Játékok

Leértékelések

Játékok

Varázsoljon mosolyt gyermekei arcára és szerezzen be nekik játékokat, amelyeket nemcsak szórakoztatóak, de egyben finommotorika és képzelőerő fejlesztőek is. Széles választékunkban megtalálhat építőjátékokat, szórakoztató játékokat, autókat és modelleket, valamint játékbabákat, játékokat vízbe és homokba, valamint természetesen plüssjátékokat is, amelyekkel a gyermekek boldogan és nyugodtan aludhatnak majd. Továbbá javasoljuk, hogy látogassa meg az elemek, kategóriánkat is, melyek minden bizonnyal hasznosak lesznek, nemcsak az interaktív játékokhoz.

Alkategóriák

 • Kisbabáknak

  Már egészen pici korban elkezdheti a baba intelligenciáját fejleszteni, méghozzá játék közben. Válasszon biztonságos és minőségi játékokat kisbabája számára. Kínálatunkban különféle zenélő vagy oktatójátékokat is megtalálhat, amelyek rágókákkal, csörgőkkel vannak felszerelve. Ezeket kiságyhoz vagy babakocsihoz is lehet rögzíteni, amely a gyermekét elszórakoztathatja séta vagy játszás közben. Ha idősebb gyermekeknek keres játékokat, tekintse meg építőjátékok, puzzle, autók vagy játékbaba kategóriánkat.

 • Plüssjátékok

  Egy helyes plüssjáték nemcsak a gyerekeknek szerezhet nagy örömet, de kiváló ajándék ötlet is lehet minden korosztály számára. Kínálatunkban válogathat több fajta plüss állatka közül, amelyekett gyermekei garantáltan imádni fognak. Ha fiú számára keres ajándékot, akkor javasoljuk, hogy tekintse meg a modellek kategóriánkat, ha pedig kislánynak akkor tekintse meg játékbaba kínálatunkat.

 • Szabadtéri játékok

  Kint lenni a természetben a világ legszórakoztatóbb dolga a gyermekek számára. Ha még élvezetesebbé szeretné tenni a friss levegőn töltött időt, válasszon az ebbe a kategóriába tartozó kültéri játékok közül, de ne felejtse el megnézni a homokban használható játékok és a vízi játékok kategóriáját sem.

 • Játékok homokba

  A homokozót a gyerekek mindig nagyon szórakoztatónak találják, és így játék közben még több időt tölthetnek a friss levegőn. Hogyan? Válassza ki a megfelelő homokozó felszerelést kis építőjének! Például süteményes formákat, vödröket, lapátokat vagy akár egy homokmalmot is beszerezhet gyermekének. Valamint fedezze fel a kültéri játékok és a vízijátékok széles választékát webáruházunkban.

 • Játékok vízbe

  Ebben a kategóriában olyan játékok közül válogathat, amelyek a medencében vagy a kádban való fürdést még kellemesebbé teszik a legfiatalabb és az idősebb gyermekek számára is. A szórakoztató, gyerekeknek szánt felfújható játékok mellett az úszáshoz szánt biztonsági segédeszközöket is kínálunk - felfújható gyűrűket és karúszókat, amelyektől a gyermekek még nagyobb biztonságban érzik magukat úszás közben. Szintén érdekesek lehetnek a szabadtéri és a homokozó játékok is.

 • Hry na profese
 • Autók

  Az autók és más kocsik kétségkívül az egyik legnépszerűbb játékok a fiúk számára. Kínálatunk között megtalál tűzoltó- és rendőr autókat, traktorokat, rakodókat, dömpereket és sok más járművet. A gyermekek számára készített autókhoz gyakran hang- vagy fényhatások is társulnak. A gyermekeknek szánt kisautók szuper születésnapi ajándékok, de a karácsonyfa alatt is nagy sikert aratnak. Ne kerülje el figyelmét a modellek és az építőjátékok kategóriája, vagy a népszerű perselyek gyerekeknek.

 • Modellek

  A különböző modellek, vagy 3D-s kirakó játékok fejlesztik a gyermek képzelőerejét, a finommotoros képességeket, és végül, de nem utolsósorban, a gyermeket értelmesen szórakoztatják, így nincs idő az unatkozásra :) Próbálja ki! És ha valami mást keres, de még mindig fantáziadús játékokat, nézze meg az építőjátékok, puzzle, vagy szórakoztató játékok kategóriánkat is.

 • Babák

  A játékbabák minden kislány kedvenc játékai közé tartoznak, és az Ön hercegnőjének játékai közül sem hiányozhat legalább egy. Természetesen gyönyörű születésnapi vagy karácsonyi ajándékként is szolgálhatnak. Néhány babánk még énekelni és beszélni is képes! Ha egy fiút szeretne meglepni, nézze meg az autók és a modellek kategóriánkat, és ha érdeklik a finommotoros képességeket fejlesztő játékok, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt az építőjátékok és a puzzle kategóriánkban.

 • Rajz és festés

  A rajz és a festés a gyermekek egyik kedvenc tevékenysége. Nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyermekek képzeletét és a finommotoros képességeket is. Ebben a kategóriában különféle rajzasztalokat, ceruzákat, filctollakat és tematikus munkafüzeteket kínálunk. Tekintse meg továbbá füzetek és írótömbök, írószerek és tolltartók kategóriánkat is.

 • Építőjátékok

  Fejlessze gyermeke térképzési képességét, fantáziáját és finommotoros képességeit az építőjátékainkkal! Nonstop játéküzletünkben válogathat egyszerűbb készletek közül a legkisebb gyermekeknek, de bonyolultabb készleteket is talál, amelyek felhasználhatók autópálya, robotok vagy autók építéséhez. Ha hasonló játékokat keres, amelyek fejlesztik a motorikus képességeket és a képzeletet, nézze meg a modellek és a puzzle kategóriánkat is.

 • Játékok

  A társasjátékok nem csak a gyerekek, de a szülők számára is felettébb szórakoztatóak lehetnek. Fedezze fel a különféle társasjátékokat amelyek fejlesztik a logikai gondolkodást és mellette a gyermekek egyéb készségeit. Választhat játékkártyák, kockák, dominó és retro játékok közül. Pihentetőbb játékok gyanánt válogasson az autók, játékbabák vagy plüssálatok közül.

 • Puzzle

  Sok mókát, logikus gondolkodást és kreativitás fejlesztést kínálnak a különféle puzzle játékok. Ajánlatunkban talál egyszerűbb kirakós játékot a legkisebb gyermekek számára, de bonyolultabbat is, amelyeen többet kell koncentrálni és gondolkodni. Ha olyan játékokat keres, amelyek fejlesztik a logikát és a kreativitást, akkor nézze meg az épitőjátékok és modellek kategóriánkat is.

 • Perselyek

  Már gyerekkorukban tanítsa meg gyerekeit, hogyan takarítsanak meg egy kis pénzt! Kínálatunkban gyönyörű motívumokkal rendelkező pénztárgépek széles választékát találja, amelyeket a gyerekek imádni fognak, és örömmel fognak pénzt spórolni álmaik ajándékaiért. Néhány perselydobozt kis kulcstartókkal lehet bezárni, másokban dugó van, és a megtakarított pénz eltávolításához nincs szükség a persely eltörésére. Gyermekét meglepheti még akár plüss játékkal, épitőjátékokkal, vagy akár játékbabákkal.

 • Skateboardy
 • Houpací koníci
 • Odrážedla
 • Egyéb

  Nem tudja, milyen ajándékot vegyen egy ünnepi alkalomra, születésnapra vagy éppenséggel a fa alá? Ez a kategória különféle gyermekjátékokat és eszközöket kínál, amelyek minden bizonnyal boldoggá teszik majd a gyerekeket. Ha egy kisfiú számára keres ajándékot, akkor nézze meg az autók, modellek és építőjátékok kategóriánkat, ha pedig egy lány számára, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt a játékbabák, plüssök vagy a rajz és festés kategóriában.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 124 tételből
 • Megvásárolta 257 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  6 640 Ft Raktáron
  4 Review(s)

  A csehül beszélő és éneklő, Terezka játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  6 640 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 1235 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  3 970 Ft Raktáron

  Tökéletes ajándék gyerekeknek! Ez az "éhes kutyus" persely egy hasznos játék, amellyel a gyerekek könnyedén megtanulhatják a spórolást! Tanítsd meg gyermekei számára a pénzmegtakarítás fontosságát ezzel a helyes kis persellyel, amely garantáltan biztonságban őrzi majd a gyermekek megtakarításait.

   
  3 970 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 213 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  2 370 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  RoboTurtle a Robot teknős - róla nem kell gondoskodnod, csak játszani vele! De vigyázz azt nagyon szereti az aranyos Teknős! A zöld teknős vízzel érintkezve azonnal feléled és élethű uszonycsapásokkal már úszik is a medencéjében. 

   
  2 370 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 1250 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  2 110 Ft Raktáron

  Teremtsd meg szobádban az éjszakai égbolt látványának hangulatát!

   
  2 110 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 855 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  4 650 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Ez a mágikus autópálya nem csak segíti a gyerekek kreativitását, de a sötétben hajlítható, csavarható és forgatható részei nagyon látványosak és szórakoztatóak. Ez a 3,3 méter hosszú autópálya több rugalmas, könnyen összekapcsolható elemből állítható össze. A pálya színeit és formáját képzelete szerint alkíthatja

   
  4 650 Ft
  50+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 730 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  1 430 Ft Raktáron

  Kapcsold be a LED világítását majd a csúzlival lődd fel az égbe. Miközben a Copter az ég felé tör, úgy néz ki, mintha egy mini rakétát lőttek volna ki. Majd lefelé pörögve a LED megvilágítja a propellereket, amik fantasztikus látványt nyújt, amíg visszaszáll a kezedbe. A játékot nappal is használhatod, de a legkülönlegesebb látványt este nyújtja.

   
  1 430 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 762 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 970 Ft Raktáron

  Ezek a világító rudak kiválóak partikra, ünneplésekre! Lightstick vagy kémiai fény néven ismertek és különböző eseményeken használják őket, mint például gyerektáborok, ünneplések, diszkók, koncertek vagy bárokban. Hasznos lehet megvilágításra rossz látási körülmények között is, vagy autóbalesetek jelzésére éjjel.

   
  1 970 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 2034 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 310 Ft Raktáron

  LED-es autó világító autópályához - kék. Szélesség 6 cm. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 310 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 719 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  6 640 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  A csehül beszélő és éneklő, Anička játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  6 640 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 271 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  2 650 Ft Raktáron

  Ideális segédeszköz gyermekeinek elszórakoztatásához a rövidebb és hosszabb utakon. Vége a játékok, étel, ital és egyéb dolgok állandó vadászatának utazás közben, minden kényelmesen elhelyezhető az asztalkán vagy a zsebekben az oldalán.

   
  2 650 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 421 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  6 640 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  A szlovákul beszélő és éneklő, Katarínka játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 szlovák mondatot beszél.

   
  6 640 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 225 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  3 990 Ft Raktáron

  A Twister az összegabalyodás játéka! Rugalmasság, mozgékonyság, kitartás! Ezekre a tulajdonságokra lesz szükséged, hogy Te legyél a Twister bajnoka! Mennyire erősek a végtagjaid?

   
  3 990 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 656 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  5 190 Ft Raktáron

  Világító LED tábla a kényelmes átrajzoláshoz. A a papír tökéletes átvilágításának köszönhetően minden részletet láthat a mintán, így gyönyörű képeket rajzolhat.

   
  5 190 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 114 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  2 250 Ft Raktáron

  Játékbaba kék ruhával és rózsaszín fátyollal. Gyönyörű játék a kislányoknak.

   
  2 250 Ft
  28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 177 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 310 Ft Raktáron

  LED-es autó világító autópályához - kék. Szélesség 7 cm. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 310 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 141 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 450 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Klasszikus plüss játék gyerekeknek.

   
  1 450 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 184 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 310 Ft Raktáron

  LED-es autó világító autópályához - piros. Szélesség 7 cm. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 310 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 73 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 720 Ft Raktáron

  Az első pillantásra ez a világhírűvé vált könyv  nem tűnik furcsának. A varázslat akkor kezdődik, amikor elkezdi mozgatni a 6-N technológiával készített speciális rácsos lapot, és a könyv képei hirtelen életre kelnek.

   
  1 720 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 296 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  6 640 Ft Raktáron

  A szlovákul beszélő és éneklő, Marika játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 szlovák mondatot beszél.

   
  6 640 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 1217 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  3 960 Ft Raktáron

  Tökéletes ajándék gyerekeknek! Ez az "éhes kutyus" persely egy hasznos játék, amellyel a gyerekek könnyedén megtanulhatják a spórolást! Tanítsd meg gyermekei számára a pénzmegtakarítás fontosságát ezzel a helyes kis persellyel, amely garantáltan biztonságban őrzi majd a gyermekek megtakarításait.

   
  3 960 Ft
  10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 360 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  3 270 Ft Raktáron

  Szórakoztassa gyermekeit fürdés közben ezzel az eredeti zenélő rákkal szappanbuborékokkal az InnovaGoodstól! 12 gyermek dalt játszik és automatikusan ereszt szappanbuborékokat.

   
  3 270 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 103 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  6 640 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  A csehül beszélő és éneklő, Maruška játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  6 640 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 85 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  2 850 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  2 850 Ft
  8 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 83 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 000 Ft Raktáron

  Csodaszép bögre azoknak a lányoknak, akik kedvelik ezt a mesét.

   
  1 000 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 79 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  2 120 Ft Raktáron

  A bicikli csengő minden kisgyerek kerékpárjának nélkülözhetetlen biztonsági kiegészítője. A csengő anyagának köszönhetően a kis bringás figyelmeztető hangot tud kiadni kerékpározás közben, amely egyben jó móka is. A bicikli csengő univerzális bilincse alkalmassá teszi bármilyen gyerek kerékpárra

   
  2 120 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 43 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 99 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  2 850 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  2 850 Ft
  6 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 140 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  6 640 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  A csehül beszélő és éneklő, Nelinka játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  6 640 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 301 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  6 640 Ft Raktáron

  A szlovákul beszélő és éneklő, Kristínka játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 szlovák mondatot beszél.

   
  6 640 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 64 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 030 Ft Raktáron

  Új piros kisautó a 6 cm széles világító autóverseny pályához. Ez a modell nem világít és 1x AA 1,5 V elem hajtja meg (nem része a csomagolásnak).

   
  1 030 Ft
  45 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 61 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  1 030 Ft Raktáron

  Új fehér kisautó a 6 cm széles világító autóverseny pályához. Ez a modell nem világít és 1x AA 1,5 V elem hajtja meg (nem része a csomagolásnak).

   
  1 030 Ft
  32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 81 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 000 Ft Raktáron

  Csodaszép bögre azoknak a lányoknak, akik kedvelik ezt a mesét.

   
  1 000 Ft
  6 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 82 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  2 850 Ft Raktáron

  Pamut ágynemű bevarrott betéttel játékbabák részere kiságyba. Mérete 38x44 cm és 28x20 cm. Cseh termék.

   
  2 850 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 59 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  570 Ft Raktáron

  Műanyag markolatú ugrálókötél, amely a szervezet bemelegítésére, az edzés során az izmok nyújtására és egyúttal a lábak gyorsaságának fokozására alkalmas. Gyerekjátékok, például ugrálókötél iskola vagy ugrálókötél hercegnő játszására is alkalmas. A színt nem lehet kiválasztani. Véletlenszerű színben küldjük az aktuális raktárkészlet szerint.

   
  570 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 40 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron

  A szappanbuborék-fújó, mely egy cső segítségével szuper erős buborékokat hoz létre, mellyel a speciális kesztyű segítségével játszhat.

   
  1 320 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 35 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  3 720 Ft Raktáron

  Vidám gyerek építőjáték 350 színes építőelemmel, amely az Ön gyerekeit szórakoztatni fogja és ezen felül fejleszteni fogja a fantáziájukat és finom motorikájukat. Megfelel 6 éves kortól.

   
  3 720 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 49 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  99 Ft Raktáron

  Most már nem kell a gyerekei miatt aggódnia a zsúfolt helyeken vagy kint. A biztonsági gyerekpóráznak köszönhetően nagyszerűen az ellenőrzése alatt tarthatja a helyzetet.

   
  99 Ft
  14 kusů raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 32 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  11 990 Ft Raktáron

  A csehül beszélő és éneklő, Tina játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  11 990 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 65 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  6 830 Ft Raktáron

  A Cseh Vasutak vonatszett mozdonyt, két vagont, 12 hajlított és 8 egyenes sínpárt tartalmaz. A vonat hangot ad ki és világít. A mozdony 23,5 cm és a vagon 30 cm hosszú. Elemekre működik (2x AA, nem része a csomagnak). Lehet a RegioJet vonattal is kombinálni.

   
  6 830 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 67 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  2 120 Ft Raktáron

  Prexim bicikli csengő a népszerű Jégvarázs motívumával, amelyet minden rajzfilm rajongó értékelni fog. Kormányra szerelhető csatlakozással.

   
  2 120 Ft
  10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 53 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  2 790 Ft Raktáron

  A cseh Rappa cég játék szőnyege megörvendeztet minden fiút! A 80 x 70 cm-es méretével elég nagy játékfelület. A csomagolás tartalmaz 2 fém tűzoltóautót és helikoptert is.

   
  2 790 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 80 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  2 850 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  2 850 Ft
  10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 84 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  2 850 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  2 850 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 82 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 000 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Felfújható karúszó Pool school - 20x15cm, 3-6 éveseknek

   
  1 000 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 50 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  640 Ft Raktáron

  Műanyag markolatú ugrálókötél, amely a szervezet bemelegítésére, az edzés során az izmok nyújtására és egyúttal a lábak gyorsaságának fokozására alkalmas. Gyerekjátékok, például ugrálókötél iskola vagy ugrálókötél hercegnő játszására is alkalmas. A színt nem lehet kiválasztani. Véletlenszerű színben küldjük az aktuális raktárkészlet szerint.

   
  640 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 47 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  4 250 Ft Raktáron

  Tökéletes ajándék gyerekeknek! Ez az "éhes kutya" persely egy hasznos játék, amellyel a gyerekek könnyedén megtanulhatják a spórolást! Tanítsd meg gyermekei számára a pénzmegtakarítás fontosságát ezzel a helyes kis persellyel, amely garantáltan biztonságban őrzi majd a gyermekek megtakarításait.

   
  4 250 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 46 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  11 990 Ft Raktáron

  A szlovákul beszélő és éneklő, Tina játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 szlovák mondatot beszél.

   
  11 990 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 55 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  3 310 Ft Raktáron

  Gyermeke imádja az állatokat? Akkor ez a plüssegyszarvú a cseh Rappa gyártótól egy ideális ajándék számára! Exkluzív és nagyon jó minőségű plüssből készült. Magassága körülbelül 30 cm.

   
  3 310 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 58 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  13 190 Ft Raktáron

  Gyermeke imádja az állatokat? Akkor ez a bernipásztor plüsskutya a cseh Rappa gyártótól egy ideális ajándék számára! Exkluzív és nagyon jó minőségű plüssből készült. Magassága körülbelül 61 cm.

   
  13 190 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 252 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  1 310 Ft Raktáron

  Hagyja, hogy gyermekei szabadon engedjék fantáziájukat ezzel az öntapadós papír táblával, mely nem csak egy tökéletes hely, ahova jegyzeteket írhatnak, hanem dekorációs elem is a szobájukba.

   
  1 310 Ft
  25 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 73 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  2 650 Ft Raktáron

  Prexim kerékpáros kesztyű Jégvarázs motívummal, amely enyhíti a kis kerékpárosoknál az esés következményeit a megerősített belső résznek köszönhetően. Rugalmas anyagból készült, amely egyúttal jól szellőzik és elnyeli a verejtéket. Tépőzárral zárható. Kesztyű mérete: 5 - univerzális méret 3-tól 9 éves korig.

   
  2 650 Ft
  19 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 84 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  2 850 Ft Raktáron

  Ágynemű játék babakocsiba, bevarrt töltettel. Cseh termék.

   
  2 850 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 89 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 000 Ft Raktáron

  Csodaszép bögre azoknak a lányoknak, akik kedvelik ezt a mesét.

   
  1 000 Ft
  14 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 77 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  1 990 Ft Raktáron

  Digitális gyermek karóra és pénztárca szett Super Wings mintával.

   
  1 990 Ft
  15 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 92 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  790 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Nagyon jó játék, ami közben aktív az agy és a motorikikus képesség is fejlődik.

   
  790 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 46 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  690 Ft Raktáron

  Műanyag markolatú ugrálókötél, amely a szervezet bemelegítésére, az edzés során az izmok nyújtására és egyúttal a lábak gyorsaságának fokozására alkalmas. Gyerekjátékok, például ugrálókötél iskola vagy ugrálókötél hercegnő játszására is alkalmas. A színt nem lehet kiválasztani. Véletlenszerű színben küldjük az aktuális raktárkészlet szerint.

   
  690 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 87 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  3 930 Ft Raktáron

  A Takarítónő szett 5 darab takarító eszközt tartalmaz. A felmosónyél és partvis hossza 40 cm-t tesz ki. A vödörbe vizet lehet önteni és már semmi sem gátolja, hogy az önök gyereke kis segítővé váljon a háztartásban! Ezzel a stílusos takarító szettel valóban a középpontban fogja magát érezni!

   
  3 930 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 81 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  2 650 Ft Raktáron

  Ez a megvilágított repulő tányér tökéletes éjszakai játékokra. Színes fénye az eldobás után káprázatos nyomot hagy maga után. Vízálló, és ugyancsak nagyszerű a házikedvencekkel való játékhoz is.

   
  2 650 Ft
  2 darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 33 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 040 Ft Raktáron

  Klasszikus, szórakoztató dominó képekkel gyerekeknek. A csomag összesen 28 dominó darabból áll, egyszerű motívumokkal, az egyszerű játékért.

   
  1 040 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 42 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  570 Ft Raktáron

  Klasszikus, 32 darabos egyfejű kártya szett. Ez a világszerte ismert kártyajáték, nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek játékélményt és szórakozást nyújt.

   
  570 Ft
  21 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 37 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  29 200 Ft Raktáron

  Rózsaszín felfújható házikó kislányoknak, amely minden bizonnyal nagy kedvence lesz minden hercegnőknek.

   
  29 200 Ft
  11 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 38 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  1 050 Ft Raktáron

  Felfújható strandlabda Star Wars motívummal, amely tökéletes szórakozást nyújt a gyerekeknek.

   
  1 050 Ft
  15 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 47 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron

  Felfújható strandlabda Spiderman motívummal, amely tökéletes szórakozást nyújt majd a gyerekeknek.

   
  920 Ft
  35 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 41 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  3 990 Ft Raktáron

  Ez a felfújható halacska két fogantyúval rendezkedik és maximális teherbírása 45 kg.

   
  3 990 Ft
  13 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 41 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  5 320 Ft Raktáron

  Ez a felfújható kardszárnyú delfin kitűnő segítség gyerekeknek az úszáshoz.

   
  5 320 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 28 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  1 480 Ft Raktáron

  Vidám, színes fürdőjáték gyerekeknek pancsolás és fürdés közben, mely garantált szórakozást biztosít és segíti a motorikus képesség fejlődését.

   
  1 480 Ft
  13 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 36 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  1 690 Ft Raktáron

  Négy aranyos színes kis játék, melyek ideális szórakozást nyújtanak a gyerekeknek a kádba vagy a medencébe.

   
  1 690 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 7 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 29 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 800 Ft Raktáron

  Öt aranyos színes kis játék, melyek ideális szórakozást nyújtanak a gyerekeknek a kádba vagy a medencébe.

   
  1 800 Ft
  12 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 51 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  790 Ft Raktáron

  Szivesen különbözteti meg magát eredeti tárgyakkal? Akkor nem szabad, hogy hiányozzon ez a tökéletes és vicces Emergency persely, melyet a hátulján lévő nyílások segítségével felfüggeszthet a falra.

   
  790 Ft
  48 darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 40 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  3 190 Ft Raktáron

  Kiváló és romantikus persely, tökéletes ajándék szerelmeseknek! Tanuljon meg spórolni közös pénzt, az álomajándékra vagy kirándulásra!

   
  3 190 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 4 darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 53 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 760 Ft Raktáron

  Robusztus rakodógép minőségi műanyagból és nagyon szilárd konstrukcióval. A rakodógép teljesen mechanikusan működik, lehajtható kabinja van aktív figurával és 2 éves kortól ajánlott gyerekek számára.

   
  1 760 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 43 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  2 650 Ft Raktáron

  Plüss spirál játék kiságyba a Baby Mix gyártótól. A virágocskát a spirál alaknak köszönhetően fel lehet erősíteni a kiságyra, autóüléshez vagy a babakocsihoz. A virágocska fejű játéknak zizegő levelei, rágókája és sípoló labdája van. Felhúzás után a hossza cca. 50 cm, és megfelel a gyerekek számára a születésüktől fogva.

   
  2 650 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 49 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  2 190 Ft Raktáron

  Gyerek plüss játék csörgővel a Baby Mix gyártótól. A klipsznek köszönhetően a játékot hozzá lehet a babakocsihoz vagy kiságyhoz fogatni, cca. 18 cm magas és alkalmas a gyerekek számára a születésüktől fogva.

   
  2 190 Ft
  10 darab 2 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 124 tételből