Kert

Kert

Nincs is jobb, mint a kertben pihenni, még ha ez kerti munkát is jelent vagy üldögélést a barátainkkal. Ha a kert a második otthona, akkor biztosan sikerül valamit választania ebből a kategóriából. Rovarriasztókat, locsolócsöveket és még sok mást is talál. Ne felejtse el megtekinteni a grillezés, a megvilágítás és a hobbi kategóriát is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 66 a 66 tételből
  • 4 650 Ft Raktáron

    Tegye tökéletessé a kertjét ezzel a parádés szökőkúttal, amelyet napenergia hajt! Számos lehetőség van, hogy hogyan tudja a kertjébe komponálni. A víz spriccelését többféle módon állíthatja be és semmiről sem kell gondoskodnia, mert automatikusan bekapcsol, ha napfény éri!

     
    4 650 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
  • 1 320 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Próbálja ki a nyár slágerét - a vízibombát! A gyors töltés garantált, csak illessze szorosan a csapra, engedjen a lufiba kellő mennyiségű vizet és néhány perc múlva indulhat is a csata!

     
    1 320 Ft
    26 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 100+ csomag 3-4 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

     
    3 320 Ft
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
  • 2 990 Ft Raktáron

    Szerete otthon megvilágítani néhány helyet, de nincsenek hozzá megfelelő feltételek, mert nincs hobá bekötni a lámpát és hasonlók? Ezt a vezeték nélküli lámpát néhány másodperc alatt bárhol elhelyezheti, ahol csak akarja. Ellenáll a zord időnek is és esőben is tart!

     
    2 990 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 820 Ft Raktáron

    Tökéletes kerti lámpák, amelyek segítenek a sötétben megtalálni az utat az ajtóhoz, grillhez vagy bárhova. A lámpákat napfény táplálja, így napközben töltődnek, éjjel pedig világítanak. Automatikusan kigyulladnak az érzékelőnek köszönhetően, amely alkonyatkor maga kapcsol be. Nincs szükségük kábelekre, ami alkalmassá teszi őket még olyan helyeken is, ahol...

     
    4 820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Kényeztesse magát a forró nyári napokon igazi jósággal a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A készlet 15 fúvókából áll egy tömlőn, amely vízhez csatlakoztatva finom párafüggönyt hoz létre. Növények öntözésére is alkalmas. A tömlő kb. 15 méter hosszú.

     
    2 990 Ft
    61 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    Ez a párásító élvezetesebbé teszi a forró nyári napokat, mivel a levegőt körülötte frissé, kellemessé varázsolja. Ez a 10 fúvókás készlet a vízellátáshoz csatlakoztatva finom vizes ködöt hoz létre, így alkalmas a növények öntözésére, kertekbe és a teraszokra is. A tömlő hossza 10 m.

     
    2 820 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Pihenjen és gyűjtsön erőt a Relax dupla kerti függőágyban! Az eredeti és praktikus design-nak köszönhetően a mellékelt táskába csomagolva csak kevés helyet foglal. Ráadásul nagyon könnyű szétszedni és összerakni. Nyújtózkodjon egy pillanatra a kertben, a teraszon vagy a kempingben.

     
    4 990 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    A forró nyári napokon szívesen mindent tárva-nyitva hagynánk, hogy friss levegőhöz jussunk. A legyek és a szúnyogok azonban egyből megtalálják bentre az utat és teljes erővel bosszantani kezdenek bennünket. A poliészter ajtóhálóval most már friss levegőt szívhat, miközben az idegesítő rovarok kívül maradnak.

     
    2 490 Ft
    25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 613 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

    Ezeket a dekoratív, világító kavicsokat napközben napenergia tölti fel, majd éjszaka lágy zöld fényt bocsátanak ki. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak - így otthon is használhatja dekorációként vázában vagy virágcserépben, de akár kedvenc zugát is megvilágítják a kertjében, teraszán.

    Választható 2x Szín
    2 613 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    35 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Védje meg otthonát ezzel a tépőzáras szúnyoghálóval! Egy nagyon praktikus és hatékony tépőzáras szúnyogháló, amely gátolja a repülő rovarok berepülését. Ezenkívül, lehetővé teszi a levegő szabad áramlását és a zavartalan szellőztetést.

     
    1 650 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 990 Ft Raktáron

    Kártevőkkel van problémája az otthonában? Az InnovaGoods ultrahangos mini rovar- és rágcsálóriasztó megoldja a problémát! Elriasztja az egereket, a patkányokat, a szúnyogokat, a csótányokat, a hangyákat, a pókokat és egyéb idegesítő rovarokat.

     
    3 990 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Ha tökéletesen megmosott autóra vágyik, vagy szeretné öntözni a virágokat a kertben, akkor ez a magasnyomású fej Önnek szól. Egyszerűen csatlakoztassa a tömlőhöz a gyorscsatlakozóval. A fúvóka elforgatásával megváltoztathatja a víz áramlását a saját igényei szerint. Nem kell folyamatosan tartania a pisztoly ravaszát, csak nyomja meg a fém kapcsot és...

     
    3 320 Ft
    22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 820 Ft Raktáron

    Nagyszerű és aranyos kaspó, amely egyetlen Marvel rajongó otthonából sem hiányozhat. Groot a Galaxis őrzői című film egyik legnépszerűbb karaktere. A kis mosómedve, Mordály legjobb barátja. Barátaival együtt a világ megmentésére indult.

     
    3 820 Ft
    33 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 150 Ft Raktáron

    Ez a kesztyű nagyszerű segédeszköz olyan munkák során, amelyeknél különféle éles tárgyakkal dolgozik. A vágásálló rétegének köszönhetően keze biztonságban lesz.

     
    2 150 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    Szúnyogháló van az ablakán, de néhány rovar mégis bejut a lyukakon keresztül? Nem kell újat vennie, ezzel a ragasztószalaggal pár másodperc alatt megjavíthatja! A szalag 2 m hosszú, áttetsző, lehetővé teszi a levegő keringését és erősen tapad. Ráadásul szükség szerint bármikor levághat belőle. A nagyobb tartósság érdekében javasoljuk, hogy a...

     
    2 820 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 990 Ft Raktáron

    Kültéri világítás, amely nem igényel kábelt vagy elemcserét! Akár 12 órányi világítást is biztosíthat egész napos napfény után. A beépített fényérzékelő sötétedés után készenléti üzemmódba kapcsol, és ha mozgást észlel, nagy fényerejű módban automatikusan világítani kezd. A telepítés másodpercek alatt kész – a csavar és tipli mellékelve.

     
    2 990 Ft
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Nagyon hatékonyan eltávolítja a bosszantó szúnyogokat könnyen, vegyszerek és zaj nélkül. Ezenkívül, LED éjszakai fénye is van, ami nagyon praktikus gyermekszobák éjszaki fényeként.

     
    4 150 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 490 Ft Raktáron

    Hatékony és halálos csapda legyek, szúnyogok és más rovarok számára. UVA fényének köszönhetően vonzza a rovarokat, amelyek az elektromos rács megközelítésekor leesnek. Kényelmes és egyszerű módszer, amely villamosenergiával működik és nem használ káros vegyi anyagokat, illetve nem keletkezik füst, vagy kellemetlen szag.

     
    7 490 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 150 Ft Raktáron

    Nem lesz többé gondja a gyomokkal! A gyomok az Ön számára is rémálmot jelentenek? Ez a gyomkiszedő megszabadítja Önt a gyomoktól! Minden kertész értékelni fogja ezt az eszközt, ugyanis minimális erőfeszítéssel gyökerestől távolítja ez a gyomot.

     
    2 150 Ft
    37 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 820 Ft Raktáron

    A laskagombát előtermesztheti beltérben (otthon lakásban, házban), vagy akár szabadban a kertben, erkélyen. Az utolsó fagyok elmúltával ültesse ki, március elejétől áprilisig a tél beköszöntéig, azaz novemberig. Beltérben egész évben termesztheti szalmabálán.

     
    2 820 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    Nehezen elérhető helyeket szeretne megtisztítani? Elegendő rögzíteni a forgó kefe fogantyúját a tömlőhöz! Tökéletes ajándék minden férfi számára, minden garázsba és kerti házba megfelelő kiegészítő, amely biztosan mindenki számára hasznos.

     
    3 650 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 6 650 Ft Raktáron

    Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

     
    6 650 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 490 Ft Raktáron

    Hatékony eszköz a legyek, szúnyogok és más rovarok eltávolítására. Az UVA lámpa vonzza a bokarakat. Amint a rovar a készülék közelébe ér, az elektromos töltésű rács megöli és elégeti. Kényelmes és egyszerű módszer, amely elektromos áramot használ, ezzel pedig elkerülheti a káros vegyi anyagokat, füstöt és kellemetlen szagokat.

     
    7 490 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Lámpás alakú szolár lámpa, amely hűen utánozza a lángoló tűzt. A tűz valósághű megjelenését a villogó sárga LED-diódák biztosítják, amelyeknek köszönhetően a termék biztonságos gyermekekre és háziállatokra nézve is.

     
    4 990 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 490 Ft Raktáron

    A könnyű és praktikus SPINOUT gyomirtóval gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a nem kívánt gyomokat. Lehetővé teszi, hogy felfelé húzza a gyomokat anélkül, hogy le kellene hajolnia – csak szúrja a „karmokkal” a gyomot, forgassa el az ergonomikus fogantyút és húzza meg, a beépített rugós mechanizmus pedig egyetlen gombnyomással eltávolítja a nem kívánt...

     
    5 490 Ft
    47 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    Engedje, hogy friss levegő áramoljon otthonába és ne engedje be a bosszantó rovarokat! Ebben ez az InnovaGoods Home Pest szúnyogháló segíthet önnek!

     
    3 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 820 Ft Raktáron

    Függőágy 1 személy résézre. Vastag pamut és poliészter keverékéből készült. Az anyag nagyon erős, de légáteresztő. A hordtáskának köszönhetően könnyedén magával vihet, ideális kirándulásokra, strandra és kempingezéshez. A függőágy két színváltozatban kapható, amelyek közül az aktuális raktárkészlettől függően küldünk egyet véletlenszerűen.

     
    3 820 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 650 Ft Raktáron

    A napelemnek hála a mozgásérzékelős LED lámpa olyan helyekre is alkalmas, ahol nincs áramellátás, vagy ha úgy dönt, hogy egy már kész homlokzatot világít meg anélkül, hogy új vezetékeket kellene bevezetnie. Ez a 190 LED-es napelemes kerti lámpa 4 működési módot és három színt kínál. Az áramellátásáról egy beépített 1200 mAh-s akkumulátor gondoskodik,...

     
    4 650 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

     
    4 990 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Hatékony csapda minden rovarra, amelyek otthon szokták bosszantani. UVA-fény alapelvén működik, amely vonzza a bogarakat az elektromos rácshoz, amely megégeti a rovarokat. A többi rovarcsapdával ellentétben, amelyek vegyületekkel működnek, ez a rovarcsapda nem áraszt kellemetlen szagot és füstöt.

     
    4 990 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    Ez a speciális olló fűszernövényekre nagyszerű kellék a fűszernöcények termesztésére és későbbi feldolgozására. Az olló ergonomikusan formázott fogantyúval rendelkezik és 5 pengével büszkélkedhet. Ideális a metélőhagyma, petrezselyem, kakukkfű, rozmaring, újhagyma, borsmenta és sok más fűszernövény zöld részének vágására.

     
    1 990 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Összecsukható víztartály - tökéletes eszköz a víz szállítására és tárolására, nemcsak az utazásokon. A tartály kiürítése után könnyen összecsukható, így valóban minimális helyet foglal.

     
    1 990 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 35 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    Elektromos izzó rovarcsapdával, amely kellemesebbé teszi az estét a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A fény vonzza a rovarokat, amelyeket az elektromos rács pusztít el.

     
    2 490 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    Otthonról dolgozik és legszívesebben egy kényelmes kanapén ülne hozzá, de a laptopja túlmelegszik az ölében? Vagy szeretne egy kényeztető, pihentető reggelt és az ágyban reggelizni, de attól tart, hogy bepiszkítja az ágyneműhuzatot? Ez az összecsukható asztal ideális partner lesz ebben és sok más helyzetben! Összecsukható, és hihetetlen sok 18 pozíciót...

     
    8 320 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Könnyítse meg a kerti munkáját ezzel a praktikus gyomirtóval! 2,7 cm átmérőig bármilyen rúdra felszerelhető. A rögzítés két csavarral történik. A kerekek csapágyakkal vannak felszerelve, amelyek megkönnyítik a kezelhetőséget és a manőverezhetőséget.

     
    3 320 Ft
    39 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

     
    6 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    A Multi-Cut 3 az 1-ben olló a műhelyben vagy a garázsban, vagy a kertészeti munkákhoz szükséges kellék. Segítségével könnyedén vághat gipszkartont, szőnyeget vagy kartont is. Kábeleket, vezetékeket és bőrt is vághat. Biztonságosan használhatja gumin, alumíniumon, műanyagon és az apró gallyak eltávolításához is.

     
    4 990 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    8 az 1-ben nyomófej az InnovaGoodstól, amely kiválóan alkalmas különféle felületek tisztítására. A mosószer-adagoló segít a tisztítószer könnyű felvitelében. Használható a kert öntözésére is, miközben növényvédőszert vagy műtrágyákat keverhet a tartályba. 

     
    5 820 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 650 Ft Raktáron

    Többfunkciós és többpozíciós LED lámpa nagy fókuszpontossággal, opcionális mozgásérzékelővel és 360°-ig állítható dőlésszöggel. Ez egy teljesen kényelmes és sokoldalú lámpa, amelyet igazán bárhol elhelyezhet. A lámpa újratölthető, hordozható és mágneses talppal rendelkezik és könnyen felragasztható a felületre, összeszerelés vagy szerszám nélkül. 3 db AAA...

     
    6 650 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Rendszeresen járnak madarak a becsületesen termesztett terményére? A fényvisszaverő szalag egyszer és mindenkorra segít elriasztani a madarakat. A szalag nem csak a fény visszaverődésével, hanem a szélben csapkodva is taszítja a terméstől a madarakat.

     
    1 650 Ft
    26 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 820 Ft Raktáron

    Soha nem tudhatja, mikor jön jól egy ilyen kis drótfűrész. Széleskörű felhasználási területe van kempingezés, sátorozás és egyéb szabadtéri tevékenységek esetén. Vághat vele fát, műanyagot, fémet, akár jeget is! Kis méretének köszönhetően bármilyen kis hátizsákba vagy pénztárcába elfér. A széttekert fűrész hossza 56 cm.

     
    820 Ft
    63 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Automata esőztető, amelyet egy gyorscsatlakozó segítségével csatlakoztathat a locsolócsőhöz. Ezután már csak a vizet kell kinyitni, ami után az esőztető forogni kezd és a víznyomás alatt vizet permetez. Előnye, hogy az esőztetőt mindig a kert másik részében lehet elhelyezni, ahol szükség van rá. Az öntöző rész három fúvókából áll, amelyek felfelé...

     
    1 990 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    CCTV kamera modell villogó LED fénnyel. Ugyanúgy működik, mint a valódi biztonsági kamerák. A kamerával azt a benyomást keltheti, hogy a teret folyamatosan figyelik és biztosítják! Beltéren és kültéren is használható.

     
    3 650 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Rendszeresen járnak madarak a becsületesen megmunkált terményére? A fényvisszaverő szalag egyszer és mindenkorra segít elriasztani őket. Csak rövidítse le tetszőleges hosszúságúra, és helyezze el bárhol a kertben, a gyümölcsösben vagy a mezőn. A csillogó és könnyed kialakításnak hála a szalag mozogni fog a szélben, és a fényvisszaverődések tartósan...

     
    1 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 10 820 Ft Raktáron

    A kemping fatűzhely kényelmes módja annak, hogy biztonságosan rakjunk tüzet a természetben, tűzrakóhely nélkül. Könnyedén meggyújthat többféle tüzelőanyagot a tűzhelyben, legyen az begyújtó géllel, szilárd alágyújtóssal vagy gyújtóssal. A tűzhely minden olyan edénnyel használható, amely közvetlen tűzzel érintkezhet.

     
    10 820 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 150 Ft Raktáron

    A kúszónövény támasz megtartja a cserépből kúszó növényeket. A virágok szó szerint a támasz köré tekerednek. A támasz szív alakú, így lakodalmak, ünnepségek ízléses dekorációjának is megfelel. A kertet vagy a lakást azonban egész évben díszítheti. A virágcserépben lévő szív alakú növény kellemes benyomást kelt, hangulatossá tesz minden belteret és kertet.

     
    1 150 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 13 320 Ft Raktáron

    Nyaralni megy, de a virágokat öntözni kell? Ezzel az automata csepegtető öntözőrendszerrel többé nem kell ilyen dolgokra gondolnia. Nincs más dolga, mint felállítani, megtölteni a választott edényt vízzel, az egyes csöveket behelyezni a kaspókba és már kész is. A készülék egyszerre akár 8 növényt is képes öntözni, és digitális időzítővel is beállíthatja...

     
    13 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 7 490 Ft Raktáron

    Univerzális magasnyomású pisztoly 8 állítható vízsugárral, amelyet szükség szerint használhat a kert öntözésére vagy az udvar, terasz, autó stb. takarítására. A pisztolyon lévő 100 ml-es tartállyal is hasznos, amellyel szappant vagy műtrágyát adhat a vízhez! A tartályon is beállíthatja a termék adagolását a vízbe. Ideális eszköz, amely nem hiányozhat...

     
    7 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 650 Ft Raktáron

    Készítsen járdát saját elképzelései szerint! Ez a betonforma nélkülözhetetlen kelléke lesz minden barkácsolónak. Aszfaltozza ki a teraszt, a medence területét, vagy készítsen új sétányt. A szilárd alapra helyezett formába öntsön betont, hagyja egy kicsit ülepedni, majd húzza ki a formát. A forma speciális műanyagból készült, és a beton nem tapad a...

     
    3 650 Ft
    19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    A sötétítő garantált védelmet nyújt a kíváncsi tekintetekkel és a túl erős fénnyel szemben. Egyszerűen ragassza fel az ablak felső peremére és húzza le. A telepítésnél nem kell semmi bonyolultra számítania, se fúrni. A sötétítőt a kívánt méretre vághatja.

     
    2 490 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk) 80 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 207 Ft Raktáron

    Élénkítse fel az erkélyét vagy teraszát egy függő kaspóval. Fűszernövények vagy dísznövények ültethetők a cserépbe, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. A horognak köszönhetően könnyen felakasztható korlátra, kerítésre vagy falra.

    Választható 2x Szín
    1 207 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    79 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    A sötétben világító kavicsok nappal feltöltődnek napenergiával, így éjjel bájos, világos színekkel világítanak. Mivel beltéri és kültéri használatra egyaránt kiválóak, belső dekorációs elemként vázába vagy edénybe tehetők, vagy kerted kedvenc csücskét és teraszát is díszítheti velük.

     
    2 490 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    A forró nyári napokon szívesen kinyitná az összes ajtót és friss levegőt szívna. De az idegesítő legyek és a szúnyogok megtalálják az utat. Az ajtón lévő poliészter hálóval friss levegőt szívhat és az idegesítő rovarok az ajtó mögött maradnak. A praktikus, mágneses, hordozható háló könnyen és gyorsan megszabadítja a rovaroktól. Az önzáró hálóval többé nem...

     
    2 490 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 150 Ft Raktáron

    Nyáron zavarják otthon a szúnyogok? Egyszerűen kapcsolja be ezt a lámpát, és az máris gondoskodni fog róla. A különleges lila fénynek és az ultrahalk hangnak köszönhetően a lámpa elriasztja a legtöbb rovart, ugyanakkor nem zavarja meg nyugodt alvását. Alacsony fogyasztású, így akár több hónapon keresztül is mindennap használható, USB tápegységre vagy a...

     
    7 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 5 490 Ft Raktáron

    Környezetbarát lámpa szúnyogok ellen, amelyek zavarják az éjszakai alvást. Az UV LED-eknek köszönhetően a rovar a lámpa belső tartályába repül, ahol a lámpa elfogja és elpusztítja. A tartály kivehető és könnyen tisztítható. A legjobb hatás érdekében egyszerűen helyezze a lámpát egy sima felületre éjszaka, csatlakoztassa bármely USB tápegységhez vagy...

     
    5 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Nagyszerű napelemes lámpa, amely segít megszabadulni a szúnyogoktól! Napfény hatására feltöltődik, éjszaka világít és vegyszer nélkül, környezetbarátan és szagtalanul pusztítja el a rovarokat. 2 féle fényt állíthat be, attól függően, hogy mire szeretné használni - az egyik fehér, a másik az UV, ami a rovarokat vonzza az elektromos hálózathoz. A...

     
    4 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 990 Ft Raktáron

    Készítsen saját járdát minimális költséggel! Burkolhat vele például teraszt, medence melletti területet, vagy egyszerűen új járdát készíthet. A formának köszönhetően háza környezetét is pontosan az elképzelései szerint alakíthatja. A forma kezelése nagyon egyszerű, és gyakorlatilag bárki meg tudja csinálni. A forma speciális műanyagból készült, a beton...

     
    2 990 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Alapíts gyógynövénykertet! Ezekkel a papír virágcserepekkel gyerekjáték lesz. Az eszköz lehetővé teszi a palánták előnevelését. Miután kikeltek a cserépben lévő magok, megkezdheti az átültetést. Egyszerűen ültetheti át a növényt a papírcserepet közvetlenül a földbe vagy egy nagyobb cserépbe téve. Az edények biológiailag lebonthatók – végül lebomlanak a...

     
    1 990 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 66 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 7 150 Ft Raktáron

    Mindannyian tudjuk, milyen bosszantóak a rovarok az ünnepségek alatt. Rengeteg remek ételek mindenhol és mindenki hessegeti őket. Ez az eredeti kütyü segít könnyen és hatékonyan megszabadulni tőlük, különféle méreganyagok és egyéb vegyszerek használata nélkül! Rugalmas pengék fényvisszaverő holografikus pontokkal, amelyek taszítják a repülő rovarokat, így...

     
    7 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 5 820 Ft Raktáron

    Környezetbarát lámpa az alvást zavaró szúnyogok elpusztítására. Az UV LED-eknek hála a rovarok a lámpa belső tartályába repülnek, ahol befogja és elpusztítja őket. A tartály kivehető és könnyen tisztítható. A legjobb hatás érdekében egyszerűen helyezze a lámpát éjszaka egy sík felületre, vagy rögzítse a falra, csatlakoztassa bármilyen USB-forráshoz vagy...

     
    5 820 Ft
    99 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 564 Ft-tól Raktáron

    Ha nincs kertje, ne aggódjon. Az erkélyén is termeszthet finom burgonyát, répát, hagymát vagy bármilyen más negyszerű zöldséget! Ennek a zsáknak hála tényleg csak egy kis helyre lesz szüksége. A zsák egy praktikus tépőzáras nyílással rendelkezik, amelynek hála könnyen hozzáférhet a gyökeres vagy gumós zöldséghez. A zöldségeken kívül gyógy- és...

    Választható 2x Méret
    1 564 Ft-tól
    Választható 2x Méret
    Elérhetőségek megjeleítése
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 16 650 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods kerti szék megkönnyíti a kerti munkát, és tehermentesíti a hátát és az ízületeket. Eredeti többpozíciós kialakításának köszönhetően bármilyen munkát kényelmesen elvégezhet.

     
    16 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    Készüljön fel a vészhelyzetre! A tűzálló ponyva évek óta az otthonok, műhelyek és raktárak alapfelszereltsége közé tartozik. A tűzoltó ponyva kezdődő tüzek oltására szolgál, de használható emberek gyors evakuálásákor is. Az oxigén bejutásának megakadályozása elvén működik, és ezzel megakadályozza az égést.

     
    4 150 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 960 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

    Az eredeti Gift Republic Grow Tin pléhdoboz minden háztartásban remek kiegészítő. Magokat és földet mellékelünk hozzá, amellyel tényleg bárki termeszthet. A dobozban minden benne van, ami a termesztéshez kell, csak adjunk hozzá vizet és napfényt!

    Választható 1x Variáns
    2 960 Ft
    Választható 1x Variáns
    Elérhetőségek megjeleítése
    9 darab raktáron
  • 1 150 Ft Raktáron

    A hidrogél golyók remekül hidratálják a cserepes növényeket és virágokat, emellett dekoratív hatásuk is van. A golyók felszívják a vizet, és 30 napig tartják. Figyelem - a csomagban lévő golyók száma a bejelentett mennyiségtől +/- 5%-ban eltérhet.

     
    1 150 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 66 a 66 tételből