Kamerák

Kamerák

Kamerák

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
 • 6 650 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Miniatűr drótnélküli kamera, mely a kis méretének ellenére is képes Full HD (1080p) minőségben feljátszani, és 12 Mpx felbontású képeket készíteni. A fogantyúk segítségével a kabát szárához, vagy az asztal lapjához is rögzíthető.

   
  6 650 Ft
  67 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 320 Ft Raktáron

  Az utakon naponta találkozhatunk a "kalózokkal", akik vezetésükkel a többi sofőrt, tehát Önt is veszélyezteti. Ne becsülje alá az effajta eseteket és szerelje fel autóját mini kamerával! Rögzítse az autójában és az utakon az összes történéseket gondosan nyomon követheti! A kamerá az autó beindítása után azonnal veszi az eseményeket.

   
  6 320 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  Ez a videókamera rögzíti az összes szituációt, amelyek az autója előtt történnek, így segíthet bebizonyítani az igazat arról, hogyan pontosan mi is történt.

   
  7 490 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 650 Ft Raktáron

  A Blackbox DVR 1080P egy praktikus autós kamera 2,4 hüvelykes LCD kijelzővel és 3 Mpx fényképezőgéppel. A Blackbox DVR kamera rögzíti a forgalmi helyzetet, így segít az esetleges közlekedési balesetek bizonyításában. A kamera konstrukciója kemény anyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít. Az autó indításakor és leállításakor automatikusan be-...

   
  6 650 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
 • 8 320 Ft Raktáron

  A Tech Art kamera nem hiányozhat egyetlen extrém sportok szerelmese felszereléséből. Használhatja extrém sportokhoz, a kerékpározástól a búvárkodásig. 2"-os, nagy felbontású LCD-kijelzővel rendelkezik, és szárazföldön és víz alatt is tud fényképezni. A fényképezőgép támogatja az SD-kártyákat. A csomag tartozékok széles skáláját tartalmazza.

   
  8 320 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 650 Ft Raktáron

  Streamel, vlogokat vagy más videókat forgat a közösségi hálózatokra vagy gyakran készít ún. "szelfiket"? Akkor ez az állvány Önnek készült. Nem csak egyszerűen behelyezheti a telefont, hanem azonnal megoldja a világítást is! Kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően kisebb helyekre is alkalmas, és könnyen becsomagolhatja és elviheti a szükséges helyre.

   
  6 650 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből