Tisztítószerek

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből
 • 1 900 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Ez a melamin szivacs könnyedén eltávolítja a zsírt és a makacs szennyeződéseket bármilyen felületről. A szivacs melamin habból készül és nem tartalmaz semmiféle tisztítószert vagy vegyszert. Méretek 10 x 6 x 2 cm.

   
  1 900 Ft
  49 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 100+ csomag 3-4 napon belüli postázással
 • 1 420 Ft Raktáron

  3 Review(s)

  Lefolyótisztító pálcikák, amelyek bármit képesek lebontani a konyha vagy fürdőszoba lefolyójában, ami eltömíti vagy kellemetlen szagot áraszt. A természetes baktériumok és enzimek feloldják a hulladékot és kellemes illatúak. A pálcika fokozatosan szabadítja fel az enzimeket, így megelőzik az újabb dugulást. Bármilyen hagyományos lefolyóba alkalmas. A...

   
  1 420 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  A Dettol antibakteriális felülettisztító spray elpusztítja a baktériumok és vírusok 99,9 %-át, beleértve az E. coli, az Enterococcus hirae, a Staphylococcus aureus, a Pseudemonas aeruginosa és az influenza vírusokat is.

   
  1 580 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 900 Ft Raktáron

  Dettol antibakteriális felületi spray. Egyedülálló összetételének köszönhetően az összes baktérium és vírus 99,9%-ától megszabadítja. Ugyanakkor eltávolítja a felületeken elhelyezkedő allergének (például por, macska és kutya allergének, pollen) 90%-át. Nem tartalmaz fehérítőt vagy színezéket, és alkalmas az ételekkel érintkező felületekre is.

   
  1 900 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 860 Ft Raktáron

  Spurtex Unisanol etanol bázisú fertőtlenítőszer a baktériumok és vírusok gyors deaktiválására. Kéz és más felület fertőtlenítésére is használható. A fertőtlenítőszert a zlíni Tomas Bata egyetem együttműködésével fejlesztették ki.

   
  2 860 Ft
  68 darab 2 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből