Játékok

Leértékelések

Játékok

Varázsoljon mosolyt gyermekei arcára és szerezzen be nekik játékokat, amelyeket nemcsak szórakoztatóak, de egyben finommotorika és képzelőerő fejlesztőek is. Széles választékunkban megtalálhat építőjátékokat, szórakoztató játékokat, autókat és modelleket, valamint játékbabákat, játékokat vízbe és homokba, valamint természetesen plüssjátékokat is, amelyekkel a gyermekek boldogan és nyugodtan aludhatnak majd. Továbbá javasoljuk, hogy látogassa meg az elemek, kategóriánkat is, melyek minden bizonnyal hasznosak lesznek, nemcsak az interaktív játékokhoz.

Alkategóriák

 • Kisbabáknak

  Már egészen pici korban elkezdheti a baba intelligenciáját fejleszteni, méghozzá játék közben. Válasszon biztonságos és minőségi játékokat kisbabája számára. Kínálatunkban különféle zenélő vagy oktatójátékokat is megtalálhat, amelyek rágókákkal, csörgőkkel vannak felszerelve. Ezeket kiságyhoz vagy babakocsihoz is lehet rögzíteni, amely a gyermekét elszórakoztathatja séta vagy játszás közben. Ha idősebb gyermekeknek keres játékokat, tekintse meg építőjátékok, puzzle, autók vagy játékbaba kategóriánkat.

 • Plüssjátékok

  Egy helyes plüssjáték nemcsak a gyerekeknek szerezhet nagy örömet, de kiváló ajándék ötlet is lehet minden korosztály számára. Kínálatunkban válogathat több fajta plüss állatka közül, amelyekett gyermekei garantáltan imádni fognak. Ha fiú számára keres ajándékot, akkor javasoljuk, hogy tekintse meg a modellek kategóriánkat, ha pedig kislánynak akkor tekintse meg játékbaba kínálatunkat.

 • Szabadtéri játékok

  Kint lenni a természetben a világ legszórakoztatóbb dolga a gyermekek számára. Ha még élvezetesebbé szeretné tenni a friss levegőn töltött időt, válasszon az ebbe a kategóriába tartozó kültéri játékok közül, de ne felejtse el megnézni a homokban használható játékok és a vízi játékok kategóriáját sem.

 • Játékok homokba

  A homokozót a gyerekek mindig nagyon szórakoztatónak találják, és így játék közben még több időt tölthetnek a friss levegőn. Hogyan? Válassza ki a megfelelő homokozó felszerelést kis építőjének! Például süteményes formákat, vödröket, lapátokat vagy akár egy homokmalmot is beszerezhet gyermekének. Valamint fedezze fel a kültéri játékok és a vízijátékok széles választékát webáruházunkban.

 • Játékok vízbe

  Ebben a kategóriában olyan játékok közül válogathat, amelyek a medencében vagy a kádban való fürdést még kellemesebbé teszik a legfiatalabb és az idősebb gyermekek számára is. A szórakoztató, gyerekeknek szánt felfújható játékok mellett az úszáshoz szánt biztonsági segédeszközöket is kínálunk - felfújható gyűrűket és karúszókat, amelyektől a gyermekek még nagyobb biztonságban érzik magukat úszás közben. Szintén érdekesek lehetnek a szabadtéri és a homokozó játékok is.

 • Autók

  Az autók és más kocsik kétségkívül az egyik legnépszerűbb játékok a fiúk számára. Kínálatunk között megtalál tűzoltó- és rendőr autókat, traktorokat, rakodókat, dömpereket és sok más járművet. A gyermekek számára készített autókhoz gyakran hang- vagy fényhatások is társulnak. A gyermekeknek szánt kisautók szuper születésnapi ajándékok, de a karácsonyfa alatt is nagy sikert aratnak. Ne kerülje el figyelmét a modellek és az építőjátékok kategóriája, vagy a népszerű perselyek gyerekeknek.

 • Modellek

  A különböző modellek, vagy 3D-s kirakó játékok fejlesztik a gyermek képzelőerejét, a finommotoros képességeket, és végül, de nem utolsósorban, a gyermeket értelmesen szórakoztatják, így nincs idő az unatkozásra :) Próbálja ki! És ha valami mást keres, de még mindig fantáziadús játékokat, nézze meg az építőjátékok, puzzle, vagy szórakoztató játékok kategóriánkat is.

 • Babák

  A játékbabák minden kislány kedvenc játékai közé tartoznak, és az Ön hercegnőjének játékai közül sem hiányozhat legalább egy. Természetesen gyönyörű születésnapi vagy karácsonyi ajándékként is szolgálhatnak. Néhány babánk még énekelni és beszélni is képes! Ha egy fiút szeretne meglepni, nézze meg az autók és a modellek kategóriánkat, és ha érdeklik a finommotoros képességeket fejlesztő játékok, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt az építőjátékok és a puzzle kategóriánkban.

 • Rajz és festés

  A rajz és a festés a gyermekek egyik kedvenc tevékenysége. Nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyermekek képzeletét és a finommotoros képességeket is. Ebben a kategóriában különféle rajzasztalokat, ceruzákat, filctollakat és tematikus munkafüzeteket kínálunk. Tekintse meg továbbá füzetek és írótömbök, írószerek és tolltartók kategóriánkat is.

 • Építőjátékok

  Fejlessze gyermeke térképzési képességét, fantáziáját és finommotoros képességeit az építőjátékainkkal! Nonstop játéküzletünkben válogathat egyszerűbb készletek közül a legkisebb gyermekeknek, de bonyolultabb készleteket is talál, amelyek felhasználhatók autópálya, robotok vagy autók építéséhez. Ha hasonló játékokat keres, amelyek fejlesztik a motorikus képességeket és a képzeletet, nézze meg a modellek és a puzzle kategóriánkat is.

 • Játékok

  A társasjátékok nem csak a gyerekek, de a szülők számára is felettébb szórakoztatóak lehetnek. Fedezze fel a különféle társasjátékokat amelyek fejlesztik a logikai gondolkodást és mellette a gyermekek egyéb készségeit. Választhat játékkártyák, kockák, dominó és retro játékok közül. Pihentetőbb játékok gyanánt válogasson az autók, játékbabák vagy plüssálatok közül.

 • Puzzle

  Sok mókát, logikus gondolkodást és kreativitás fejlesztést kínálnak a különféle puzzle játékok. Ajánlatunkban talál egyszerűbb kirakós játékot a legkisebb gyermekek számára, de bonyolultabbat is, amelyeen többet kell koncentrálni és gondolkodni. Ha olyan játékokat keres, amelyek fejlesztik a logikát és a kreativitást, akkor nézze meg az épitőjátékok és modellek kategóriánkat is.

 • Perselyek

  Már gyerekkorukban tanítsa meg gyerekeit, hogyan takarítsanak meg egy kis pénzt! Kínálatunkban gyönyörű motívumokkal rendelkező pénztárgépek széles választékát találja, amelyeket a gyerekek imádni fognak, és örömmel fognak pénzt spórolni álmaik ajándékaiért. Néhány perselydobozt kis kulcstartókkal lehet bezárni, másokban dugó van, és a megtakarított pénz eltávolításához nincs szükség a persely eltörésére. Gyermekét meglepheti még akár plüss játékkal, épitőjátékokkal, vagy akár játékbabákkal.

 • Egyéb

  Nem tudja, milyen ajándékot vegyen egy ünnepi alkalomra, születésnapra vagy éppenséggel a fa alá? Ez a kategória különféle gyermekjátékokat és eszközöket kínál, amelyek minden bizonnyal boldoggá teszik majd a gyerekeket. Ha egy kisfiú számára keres ajándékot, akkor nézze meg az autók, modellek és építőjátékok kategóriánkat, ha pedig egy lány számára, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt a játékbabák, plüssök vagy a rajz és festés kategóriában.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 59 a 59 tételből
 • Megvásárolta 8006 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  3 911 Ft Raktáron
  17 Review(s)

  Ez a mágikus autópálya nem csak segíti a gyerekek kreativitását, de a sötétben hajlítható, csavarható és forgatható részei nagyon látványosak és szórakoztatóak. Az autópálya több rugalmas, könnyen összekapcsolható elemből állítható össze. A pálya színeit és formáját képzelete szerint alkíthatja.

   
  3 911 Ft
  28 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 1179 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  4 567 Ft Raktáron

  2 db ceruza elemmel működő robot kutyus, interaktív persely, valósággal habzsolja az aprót.

   
  4 567 Ft
  Utolsó darab raktáron 50 darab raktáron
 • Megvásárolta 8312 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 273 Ft Raktáron

  Próbálja ki a nyár slágerét - a vízibombát! A gyors töltés garantált, csak illessze szorosan a csapra, engedjen a lufiba kellő mennyiségű vizet és néhány perc múlva indulhat is a csata!

   
  1 273 Ft
  6 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 40 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 199 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  2 349 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  RoboTurtle a Robot teknős - róla nem kell gondoskodnod, csak játszani vele! De vigyázz azt nagyon szereti az aranyos Teknős! A zöld teknős vízzel érintkezve azonnal feléled és élethű uszonycsapásokkal már úszik is a medencéjében. 

   
  2 349 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 1211 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  2 074 Ft Raktáron

  Teremtsd meg szobádban az éjszakai égbolt látványának hangulatát!

   
  2 074 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 165 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  3 911 Ft Raktáron

  Építs saját fantáziád szerint. Kreatív játék gyerekeknek.

   
  3 911 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 127 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  249 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

   
  249 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 162 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  5 210 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Kapcsold össze a játékot a kreativitással a Lori építőkészlet segítségével, amely 300 db építészeti darabot tartalmaz. Egészen különböző alkotásokat hozhatsz létre egyedi kockákból, mindez csak a te és a gyerekeid fantáziájának a függvénye. A készlet kompatibilis a Lori más termékeivel. A készlet 300 darabot tartalmaz.

   
  5 210 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 20 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 210 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  3 924 Ft Raktáron

  A Twister az összegabalyodás játéka! Rugalmasság, mozgékonyság, kitartás! Ezekre a tulajdonságokra lesz szükséged, hogy Te legyél a Twister bajnoka! Mennyire erősek a végtagjaid?

   
  3 924 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 108 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  2 349 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

   
  2 349 Ft
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 496 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  4 186 Ft Raktáron

  Napközben játszótárs, este segít elaludni a gyermekeknekSegít kikapcsolódni, pihenni a felnőtteknek is.Nyugtató színekben vetíti ki a csillagokat.

   
  4 186 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 130 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 299 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Klasszikus plüss játék gyerekeknek.

   
  1 299 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 169 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  7 743 Ft Raktáron

  A SpaceRail Űrvasút Level 1-4 golyópálya az űrvasutak leglátványosabb változata. A készlet elemeiből egy, a gravitációt is meghazudtoló hullámvasutat építhetsz, aminek akár sötétben világító sínein fém golyók száguldoznak őrült sebességgel. 

   
  7 743 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 75 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  2 087 Ft Raktáron

  Ajándék szett YO-KAI óra és LED elemlámpa Anyag: PVC, LED Méret: 22 x 12 x 3 cm

   
  2 087 Ft
  Utolsó csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 106 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 693 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Minőségi termék gyermekek számára.

   
  1 693 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 79 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  2 874 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  2 874 Ft
  19 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 71 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  2 087 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Trollok Poppy Óra mérete: 25 x 32 x 3.5 cm

   
  2 087 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 90 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 693 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

   
  1 693 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 79 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  1 037 Ft Raktáron

  Csodaszép bögre azoknak a lányoknak, akik kedvelik ezt a mesét.

   
  1 037 Ft
  8 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 74 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  2 349 Ft Raktáron

  A bicikli csengő minden kisgyerek kerékpárjának nélkülözhetetlen biztonsági kiegészítője. A csengő anyagának köszönhetően a kis bringás figyelmeztető hangot tud kiadni kerékpározás közben, amely egyben jó móka is. A bicikli csengő univerzális bilincse alkalmassá teszi bármilyen gyerek kerékpárra

   
  2 349 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 92 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  2 874 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  2 874 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 53 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  1 693 Ft Raktáron

  Az első pillantásra ez a világhírűvé vált könyv  nem tűnik furcsának. A varázslat akkor kezdődik, amikor elkezdi mozgatni a 6-N technológiával készített speciális rácsos lapot, és a könyv képei hirtelen életre kelnek.

   
  1 693 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 21 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  774 Ft Raktáron

  Készíts kiegészítőt betűkből és különböző formákból. Az egyes elemek összekapcsolhatók.

   
  774 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 79 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  2 874 Ft Raktáron

  Pamut pólya bevarrott betéttel játékbabák részere babakocsiba és kiságyba. Mérete 60 x 60 cm. Cseh termék.

   
  2 874 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 77 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 037 Ft Raktáron

  Csodaszép bögre azoknak a lányoknak, akik kedvelik ezt a mesét.

   
  1 037 Ft
  8 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 85 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  2 874 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  2 874 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 77 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  2 874 Ft Raktáron

  Pamut ágynemű bevarrott betéttel játékbabák részere kiságyba. Mérete 38x44 cm és 28x20 cm. Cseh termék.

   
  2 874 Ft
  11 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 81 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  2 874 Ft Raktáron

  Pamut pólya bevarrott betéttel játékbabák részere babakocsiba és kiságyba. Mérete 60 x 60 cm. Cseh termék.

   
  2 874 Ft
  9 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 88 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  617 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Nagyon jó játék, ami közben aktív az agy és a motorikikus képesség is fejlődik.

   
  617 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 76 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  2 874 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  2 874 Ft
  11 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 79 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  2 874 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  2 874 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 71 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  2 874 Ft Raktáron

  Pamut pólya bevarrott betéttel játékbabák részere babakocsiba és kiságyba. Mérete 60 x 60 cm. Cseh termék.

   
  2 874 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 79 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  774 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Felfújható karúszó Pool school - 20x15cm, 3-6 éveseknek

   
  774 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 29 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 299 Ft Raktáron

  Az alkatrészek hatféleképpen variálhatók, így az elkészült robotot könnyedén átalakíthatja akár hajóvá, szélmalommá, autóvá, vagy kutyussá. A készlet nemcsak, hogy remek szórakozást ígér, de segítségével a napenergia hasznosításának folyamatába is testközelből nyerhet betekintést. 

   
  1 299 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 27 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  3 924 Ft Raktáron

  Rajzold meg kedvenc mesebeli lényedet vagy használd a dobozban található sablonok egyikét, és élvezd a mágikus 3D-s látvány világot.

   
  3 924 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 28 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  512 Ft Raktáron

  Klasszikus üveggolyó szett szivárvánnyal díszítve - 1 nagy golyó és 50 kicsi a csomagban.

   
  512 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 80 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  2 874 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  2 874 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 81 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  2 874 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  2 874 Ft
  6 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 85 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 037 Ft Raktáron

  Csodaszép bögre azoknak a lányoknak, akik kedvelik ezt a mesét.

   
  1 037 Ft
  15 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 72 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  2 087 Ft Raktáron

  Digitális gyermek karóra és pénztárca szett Super Wings mintával.

   
  2 087 Ft
  24 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 71 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  2 874 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  2 874 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 70 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  2 349 Ft Raktáron

  Star Wars motívumos kerékpáros gyermek kosár.

   
  2 349 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 86 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  617 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Nagyon jó játék, ami közben aktív az agy és a motorikikus képesség is fejlődik.

   
  617 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 898 Ft Raktáron

  A mágneses golyók építőjáték fejleszti a motorikus és térbeli képességeket, hosszú időre elszórakoztat, de mindenekelőtt nagyon jó stresszoldó játék. A legjobb, megunhatatlan mágneses játék, amellyel számtalan forma hozható létre.

   
  3 898 Ft
  4 darab raktáron
 • 577 Ft Raktáron

  Kék színű, felfújható úszógumi. Anyaga tartós vinil. Átmérője 51 cm. Gyermekeknek, 3-6 éves korig ajánljuk.

   
  577 Ft
  32 darab 2 napon belüli postázással
 • 577 Ft Raktáron

  Rózsaszín színű, felfújható úszógumi. Anyaga tartós vinil. Átmérője 51 cm. Gyermekeknek, 3-6 éves korig ajánljuk.

   
  577 Ft
  34 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 612 Ft Raktáron

  Ez a megvilágított repulő tányér tökéletes éjszakai játékokra. Színes fénye az eldobás után káprázatos nyomot hagy maga után. Vízálló, és ugyancsak nagyszerű a házikedvencekkel való játékhoz is.

   
  2 612 Ft
  50+ darab 5 napon belüli postázással
 • 1 037 Ft Raktáron

  Klasszikus, szórakoztató dominó képekkel gyerekeknek. A csomag összesen 28 dominó darabból áll, egyszerű motívumokkal, az egyszerű játékért.

   
  1 037 Ft
  28 darab 2 napon belüli postázással
 • 643 Ft Raktáron

  Klasszikus, 32 darabos egyfejű kártya szett. Ez a világszerte ismert kártyajáték, nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek játékélményt és szórakozást nyújt.

   
  643 Ft
  19 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 268 Ft Raktáron

  Ez a rajztábla egy szórakoztató tábla, amely megvilágítja az alkotásait. 8 különböző fényhatás közül választhat. Ha valami rosszul sikerül, csak törölje le a képernyőt a mellékelt szivaccsal.

   
  3 268 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 28 740 Ft Raktáron

  Rózsaszín felfújható házikó kislányoknak, amely minden bizonnyal nagy kedvence lesz minden hercegnőknek.

   
  28 740 Ft
  12 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 037 Ft Raktáron

  Felfújható strandlabda Star Wars motívummal, amely tökéletes szórakozást nyújt a gyerekeknek.

   
  1 037 Ft
  22 darab 2 napon belüli postázással
 • 906 Ft Raktáron

  Felfújható strandlabda Spiderman motívummal, amely tökéletes szórakozást nyújt majd a gyerekeknek.

   
  906 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • 3 924 Ft Raktáron

  Ez a felfújható halacska két fogantyúval rendezkedik és maximális teherbírása 45 kg.

   
  3 924 Ft
  16 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 236 Ft Raktáron

  Ez a felfújható kardszárnyú delfin kitűnő segítség gyerekeknek az úszáshoz.

   
  5 236 Ft
  11 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 562 Ft Raktáron

  Vidám, színes fürdőjáték gyerekeknek pancsolás és fürdés közben, mely garantált szórakozást biztosít és segíti a motorikus képesség fejlődését.

   
  1 562 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 824 Ft Raktáron

  Négy aranyos színes kis játék, melyek ideális szórakozást nyújtanak a gyerekeknek a kádba vagy a medencébe.

   
  1 824 Ft
  17 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 824 Ft Raktáron

  Öt aranyos színes kis játék, melyek ideális szórakozást nyújtanak a gyerekeknek a kádba vagy a medencébe.

   
  1 824 Ft
  12 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 535 Ft Raktáron

  Ez a mágikus autópálya nem csak segíti a gyerekek kreativitását, de a sötétben hajlítható, csavarható és forgatható részei nagyon látványosak és szórakoztatóak. Ez a 3,3 méter hosszú autópálya több rugalmas, könnyen összekapcsolható elemből állítható össze. A pálya színeit és formáját képzelete szerint alkíthatja

   
  6 535 Ft
  26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 59 a 59 tételből