet vagy a lakást azonban egész évben díszítheti. A virágcserépben lévő szív alakú növény kellemes benyomást kelt, hangulatossá tesz minden belteret és kertet.

   
  1 580 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Élénkítse fel az erkélyét vagy teraszát egy függő kaspóval. Fűszernövények vagy dísznövények ültethetők a cserépbe, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. A horognak köszönhetően könnyen felakasztható korlátra, kerítésre vagy falra.

  Választható 1x Szín
  1 580 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  Csodálatos kiegészítő a kertbe - napelemes leszúrható kerti LED lámpák, amit sokféleképpen beilleszthet a kertbe! Az áramellátást egy integrált újratölthető akkumulátor biztosítja, amelyet a lámpa tetején lévő napelem lát el. Ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, a lámpa akár 8 órán keresztül is világít.

   
  3 180 Ft
  14 darab raktáron
 • 1 580 Ft Raktáron

  Soha nem tudhatja, mikor jön jól egy ilyen kis drótfűrész. Széleskörű felhasználási területe van kempingezés, sátorozás és egyéb szabadtéri tevékenységek esetén. Vághat vele fát, műanyagot, fémet, akár jeget is! Kis méretének köszönhetően bármilyen kis hátizsákba vagy pénztárcába elfér. A széttekert fűrész hossza 56 cm.

   
  1 580 Ft
  32 darab raktáron
 • 1 420 Ft Raktáron

  Praktikus mini metszőolló, mely alkalmas zöldségek, eper, szőlő, áfonya, cseresznye és egyéb gyümölcsök szedésére. Apró gallyak átvágására is használhatja őket – oda is befér vele, ahová a közönséges metszővágókkal nehéz. Mérete kb.7 cm, a penge rozsdamentes acélból készült.

   
  1 420 Ft
  71 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft 3 180 Ft -34.28% Raktáron
  AKCIÓ

  Automata esőztető, amelyet egy gyorscsatlakozó segítségével csatlakoztathat a locsolócsőhöz. Ezután már csak a vizet kell kinyitni, ami után az esőztető forogni kezd és a víznyomás alatt vizet permetez. Előnye, hogy az esőztetőt mindig a kert másik részében lehet elhelyezni, ahol szükség van rá. Az öntöző rész három fúvókából áll, amelyek felfelé...

   
  2 090 Ft 3 180 Ft -34.28%
  Kedvezmény!
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 70 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  A napelemnek hála a mozgásérzékelős LED lámpa olyan helyekre is alkalmas, ahol nincs áramellátás, vagy ha úgy dönt, hogy egy már kész homlokzatot világít meg anélkül, hogy új vezetékeket kellene bevezetnie. Ez a 190 LED-es napelemes kerti lámpa 4 működési módot és három színt kínál. Az áramellátásáról egy beépített 1200 mAh-s akkumulátor gondoskodik,...

   
  4 780 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 420 Ft Raktáron

  Nincs ideje folyamatosan öntözni a virágokat, de szeretné egy kicsit díszesebbé tenni a háztartást? Ez a dekoratív mű pozsgás növény teljesen élethű, megtéveszti még a virágárusokat is. A típust véletlenszerűen küldjük el, a készlet rendelkezésre állása szerint.

   
  1 420 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  Klasszikus növényültető a konyhakertbe. Elsősorban a tavaszi hónapokban lehet hasznos.

   
  780 Ft
  9 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Nyáron zavarják otthon a szúnyogok? Egyszerűen kapcsolja be ezt a lámpát, és az máris gondoskodni fog róla. A különleges lila fénynek és az ultrahalk hangnak köszönhetően a lámpa elriasztja a legtöbb rovart, ugyanakkor nem zavarja meg nyugodt alvását. Alacsony fogyasztású, így akár több hónapon keresztül is mindennap használható, USB tápegységre vagy a...

   
  6 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 92 tételből