Kütyük ezermestereknek

Kütyük ezermestereknek

Kütyük ezermestereknek

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 25 a 25 tételből
 • 3 320 Ft Raktáron

  Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

   
  3 320 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 990 Ft Raktáron

  Nagyszerű és nagyon praktikus eszköz minden ezermester számára. Ezzel a fúró sablonnal a szekrényajtó vagy a fióktartó helyzetének mérése egyszerű lesz. A sablon mozgó és állítható részeinek köszönhetően pontosan oda juthat, ahol szüksége van rá. Előnye az abszolút egyszerű a használata, különösen a lyukak pontos fúrása a különböző típusú bútorokba.

   
  4 990 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 650 Ft Raktáron

  Csavarni valamit szűk helyeken egy klasszikus rendes csavarhúzóval néha gyakorlatilag lehetetlen! A sarokfej fúró-csavarbehajtóra ezért nagyszerű ajándék lesz minden ezermester számára. Sok munkát megkönnyít és jó dolgozni vele. Szuper kellék a nehezen elérhető helyeken!

   
  1 650 Ft
  28 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 8 320 Ft Raktáron

  12 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

   
  8 320 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 150 Ft Raktáron

  Szögolló az ezermestereknek! Többé nem kell szenvednie a szögmérővel olyan helyeken, ahol nehéz manőverezni. Nem kell többé ceruzát keresnie, hogy megjelölje a szöget. Ezzel az ollóval könnyedén beállíthatja a szöget 45°-135° tartományba, és azonnal bele is vághat! Az ollót jól lehet tartani, nagyon éles, cserélhető pengével rendelkezik, és rendkívül...

   
  4 150 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Könnyű és strapabíró műanyagból készült, kompakt, hordozható fúróélező a tompa fúrók tökéletes élezéséhez. Az élező a legtöbb 2–12,5 mm átmérőjű fúróval kompatibilis. Három speciális, a fúrók átmérőjéhez igazított horonnyal rendelkezik. Csak rögzítse a fúró-csavarbehajtóra, helyezze be a fúrót és indítsa el, a csiszolópapír gondoskodik a tökéletes hegyről.

   
  1 490 Ft
  26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 990 Ft Raktáron

  Itt a sürgősségi mentés! Szeret utazni és kirándulni, például biciklivel? Szerszámosládát nem akar magával vinni, hiszen minden rendben lesz. De lám, egy laza csavar. A mini kerékpáros csavarhúzók nem csak díszek és kulcstartók, hanem igazi csavarhúzóként is szolgálnak majd. Nincs más dolga, mint a kulcsokra akasztani, így mindig kéznél lesznek minden...

   
  990 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 150 Ft Raktáron

  Még a legtapasztaltabb asztalosok is gondokkal szembesülnek a pontos szögelhelyezéssel nagyobb panelprojekteknél. Megpróbálhatja meghosszabbítani a gyártósort egy kis szögmérővel, de még egy kis hiba is azt eredményezi, hogy a gyártósor annál inkább meghosszabbodik, minél nagyobb a hiba.

   
  4 150 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 650 Ft Raktáron

  Az átlátszó analóg kijelzővel ellátott elem tesztelő egy kompakt eszköz, amellyel ellenőrizheti, hogy a használt elemek és az újratölthető elemek működnek-e. Ennek a teszternek köszönhetően ellenőrizheti, hogy a tárolt elemek közül melyek alkalmasak a használatra, és melyeket kell ártalmatlanítani.

   
  1 650 Ft
  34 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 990 Ft Raktáron

  A Multi-Cut 3 az 1-ben olló a műhelyben vagy a garázsban, vagy a kertészeti munkákhoz szükséges kellék. Segítségével könnyedén vághat gipszkartont, szőnyeget vagy kartont is. Kábeleket, vezetékeket és bőrt is vághat. Biztonságosan használhatja gumin, alumíniumon, műanyagon és az apró gallyak eltávolításához is.

   
  4 990 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  6 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

   
  2 990 Ft
  21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 990 Ft Raktáron

  Az Apple készülékjavító eszközkészlet minden Apple telefonrajongó számára jól jön. Összesen 12 különböző csavarhúzót tartalmaz, egy tapadókorongot az LCD eltávolítására, két műanyag nyitót, spatulát és egy tűt a SIM kártya rekesz eltávolításához.

   
  1 990 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 320 Ft Raktáron

  A fa csiszolásának forradalmi módja, amelyet kifejezetten szabad és szabálytalan formák csiszolására fejlesztettek ki. A faragó korong ideális faragáshoz, szobrászathoz és anyag gyors csiszolásához.

   
  3 320 Ft
  36 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 089 Ft Raktáron

  Erősen mágneses tartó csavarokra, amelyet bármilyen mágneses felülethez rögzíthet. Ez azt jelenti, hogy ha csavarra vagy szerszámokra van szüksége, akkor nem kell lemásznia a létrán. Egyszerűen rögzítse a tartót a létrához vagy bármilyen más fémlemezhez, amelyet kéznél tart. Ezután tegyen a tartóba mindent, amire szüksége van, és már indulhat is!

  Választható 1x Méret
  2 089 Ft
  Választható 1x Méret
  Elérhetőségek megjeleítése
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 320 Ft Raktáron

  A rozsdamentes acél bútoremelő a legjobb barátja lesz a műhelyben és otthon is. Időt takaríthat meg az ajtók, ablakok, szekrények stb. beszerelésekor. Tartós acél tokból készült.

   
  8 320 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 990 Ft Raktáron

  A fa felületén már az apró karcolások is jól láthatóak. Ez a 6 filctollból és 6 különböző színű viaszból álló készlet segít javítani bútorai, padlói és még sok minden más megjelenését.

   
  1 990 Ft
  35 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 24 990 Ft Raktáron

  A Gerber Truss Multitool egy olyan bicska, amely a bestseller Gerber Suspensionból alakult ki. 17 egyedi szerszámot kínál profi felhasználóknak, azonban mégis egy multitool eszközről van szó.

   
  24 990 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 990 Ft Raktáron

  Könnyítse meg munkáját az InnovaGoods nagyító szemüveggel. Főleg finom és precíz munkákhoz fogja használni, például elektronikai cikkek és ékszerek javításánál. A minőségi lencséknek és a dupla LED lámpának köszönhetően szélesebb és tisztább látást teszek lehetővé.

   
  4 990 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  A Gerber Shard Keychain Tool többfunkciós eszköz egy ügyes kulcstartó. Kis mérete ellenére 7 hasznos funkciót kínál, és a repülőgép fedélzetére is magával viheti.

   
  2 990 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 150 Ft Raktáron

  Mindannyian ismerjük azt a kellemetlen helyzetet, amikor a fürdőszobában a szilikon fugák penészesedni kezdenek a felesleges víz miatt. Ezzel a készlettel gyorsan és hatékonyan megszabadul ezektől a kellemetlenségektől. Ennek a készletnek hála maga is elkészítheti, és nem kell túlárazott kőművest hívnia. A 3 az 1-ben készlet ideális segítőtárs mindenféle...

   
  3 150 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 19 990 Ft Raktáron

  A Gerber Suspension Next többfunkciós bicska formatervezését a hagyományos Suspension ihlette, azonban számos továbbfejlesztéssel ellátott. Ide tartozik a tizenöt (15) szerszám, a csattal kiegészített ügyes szerkezet, valamint a pillangó típusú nyitás.

   
  19 990 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Készítsen saját járdát minimális költséggel! Burkolhat vele például teraszt, medence melletti területet, vagy egyszerűen új járdát készíthet. A formának köszönhetően háza környezetét is pontosan az elképzelései szerint alakíthatja. A forma kezelése nagyon egyszerű, és gyakorlatilag bárki meg tudja csinálni. A forma speciális műanyagból készült, a beton...

   
  2 990 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 320 Ft Raktáron

  A kerékpárok szervizeléséhez nélkülözhetetlen eszköz. A készülék a patentszemek rögzítésére, kioldására és karbantartására szolgál. Gyors és pótolhatatlan, ha ki kell cserélni vagy le kell rövidíteni a láncot. A kényelmes fogó jelentősen megkönnyíti a munkát. Felakasztásához furatokkal van ellátva.

   
  1 320 Ft
  41 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 490 Ft Raktáron

  Praktikus mini csavarhúzó készlet, amely nem csak telefonok, fényképezőgépek, órák, szemüvegek javítására alkalmas.

   
  2 490 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 150 Ft Raktáron

  Készüljön fel a vészhelyzetre! A tűzálló ponyva évek óta az otthonok, műhelyek és raktárak alapfelszereltsége közé tartozik. A tűzoltó ponyva kezdődő tüzek oltására szolgál, de használható emberek gyors evakuálásákor is. Az oxigén bejutásának megakadályozása elvén működik, és ezzel megakadályozza az égést.

   
  4 150 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 25 a 25 tételből