Játékok

Játékok

Varázsoljon mosolyt gyermekei arcára és szerezzen be nekik játékokat, amelyeket nemcsak szórakoztatóak, de egyben finommotorika és képzelőerő fejlesztőek is. Széles választékunkban megtalálhat építőjátékokat, szórakoztató játékokat, autókat és modelleket, valamint játékbabákat, játékokat vízbe és homokba, valamint természetesen plüssjátékokat is, amelyekkel a gyermekek boldogan és nyugodtan aludhatnak majd. Továbbá javasoljuk, hogy látogassa meg az elemek, kategóriánkat is, melyek minden bizonnyal hasznosak lesznek, nemcsak az interaktív játékokhoz.

Alkategóriák

 • Kisbabáknak

  Már egészen pici korban elkezdheti a baba intelligenciáját fejleszteni, méghozzá játék közben. Válasszon biztonságos és minőségi játékokat kisbabája számára. Kínálatunkban különféle zenélő vagy oktatójátékokat is megtalálhat, amelyek rágókákkal, csörgőkkel vannak felszerelve. Ezeket kiságyhoz vagy babakocsihoz is lehet rögzíteni, amely a gyermekét elszórakoztathatja séta vagy játszás közben. Ha idősebb gyermekeknek keres játékokat, tekintse meg építőjátékok, puzzle, autók vagy játékbaba kategóriánkat.

 • Plüssjátékok

  Egy helyes plüssjáték nemcsak a gyerekeknek szerezhet nagy örömet, de kiváló ajándék ötlet is lehet minden korosztály számára. Kínálatunkban válogathat több fajta plüss állatka közül, amelyekett gyermekei garantáltan imádni fognak. Ha fiú számára keres ajándékot, akkor javasoljuk, hogy tekintse meg a modellek kategóriánkat, ha pedig kislánynak akkor tekintse meg játékbaba kínálatunkat.

 • Szabadtéri játékok

  Kint lenni a természetben a világ legszórakoztatóbb dolga a gyermekek számára. Ha még élvezetesebbé szeretné tenni a friss levegőn töltött időt, válasszon az ebbe a kategóriába tartozó kültéri játékok közül, de ne felejtse el megnézni a homokban használható játékok és a vízi játékok kategóriáját sem.

 • Játékok homokba

  A homokozót a gyerekek mindig nagyon szórakoztatónak találják, és így játék közben még több időt tölthetnek a friss levegőn. Hogyan? Válassza ki a megfelelő homokozó felszerelést kis építőjének! Például süteményes formákat, vödröket, lapátokat vagy akár egy homokmalmot is beszerezhet gyermekének. Valamint fedezze fel a kültéri játékok és a vízijátékok széles választékát webáruházunkban.

 • Játékok vízbe

  Ebben a kategóriában olyan játékok közül válogathat, amelyek a medencében vagy a kádban való fürdést még kellemesebbé teszik a legfiatalabb és az idősebb gyermekek számára is. A szórakoztató, gyerekeknek szánt felfújható játékok mellett az úszáshoz szánt biztonsági segédeszközöket is kínálunk - felfújható gyűrűket és karúszókat, amelyektől a gyermekek még nagyobb biztonságban érzik magukat úszás közben. Szintén érdekesek lehetnek a szabadtéri és a homokozó játékok is.

 • Autók

  Az autók és más kocsik kétségkívül az egyik legnépszerűbb játékok a fiúk számára. Kínálatunk között megtalál tűzoltó- és rendőr autókat, traktorokat, rakodókat, dömpereket és sok más járművet. A gyermekek számára készített autókhoz gyakran hang- vagy fényhatások is társulnak. A gyermekeknek szánt kisautók szuper születésnapi ajándékok, de a karácsonyfa alatt is nagy sikert aratnak. Ne kerülje el figyelmét a modellek és az építőjátékok kategóriája, vagy a népszerű perselyek gyerekeknek.

 • Modellek

  A különböző modellek, vagy 3D-s kirakó játékok fejlesztik a gyermek képzelőerejét, a finommotoros képességeket, és végül, de nem utolsósorban, a gyermeket értelmesen szórakoztatják, így nincs idő az unatkozásra :) Próbálja ki! És ha valami mást keres, de még mindig fantáziadús játékokat, nézze meg az építőjátékok, puzzle, vagy szórakoztató játékok kategóriánkat is.

 • Babák

  A játékbabák minden kislány kedvenc játékai közé tartoznak, és az Ön hercegnőjének játékai közül sem hiányozhat legalább egy. Természetesen gyönyörű születésnapi vagy karácsonyi ajándékként is szolgálhatnak. Néhány babánk még énekelni és beszélni is képes! Ha egy fiút szeretne meglepni, nézze meg az autók és a modellek kategóriánkat, és ha érdeklik a finommotoros képességeket fejlesztő játékok, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt az építőjátékok és a puzzle kategóriánkban.

 • Rajz és festés

  A rajz és a festés a gyermekek egyik kedvenc tevékenysége. Nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyermekek képzeletét és a finommotoros képességeket is. Ebben a kategóriában különféle rajzasztalokat, ceruzákat, filctollakat és tematikus munkafüzeteket kínálunk. Tekintse meg továbbá füzetek és írótömbök, írószerek és tolltartók kategóriánkat is.

 • Építőjátékok

  Fejlessze gyermeke térképzési képességét, fantáziáját és finommotoros képességeit az építőjátékainkkal! Nonstop játéküzletünkben válogathat egyszerűbb készletek közül a legkisebb gyermekeknek, de bonyolultabb készleteket is talál, amelyek felhasználhatók autópálya, robotok vagy autók építéséhez. Ha hasonló játékokat keres, amelyek fejlesztik a motorikus képességeket és a képzeletet, nézze meg a modellek és a puzzle kategóriánkat is.

 • Játékok

  A társasjátékok nem csak a gyerekek, de a szülők számára is felettébb szórakoztatóak lehetnek. Fedezze fel a különféle társasjátékokat amelyek fejlesztik a logikai gondolkodást és mellette a gyermekek egyéb készségeit. Választhat játékkártyák, kockák, dominó és retro játékok közül. Pihentetőbb játékok gyanánt válogasson az autók, játékbabák vagy plüssálatok közül.

 • Puzzle

  Sok mókát, logikus gondolkodást és kreativitás fejlesztést kínálnak a különféle puzzle játékok. Ajánlatunkban talál egyszerűbb kirakós játékot a legkisebb gyermekek számára, de bonyolultabbat is, amelyeen többet kell koncentrálni és gondolkodni. Ha olyan játékokat keres, amelyek fejlesztik a logikát és a kreativitást, akkor nézze meg az épitőjátékok és modellek kategóriánkat is.

 • Perselyek

  Már gyerekkorukban tanítsa meg gyerekeit, hogyan takarítsanak meg egy kis pénzt! Kínálatunkban gyönyörű motívumokkal rendelkező pénztárgépek széles választékát találja, amelyeket a gyerekek imádni fognak, és örömmel fognak pénzt spórolni álmaik ajándékaiért. Néhány perselydobozt kis kulcstartókkal lehet bezárni, másokban dugó van, és a megtakarított pénz eltávolításához nincs szükség a persely eltörésére. Gyermekét meglepheti még akár plüss játékkal, épitőjátékokkal, vagy akár játékbabákkal.

 • Skateboardy
 • Houpací koníci
 • Odrážedla
 • Egyéb

  Nem tudja, milyen ajándékot vegyen egy ünnepi alkalomra, születésnapra vagy éppenséggel a fa alá? Ez a kategória különféle gyermekjátékokat és eszközöket kínál, amelyek minden bizonnyal boldoggá teszik majd a gyerekeket. Ha egy kisfiú számára keres ajándékot, akkor nézze meg az autók, modellek és építőjátékok kategóriánkat, ha pedig egy lány számára, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt a játékbabák, plüssök vagy a rajz és festés kategóriában.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 114 tételből
 • Megvásárolta 2381 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 650 Ft Raktáron
  4 Review(s)

  LED-es autó világító autópályához - piros. Szélesség 6 cm. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 650 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 256 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  6 920 Ft Raktáron
  4 Review(s)

  A csehül beszélő és éneklő, Terezka játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  6 920 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 12 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 8454 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 350 Ft Raktáron

  Próbálja ki a nyár slágerét - a vízibombát! A gyors töltés garantált, csak illessze szorosan a csapra, engedjen a lufiba kellő mennyiségű vizet és néhány perc múlva indulhat is a csata!

   
  1 350 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 1242 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  2 190 Ft Raktáron

  Teremtsd meg szobádban az éjszakai égbolt látványának hangulatát!

   
  2 190 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 847 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  4 850 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Ez a mágikus autópálya nem csak segíti a gyerekek kreativitását, de a sötétben hajlítható, csavarható és forgatható részei nagyon látványosak és szórakoztatóak. Ez a 3,3 méter hosszú autópálya több rugalmas, könnyen összekapcsolható elemből állítható össze. A pálya színeit és formáját képzelete szerint alkíthatja

   
  4 850 Ft
  50+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 728 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 490 Ft Raktáron

  Kapcsold be a LED világítását majd a csúzlival lődd fel az égbe. Miközben a Copter az ég felé tör, úgy néz ki, mintha egy mini rakétát lőttek volna ki. Majd lefelé pörögve a LED megvilágítja a propellereket, amik fantasztikus látványt nyújt, amíg visszaszáll a kezedbe. A játékot nappal is használhatod, de a legkülönlegesebb látványt este nyújtja.

   
  1 490 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 758 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  2 060 Ft Raktáron

  Ezek a világító rudak kiválóak partikra, ünneplésekre! Lightstick vagy kémiai fény néven ismertek és különböző eseményeken használják őket, mint például gyerektáborok, ünneplések, diszkók, koncertek vagy bárokban. Hasznos lehet megvilágításra rossz látási körülmények között is, vagy autóbalesetek jelzésére éjjel.

   
  2 060 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 170 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  4 140 Ft Raktáron

  Építs saját fantáziád szerint. Kreatív játék gyerekeknek.

   
  4 140 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 717 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  6 920 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  A csehül beszélő és éneklő, Anička játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  6 920 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 179 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  5 530 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Kapcsolják össze az önök gyerekeinél a játékot a kreatív gondolkodással és hagyják, hogy bevonják a fantáziájukat a Lori építőjátékba! A Lori márka összes építőjáték típusában egy egész sor építőelem és kiegészítő van, amelyekből mindent fel lehet építeni, amit az önök gyerekei kigondolnak!

   
  5 530 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk) 20 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 420 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  6 920 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  A szlovákul beszélő és éneklő, Katarínka játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 szlovák mondatot beszél.

   
  6 920 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 219 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  4 150 Ft Raktáron

  A Twister az összegabalyodás játéka! Rugalmasság, mozgékonyság, kitartás! Ezekre a tulajdonságokra lesz szükséged, hogy Te legyél a Twister bajnoka! Mennyire erősek a végtagjaid?

   
  4 150 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 112 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  2 490 Ft Raktáron

  Játékbaba kék ruhával és rózsaszín fátyollal. Gyönyörű játék a kislányoknak.

   
  2 490 Ft
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 138 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 650 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Klasszikus plüss játék gyerekeknek.

   
  1 650 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 69 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 790 Ft Raktáron

  Az első pillantásra ez a világhírűvé vált könyv  nem tűnik furcsának. A varázslat akkor kezdődik, amikor elkezdi mozgatni a 6-N technológiával készített speciális rácsos lapot, és a könyv képei hirtelen életre kelnek.

   
  1 790 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 144 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 650 Ft Raktáron

  LED-es autó világító autópályához - piros. Szélesség 7 cm. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 650 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 1196 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  4 430 Ft Raktáron

  Tökéletes ajándék gyerekeknek! Ez az "éhes kutyus" persely egy hasznos játék, amellyel a gyerekek könnyedén megtanulhatják a spórolást! Tanítsd meg gyermekei számára a pénzmegtakarítás fontosságát ezzel a helyes kis persellyel, amely garantáltan biztonságban őrzi majd a gyermekek megtakarításait.

   
  4 430 Ft
  10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 130 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  1 650 Ft Raktáron

  LED-es autó világító autópályához - kék. Szélesség 7 cm. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 650 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 293 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  6 920 Ft Raktáron

  A szlovákul beszélő és éneklő, Marika játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 szlovák mondatot beszél.

   
  6 920 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 102 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  6 920 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  A csehül beszélő és éneklő, Maruška játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  6 920 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 84 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  3 460 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  3 460 Ft
  8 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 44 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 240 Ft Raktáron

  A tarkaszínű piramis kiskacsával tökéletes játék a legkisebbek gyerekek számára. Az öt különböző színű gyűrűt egymásra lehet rakni és ezáltal fejlesztik a vizuális ösztönzést, motorikus készségeket és a kezek koordinációját. Ajánlatt 12 hónapos kortól a kisgyerekek számára.

   
  1 240 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 82 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 240 Ft Raktáron

  Csodaszép bögre azoknak a lányoknak, akik kedvelik ezt a mesét.

   
  1 240 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 78 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  2 490 Ft Raktáron

  A bicikli csengő minden kisgyerek kerékpárjának nélkülözhetetlen biztonsági kiegészítője. A csengő anyagának köszönhetően a kis bringás figyelmeztető hangot tud kiadni kerékpározás közben, amely egyben jó móka is. A bicikli csengő univerzális bilincse alkalmassá teszi bármilyen gyerek kerékpárra

   
  2 490 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 24 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 96 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  3 460 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  3 460 Ft
  9 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 139 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  6 920 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  A csehül beszélő és éneklő, Nelinka játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  6 920 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 300 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  6 920 Ft Raktáron

  A szlovákul beszélő és éneklő, Kristínka játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 szlovák mondatot beszél.

   
  6 920 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 144 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  820 Ft Raktáron

  Készíts kiegészítőt betűkből és különböző formákból. Az egyes elemek összekapcsolhatók.

   
  820 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 95 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  4 150 Ft Raktáron

  Rajzold meg kedvenc mesebeli lényedet vagy használd a dobozban található sablonok egyikét, és élvezd a mágikus 3D-s látvány világot.

   
  4 150 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 80 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  1 240 Ft Raktáron

  Csodaszép bögre azoknak a lányoknak, akik kedvelik ezt a mesét.

   
  1 240 Ft
  6 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 81 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  3 460 Ft Raktáron

  Pamut ágynemű bevarrott betéttel játékbabák részere kiságyba. Mérete 38x44 cm és 28x20 cm. Cseh termék.

   
  3 460 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 116 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  3 040 Ft Raktáron

  Spórolj a nehezebb napokra. A malac persely ebben segít.Méretek: 14 x 12 cm

   
  3 040 Ft
  41 darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 34 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  7 630 Ft Raktáron

  Vidám gyerek építőjáték 350 színes építőelemmel, amely az Ön gyerekeit szórakoztatni fogja és ezen felül fejleszteni fogja a fantáziájukat és finom motorikájukat. Megfelel 6 éves kortól.

   
  7 630 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 30 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  13 880 Ft Raktáron

  A csehül beszélő és éneklő, Tina játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  13 880 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 79 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  3 460 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  3 460 Ft
  10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 82 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  3 460 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  3 460 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 81 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 040 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Felfújható karúszó Pool school - 20x15cm, 3-6 éveseknek

   
  1 040 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 43 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  13 880 Ft Raktáron

  A szlovákul beszélő és éneklő, Tina játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 szlovák mondatot beszél.

   
  13 880 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 46 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 510 Ft Raktáron

  Új fehér kisautó a 6 cm széles világító autóverseny pályához. Ez a modell nem világít és 1x AA 1,5 V elem hajtja meg (nem része a csomagolásnak).

   
  1 510 Ft
  42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 311 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  7 610 Ft Raktáron

  Kapcsolják össze az önök gyerekeinél a játékot a kreatív gondolkodással és hagyják, hogy bevonják a fantáziájukat a Lori építőjátékba! A Lori márka összes építőjáték típusában egy egész sor építőelem és kiegészítő van, amelyekből mindent fel lehet építeni, amit az önök gyerekei kigondolnak!

   
  7 610 Ft
  12 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 61 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  6 930 Ft Raktáron

  A Cseh Vasutak vonatszett mozdonyt, két vagont, 12 hajlított és 8 egyenes sínpárt tartalmaz. A vonat hangot ad ki és világít. A mozdony 23,5 cm és a vagon 30 cm hosszú. Elemekre működik (2x AA, nem része a csomagnak). Lehet a RegioJet vonattal is kombinálni.

   
  6 930 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 83 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  3 460 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  3 460 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 88 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  1 240 Ft Raktáron

  Csodaszép bögre azoknak a lányoknak, akik kedvelik ezt a mesét.

   
  1 240 Ft
  14 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 76 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  2 490 Ft Raktáron

  Digitális gyermek karóra és pénztárca szett Super Wings mintával.

   
  2 490 Ft
  16 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 92 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  820 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Nagyon jó játék, ami közben aktív az agy és a motorikikus képesség is fejlődik.

   
  820 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 84 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  4 150 Ft Raktáron

  A Takarítónő szett 5 darab takarító eszközt tartalmaz. A felmosónyél és partvis hossza 40 cm-t tesz ki. A vödörbe vizet lehet önteni és már semmi sem gátolja, hogy az önök gyereke kis segítővé váljon a háztartásban! Ezzel a stílusos takarító szettel valóban a középpontban fogja magát érezni!

   
  4 150 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 30 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 100 Ft Raktáron

  Klasszikus, szórakoztató dominó képekkel gyerekeknek. A csomag összesen 28 dominó darabból áll, egyszerű motívumokkal, az egyszerű játékért.

   
  1 100 Ft
  50 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 37 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  680 Ft Raktáron

  Klasszikus, 32 darabos egyfejű kártya szett. Ez a világszerte ismert kártyajáték, nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek játékélményt és szórakozást nyújt.

   
  680 Ft
  33 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 35 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  30 420 Ft Raktáron

  Rózsaszín felfújható házikó kislányoknak, amely minden bizonnyal nagy kedvence lesz minden hercegnőknek.

   
  30 420 Ft
  12 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 36 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  1 100 Ft Raktáron

  Felfújható strandlabda Star Wars motívummal, amely tökéletes szórakozást nyújt a gyerekeknek.

   
  1 100 Ft
  19 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 43 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  960 Ft Raktáron

  Felfújható strandlabda Spiderman motívummal, amely tökéletes szórakozást nyújt majd a gyerekeknek.

   
  960 Ft
  48 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 39 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  4 150 Ft Raktáron

  Ez a felfújható halacska két fogantyúval rendezkedik és maximális teherbírása 45 kg.

   
  4 150 Ft
  15 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 39 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  5 540 Ft Raktáron

  Ez a felfújható kardszárnyú delfin kitűnő segítség gyerekeknek az úszáshoz.

   
  5 540 Ft
  9 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 26 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 650 Ft Raktáron

  Vidám, színes fürdőjáték gyerekeknek pancsolás és fürdés közben, mely garantált szórakozást biztosít és segíti a motorikus képesség fejlődését.

   
  1 650 Ft
  31 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 34 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  1 930 Ft Raktáron

  Négy aranyos színes kis játék, melyek ideális szórakozást nyújtanak a gyerekeknek a kádba vagy a medencébe.

   
  1 930 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 27 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 930 Ft Raktáron

  Öt aranyos színes kis játék, melyek ideális szórakozást nyújtanak a gyerekeknek a kádba vagy a medencébe.

   
  1 930 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 51 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  2 070 Ft Raktáron

  Robusztus rakodógép minőségi műanyagból és nagyon szilárd konstrukcióval. A rakodógép teljesen mechanikusan működik, lehajtható kabinja van aktív figurával és 2 éves kortól ajánlott gyerekek számára.

   
  2 070 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 60 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  2 630 Ft Raktáron

  Edukační plyšová hračka od výrobce Sensillo. Motýlek píská, šustí mu křídla a na křídlech má zrcátka a malé kousátko. Výška motýlka je cca 18 cm a je vhodný pro děti od narození.

   
  2 630 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 47 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  2 350 Ft Raktáron

  Gyerek plüss játék csörgővel a Baby Mix gyártótól. A klipsznek köszönhetően a játékot hozzá lehet a babakocsihoz vagy kiságyhoz fogatni, cca. 18 cm magas és alkalmas a gyerekek számára a születésüktől fogva.

   
  2 350 Ft
  36 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 47 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  4 010 Ft Raktáron

  Gyerek plüss játék Szép színes plüss játék a Baby Mix gyártótól. A kutya sípol, csörgővel és rágókával van ellátva és zizegő fülei vannak. A játék minőségi és érintésre kellemes anyagból van gyártva, magasság cca. 17 cm. Megfelel a gyerekek számára születésüktől fogva.

   
  4 010 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 48 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  3 180 Ft Raktáron

  Gyerek színes plüss játék a Baby Mix gyártótól. A játéknak színes rágókája, csörgője és a babakocsihoz való rögzítéshez műanyag klipsze van. A pingvin a felhúzás után vibrál, magassága cca. 28 cm és megfelel a gyerekek számára születésüktől fogva.

   
  3 180 Ft
  21 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 45 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  2 900 Ft Raktáron

  Oktató plüss játék gyerekek számára a Baby Mix gyártótól. A léggömbnek jellegzetes színei vannak és olyan alakzatok vannak ráerősítve, amelyekkel a gyerek játszhat. A játék fejleszti a gyerek motorikus képességeit és az érzéki felfogását.

   
  2 900 Ft
  19 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 47 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  1 100 Ft Raktáron

  Sípoló plüss gyerekjáték az Akuku gyártótól. A plüssmajom puha és érintésre kellemes anyagból van varrva és fejleszti a kisbaba érzéki felfogását.

   
  1 100 Ft
  19 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 47 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 100 Ft Raktáron

  Sípoló plüss gyerekjáték az Akuku gyártótól. A plüssbéka puha és érintésre kellemes anyagból van gyártva és fejleszti a kisbaba érzéki felfogását.

   
  1 100 Ft
  17 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 48 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  3 460 Ft Raktáron

  Szép zenélő plüss gyerekjáték az Akuku gyártótól. A játék puha és érintésre kellemes anyagból van varrva ésa hang leköti az Önök gyerekének figyelmét és fejleszteni fogja az érzéki felfogását.

   
  3 460 Ft
  25 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 40 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  3 460 Ft Raktáron

  Szép zenélő plüss gyerekjáték z Akuku gyártótól. A játék puha és érintésre kellemes anyagból van varrva és a hang leköti az Önök gyerekének figyelmét és fejleszteni fogja az érzéki felfogását.

   
  3 460 Ft
  18 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 41 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 100 Ft Raktáron

  Gyerek plüsskutya csörgővel az Akuku gyártótól. Az alakzatok és élénk színes lekötik az Ön gyerekének a figyelmét és ezen felül a játék a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítéshez szükséges kapoccsal is el van látva.

   
  1 100 Ft
  31 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 43 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 100 Ft Raktáron

  Csörgővel ellátott gyerek plüss kisoroszlán az Akuku gyártótól. Az alakzatok és élénk színek lekötik az Ön gyerekönek a figyelmét és ezen felül a játék a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítéshez szükséges kapoccsal is el van látva.

   
  1 100 Ft
  29 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 43 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  2 210 Ft Raktáron

  Szép színes róka kisbabák számára a Baby Mix gyártótól. A játékon egy műanyag kicsi karika van a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítés céljából, csörög, zizegő fülei vannak és felhúzás után vibrál. A játék cca. 17 cm magas és megfelel a gyerekek számára a születésüktől fogva.

   
  2 210 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 39 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  4 010 Ft Raktáron

  Szép plüss macska kisbabák számára a Baby Mix gyártótól. A játék puha plüss anyagból van gyártva és a babakocsihoz, kiságyhoz, autóüléshez való rögzítéshez szükséges klipsszel is el van látva.A zenélő készülék melódiái lekötik a gyermek figyelmét és megnyugtatja őt.A játék részei fejlesztik az érzéki felfogását és fantáziáját.A magassága kb 21 cm,...

   
  4 010 Ft
  19 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 39 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  2 070 Ft Raktáron

  Csörgővel ellátott plüss kisoroszlán kisbabák számára a Nenikos gyártótól. Összetétel: 100% poliészter, megközelítőleges méretek 20 cm, megfelel a kisbabák számára 3 hónapos kortól. Kézzel mosni.

   
  2 070 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 32 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  5 540 Ft Raktáron

  Vibráló plüss játék a Nenikos gyártótól. Összetétel: 100% poliészter, megközelítőleges méretek 20 cm, megfelel a kigyerekek számára 3 hónapos kortól. A játéknak különböző szerkezete, felépítése van a kisgyerek érzékei stimulációjának céljából.

   
  5 540 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 114 tételből