Kütyük ezermestereknek

Leértékelések

Kütyük ezermestereknek

Kütyük ezermestereknek

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 19 a 19 tételből
 • 4 460 Ft 6 380 Ft -30.1% Raktáron
  AKCIÓ

  Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

   
  4 460 Ft 6 380 Ft -30.1%
  Kedvezmény!
  32 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 060 Ft Raktáron

  A csiszolófejek minden barkácsfelszerelés szerves részét képezik. A készlet 5 féle fejet tartalmaz az adott fadarabbal végzett munka típusától függően, fa csiszolásához vagy faragásához. A reszelők puha anyagokhoz is használhatók, pl. hab állagúkhoz. A csiszolófejek könnyen felszerelhetők hagyományos fúrókra. A csiszolófejek kiváló minőségű acélból...

   
  2 060 Ft
  76 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 300 Ft Raktáron

  Szögolló az ezermestereknek! Többé nem kell szenvednie a szögmérővel olyan helyeken, ahol nehéz manőverezni. Nem kell többé ceruzát keresnie, hogy megjelölje a szöget. Ezzel az ollóval könnyedén beállíthatja a szöget 45°-135° tartományba, és azonnal bele is vághat! Az ollót jól lehet tartani, nagyon éles, cserélhető pengével rendelkezik, és rendkívül...

   
  4 300 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 100 Ft Raktáron

  Itt a sürgősségi mentés! Szeret utazni és kirándulni, például biciklivel? Szerszámosládát nem akar magával vinni, hiszen minden rendben lesz. De lám, egy laza csavar. A mini kerékpáros csavarhúzók nem csak díszek és kulcstartók, hanem igazi csavarhúzóként is szolgálnak majd. Nincs más dolga, mint a kulcsokra akasztani, így mindig kéznél lesznek minden...

   
  1 100 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 260 Ft Raktáron

  A Multi-Cut 3 az 1-ben olló a műhelyben vagy a garázsban, vagy a kertészeti munkákhoz szükséges kellék. Segítségével könnyedén vághat gipszkartont, szőnyeget vagy kartont is. Kábeleket, vezetékeket és bőrt is vághat. Biztonságosan használhatja gumin, alumíniumon, műanyagon és az apró gallyak eltávolításához is.

   
  5 260 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 060 Ft Raktáron

  Nincs otthon csiszolója, vagy kevés hely van otthon? Ez remek pótlék! A nejlon kefét fúróval használhatja, így nem foglal sok helyet. A következő lépések előtt előkészíti a fa- és fémfelületeket, vagy eltávolítja a régi festéket és rozsdát. Csak védőfelszereléssel használja, főleg védőszemüveggel! Munka közben fokozottan ügyeljen. Ha az anya meglazult,...

   
  2 060 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 380 Ft Raktáron

  A GDC ZIP BLADE kulcstartó egy továbbfejlesztés a cipzárakhoz. A szép szürkés-zöldes formatervezés egy kis pengét rejt, amellyel kinyithatja a csomagokat stb.

   
  6 380 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 700 Ft Raktáron
  Újdonság

  Könnyű és strapabíró műanyagból készült, kompakt, hordozható fúróélező a tompa fúrók tökéletes élezéséhez. Az élező a legtöbb 2–12,5 mm átmérőjű fúróval kompatibilis. Három speciális, a fúrók átmérőjéhez igazított horonnyal rendelkezik. Csak rögzítse a fúró-csavarbehajtóra, helyezze be a fúrót és indítsa el, a csiszolópapír gondoskodik a tökéletes hegyről.

   
  2 700 Ft
  13 darab raktáron
 • 20 640 Ft Raktáron
  Újdonság

  A Brenchie elektromos fűrésznek mindössze 15 másodpercre van szüksége egy 15 centiméter átmérőjű rönk vágásához! Alkalmas kertbe - fa vágására és ágak metszésére. Erőteljes motorral, kiváló minőségű lánccal és nagy, 1500 mAh kapacitású Li-ion akkumulátorral rendelkezik. A csomag tartalmaz egy akkumulátort, töltőt és kulcsot - azonnali használatra kész.

   
  20 640 Ft
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
 • 2 380 Ft-tól Raktáron

  Erősen mágneses tartó csavarokra, amelyet bármilyen mágneses felülethez rögzíthet. Ez azt jelenti, hogy ha csavarra vagy szerszámokra van szüksége, akkor nem kell lemásznia a létrán. Egyszerűen rögzítse a tartót a létrához vagy bármilyen más fémlemezhez, amelyet kéznél tart. Ezután tegyen a tartóba mindent, amire szüksége van, és már indulhat is!

  Választható 2x Méret
  2 380 Ft-tól
  Választható 2x Méret
  Elérhetőségek megjeleítése
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Legyen szó rozsdásodásról vagy csak csiszolásról, csak tegye a fúrógépre ezt a drótkefét, és egy pillanat alatt eltávolíthatja a rozsdát. Nagy segítség, különösen a nehezen hozzáférhető helyeken. Az ecset nem fémes felületeken is használható. Ideális csiszoláshoz, tisztításhoz stb.

   
  1 740 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 100 Ft Raktáron

  Az Apple készülékjavító eszközkészlet minden Apple telefonrajongó számára jól jön. Összesen 12 különböző csavarhúzót tartalmaz, egy tapadókorongot az LCD eltávolítására, két műanyag nyitót, spatulát és egy tűt a SIM kártya rekesz eltávolításához.

   
  1 100 Ft
  36 darab raktáron
 • 2 540 Ft Raktáron
  Újdonság

  Az átlátszó analóg kijelzővel ellátott elem tesztelő egy kompakt eszköz, amellyel ellenőrizheti, hogy a használt elemek és az újratölthető elemek működnek-e. Ennek a teszternek köszönhetően ellenőrizheti, hogy a tárolt elemek közül melyek alkalmasak a használatra, és melyeket kell ártalmatlanítani.

   
  2 540 Ft
  33 darab raktáron
 • 23 980 Ft Raktáron

  A Gerber Truss Multitool egy olyan bicska, amely a bestseller Gerber Suspensionból alakult ki. 17 egyedi szerszámot kínál profi felhasználóknak, azonban mégis egy multitool eszközről van szó.

   
  23 980 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Egy praktikus bicska segít otthon és útközben is. Egy eszközben összesen 14 olyan funkciót találunk, amelyet minden barkácsoló és minden utazó értékelni fog. Túrázásra, kerékpározásra, sátorozásra, kerékpártúrára alkalmas. Segít meghúzni a csavart a kereszt vagy lapos csavarhúzóval, bármit vágni késsel vagy reszelővel. Alkalmas diófélék törésére és...

   
  4 780 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 560 Ft Raktáron

  Ez a cérnabefűző egy praktikus eszköz minden varrónő számára. Kerülje a hosszú birkózást a kis tűlyukkal és a vékony cérnával! Egyszerűen szúrja be a tűt a befűzőbe, majd szúrja be a cérnát, kattintsa be és kész! A befűző műanyagból készült, és kétféle befűzést tesz lehetővé.

   
  560 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Többfunkciós kulcs biciklihez, amelyet minden kerékpáros értékelni fog. 8 funkcióval lepi meg, amelyeknek köszönhetően csillagcsavarhúzó, T25 keresztcsavarhúzó és PH2 laposcsavarhúzó, emellett 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os imbuszkulcs helyett is megállja a helyét. A szerszám 140 g.

  Választható 1x Szín
  4 780 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • 8 780 Ft Raktáron

  Ezt az aljzatkészletet úgy tervezték, hogy szinte minden csavarhoz, kampóhoz, szárnyas anyához automatikusan illeszkedjen, még akkor is, ha törött és deformálódott, 11 mm-től 32 mm-ig (7/16 hüvelyk és 1-1/4 hüvelyk között). Edzett acélból készült, igazi szívós vasdarab, amellyel bármit megfeszíthet vagy meglazíthat, ami az útjában áll, ez a GATOR GRIP.

   
  8 780 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 380 Ft Raktáron

  Ezzel a praktikus kulcstartóval minden helyzetre készen állhat. A kulcstartó oldalán két nagy és két kicsi bit található, melyeket a kulcstartó hegyébe illesztve csavarhúzóként használhatjuk. A másik oldalon egy LED lámpa, egy sörnyitót és egy imbuszkulcs található. A kulcstartó karabinerrel van felszerelve, amely megkönnyíti a kulcsokra akasztását.

   
  2 380 Ft
  38 darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 19 a 19 tételből