Kütyük ezermestereknek

Leértékelések

Kütyük ezermestereknek

Kütyük ezermestereknek

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 82 tételből
 • 4 530 Ft Raktáron

  Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

   
  4 530 Ft
  20 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 440 Ft Raktáron

  Nagyszerű és nagyon praktikus eszköz minden ezermester számára. Ezzel a fúró sablonnal a szekrényajtó vagy a fióktartó helyzetének mérése egyszerű lesz. A sablon mozgó és állítható részeinek köszönhetően pontosan oda juthat, ahol szüksége van rá. Előnye az abszolút egyszerű a használata, különösen a lyukak pontos fúrása a különböző típusú bútorokba.

   
  5 440 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 800 Ft Raktáron

  Csavarni valamit szűk helyeken egy klasszikus rendes csavarhúzóval néha gyakorlatilag lehetetlen! A sarokfej fúró-csavarbehajtóra ezért nagyszerű ajándék lesz minden ezermester számára. Sok munkát megkönnyít és jó dolgozni vele. Szuper kellék a nehezen elérhető helyeken!

   
  1 800 Ft
  88 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 14 530 Ft Raktáron

  12 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

   
  14 530 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 7 napon belüli postázással
 • 23 620 Ft Raktáron

  A Brenchie elektromos fűrésznek mindössze 15 másodpercre van szüksége egy 15 centiméter átmérőjű rönk vágásához! Alkalmas kertbe - fa vágására és ágak metszésére. Erőteljes motorral, kiváló minőségű lánccal és nagy, 1500 mAh kapacitású Li-ion akkumulátorral rendelkezik. A csomag tartalmaz egy akkumulátort, töltőt és kulcsot - azonnali használatra kész.

   
  23 620 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 710 Ft Raktáron

  Könnyű és strapabíró műanyagból készült, kompakt, hordozható fúróélező a tompa fúrók tökéletes élezéséhez. Az élező a legtöbb 2–12,5 mm átmérőjű fúróval kompatibilis. Három speciális, a fúrók átmérőjéhez igazított horonnyal rendelkezik. Csak rögzítse a fúró-csavarbehajtóra, helyezze be a fúrót és indítsa el, a csiszolópapír gondoskodik a tökéletes hegyről.

   
  2 710 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 350 Ft Raktáron

  Az átlátszó analóg kijelzővel ellátott elem tesztelő egy kompakt eszköz, amellyel ellenőrizheti, hogy a használt elemek és az újratölthető elemek működnek-e. Ennek a teszternek köszönhetően ellenőrizheti, hogy a tárolt elemek közül melyek alkalmasak a használatra, és melyeket kell ártalmatlanítani.

   
  2 350 Ft
  43 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 440 Ft Raktáron

  A Multi-Cut 3 az 1-ben olló a műhelyben vagy a garázsban, vagy a kertészeti munkákhoz szükséges kellék. Segítségével könnyedén vághat gipszkartont, szőnyeget vagy kartont is. Kábeleket, vezetékeket és bőrt is vághat. Biztonságosan használhatja gumin, alumíniumon, műanyagon és az apró gallyak eltávolításához is.

   
  5 440 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 070 Ft Raktáron

  Még a legtapasztaltabb asztalosok is gondokkal szembesülnek a pontos szögelhelyezéssel nagyobb panelprojekteknél. Megpróbálhatja meghosszabbítani a gyártósort egy kis szögmérővel, de még egy kis hiba is azt eredményezi, hogy a gyártósor annál inkább meghosszabbodik, minél nagyobb a hiba.

   
  5 070 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 350 Ft Raktáron

  A fa csiszolásának forradalmi módja, amelyet kifejezetten szabad és szabálytalan formák csiszolására fejlesztettek ki. A faragó korong ideális faragáshoz, szobrászathoz és anyag gyors csiszolásához.

   
  4 350 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 890 Ft Raktáron
  Újdonság

  6 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

   
  4 890 Ft
  83 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 19 070 Ft Raktáron

  Egyedi bozótvágó a Gerbertől. Az egyik oldalán penge, a másik oldalon fűrész. A bozótvágó fekete színű, tokkal együtt kerül szállításra.

   
  19 070 Ft
  33 darab 7 napon belüli postázással
 • 7 250 Ft Raktáron

  A GDC ZIP BLADE kulcstartó egy továbbfejlesztés a cipzárakhoz. A szép szürkés-zöldes formatervezés egy kis pengét rejt, amellyel kinyithatja a csomagokat stb.

   
  7 250 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 4 darab 7 napon belüli postázással
 • 23 250 Ft Raktáron

  Ez a kés olyan éllel ellátott, mint amilyennel a húsvágó bárd rendelkezik, azonban egy összecsukható zsebkés kivitelében.

   
  23 250 Ft
  17 darab 7 napon belüli postázással
 • 8 710 Ft Raktáron

  A Gerber Curve többfunkciós összecsukható kés számos szerszámával hívja fel magára a figyelmet. Előnyei közé kis mérete, alacsony súlya és szokatlan alakú markolata tartoznak. A kulcstartóján sem fogja Önt zavarni, ahol mindig magánál tarthatja.

   
  8 710 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 350 Ft Raktáron

  A Gerber Shard Keychain Tool többfunkciós eszköz egy ügyes kulcstartó. Kis mérete ellenére 7 hasznos funkciót kínál, és a repülőgép fedélzetére is magával viheti.

   
  4 350 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 11 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 530 Ft Raktáron

  A Mullet egy olyan kompakt kulcstartó, amely 9 szerszámot tartalmaz a mindennapi akadályok leküzdésére. A szerszámok közt kereszt és lapos csavarhúzót, feszítővasat, palacknyitót vagy huzalosztót talál.

   
  4 530 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 12 darab 7 napon belüli postázással
 • 15 980 Ft Raktáron

  A Straightlace modern összecsukható kés a Gerber műhelyéből származik, fő jellemzői közé slip-joint mechanizmusa tartozik, a penge így nem reteszeléssel, csupán csúszó ízülettel biztosított. A Gerber Straightlace 7Cr17MoV acélból készült fényes pengét kínál, amely eloxált alumínium könnyű markolatba helyezett. A könnyebb nyitás érdekében nail nickkel,...

   
  15 980 Ft
  4 darab 7 napon belüli postázással
 • 29 070 Ft Raktáron

  A Gerber Truss Multitool egy olyan bicska, amely a bestseller Gerber Suspensionból alakult ki. 17 egyedi szerszámot kínál profi felhasználóknak, azonban mégis egy multitool eszközről van szó.

   
  29 070 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 4 darab 7 napon belüli postázással
 • 5 440 Ft Raktáron

  A rozsdamentes acél bútoremelő a legjobb barátja lesz a műhelyben és otthon is. Időt takaríthat meg az ajtók, ablakok, szekrények stb. beszerelésekor. Tartós acél tokból készült.

   
  5 440 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 440 Ft Raktáron

  Mindannyian ismerjük azt a kellemetlen helyzetet, amikor a fürdőszobában a szilikon fugák penészesedni kezdenek a felesleges víz miatt. Ezzel a készlettel gyorsan és hatékonyan megszabadul ezektől a kellemetlenségektől. Ennek a készletnek hála maga is elkészítheti, és nem kell túlárazott kőművest hívnia. A 3 az 1-ben készlet ideális segítőtárs mindenféle...

   
  3 440 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 9 070 Ft Raktáron

  Az akkumulátoros szerszámokhoz használható csereakkumulátor a piacon kapható legtöbb 4 hüvelykes vagy 6 hüvelykes mini elektromos láncfűrészhez alkalmas.

   
  9 070 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 800 Ft Raktáron

  A Paraframe széria legkisebb és legkönnyebb képviselője. Minimalista dizájn, teljes fém kivitelezés és magas széntartalmú acél penge. Zsebre vágható eszköz mindennapi használatra, amelynek súlya mindössze 40 g.

   
  7 800 Ft
  5 darab 7 napon belüli postázással
 • 19 070 Ft Raktáron

  A kompakt és könnyű Gerber Compact Clearpath macséta a sima pengét a fűrésszel ötvözi. A penge csúszásmentes Gator Grip felülettel van a markolatba ültetve.

   
  19 070 Ft
  9 darab 7 napon belüli postázással
 • 14 530 Ft Raktáron

  A Gerber Paraframe egy könnyű, összecsukható kés, tanto alakú taktikai pengével. Acél konstrukcióval, nyitott kerettel és egy 7Cr17MoV acél pengével rendelkezik, amelyet keretzárral rögzítettek.

   
  14 530 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 250 Ft Raktáron

  Gerber Gator macséta fogazott éllel a penge másik oldalán. A Gerber Gator Jr. macséta nejlon tokkal kerül szállításra.

   
  17 250 Ft
  14 darab 7 napon belüli postázással
 • 13 620 Ft Raktáron

  Kis méretű többfunkciós bicskát keres? Próbálja ki a Gerber Dime-et. Egy vonzó, kis méretű multitoolról van szó, amely tíz szerszámot tartalmaz. Kulcstartójára rakhatja, így mindig magánál tudhatja.

   
  13 620 Ft
  12 darab 7 napon belüli postázással
 • 19 980 Ft Raktáron

  A Gerber márka legkeresettebb termékcsaládjába tartozó kés. A Gator Fixed 420HC acélból készült droppoint formájú pengéjével fogja elkápráztatni, amely egyszerűen élesíthető. Érdemes megemlíteni az aligátor bőrére emlékeztető textúrájú markolatot is, amelynek köszönhetően a Gator sorozat híressé vált.

   
  19 980 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 17 440 Ft Raktáron

  A tartós pengével ellátott Gerber Moment minden vadásznak és outdoor rajongónak ideális segítő. Az 5Cr15MoV rozsdamentes acélból készült teljes értékű penge gumírozott markolatba helyezett. A tökéletes kidolgozásnak és a tartós fogásnak köszönhetően a munka kellemes tevékenységgé válik.

   
  17 440 Ft
  15 darab 7 napon belüli postázással
 • 23 620 Ft Raktáron

  A Gerber Suspension Next többfunkciós bicska formatervezését a hagyományos Suspension ihlette, azonban számos továbbfejlesztéssel ellátott. Ide tartozik a tizenöt (15) szerszám, a csattal kiegészített ügyes szerkezet, valamint a pillangó típusú nyitás.

   
  23 620 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 12 darab 7 napon belüli postázással
 • 15 980 Ft Raktáron

  A Straightlace modern összecsukható kés a Gerber műhelyéből származik, fő jellemzői közé slip-joint mechanizmusa tartozik, a penge így nem reteszeléssel, csupán csúszó ízülettel biztosított. A Gerber Straightlace 7Cr17MoV acélból készült fényes pengét kínál, amely eloxált alumínium könnyű markolatba helyezett. A könnyebb nyitás érdekében nail nickkel,...

   
  15 980 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 15 070 Ft Raktáron

  A Gerber Ayako kés modern formatervezése a sima alumínium markolattal kombinálva magasabb szintre emeli a zsebkéseket. Az Ayoka dizájnjából egyértelmű, hogy a Gerber a japán kések által inspirálódott. Kompakt méreteinek és alacsony súlyának köszönhetően az Ön zsebébe is tökéletesen illik.

   
  15 070 Ft
  5 darab 7 napon belüli postázással
 • 33 620 Ft Raktáron

  Gerber Truss Multitool közkedvelt bicska fekete változatban! Komplex multitool, amely összesen 17 praktikus szerszámot tartalmaz, amelyek a profi felhasználók igényei alapján lettek összeállítva. A Truss még a számos szerszám ellenére is kompakt és viszonylag könnyű.

   
  33 620 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 24 530 Ft Raktáron

  Gerber CrossRiver Combo Freshwater kompakt kétoldalas kés, amely számos módon használható. Teljesen mindegy, hogy épp horgászik vagy egy mentőakcióban vesz részt, minden másodperc számít, legyen felkészült! A kombinált él a fulltang szerkezet, a SALT Rx ™ kezelés és a HydroTread Grip™ markolat olyan egyszeri eszközt hoznak létre, amellyel szinte bármire...

   
  24 530 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 980 Ft Raktáron

  A Gerber olyan kompakt többfunkciós kést kínál, amellyel szinte bármi elvégezhető. Miért hordozna magával csupán kést, mikor további 6 hasznos szerszám is Önnél lehet? Sima élű kés, dugóhúzó, palacknyitó, döngölő és egyebek.

   
  17 980 Ft
  5 darab 7 napon belüli postázással
 • 20 890 Ft Raktáron

  A Sumo Gerber egy nagy, összecsukható kés, amelyet igényes feladatokra terveztek. Első pillantásra lenyűgözi az ergonomikus G10 fogantyú, időtlen kialakítása, valamint a Drop Point penge mérete, amely rozsdamentes 7Cr17MoV acélból készült, sima éllel. Azonban sokkal többet kínál!

   
  20 890 Ft
  5 darab 7 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  Egy praktikus bicska segít otthon és útközben is. Egy eszközben összesen 14 olyan funkciót találunk, amelyet minden barkácsoló és minden utazó értékelni fog. Túrázásra, kerékpározásra, sátorozásra, kerékpártúrára alkalmas. Segít meghúzni a csavart a kereszt vagy lapos csavarhúzóval, bármit vágni késsel vagy reszelővel. Alkalmas diófélék törésére és...

   
  5 250 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 21 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 9 070 Ft Raktáron

  Ezt az aljzatkészletet úgy tervezték, hogy szinte minden csavarhoz, kampóhoz, szárnyas anyához automatikusan illeszkedjen, még akkor is, ha törött és deformálódott, 11 mm-től 32 mm-ig (7/16 hüvelyk és 1-1/4 hüvelyk között). Edzett acélból készült, igazi szívós vasdarab, amellyel bármit megfeszíthet vagy meglazíthat, ami az útjában áll, ez a GATOR GRIP.

   
  9 070 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 710 Ft Raktáron

  Századgramm pontosságú mini digitális mérleg, LCD kijelzővel, mely max. 200 g tömegű ékszerek, arany, ezüst, érmék, drágakövek stb. mérésére alkalmas.

   
  4 710 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 250 Ft Raktáron

  Készítsen saját járdát minimális költséggel! Burkolhat vele például teraszt, medence melletti területet, vagy egyszerűen új járdát készíthet. A formának köszönhetően háza környezetét is pontosan az elképzelései szerint alakíthatja. A forma kezelése nagyon egyszerű, és gyakorlatilag bárki meg tudja csinálni. A forma speciális műanyagból készült, a beton...

   
  3 250 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 160 Ft Raktáron

  Ez a professzionális szerszámkészlet kis elektronikai eszközök szerelőinek és barkácsolóknak egyaránt alkalmas, akik saját maguk szeretnék megjavítani mobiltelefonjukat vagy táblagépüket.

   
  2 160 Ft
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 30 890 Ft Raktáron

  A Gerber Crucial szerszámfogó teljesen fekete kivitelben elsősorban az EDC felhasználók számára alkalmas. A szilárd rozsdamentes acélszerkezet más hasznos eszközöket is rejt magában, például kombinált pengét, csavarhúzót és övvágót. Gazdaságos méreteinek köszönhetően mindössze 140 g súlyú. A zsebkapoccsal a zsebhez vagy az övhöz rögzíthető.

   
  30 890 Ft
  4 darab 7 napon belüli postázással
 • 24 530 Ft Raktáron

  A könnyű Gerber Crisis Hook mentőkés felbecsülhetetlen segítséget nyújt minden életmentőnek. A biztonsági övek vágásához egy horoggal, az ablak betöréséhez pedig egy kalapáccsal rendelkezik. Ennek az eszköznek köszönhetően minden olyan akadályt legyőzhet, amely megakadályozza a válsághelyzetben lévő személy megmentését.

   
  24 530 Ft
  4 darab 7 napon belüli postázással
 • 27 090 Ft Raktáron

  Egy klasszikus, amely soha nem okoz csalódást. A Multitool Gerber Suspension egy megfizethető, mégis tartós eszköz. A könnyen hozzáférhető pillangórendszer rugós markolatokat és könnyű keretet kínál a fáradt kezeknek és a hosszú napokra. A 12 eszközzel mindig készen áll majd.

   
  27 090 Ft
  7 darab 7 napon belüli postázással
 • 13 980 Ft Raktáron

  A Paraframe I a Paraframe termékcsalád nyolc közkedvelt késének az egyike. A nyitott keretű fém szerkezet a magas széntartalmú acélból készült pengével együtt, amelyet framelock záró biztosíték rögzít minden, amire egy EDC késnek szüksége lehet.

   
  13 980 Ft
  10 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 070 Ft Raktáron

  A Gerber Moment Folder kés minőségi kidolgozása és tökéletes kiegyensúlyozottsága a természetben való számos felhasználási módot tesz lehetővé. Kényelmesen kinyitható egy kézzel, nejlon maggal kiegészített profilozott markolata biztos fogást garantál. Nejlon tokkal kerül szállításra.

   
  17 070 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 10 530 Ft Raktáron

  A Gerber Vise többfunkciós bicska egy kis kulcstartó, amely meglepően sok szerszámot tartalmaz. Két kés, egy bornyitó, csavarhúzók stb. A kemény munkára ugyan nem valók, de végszükség esetére szuperek.

   
  10 530 Ft
  4 darab 7 napon belüli postázással
 • 27 250 Ft Raktáron

  A Gerber Gator sima élű összecsukható kés kényelmes fogást biztosít, a krokodilbőr stílusának köszönhetően még nedvesen sem fog kicsúszni. Nem hiába birtokolja a "Leginnovatívabb kés 1991" díjat.

   
  27 250 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 29 070 Ft Raktáron

  Akár a vadonba, akár a kertjébe készült, a Gerber Gator Bush Machete bozótvágó hű társává válik. Kiegyensúlyozott, jól illik a kézbe és nagyon könnyű.

   
  29 070 Ft
  15 darab 7 napon belüli postázással
 • 15 800 Ft Raktáron

  A Gerber US1 összecsukható zsebkés páratlan az ár/érték arányt tekintve. A minőségi összecsukható kés súlya elképesztően alacsony, így szolid társsá válik. Első osztályú amerikai 420HC acélból készült penge textúrával ellátott üvegszálas markolatban. Mindezek a funkciók tökéletes partnert képeznek az EDC számára.

   
  15 800 Ft
  4 darab 7 napon belüli postázással
 • 10 530 Ft Raktáron

  Gerber Splice Pocket Tool többfunkciós outdoor kés, amely kis szerszámosládává varázsolja zsebét. Csavarhúzókat, reszelőt és palacknyitót is tartalmaz.

   
  10 530 Ft
  11 darab 7 napon belüli postázással
 • 13 980 Ft Raktáron

  A Paraframe I a Paraframe termékcsalád nyolc közkedvelt késének az egyike. A nyitott keretű fém szerkezet a magas széntartalmú acélból készült pengével együtt, amelyet framelock záró biztosíték rögzít minden, amire egy EDC késnek szüksége lehet.

   
  13 980 Ft
  17 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 070 Ft Raktáron

  A Gerber Moment Gut Hook a kések fejlesztésével és a vásárlói visszajelzésekkel kapcsolatos többéves tapasztalat eredménye. A hagyományos Momenttel ellentétben egy kampóval is ellátott, amely kellemes tevékenységgé varázsolja a zsákmány tisztítását és feldolgozását.

   
  17 070 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 7 620 Ft Raktáron

  Az egyedi formatervezésű EAB Lite összecsukható kés a cserélhető penge rendszerének köszönhetően különleges. Már nem kell késlekednie, a tompa pengét egyszerűen kiveheti és kicserélheti. A rozsdamentes acélból készült könnyű szerkezetnek köszönhetően semmi sem fogja meggátolni abban, hogy bárhová magával vigye.

   
  7 620 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 800 Ft Raktáron

  Lenyűgöző gyökerekkel rendelkező legendás kés, amely még 40 év után is nagyon népszerű. Az LST egy olyan klasszikus, amely forradalmasította a kések gyártását. Ultra könnyű változat 420HC acélból készült pengével és lockback biztosítékkal.

   
  17 800 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 19 070 Ft Raktáron

  A Paraframe termékcsalád legnagyobb képviselője. Minimalista kidolgozású összecsukható kés rozsdamentes acél szerkezettel és nyitható kerettel. A penge framelock biztosítékkal biztosított.

   
  19 070 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 36 350 Ft Raktáron

  A MP 400 Compact Sport többfunkciós bicska a legkisebb az MP termékcsaládban. A rozsdamentes acélba rejtett tizenegy gondosan kidolgozott szerszám sosem hagyja Önt cserben, ezen felül egy kézzel kinyitható. Minden szerszám Saf.T.Plus™ rendszer segítségével biztosított munkahelyzetben.

   
  36 350 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 24 530 Ft Raktáron

  Az egyszerűen kezelhető, könnyű és kompakt E-Z Out Skeleton a legkedveltebb amerikai kések egyike. Könnyű penge, üvegszálas markolat és egykezes nyitás lehetősége - ezek teszik ideális társsá a mindennapi használat során a Skeleton kést.

   
  24 530 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 15 250 Ft Raktáron

  A Paralite Rose stílusos összecsukható kés a Gerber márkától megfelel az EDC kés minden követelményének. Kicsi, könnyű és jól kezelhető. Modern formatervezésének köszönhetően férfiaknak és nőknek is tökéletes ajándék.

   
  15 250 Ft
  60 darab 7 napon belüli postázással
 • 7 070 Ft Raktáron

  Kis méretű ügyes összecsukható kés a Gerber márkától, amely hossza 154 mm, pengéje Springlock biztosítékkal biztosított. A zseb csattal és könnyű, csúszásmentes markolattal ellátott, amely biztonságos munkavégzést garantál.

   
  7 070 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 17 250 Ft Raktáron

  A méret a lényeg, ami ebben az esetben fordítva érvényes. A Split Sec™ Tech rendszernek köszönhetően az egyik legbiztonságosabb kés a piacon, amely pengéje cserélhető. A kis méretnek köszönhetően nem fogja zavarni és mindig Önnél lesz.

   
  17 250 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 7 napon belüli postázással
 • 15 980 Ft Raktáron

  A Gerber Vital Fixed egy tartós vadászkés egyedi Split Sec™ Tech cserélhető penge rendszerrel. A tompa penge cseréje pár másodpercet vesz igénybe. A penge hossza 71 mm, súlya pedig csak 45 g. Nejlon tokot és 6 tartalék pengét tartalmaz. Tartalék pengékre szolgáló zsebbel rendelkező tokkal kerül szállításra.

   
  15 980 Ft
  7 darab 7 napon belüli postázással
 • 18 160 Ft Raktáron

  Gerber CrossRiver Combo Freshwater kompakt kétoldalas kés, amely számos módon használható. Teljesen mindegy, hogy épp horgászik vagy egy mentőakcióban vesz részt, minden másodperc számít, legyen felkészült! A kombinált penge, a fulltang szerkezet és a HydroTread Grip™ markolat együtt olyan egyedi eszközt képeznek, amellyel szinte bármire képes lehet.

   
  18 160 Ft
  15 darab 7 napon belüli postázással
 • 29 070 Ft Raktáron

  A Highbrow Compact kés testvére, a Gerber Highbrow Large asszisztált nyitással ellátott. A reteszelés kétoldalas, a kés így bármilyen körülmények között rendkívül egyszerűen kinyitható, a zsebcsíptető változtatható, így a markolat jobb vagy bal felére is elhelyezhető.

   
  29 070 Ft
  8 darab 7 napon belüli postázással
 • 30 890 Ft Raktáron

  Nem összecsukható késről, inkább kompakt méretű összecsukható vágóeszközről van szó, amely D2 acélból készült robusztus pengével és texturált micarta markolattal ellátott.

   
  30 890 Ft
  10 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 800 Ft Raktáron

  Akár vadászni, akár kempingezni vagy kirándulni indul a természetbe, megfelelő felszerelésre lesz szüksége, amelybe a Gerber Exo-Mod biztosan beletartozik. A drop point formájú tartós penge könnyű szerkezetű markolatba helyezett, amelynek hála a kés nem fogja Önt feleslegesen terhelni.

   
  17 800 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 15 800 Ft Raktáron

  Akár vadászni, akár kempingezni vagy kirándulni indul a természetbe, megfelelő felszerelésre lesz szüksége, amelybe a Gerber Exo-Mod Caper biztosan beletartozik. A drop point formájú tartós penge könnyű szerkezetű markolatba helyezett, amelynek hála a kés nem fogja Önt feleslegesen terhelni.

   
  15 800 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 21 800 Ft Raktáron

  A közkedvelt Controller kés összecsukható változata, amely a hússal való gyors és tiszta munkára termett. A GuideFins™ és a HydroTread Grip™ markolat tökéletes kontrollt biztosít a kés használata során - még nedves kézzel is-, a SALT Rx™ kezelés tökéletes védelmet nyújt a korrózióval és a sós környezetben való elhasználódással szemben.

   
  21 800 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 980 Ft Raktáron

  A Gerber ezermestereknek és technikusoknak alkalmas kompakt és multifunkcionális késsel állt elő. Miért hordozna magával csupán kést, mikor további 6 hasznos szerszám is Önnél lehet? Kés sima éllel, bit behajtó, palacknyitó, kalapács és egyebek.

   
  17 980 Ft
  7 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 980 Ft Raktáron

  A Gerber ezermestereknek és technikusoknak alkalmas kompakt és multifunkcionális késsel állt elő. Miért hordozna magával csupán kést, mikor további 6 hasznos szerszám is Önnél lehet? Kés sima éllel, bit behajtó, palacknyitó, kalapács és egyebek.

   
  17 980 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 980 Ft Raktáron

  A Gerber olyan kompakt többfunkciós kést kínál, amellyel szinte bármi elvégezhető. Miért hordozna magával csupán kést, mikor további 6 hasznos szerszám is Önnél lehet? Sima élű kés, dugóhúzó, palacknyitó, döngölő és egyebek.

   
  17 980 Ft
  5 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 980 Ft Raktáron

  A Gerber olyan kompakt többfunkciós kést kínál, amellyel szinte bármi elvégezhető. Miért hordozna magával csupán kést, mikor további 6 hasznos szerszám is Önnél lehet? Sima élű kés, dugóhúzó, palacknyitó, döngölő és egyebek.

   
  17 980 Ft
  8 darab 7 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 82 tételből