Kamerák

Kamerák

Kamerák

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 7 a 7 tételből
  • 6 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Az Uwing C6 autókamerával nemcsak rögzítheti a forgalmi helyzetet és segíthet a baleset bebizonyításában, de a Parking Guard funkció garantálja autója nagyobb biztonságát a parkolóban. Ütközés okozta sokk esetén a kamera bekapcsol és 20 másodperces felvételt készít.

     
    6 650 Ft
    42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Miniatűr drótnélküli kamera, mely a kis méretének ellenére is képes Full HD (1080p) minőségben feljátszani, és 12 Mpx felbontású képeket készíteni. A fogantyúk segítségével a kabát szárához, vagy az asztal lapjához is rögzíthető.

     
    6 650 Ft
    59 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 6 320 Ft Raktáron

    Az utakon naponta találkozhatunk a "kalózokkal", akik vezetésükkel a többi sofőrt, tehát Önt is veszélyezteti. Ne becsülje alá az effajta eseteket és szerelje fel autóját mini kamerával! Rögzítse az autójában és az utakon az összes történéseket gondosan nyomon követheti! A kamerá az autó beindítása után azonnal veszi az eseményeket.

     
    6 320 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 490 Ft Raktáron

    Ez a videókamera rögzíti az összes szituációt, amelyek az autója előtt történnek, így segíthet bebizonyítani az igazat arról, hogyan pontosan mi is történt.

     
    7 490 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    A Blackbox DVR 1080P egy praktikus autós kamera 2,4 hüvelykes LCD kijelzővel és 3 Mpx fényképezőgéppel. A Blackbox DVR kamera rögzíti a forgalmi helyzetet, így segít az esetleges közlekedési balesetek bizonyításában. A kamera konstrukciója kemény anyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít. Az autó indításakor és leállításakor automatikusan be-...

     
    5 820 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 7 490 Ft Raktáron

    A Tech Art kamera nem hiányozhat egyetlen extrém sportok szerelmese felszereléséből. Használhatja extrém sportokhoz, a kerékpározástól a búvárkodásig. 2"-os, nagy felbontású LCD-kijelzővel rendelkezik, és szárazföldön és víz alatt is tud fényképezni. A fényképezőgép támogatja az SD-kártyákat. A csomag tartozékok széles skáláját tartalmazza.

     
    7 490 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Streamel, vlogokat vagy más videókat forgat a közösségi hálózatokra vagy gyakran készít ún. "szelfiket"? Akkor ez az állvány Önnek készült. Nem csak egyszerűen behelyezheti a telefont, hanem azonnal megoldja a világítást is! Kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően kisebb helyekre is alkalmas, és könnyen becsomagolhatja és elviheti a szükséges helyre.

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 7 a 7 tételből