Kert

Leértékelések

Kert

Nincs is jobb, mint a kertben pihenni, még ha ez kerti munkát is jelent vagy üldögélést a barátainkkal. Ha a kert a második otthona, akkor biztosan sikerül valamit választania ebből a kategóriából. Rovarriasztókat, locsolócsöveket és még sok mást is talál. Ne felejtse el megtekinteni a grillezés, a megvilágítás és a hobbi kategóriát is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 69 a 69 tételből
 • 2 710 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Ne késlekedjen, és készüljön fel az idei gomba betakarítására már most! Tenyéssze elő a gombakultúrát bent, átlagos szobahőmérsékleten egy virágcserépben lucfenyő, boróka vagy tuja tövében, amely tökéletesen kinő a gyökérgömbön, majd tavasszal, amikor már nincs fagy, kiültetheti a kertbe.

   
  2 710 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 10 napon belüli postázással
 • 7 250 Ft Raktáron

  Tegye tökéletessé a kertjét ezzel a parádés szökőkúttal, amelyet napenergia hajt! Számos lehetőség van, hogy hogyan tudja a kertjébe komponálni. A víz spriccelését többféle módon állíthatja be és semmiről sem kell gondoskodnia, mert automatikusan bekapcsol, ha napfény éri!

   
  7 250 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 250 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Próbálja ki a nyár slágerét - a vízibombát! A gyors töltés garantált, csak illessze szorosan a csapra, engedjen a lufiba kellő mennyiségű vizet és néhány perc múlva indulhat is a csata!

   
  1 250 Ft
  12 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 530 Ft Raktáron

  Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

   
  4 530 Ft
  20 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 250 Ft Raktáron

  Szerete otthon megvilágítani néhány helyet, de nincsenek hozzá megfelelő feltételek, mert nincs hobá bekötni a lámpát és hasonlók? Ezt a vezeték nélküli lámpát néhány másodperc alatt bárhol elhelyezheti, ahol csak akarja. Ellenáll a zord időnek is és esőben is tart!

   
  3 250 Ft
  80 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 250 Ft Raktáron

  Tökéletes kerti lámpák, amelyek segítenek a sötétben megtalálni az utat az ajtóhoz, grillhez vagy bárhova. A lámpákat napfény táplálja, így napközben töltődnek, éjjel pedig világítanak. Automatikusan kigyulladnak az érzékelőnek köszönhetően, amely alkonyatkor maga kapcsol be. Nincs szükségük kábelekre, ami alkalmassá teszi őket még olyan helyeken is, ahol...

   
  7 250 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 530 Ft Raktáron

  Kényeztesse magát a forró nyári napokon igazi jósággal a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A készlet 15 fúvókából áll egy tömlőn, amely vízhez csatlakoztatva finom párafüggönyt hoz létre. Növények öntözésére is alkalmas. A tömlő kb. 15 méter hosszú.

   
  4 530 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 160 Ft Raktáron

  Ez a párásító élvezetesebbé teszi a forró nyári napokat, mivel a levegőt körülötte frissé, kellemessé varázsolja. Ez a 10 fúvókás készlet a vízellátáshoz csatlakoztatva finom vizes ködöt hoz létre, így alkalmas a növények öntözésére, kertekbe és a teraszokra is. A tömlő hossza 10 m.

   
  4 160 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 440 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Nagyon praktikus kesztyű különböző kerti munkákhoz. Használata minden munkához kiváló, mint például ültetéshez vagy ásáshoz.

   
  1 440 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 980 Ft Raktáron

  Pihenjen és gyűjtsön erőt a Relax dupla kerti függőágyban! Az eredeti és praktikus design-nak köszönhetően a mellékelt táskába csomagolva csak kevés helyet foglal. Ráadásul nagyon könnyű szétszedni és összerakni. Nyújtózkodjon egy pillanatra a kertben, a teraszon vagy a kempingben.

   
  5 980 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 710 Ft Raktáron

  A forró nyári napokon szívesen mindent tárva-nyitva hagynánk, hogy friss levegőhöz jussunk. A legyek és a szúnyogok azonban egyből megtalálják bentre az utat és teljes erővel bosszantani kezdenek bennünket. A poliészter ajtóhálóval most már friss levegőt szívhat, miközben az idegesítő rovarok kívül maradnak.

   
  2 710 Ft
  46 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 590 Ft 3 620 Ft -56.08% Raktáron
  AKCIÓ

  Készítsen járdát saját elképzelései szerint, minimális költséggel! Például burkolhat vele egy teraszt, egy medenceterületet vagy készíthet új járdát. A formának köszönhetően háza környezetét is pontosan az elképzelései szerint javíthatja. A forma használata nagyon egyszerű és gyakorlatilag mindenki meg tudja csinálni. A forma speciális műanyagból készült,...

   
  1 590 Ft 3 620 Ft -56.08%
  Kedvezmény!
  27 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 790 Ft 8 160 Ft -29.04% Raktáron
  AKCIÓ

  A Water Jet nyomásnövelő fej tökéletes segítséget nyújt minden kertbe, hiszen minden kicsikócsőt nagynyomású fúvókává alakít. Függetlenül attól, hogy kerti bútorokat, ereszcsatornákat, napellenzőket vagy pergolákat kell lemosnia, a csempék közötti csatlakozásokat kell megtisztítania vagy le kell öblítenie az autót, a Water Jet nyomásnövelő fej a...

   
  5 790 Ft 8 160 Ft -29.04%
  Kedvezmény!
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 800 Ft Raktáron

  Védje meg otthonát ezzel a tépőzáras szúnyoghálóval! Egy nagyon praktikus és hatékony tépőzáras szúnyogháló, amely gátolja a repülő rovarok berepülését. Ezenkívül, lehetővé teszi a levegő szabad áramlását és a zavartalan szellőztetést.

   
  1 800 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 980 Ft Raktáron

  Kártevőkkel van problémája az otthonában? Az InnovaGoods ultrahangos mini rovar- és rágcsálóriasztó megoldja a problémát! Elriasztja az egereket, a patkányokat, a szúnyogokat, a csótányokat, a hangyákat, a pókokat és egyéb idegesítő rovarokat.

   
  3 980 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 350 Ft Raktáron

  Nagy őzláb gomba - ehető és nagyon finom gomba a csiperkefélék családjából, amely a természetben a mezőkön, réteken és az erdőkben nő. Más gombáktól eltérően a nagy őzláb gomba jól tűri a szárazabb helyeket is és nem igazán igényes sem a tápanyagokra, sem a talaj nedvességére. A füves részek a kiültetésre ideális helyek- kerti gyep vagy erdei talaj....

   
  2 350 Ft
  77 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 10 napon belüli postázással
 • 3 620 Ft Raktáron

  Ha tökéletesen megmosott autóra vágyik, vagy szeretné öntözni a virágokat a kertben, akkor ez a magasnyomású fej Önnek szól. Egyszerűen csatlakoztassa a tömlőhöz a gyorscsatlakozóval. A fúvóka elforgatásával megváltoztathatja a víz áramlását a saját igényei szerint. Nem kell folyamatosan tartania a pisztoly ravaszát, csak nyomja meg a fém kapcsot és...

   
  3 620 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 6 350 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  6 350 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 350 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  6 350 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 980 Ft Raktáron

  Nagyon hatékonyan eltávolítja a bosszantó szúnyogokat könnyen, vegyszerek és zaj nélkül. Ezenkívül, LED éjszakai fénye is van, ami nagyon praktikus gyermekszobák éjszaki fényeként.

   
  5 980 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 980 Ft Raktáron

  Kültéri világítás, amely nem igényel kábelt vagy elemcserét! Akár 12 órányi világítást is biztosíthat egész napos napfény után. A beépített fényérzékelő sötétedés után készenléti üzemmódba kapcsol, és ha mozgást észlel, nagy fényerejű módban automatikusan világítani kezd. A telepítés másodpercek alatt kész – a csavar és tipli mellékelve.

   
  3 980 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Nehezen elérhető helyeket szeretne megtisztítani? Elegendő rögzíteni a forgó kefe fogantyúját a tömlőhöz! Tökéletes ajándék minden férfi számára, minden garázsba és kerti házba megfelelő kiegészítő, amely biztosan mindenki számára hasznos.

   
  3 980 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 23 620 Ft Raktáron

  A Brenchie elektromos fűrésznek mindössze 15 másodpercre van szüksége egy 15 centiméter átmérőjű rönk vágásához! Alkalmas kertbe - fa vágására és ágak metszésére. Erőteljes motorral, kiváló minőségű lánccal és nagy, 1500 mAh kapacitású Li-ion akkumulátorral rendelkezik. A csomag tartalmaz egy akkumulátort, töltőt és kulcsot - azonnali használatra kész.

   
  23 620 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 350 Ft Raktáron

  A laskagombát előtermesztheti beltérben (otthon lakásban, házban), vagy akár szabadban a kertben, erkélyen. Az utolsó fagyok elmúltával ültesse ki, március elejétől áprilisig a tél beköszöntéig, azaz novemberig. Beltérben egész évben termesztheti szalmabálán.

   
  2 350 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 10 napon belüli postázással
 • 7 800 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  7 800 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 800 Ft Raktáron

  Védje otthonát a bosszantó vérszomjas rovaroktól. Az InnovaGoods praktikus, hatékony felragasztható szúnyoghálója nem engedi, hogy rovarok bejussanak a lakásába vagy házába. Kényelmesen szellőztethet anélkül, hogy aggódna a hívatlan vendégek miatt.

   
  1 800 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 250 Ft Raktáron

  A háló zöldségek és dekorációs kúszónövényekre szolgál. A szellőzésnek és a felfelé növekedésnek köszönhetően javulhat a termés például az uborkák és a paradicsomok esetében. A hálóhoz rögzített növényeknél megakadályozható a nem kívánt penész kialakulása. A támogató háló ráadásul védi a növényt a széllel szemben és a törés ellen.

   
  1 250 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk) 45 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 800 Ft Raktáron

  Hatékony eszköz a legyek, szúnyogok és más rovarok eltávolítására. Az UVA lámpa vonzza a bokarakat. Amint a rovar a készülék közelébe ér, az elektromos töltésű rács megöli és elégeti. Kényelmes és egyszerű módszer, amely elektromos áramot használ, ezzel pedig elkerülheti a káros vegyi anyagokat, füstöt és kellemetlen szagokat.

   
  7 800 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 890 Ft Raktáron

  Lámpás alakú szolár lámpa, amely hűen utánozza a lángoló tűzt. A tűz valósághű megjelenését a villogó sárga LED-diódák biztosítják, amelyeknek köszönhetően a termék biztonságos gyermekekre és háziállatokra nézve is.

   
  6 890 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 530 Ft Raktáron

  Függőágy 1 személy résézre. Vastag pamut és poliészter keverékéből készült. Az anyag nagyon erős, de légáteresztő. A hordtáskának köszönhetően könnyedén magával vihet, ideális kirándulásokra, strandra és kempingezéshez. A függőágy két színváltozatban kapható, amelyek közül az aktuális raktárkészlettől függően küldünk egyet véletlenszerűen.

   
  4 530 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 980 Ft Raktáron

  A könnyű és praktikus SPINOUT gyomirtóval gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a nem kívánt gyomokat. Lehetővé teszi, hogy felfelé húzza a gyomokat anélkül, hogy le kellene hajolnia – csak szúrja a „karmokkal” a gyomot, forgassa el az ergonomikus fogantyút és húzza meg, a beépített rugós mechanizmus pedig egyetlen gombnyomással eltávolítja a nem kívánt...

   
  5 980 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 440 Ft Raktáron

  Hatékony csapda minden rovarra, amelyek otthon szokták bosszantani. UVA-fény alapelvén működik, amely vonzza a bogarakat az elektromos rácshoz, amely megégeti a rovarokat. A többi rovarcsapdával ellentétben, amelyek vegyületekkel működnek, ez a rovarcsapda nem áraszt kellemetlen szagot és füstöt.

   
  5 440 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 160 Ft Raktáron

  Ez a speciális olló fűszernövényekre nagyszerű kellék a fűszernöcények termesztésére és későbbi feldolgozására. Az olló ergonomikusan formázott fogantyúval rendelkezik és 5 pengével büszkélkedhet. Ideális a metélőhagyma, petrezselyem, kakukkfű, rozmaring, újhagyma, borsmenta és sok más fűszernövény zöld részének vágására.

   
  2 160 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 160 Ft Raktáron

  Összecsukható víztartály - tökéletes eszköz a víz szállítására és tárolására, nemcsak az utazásokon. A tartály kiürítése után könnyen összecsukható, így valóban minimális helyet foglal.

   
  2 160 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 6 350 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  6 350 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 710 Ft Raktáron

  Amennyiben Önnel is megtörténik,hogy elfelejti, mit hová ültetett ki kertjében, ezek a nagyon tartós műanyag táblák segítségére lesznek. Meg tudja jelölni az egyes növényeket az ágyásban, kertben, cserépben. Vízállók, nem törnek, mint a legtöbb műanyag tábla, valamint megfelelő hosszúságúak, így a legkülönfélébb cserepekben használhatók. Minden kertész...

   
  710 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 35 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 070 Ft Raktáron

  A napelemnek hála a mozgásérzékelős LED lámpa olyan helyekre is alkalmas, ahol nincs áramellátás, vagy ha úgy dönt, hogy egy már kész homlokzatot világít meg anélkül, hogy új vezetékeket kellene bevezetnie. Ez a 190 LED-es napelemes kerti lámpa 4 működési módot és három színt kínál. Az áramellátásáról egy beépített 1200 mAh-s akkumulátor gondoskodik,...

   
  5 070 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 530 Ft Raktáron

  Könnyítse meg a kerti munkáját ezzel a praktikus gyomirtóval! 2,7 cm átmérőig bármilyen rúdra felszerelhető. A rögzítés két csavarral történik. A kerekek csapágyakkal vannak felszerelve, amelyek megkönnyítik a kezelhetőséget és a manőverezhetőséget.

   
  4 530 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 2 napon belüli postázással
 • 890 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Ha időnként megtörténik önnel, hogy nem emlékszik, hogy mit hova ültetett, van megoldásunk! Ezek a rendkívül tartós műanyag címkék segítenek megjelölni a növényeket a virágágyásokban, a kertben vagy a cserepekben. Vízállóak, nem törnek el, és éppen akkorák, hogy különféle cserepekbe is beleférnek. Nagyszerű eszköz minden igazi kertész számára!

  Választható 1x Szín
  890 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 800 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  7 800 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 440 Ft Raktáron

  A Multi-Cut 3 az 1-ben olló a műhelyben vagy a garázsban, vagy a kertészeti munkákhoz szükséges kellék. Segítségével könnyedén vághat gipszkartont, szőnyeget vagy kartont is. Kábeleket, vezetékeket és bőrt is vághat. Biztonságosan használhatja gumin, alumíniumon, műanyagon és az apró gallyak eltávolításához is.

   
  5 440 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 620 Ft Raktáron

  Rendszeresen járnak madarak a becsületesen termesztett terményére? A fényvisszaverő szalag egyszer és mindenkorra segít elriasztani a madarakat. A szalag nem csak a fény visszaverődésével, hanem a szélben csapkodva is taszítja a terméstől a madarakat.

   
  1 620 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Praktikus mini metszőolló, mely alkalmas zöldségek, eper, szőlő, áfonya, cseresznye és egyéb gyümölcsök szedésére. Apró gallyak átvágására is használhatja őket – oda is befér vele, ahová a közönséges metszővágókkal nehéz. Mérete kb.7 cm, a penge rozsdamentes acélból készült.

   
  1 070 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 160 Ft Raktáron

  Automata esőztető, amelyet egy gyorscsatlakozó segítségével csatlakoztathat a locsolócsőhöz. Ezután már csak a vizet kell kinyitni, ami után az esőztető forogni kezd és a víznyomás alatt vizet permetez. Előnye, hogy az esőztetőt mindig a kert másik részében lehet elhelyezni, ahol szükség van rá. Az öntöző rész három fúvókából áll, amelyek felfelé...

   
  2 160 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Soha nem tudhatja, mikor jön jól egy ilyen kis drótfűrész. Széleskörű felhasználási területe van kempingezés, sátorozás és egyéb szabadtéri tevékenységek esetén. Vághat vele fát, műanyagot, fémet, akár jeget is! Kis méretének köszönhetően bármilyen kis hátizsákba vagy pénztárcába elfér. A széttekert fűrész hossza 56 cm.

   
  1 070 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 530 Ft Raktáron

  Az ereszcsatornákba hulló levelek valódi kényelmetlenséget okozhatnak. Kerülje el az eltömődött ereszt ezzel a praktikus hálóval! Felfogja a hulló leveleket, csak a víz folyik az ereszbe. Oldja meg a koszos és eldugult ereszcsatornák problémáját ezzel a praktikus hálóval! A háló telepítése nagyon egyszerű, és mindent megtalál, amire szüksége lesz...

   
  2 530 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 160 Ft Raktáron

  CCTV kamera modell villogó LED fénnyel. Ugyanúgy működik, mint a valódi biztonsági kamerák. A kamerával azt a benyomást keltheti, hogy a teret folyamatosan figyelik és biztosítják! Beltéren és kültéren is használható.

   
  4 160 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 070 Ft Raktáron

  Ezzel az ujjra való kerti ollóval otthon hagyhatja az ollót. Segítségével egy kézzel levághatja az ágak vagy kisebb cserjék szárát. A szilikon ujjhuzat gondoskodik a biztonságáról, az erős penge pedig játékosan megbirkózik bármilyen szárral vagy gallyal. Kis méreteinek és rugalmasságának köszönhetően nem foglal helyet.

   
  1 070 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 350 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  6 350 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 800 Ft Raktáron

  A függő textil virágcserepek alkalmasak beltéri és kültéri kertészkedésre. Gyönyörű zöld falat vagy függőleges kertet hoz létre a falon otthon vagy a szabadban. Az anyag tökéletes talajállapotú virágok, gyógynövények és egyéb növények termesztéséhez. Jól megtartja a nedvességet és lehetővé teszi az elvezetést, ugyanakkor kellemesen légáteresztő.

   
  1 800 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 440 Ft Raktáron

  A kúszónövény támasz megtartja a cserépből kúszó növényeket. A virágok szó szerint a támasz köré tekerednek. A támasz szív alakú, így lakodalmak, ünnepségek ízléses dekorációjának is megfelel. A kertet vagy a lakást azonban egész évben díszítheti. A virágcserépben lévő szív alakú növény kellemes benyomást kelt, hangulatossá tesz minden belteret és kertet.

   
  1 440 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 710 Ft Raktáron

  A sötétítő garantált védelmet nyújt a kíváncsi tekintetekkel és a túl erős fénnyel szemben. Egyszerűen ragassza fel az ablak felső peremére és húzza le. A telepítésnél nem kell semmi bonyolultra számítania, se fúrni. A sötétítőt a kívánt méretre vághatja.

   
  2 710 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 250 Ft Raktáron

  Élénkítse fel az erkélyét vagy teraszát egy függő kaspóval. Fűszernövények vagy dísznövények ültethetők a cserépbe, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. A horognak köszönhetően könnyen felakasztható korlátra, kerítésre vagy falra.

  Választható 2x Szín
  1 250 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  78 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Ennek a többfunkciós szórófejnek a fő előnye az akár nyolcféle permetezés lehetősége. A sokféle funkciónak köszönhetően a locsoló szórófej bármilyen típusú munkához tökéletes, legyen szó öntözésről, gyeplocsolásról vagy autómosásról. A szórófej 2,5 cm menetátmérőjű locsolócsövekhez alkalmas.

   
  1 070 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 160 Ft Raktáron

  Az oszlopra való cserép szenzációs szerkentyű a termelők számára. Ha zavarja a sérült eresz, nagyszerű cserepekkel javíthat azokon. Az ereszcsatorna köré tekerheti és a csatorna méretének megfelelően meghúzhatja. A cserép a ház közelében lévő oszlopokat is díszítheti. A nem szokványos virágcserép feldobhatja háza és kertje környezetét. Univerzális fehér...

   
  2 160 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  A házszámmal ellátott napelemes lámpa nemcsak praktikus jelölése lesz házának, hanem dizájn kiegészítője is, amely még jobban feldobja otthonát. A csomaghoz tartozik egy lap számokkal és betűkkel, melyből elkészítheti a házszámát. A csomag tartalmaz egy csavarkészletet is a lámpa falra szereléséhez.

   
  5 250 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 60 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 9 070 Ft Raktáron

  Az akkumulátoros szerszámokhoz használható csereakkumulátor a piacon kapható legtöbb 4 hüvelykes vagy 6 hüvelykes mini elektromos láncfűrészhez alkalmas.

   
  9 070 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 440 Ft Raktáron

  Nincs ideje folyamatosan öntözni a virágokat, de szeretné egy kicsit díszesebbé tenni a háztartást? Ez a dekoratív mű pozsgás növény teljesen élethű, megtéveszti még a virágárusokat is. A típust véletlenszerűen küldjük el, a készlet rendelkezésre állása szerint.

   
  1 440 Ft
  9 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 2 710 Ft Raktáron

  A virágok nélkülözhetetlenek az otthonában, de a gondozásuk kemény dió? Az egyik növény elpusztul a szárazságtól, a másik pedig tocsog a vízben? Van megoldásunk az Ön számára. Az aranyos mókus figyeli a vízszintet, így tudja, mikor van itt az ideje, hogy feltöltse a virágokat vízzel.

   
  2 710 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 250 Ft Raktáron

  Készítsen saját járdát minimális költséggel! Burkolhat vele például teraszt, medence melletti területet, vagy egyszerűen új járdát készíthet. A formának köszönhetően háza környezetét is pontosan az elképzelései szerint alakíthatja. A forma kezelése nagyon egyszerű, és gyakorlatilag bárki meg tudja csinálni. A forma speciális műanyagból készült, a beton...

   
  3 250 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 350 Ft Raktáron

  Lámpa a hosszú nyári estékre az erkélyen vagy teraszon. A 24 LED tökéletesen megvilágítja a napernyő alatti teret. A LED világítást egyszerűen, szerszámok nélkül szerelheti fel. Csak rögzítse a napernyő rúdjához, és kattintsa rá. Az oldalsó kapcsolóval a 3 világítási mód egyike választható.

   
  4 350 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 350 Ft Raktáron

  Felejtse el a plédet, amelyen keresztül minden egyes göröngyöt érezni fog és egyből piszkos is lesz! A Lazy Bag kellemes ülőhely a kertben, a parkban, a strandon, a medencénél, sátorozásnál, horgászásnál, de bárhol máshol is. Mindenki imádni fogja!

   
  6 350 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 710 Ft Raktáron

  Egyszerű módszert keres a növények öntözésére vagy növényvédőszer permetezésére? Nem probléma! Ezzel a permetezővel, amely könnyen feltehető PET-palackokra, gyerekjáték lesz. A permetező azon az elven működik, hogy vákuumot hoz létre a palackban, amit a pumpával ér el. Ezután csak nyomja meg a permetező kioldóját. Ezenkívül a permetezés intenzitása...

   
  710 Ft
  61 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 710 Ft Raktáron

  Alapíts gyógynövénykertet! Ezekkel a papír virágcserepekkel gyerekjáték lesz. Az eszköz lehetővé teszi a palánták előnevelését. Miután kikeltek a cserépben lévő magok, megkezdheti az átültetést. Egyszerűen ültetheti át a növényt a papírcserepet közvetlenül a földbe vagy egy nagyobb cserépbe téve. Az edények biológiailag lebonthatók – végül lebomlanak a...

   
  2 710 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Díszítse kertjét ezzel a palánkkal! A kerti palánk segít az egyes virágágyások elrendezésében és ízléses megjelenéssel egészíti ki kertjét. A palánk barna tégla mintával rendelkezik, amely bármilyen kertbe illeszkedik. A telepítés nagyon egyszerű. Az egyes elemek összepattinthatók, majd a talajba helyezhetők.

   
  3 980 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 620 Ft Raktáron

  Ez a háló hatékony gátat jelent minden kártevő és madarak ellen. Segít megvédeni a virágágyásokat, a gyümölcsöket és cserjéket. Könnyen felhelyezhető a termésre, pl. szögekkel rögzíthető. A háló 2 x 3 m méretű, így kisebb terményekhez is méretre vágható. A rácsok átmérője 0,8 mm, így áthalad a nap, az eső és a levegő. A növényeknek elegendő tápanyaguk...

   
  3 620 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 250 Ft Raktáron

  Mindannyian tudjuk, milyen bosszantóak a rovarok az ünnepségek alatt. Rengeteg remek ételek mindenhol és mindenki hessegeti őket. Ez az eredeti kütyü segít könnyen és hatékonyan megszabadulni tőlük, különféle méreganyagok és egyéb vegyszerek használata nélkül! Rugalmas pengék fényvisszaverő holografikus pontokkal, amelyek taszítják a repülő rovarokat, így...

   
  7 250 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 9 980 Ft Raktáron

  Dizájn parafa virágcserép kedvenc fűszernövényeinek termesztéséhez. A Grow Cork Pot kizárólag természetes anyagokból készült. Nagyszerű dizájneleme lehet konyhájának vagy étkezőasztalának.

  Választható 2x Variáns
  9 980 Ft
  Választható 2x Variáns
  Elérhetőségek megjeleítése
  4 darab raktáron
 • 890 Ft Raktáron

  A sokféle funkciónak köszönhetően ez a szórófej tökéletes mindenféle munkához, mint például öntözés, pázsit permetezése, autók vagy homlokzatok mosása.

   
  890 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 69 a 69 tételből