Játékok

Játékok

Varázsoljon mosolyt gyermekei arcára és szerezzen be nekik játékokat, amelyeket nemcsak szórakoztatóak, de egyben finommotorika és képzelőerő fejlesztőek is. Széles választékunkban megtalálhat építőjátékokat, szórakoztató játékokat, autókat és modelleket, valamint játékbabákat, játékokat vízbe és homokba, valamint természetesen plüssjátékokat is, amelyekkel a gyermekek boldogan és nyugodtan aludhatnak majd. Továbbá javasoljuk, hogy látogassa meg az elemek, kategóriánkat is, melyek minden bizonnyal hasznosak lesznek, nemcsak az interaktív játékokhoz.

Alkategóriák

 • Kisbabáknak

  Már egészen pici korban elkezdheti a baba intelligenciáját fejleszteni, méghozzá játék közben. Válasszon biztonságos és minőségi játékokat kisbabája számára. Kínálatunkban különféle zenélő vagy oktatójátékokat is megtalálhat, amelyek rágókákkal, csörgőkkel vannak felszerelve. Ezeket kiságyhoz vagy babakocsihoz is lehet rögzíteni, amely a gyermekét elszórakoztathatja séta vagy játszás közben. Ha idősebb gyermekeknek keres játékokat, tekintse meg építőjátékok, puzzle, autók vagy játékbaba kategóriánkat.

 • Plüssjátékok

  Egy helyes plüssjáték nemcsak a gyerekeknek szerezhet nagy örömet, de kiváló ajándék ötlet is lehet minden korosztály számára. Kínálatunkban válogathat több fajta plüss állatka közül, amelyekett gyermekei garantáltan imádni fognak. Ha fiú számára keres ajándékot, akkor javasoljuk, hogy tekintse meg a modellek kategóriánkat, ha pedig kislánynak akkor tekintse meg játékbaba kínálatunkat.

 • Szabadtéri játékok

  Kint lenni a természetben a világ legszórakoztatóbb dolga a gyermekek számára. Ha még élvezetesebbé szeretné tenni a friss levegőn töltött időt, válasszon az ebbe a kategóriába tartozó kültéri játékok közül, de ne felejtse el megnézni a homokban használható játékok és a vízi játékok kategóriáját sem.

 • Játékok homokba

  A homokozót a gyerekek mindig nagyon szórakoztatónak találják, és így játék közben még több időt tölthetnek a friss levegőn. Hogyan? Válassza ki a megfelelő homokozó felszerelést kis építőjének! Például süteményes formákat, vödröket, lapátokat vagy akár egy homokmalmot is beszerezhet gyermekének. Valamint fedezze fel a kültéri játékok és a vízijátékok széles választékát webáruházunkban.

 • Játékok vízbe

  Ebben a kategóriában olyan játékok közül válogathat, amelyek a medencében vagy a kádban való fürdést még kellemesebbé teszik a legfiatalabb és az idősebb gyermekek számára is. A szórakoztató, gyerekeknek szánt felfújható játékok mellett az úszáshoz szánt biztonsági segédeszközöket is kínálunk - felfújható gyűrűket és karúszókat, amelyektől a gyermekek még nagyobb biztonságban érzik magukat úszás közben. Szintén érdekesek lehetnek a szabadtéri és a homokozó játékok is.

 • Autók

  Az autók és más kocsik kétségkívül az egyik legnépszerűbb játékok a fiúk számára. Kínálatunk között megtalál tűzoltó- és rendőr autókat, traktorokat, rakodókat, dömpereket és sok más járművet. A gyermekek számára készített autókhoz gyakran hang- vagy fényhatások is társulnak. A gyermekeknek szánt kisautók szuper születésnapi ajándékok, de a karácsonyfa alatt is nagy sikert aratnak. Ne kerülje el figyelmét a modellek és az építőjátékok kategóriája, vagy a népszerű perselyek gyerekeknek.

 • Modellek

  A különböző modellek, vagy 3D-s kirakó játékok fejlesztik a gyermek képzelőerejét, a finommotoros képességeket, és végül, de nem utolsósorban, a gyermeket értelmesen szórakoztatják, így nincs idő az unatkozásra :) Próbálja ki! És ha valami mást keres, de még mindig fantáziadús játékokat, nézze meg az építőjátékok, puzzle, vagy szórakoztató játékok kategóriánkat is.

 • Babák

  A játékbabák minden kislány kedvenc játékai közé tartoznak, és az Ön hercegnőjének játékai közül sem hiányozhat legalább egy. Természetesen gyönyörű születésnapi vagy karácsonyi ajándékként is szolgálhatnak. Néhány babánk még énekelni és beszélni is képes! Ha egy fiút szeretne meglepni, nézze meg az autók és a modellek kategóriánkat, és ha érdeklik a finommotoros képességeket fejlesztő játékok, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt az építőjátékok és a puzzle kategóriánkban.

 • Rajz és festés

  A rajz és a festés a gyermekek egyik kedvenc tevékenysége. Nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyermekek képzeletét és a finommotoros képességeket is. Ebben a kategóriában különféle rajzasztalokat, ceruzákat, filctollakat és tematikus munkafüzeteket kínálunk. Tekintse meg továbbá füzetek és írótömbök, írószerek és tolltartók kategóriánkat is.

 • Építőjátékok

  Fejlessze gyermeke térképzési képességét, fantáziáját és finommotoros képességeit az építőjátékainkkal! Nonstop játéküzletünkben válogathat egyszerűbb készletek közül a legkisebb gyermekeknek, de bonyolultabb készleteket is talál, amelyek felhasználhatók autópálya, robotok vagy autók építéséhez. Ha hasonló játékokat keres, amelyek fejlesztik a motorikus képességeket és a képzeletet, nézze meg a modellek és a puzzle kategóriánkat is.

 • Játékok

  A társasjátékok nem csak a gyerekek, de a szülők számára is felettébb szórakoztatóak lehetnek. Fedezze fel a különféle társasjátékokat amelyek fejlesztik a logikai gondolkodást és mellette a gyermekek egyéb készségeit. Választhat játékkártyák, kockák, dominó és retro játékok közül. Pihentetőbb játékok gyanánt válogasson az autók, játékbabák vagy plüssálatok közül.

 • Puzzle

  Sok mókát, logikus gondolkodást és kreativitás fejlesztést kínálnak a különféle puzzle játékok. Ajánlatunkban talál egyszerűbb kirakós játékot a legkisebb gyermekek számára, de bonyolultabbat is, amelyeen többet kell koncentrálni és gondolkodni. Ha olyan játékokat keres, amelyek fejlesztik a logikát és a kreativitást, akkor nézze meg az épitőjátékok és modellek kategóriánkat is.

 • Perselyek

  Már gyerekkorukban tanítsa meg gyerekeit, hogyan takarítsanak meg egy kis pénzt! Kínálatunkban gyönyörű motívumokkal rendelkező pénztárgépek széles választékát találja, amelyeket a gyerekek imádni fognak, és örömmel fognak pénzt spórolni álmaik ajándékaiért. Néhány perselydobozt kis kulcstartókkal lehet bezárni, másokban dugó van, és a megtakarított pénz eltávolításához nincs szükség a persely eltörésére. Gyermekét meglepheti még akár plüss játékkal, épitőjátékokkal, vagy akár játékbabákkal.

 • Skateboardy
 • Houpací koníci
 • Odrážedla
 • Egyéb

  Nem tudja, milyen ajándékot vegyen egy ünnepi alkalomra, születésnapra vagy éppenséggel a fa alá? Ez a kategória különféle gyermekjátékokat és eszközöket kínál, amelyek minden bizonnyal boldoggá teszik majd a gyerekeket. Ha egy kisfiú számára keres ajándékot, akkor nézze meg az autók, modellek és építőjátékok kategóriánkat, ha pedig egy lány számára, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt a játékbabák, plüssök vagy a rajz és festés kategóriában.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 79 tételből
 • Megvásárolta 221 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  6 730 Ft Raktáron
  4 Review(s)

  A csehül beszélő és éneklő, Terezka játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  6 730 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 1181 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  4 030 Ft Raktáron

  Tökéletes ajándék gyerekeknek! Ez az "éhes kutyus" persely egy hasznos játék, amellyel a gyerekek könnyedén megtanulhatják a spórolást! Tanítsd meg gyermekei számára a pénzmegtakarítás fontosságát ezzel a helyes kis persellyel, amely garantáltan biztonságban őrzi majd a gyermekek megtakarításait.

   
  4 030 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 8313 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 310 Ft Raktáron

  Próbálja ki a nyár slágerét - a vízibombát! A gyors töltés garantált, csak illessze szorosan a csapra, engedjen a lufiba kellő mennyiségű vizet és néhány perc múlva indulhat is a csata!

   
  1 310 Ft
  3 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 40 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 200 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  2 410 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  RoboTurtle a Robot teknős - róla nem kell gondoskodnod, csak játszani vele! De vigyázz azt nagyon szereti az aranyos Teknős! A zöld teknős vízzel érintkezve azonnal feléled és élethű uszonycsapásokkal már úszik is a medencéjében. 

   
  2 410 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 1212 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  2 140 Ft Raktáron

  Teremtsd meg szobádban az éjszakai égbolt látványának hangulatát!

   
  2 140 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 696 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 450 Ft Raktáron

  Kapcsold be a LED világítását majd a csúzlival lődd fel az égbe. Miközben a Copter az ég felé tör, úgy néz ki, mintha egy mini rakétát lőttek volna ki. Majd lefelé pörögve a LED megvilágítja a propellereket, amik fantasztikus látványt nyújt, amíg visszaszáll a kezedbe. A játékot nappal is használhatod, de a legkülönlegesebb látványt este nyújtja.

   
  1 450 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 496 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  6 730 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  A csehül beszélő és éneklő, Anička játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  6 730 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 25 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  4 100 Ft 5 380 Ft Raktáron

  Ez a mágikus autópálya nem csak segíti a gyerekek kreativitását, de a sötétben hajlítható, csavarható és forgatható részei nagyon látványosak és szórakoztatóak. Ez a 3,3 méter hosszú autópálya több rugalmas, könnyen összekapcsolható elemből állítható össze. A pálya színeit és formáját képzelete szerint alkíthatja

   
  4 100 Ft 5 380 Ft
  Kedvezmény!
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 163 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  5 360 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Kapcsold össze a játékot a kreativitással a Lori építőkészlet segítségével, amely 300 db építészeti darabot tartalmaz. Egészen különböző alkotásokat hozhatsz létre egyedi kockákból, mindez csak a te és a gyerekeid fantáziájának a függvénye. A készlet kompatibilis a Lori más termékeivel. A készlet 300 darabot tartalmaz.

   
  5 360 Ft
  20 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 264 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  6 730 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  A szlovákul beszélő és éneklő, Katarínka játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 szlovák mondatot beszél.

   
  6 730 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 211 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  4 040 Ft Raktáron

  A Twister az összegabalyodás játéka! Rugalmasság, mozgékonyság, kitartás! Ezekre a tulajdonságokra lesz szükséged, hogy Te legyél a Twister bajnoka! Mennyire erősek a végtagjaid?

   
  4 040 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 109 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  2 420 Ft Raktáron

  Játékbaba kék ruhával és rózsaszín fátyollal. Gyönyörű játék a kislányoknak.

   
  2 420 Ft
  30 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 497 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  4 300 Ft Raktáron

  Napközben játszótárs, este segít elaludni a gyermekeknekSegít kikapcsolódni, pihenni a felnőtteknek is.Nyugtató színekben vetíti ki a csillagokat.

   
  4 300 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 131 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  1 610 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Klasszikus plüss játék gyerekeknek.

   
  1 610 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 54 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 740 Ft Raktáron

  Az első pillantásra ez a világhírűvé vált könyv  nem tűnik furcsának. A varázslat akkor kezdődik, amikor elkezdi mozgatni a 6-N technológiával készített speciális rácsos lapot, és a könyv képei hirtelen életre kelnek.

   
  1 740 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 205 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  6 730 Ft Raktáron

  A szlovákul beszélő és éneklő, Marika játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 szlovák mondatot beszél.

   
  6 730 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 91 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  1 740 Ft Raktáron

  Játékbaba hosszú kék ruhában. Gyönyörű játék a kislányoknak. A baba magassága körülbelül 23 cm.

   
  1 740 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 89 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  6 730 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  A csehül beszélő és éneklő, Maruška játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  6 730 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 26 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron

  LED-es autó világító autópályához - piros. Szélesség 7 cm. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 320 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 81 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  3 090 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  3 090 Ft
  14 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 39 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  3 990 Ft 5 380 Ft Raktáron

  Tökéletes ajándék gyerekeknek! Ez az "éhes kutyus" persely egy hasznos játék, amellyel a gyerekek könnyedén megtanulhatják a spórolást! Tanítsd meg gyermekei számára a pénzmegtakarítás fontosságát ezzel a helyes kis persellyel, amely garantáltan biztonságban őrzi majd a gyermekek megtakarításait.

   
  3 990 Ft 5 380 Ft
  Kedvezmény!
  10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 27 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron

  LED-es autó világító autópályához - kék. Szélesség 7 cm. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 320 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 81 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 070 Ft Raktáron

  Csodaszép bögre azoknak a lányoknak, akik kedvelik ezt a mesét.

   
  1 070 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 76 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  2 420 Ft Raktáron

  A bicikli csengő minden kisgyerek kerékpárjának nélkülözhetetlen biztonsági kiegészítője. A csengő anyagának köszönhetően a kis bringás figyelmeztető hangot tud kiadni kerékpározás közben, amely egyben jó móka is. A bicikli csengő univerzális bilincse alkalmassá teszi bármilyen gyerek kerékpárra

   
  2 420 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 40 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 94 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  3 090 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  3 090 Ft
  27 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 93 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  6 730 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  A csehül beszélő és éneklő, Nelinka játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  6 730 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 224 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  6 730 Ft Raktáron

  A szlovákul beszélő és éneklő, Kristínka játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 szlovák mondatot beszél.

   
  6 730 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 25 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  800 Ft Raktáron

  Készíts kiegészítőt betűkből és különböző formákból. Az egyes elemek összekapcsolhatók.

   
  800 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 32 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  530 Ft Raktáron

  Klasszikus üveggolyó szett szivárvánnyal díszítve - 1 nagy golyó és 50 kicsi a csomagban.

   
  530 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 79 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  1 070 Ft Raktáron

  Csodaszép bögre azoknak a lányoknak, akik kedvelik ezt a mesét.

   
  1 070 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 87 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  3 090 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  3 090 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 79 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  3 090 Ft Raktáron

  Pamut ágynemű bevarrott betéttel játékbabák részere kiságyba. Mérete 38x44 cm és 28x20 cm. Cseh termék.

   
  3 090 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 31 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  4 040 Ft Raktáron

  Rajzold meg kedvenc mesebeli lényedet vagy használd a dobozban található sablonok egyikét, és élvezd a mágikus 3D-s látvány világot.

   
  4 040 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 39 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 200 Ft Raktáron

  A tarkaszínű piramis kiskacsával tökéletes játék a legkisebbek gyerekek számára. Az öt különböző színű gyűrűt egymásra lehet rakni és ezáltal fejlesztik a vizuális ösztönzést, motorikus készségeket és a kezek koordinációját. Ajánlatt 12 hónapos kortól a kisgyerekek számára.

   
  1 200 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 23 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  12 260 Ft 13 500 Ft Raktáron

  A csehül beszélő és éneklő, Tina játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  12 260 Ft 13 500 Ft
  Kedvezmény!
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 78 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  3 090 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  3 090 Ft
  11 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 81 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  3 090 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  3 090 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 80 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  930 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Felfújható karúszó Pool school - 20x15cm, 3-6 éveseknek

   
  930 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 32 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  1 340 Ft Raktáron

  Az alkatrészek hatféleképpen variálhatók, így az elkészült robotot könnyedén átalakíthatja akár hajóvá, szélmalommá, autóvá, vagy kutyussá. A készlet nemcsak, hogy remek szórakozást ígér, de segítségével a napenergia hasznosításának folyamatába is testközelből nyerhet betekintést. 

   
  1 340 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 33 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  6 730 Ft Raktáron

  A szlovákul beszélő és éneklő, Júlia játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 szlovák mondatot beszél.

   
  6 730 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 29 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  12 260 Ft 13 500 Ft Raktáron

  A szlovákul beszélő és éneklő, Tina játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 szlovák mondatot beszél.

   
  12 260 Ft 13 500 Ft
  Kedvezmény!
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 36 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  6 730 Ft Raktáron

  A csehül beszélő és éneklő, Julie játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  6 730 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 82 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  3 090 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  3 090 Ft
  8 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 83 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  3 090 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  3 090 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 87 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  1 070 Ft Raktáron

  Csodaszép bögre azoknak a lányoknak, akik kedvelik ezt a mesét.

   
  1 070 Ft
  14 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 74 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  2 150 Ft Raktáron

  Digitális gyermek karóra és pénztárca szett Super Wings mintával.

   
  2 150 Ft
  19 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 71 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  2 420 Ft Raktáron

  Star Wars motívumos kerékpáros gyermek kosár.

   
  2 420 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 87 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  800 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Nagyon jó játék, ami közben aktív az agy és a motorikikus képesség is fejlődik.

   
  800 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 590 Ft Raktáron

  Kék színű, felfújható úszógumi. Anyaga tartós vinil. Átmérője 51 cm. Gyermekeknek, 3-6 éves korig ajánljuk.

   
  590 Ft
  12 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Klasszikus, szórakoztató dominó képekkel gyerekeknek. A csomag összesen 28 dominó darabból áll, egyszerű motívumokkal, az egyszerű játékért.

   
  1 070 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • 660 Ft Raktáron

  Klasszikus, 32 darabos egyfejű kártya szett. Ez a világszerte ismert kártyajáték, nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek játékélményt és szórakozást nyújt.

   
  660 Ft
  44 darab 2 napon belüli postázással
 • 29 590 Ft Raktáron

  Rózsaszín felfújható házikó kislányoknak, amely minden bizonnyal nagy kedvence lesz minden hercegnőknek.

   
  29 590 Ft
  12 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Felfújható strandlabda Star Wars motívummal, amely tökéletes szórakozást nyújt a gyerekeknek.

   
  1 070 Ft
  21 darab 2 napon belüli postázással
 • 930 Ft Raktáron

  Felfújható strandlabda Spiderman motívummal, amely tökéletes szórakozást nyújt majd a gyerekeknek.

   
  930 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • 4 040 Ft Raktáron

  Ez a felfújható halacska két fogantyúval rendezkedik és maximális teherbírása 45 kg.

   
  4 040 Ft
  16 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 390 Ft Raktáron

  Ez a felfújható kardszárnyú delfin kitűnő segítség gyerekeknek az úszáshoz.

   
  5 390 Ft
  10 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 340 Ft Raktáron

  Ezek a szép fürdőjátékok gyermekek 6 hónapos kortól ajánlott, valamint alkalmasak fürdésnél vagy medencébe.

   
  1 340 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 880 Ft Raktáron

  Négy aranyos színes kis játék, melyek ideális szórakozást nyújtanak a gyerekeknek a kádba vagy a medencébe.

   
  1 880 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Gerek sípoló játék csörgővel a Baby Mix gyártótól. Az oroszlánkölyök sípol, csörgővel és rágókával van ellátva és zizegő fülei vannak. A játék minőségi és érintésre kellemes anyagból van gyártva, magasság cca. 18 cm. Megfelel a gyerekek számára születésüktől fogva.

   
  1 740 Ft
  11 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 910 Ft Raktáron

  Gyerek plüss játék Szép színes plüss játék a Baby Mix gyártótól. A kutya sípol, csörgővel és rágókával van ellátva és zizegő fülei vannak. A játék minőségi és érintésre kellemes anyagból van gyártva, magasság cca. 17 cm. Megfelel a gyerekek számára születésüktől fogva.

   
  3 910 Ft
  13 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 960 Ft Raktáron

  Gyerek keljfeljancsi kiséger a Baby Mix gyártótól. A jellegzetes színek lekötik a gyerek figyelmét és a játék fejleszti a motorikus képességeket és serkenti a gyerek fantáziáját.

   
  2 960 Ft
  26 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Sípoló plüss gyerekjáték az Akuku gyártótól. A plüssmajom puha és érintésre kellemes anyagból van varrva és fejleszti a kisbaba érzéki felfogását.

   
  1 070 Ft
  39 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Sípoló plüss gyerekjáték az Akuku gyártótól. A plüssbéka puha és érintésre kellemes anyagból van gyártva és fejleszti a kisbaba érzéki felfogását.

   
  1 070 Ft
  42 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 360 Ft Raktáron

  Szép zenélő plüss gyerekjáték az Akuku gyártótól. A játék puha és érintésre kellemes anyagból van varrva ésa hang leköti az Önök gyerekének figyelmét és fejleszteni fogja az érzéki felfogását.

   
  3 360 Ft
  9 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 360 Ft Raktáron

  Szép zenélő plüss gyerekjáték z Akuku gyártótól. A játék puha és érintésre kellemes anyagból van varrva és a hang leköti az Önök gyerekének figyelmét és fejleszteni fogja az érzéki felfogását.

   
  3 360 Ft
  14 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Gyerek plüsskutya csörgővel az Akuku gyártótól. Az alakzatok és élénk színes lekötik az Ön gyerekének a figyelmét és ezen felül a játék a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítéshez szükséges kapoccsal is el van látva.

   
  1 070 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Csörgővel ellátott gyerek plüss kisoroszlán az Akuku gyártótól. Az alakzatok és élénk színek lekötik az Ön gyerekönek a figyelmét és ezen felül a játék a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítéshez szükséges kapoccsal is el van látva.

   
  1 070 Ft
  19 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 880 Ft Raktáron

  Szép és színes plüssjáték a Baby Mix gyártótól. A kutya sípol, rágókája van zizegő fülei. A játék minőségi és érintésre kellemes anyagból van gyártva, cca. 20 cm magas és megfelel a gyerekek számára születésüktől fogva.

   
  1 880 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 880 Ft Raktáron

  Szép plüssjáték a kisbabák számára a Baby Mix gyártótól. A játék sípol, rágókája van és minőségi és érintésre kellemes anyagból van gyártva. A tengerész cca. 20 cm magas és megfelel a gyerekek számára születésüktől fogva.

   
  1 880 Ft
  10 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 910 Ft Raktáron

  Szép plüss macska kisbabák számára a Baby Mix gyártótól. A játék puha plüss anyagból van gyártva és a babakocsihoz, kiságyhoz, autóüléshez való rögzítéshez szükséges klipsszel is el van látva.A zenélő készülék melódiái lekötik a gyermek figyelmét és megnyugtatja őt.A játék részei fejlesztik az érzéki felfogását és fantáziáját.A magassága kb 21 cm,...

   
  3 910 Ft
  14 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 990 Ft Raktáron

  Szép plüss kisoroszlán csörgővel a Nenikos gyártótól. Összetétel: 100% Poliészter, megközelítőleges méretek 28 cm, megfelel a kisgyerekek számára 3 hónapos kortól. Kézzel kérjük mosni.

   
  4 990 Ft
  50+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 4 040 Ft Raktáron

  Puha plüss kisoroszlán a kisbabák számára a Nenikos gyártótól. A játék 100% poliészterből van gyártva, megközelítőleges méretek 25 cm és megfelel a gyerekek számára 3 hónapos kortól. A játéknak különböző szerkezete, felépítése van a gyerek érzékei stimulációjának céljából. Kérjük kézzel mosni.

   
  4 040 Ft
  50+ darab 7-9 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 79 tételből