Kütyük ezermestereknek

Kütyük ezermestereknek

Kütyük ezermestereknek

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 32 a 32 tételből
 • 3 820 Ft Raktáron

  Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

   
  3 820 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 990 Ft Raktáron

  Nagyszerű és nagyon praktikus eszköz minden ezermester számára. Ezzel a fúró sablonnal a szekrényajtó vagy a fióktartó helyzetének mérése egyszerű lesz. A sablon mozgó és állítható részeinek köszönhetően pontosan oda juthat, ahol szüksége van rá. Előnye az abszolút egyszerű a használata, különösen a lyukak pontos fúrása a különböző típusú bútorokba.

   
  4 990 Ft
  25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 650 Ft Raktáron

  Csavarni valamit szűk helyeken egy klasszikus rendes csavarhúzóval néha gyakorlatilag lehetetlen! A sarokfej fúró-csavarbehajtóra ezért nagyszerű ajándék lesz minden ezermester számára. Sok munkát megkönnyít és jó dolgozni vele. Szuper kellék a nehezen elérhető helyeken!

   
  1 650 Ft
  42 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 820 Ft Raktáron

  A csiszolófejek minden barkácsfelszerelés szerves részét képezik. A készlet 5 féle fejet tartalmaz az adott fadarabbal végzett munka típusától függően, fa csiszolásához vagy faragásához. A reszelők puha anyagokhoz is használhatók, pl. hab állagúkhoz. A csiszolófejek könnyen felszerelhetők hagyományos fúrókra. A csiszolófejek kiváló minőségű acélból...

   
  1 820 Ft
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk) 65 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 8 320 Ft Raktáron

  12 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

   
  8 320 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 9 990 Ft Raktáron

  Praktikus túlélőkészlet műanyag párnázott és visszazárható dobozban. A készlet minden szabadtéri tevékenységhez alkalmas.

   
  9 990 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 150 Ft Raktáron

  Szögolló az ezermestereknek! Többé nem kell szenvednie a szögmérővel olyan helyeken, ahol nehéz manőverezni. Nem kell többé ceruzát keresnie, hogy megjelölje a szöget. Ezzel az ollóval könnyedén beállíthatja a szöget 45°-135° tartományba, és azonnal bele is vághat! Az ollót jól lehet tartani, nagyon éles, cserélhető pengével rendelkezik, és rendkívül...

   
  4 150 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 990 Ft Raktáron

  Könnyű és strapabíró műanyagból készült, kompakt, hordozható fúróélező a tompa fúrók tökéletes élezéséhez. Az élező a legtöbb 2–12,5 mm átmérőjű fúróval kompatibilis. Három speciális, a fúrók átmérőjéhez igazított horonnyal rendelkezik. Csak rögzítse a fúró-csavarbehajtóra, helyezze be a fúrót és indítsa el, a csiszolópapír gondoskodik a tökéletes hegyről.

   
  1 990 Ft
  65 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 650 Ft Raktáron

  Még a legtapasztaltabb asztalosok is gondokkal szembesülnek a pontos szögelhelyezéssel nagyobb panelprojekteknél. Megpróbálhatja meghosszabbítani a gyártósort egy kis szögmérővel, de még egy kis hiba is azt eredményezi, hogy a gyártósor annál inkább meghosszabbodik, minél nagyobb a hiba.

   
  4 650 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 990 Ft Raktáron

  Az átlátszó analóg kijelzővel ellátott elem tesztelő egy kompakt eszköz, amellyel ellenőrizheti, hogy a használt elemek és az újratölthető elemek működnek-e. Ennek a teszternek köszönhetően ellenőrizheti, hogy a tárolt elemek közül melyek alkalmasak a használatra, és melyeket kell ártalmatlanítani.

   
  1 990 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 990 Ft Raktáron

  A Multi-Cut 3 az 1-ben olló a műhelyben vagy a garázsban, vagy a kertészeti munkákhoz szükséges kellék. Segítségével könnyedén vághat gipszkartont, szőnyeget vagy kartont is. Kábeleket, vezetékeket és bőrt is vághat. Biztonságosan használhatja gumin, alumíniumon, műanyagon és az apró gallyak eltávolításához is.

   
  4 990 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 320 Ft Raktáron

  6 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

   
  3 320 Ft
  54 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 650 Ft Raktáron

  A megfelelő világítás minden munka alapja. Világítsa meg a munkáját az InnovaGoods újratölthető zseblámpával. Válasszon öt világítási mód és többféle rögzítési mód közül. Használhatja a zseblámpát építkezéseken vagy műhelyekben, de jól működik vészvilágításként áramkimaradás esetén.

   
  6 650 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 990 Ft Raktáron

  Az Apple készülékjavító eszközkészlet minden Apple telefonrajongó számára jól jön. Összesen 12 különböző csavarhúzót tartalmaz, egy tapadókorongot az LCD eltávolítására, két műanyag nyitót, spatulát és egy tűt a SIM kártya rekesz eltávolításához.

   
  1 990 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 650 Ft Raktáron

  A fa csiszolásának forradalmi módja, amelyet kifejezetten szabad és szabálytalan formák csiszolására fejlesztettek ki. A faragó korong ideális faragáshoz, szobrászathoz és anyag gyors csiszolásához.

   
  3 650 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 435 Ft Raktáron

  Erősen mágneses tartó csavarokra, amelyet bármilyen mágneses felülethez rögzíthet. Ez azt jelenti, hogy ha csavarra vagy szerszámokra van szüksége, akkor nem kell lemásznia a létrán. Egyszerűen rögzítse a tartót a létrához vagy bármilyen más fémlemezhez, amelyet kéznél tart. Ezután tegyen a tartóba mindent, amire szüksége van, és már indulhat is!

  Választható 1x Méret
  2 435 Ft
  Választható 1x Méret
  Elérhetőségek megjeleítése
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 320 Ft Raktáron

  A rozsdamentes acél bútoremelő a legjobb barátja lesz a műhelyben és otthon is. Időt takaríthat meg az ajtók, ablakok, szekrények stb. beszerelésekor. Tartós acél tokból készült.

   
  8 320 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 150 Ft Raktáron

  A fa felületén már az apró karcolások is jól láthatóak. Ez a 6 filctollból és 6 különböző színű viaszból álló készlet segít javítani bútorai, padlói és még sok minden más megjelenését.

   
  2 150 Ft
  51 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 990 Ft Raktáron

  Könnyítse meg munkáját az InnovaGoods nagyító szemüveggel. Főleg finom és precíz munkákhoz fogja használni, például elektronikai cikkek és ékszerek javításánál. A minőségi lencséknek és a dupla LED lámpának köszönhetően szélesebb és tisztább látást teszek lehetővé.

   
  4 990 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 320 Ft Raktáron

  A Gerber Shard Keychain Tool többfunkciós eszköz egy ügyes kulcstartó. Kis mérete ellenére 7 hasznos funkciót kínál, és a repülőgép fedélzetére is magával viheti.

   
  3 320 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 990 Ft Raktáron

  Ezzel a praktikus kulcstartóval minden helyzetre készen állhat. A kulcstartó oldalán két nagy és két kicsi bit található, melyeket a kulcstartó hegyébe illesztve csavarhúzóként használhatjuk. A másik oldalon egy LED lámpa, egy sörnyitót és egy imbuszkulcs található. A kulcstartó karabinerrel van felszerelve, amely megkönnyíti a kulcsokra akasztását.

   
  1 990 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 60 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 320 Ft Raktáron

  Századgramm pontosságú mini digitális mérleg, LCD kijelzővel, mely max. 200 g tömegű ékszerek, arany, ezüst, érmék, drágakövek stb. mérésére alkalmas.

   
  4 320 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 150 Ft Raktáron

  Mindannyian ismerjük azt a kellemetlen helyzetet, amikor a fürdőszobában a szilikon fugák penészesedni kezdenek a felesleges víz miatt. Ezzel a készlettel gyorsan és hatékonyan megszabadul ezektől a kellemetlenségektől. Ennek a készletnek hála maga is elkészítheti, és nem kell túlárazott kőművest hívnia. A 3 az 1-ben készlet ideális segítőtárs mindenféle...

   
  3 150 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 650 Ft Raktáron

  Ez a professzionális szerszámkészlet kis elektronikai eszközök szerelőinek és barkácsolóknak egyaránt alkalmas, akik saját maguk szeretnék megjavítani mobiltelefonjukat vagy táblagépüket.

   
  1 650 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 820 Ft Raktáron

  Kis méretű többfunkciós bicskát keres? Próbálja ki a Gerber Dime-et. Egy vonzó, kis méretű multitoolról van szó, amely tíz szerszámot tartalmaz. Kulcstartójára rakhatja, így mindig magánál tudhatja.

   
  10 820 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 150 Ft Raktáron

  Egy praktikus bicska segít otthon és útközben is. Egy eszközben összesen 14 olyan funkciót találunk, amelyet minden barkácsoló és minden utazó értékelni fog. Túrázásra, kerékpározásra, sátorozásra, kerékpártúrára alkalmas. Segít meghúzni a csavart a kereszt vagy lapos csavarhúzóval, bármit vágni késsel vagy reszelővel. Alkalmas diófélék törésére és...

   
  4 150 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  Készítsen saját járdát minimális költséggel! Burkolhat vele például teraszt, medence melletti területet, vagy egyszerűen új járdát készíthet. A formának köszönhetően háza környezetét is pontosan az elképzelései szerint alakíthatja. A forma kezelése nagyon egyszerű, és gyakorlatilag bárki meg tudja csinálni. A forma speciális műanyagból készült, a beton...

   
  2 990 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 320 Ft Raktáron

  A kerékpárok szervizeléséhez nélkülözhetetlen eszköz. A készülék a patentszemek rögzítésére, kioldására és karbantartására szolgál. Gyors és pótolhatatlan, ha ki kell cserélni vagy le kell rövidíteni a láncot. A kényelmes fogó jelentősen megkönnyíti a munkát. Felakasztásához furatokkal van ellátva.

   
  1 320 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 490 Ft Raktáron

  Praktikus mini csavarhúzó készlet, amely nem csak telefonok, fényképezőgépek, órák, szemüvegek javítására alkalmas.

   
  2 490 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 13 320 Ft Raktáron

  A méret a lényeg, ami ebben az esetben fordítva érvényes. A Split Sec™ Tech rendszernek köszönhetően az egyik legbiztonságosabb kés a piacon, amely pengéje cserélhető. A kis méretnek köszönhetően nem fogja zavarni és mindig Önnél lesz.

   
  13 320 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 18 320 Ft Raktáron

  Luxus kivitelezésű Gerber Highbrow Compact összecsukható kés, támogatott nyitással. Miben különbözik a többitől? A biztosíték kétoldalas, így bármilyen körülmények között nagyon könnyen kinyithatja a kést. A zsebcsíptető variálható, így a fogantyú jobb és bal oldalán is elhelyezhető.

   
  18 320 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 990 Ft Raktáron

  Készüljön fel a vészhelyzetre! A tűzálló ponyva évek óta az otthonok, műhelyek és raktárak alapfelszereltsége közé tartozik. A tűzoltó ponyva kezdődő tüzek oltására szolgál, de használható emberek gyors evakuálásákor is. Az oxigén bejutásának megakadályozása elvén működik, és ezzel megakadályozza az égést.

   
  4 990 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 32 a 32 tételből