Kategóriák

Leértékelések

Mindent a vásárlásról a NAAU.HU webáruházban - Leggyakoribb kérdések és válaszok:

 

Szeretném felvenni önökkel a kapcsolatot, hogyan tehetem meg?

  • A leggyorsabb módszer a kapcsolatfelvételre a kapcsolati űrlapunkon keresztül, amelyet a webáruház bal felső sarkában találhat meg. Kérdésére legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
  • Ha a telefonos kapcsolatot részesíti előnyben, kérjük, írja meg nekünk az űrlapot használva, hogy mivel kapcsolatos a kérdése és adja meg a telefonszámát – az ügyfélszolgálati munkatársunk 24 órán belül felhívja önt. Sürgős esetekben kérjük, hívja a +36 16 555 990 számot, köszönjük.

 

Hogyan fizethetem ki a megrendelést és milyen szállítási lehetőségek vannak?

A fizetési és szállítási lehetőségekről ITT olvashat.

 

Rendelkeznek raktárral?

Igen, Prágában (Csehország) és minden megrendelést közvetlenül onnét küldünk.

 

Minden termék raktáron van?

A termékek vagy Prágában vannak raktáron vagy megrendelésre a beszállítóinknál. A termék elérhetőségét mindig közvetlenül a terméknél tüntetjük fel. Néhány termék esetében hosszabb a szállítási idő (pl. 9-12 munkanap), ebben az esetben megrendelés előtt mindig javasoljuk ellenőrizni a termék elérhetőségét és számolni a hosszabb szállítási idővel.

 

Milyen gyorsan kézbesítik a megrendelést?

  • Ha a megrendelésben lévő minden termék raktáron van, 13:00 előtt rendel és a kártyás fizetést vagy az utánvétet választja, a termékeket még aznap küldjük. A csomagot általában a küldéstől számítva két munkanapon belül kapja kézhez.
  • Ha szeretné minél hamarabb megkapni a csomagot, válassza inkább a kártyás fizetést vagy az utánvétet. A banki átutalás esetén az összeg jóváírása 1-2 munkanapig is tarthat.
  • Ha a megrendelésben szerepel olyan termék, amely nincs raktáron, a szállítási idő az adott terméknél feltüntetett időtől függ.

 

Hogyan törölhetem a megrendelésem?

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlapunkon keresztül és írja meg nekünk a megrendelés számát, amelyet törölni szeretne.

 

A csomagból hiányzott a számla, hogyan juthatok hozzá?

Igyekszünk haladni a korral és kímélni a környezetet, ezért a számlákat elektronikusan küldjük. A PDF formátumban található számlát mindig a csomag küldéséről szóló e-mail mellékleteként küldjük.

 

Hogyan küldhetem vissza vagy cserélhetem ki a terméket?

A törvény alapján a kézhezvételtől számítva 14 napja van a termék cseréjére vagy visszaküldésére, tehát aggodalom nélkül vásárolhat. Több információt erről a Vásárlási feltételekben talál. A termék cseréjéhez vagy visszaküldéséhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlapunkon keresztül. Kérésére 24 órán belül reagálunk.

 

A rendelésemben raktáron lévő termék, de olyan termék is található, amelyet a beszállítónál kell megrendelni. Több részben küldik vagy egyszerre?

Ha egy ilyen helyzet adódna, a terméket először megrendeljük a beszállítónál és utána a teljes megrendelést küldjük el. A rendelését természetesen kérésre fel is oszthatjuk, elég felvenni velünk a kapcsolatot az űrlapunkon keresztül.

 

Mi történik, ha a megrendelt termék nincs raktáron?

A webáruházunkban csak olyan termékeket jelenítünk meg, amelyek raktáron vannak, vagy amelyeket meg tudunk rendelni a beszállítónknál. Persze megtörténhet, hogy az utolsó darabot egyszerre két vásárló rendeli meg és az egyikük számára már nem lesz elérhető. Ritka esetben megeshet, hogy ez a termék már a beszállítónál sem lesz elérhető. Mindkét esetben azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálunk a helyzetre.

 

Szeretnék egy terméket, de épp nem elérhető, mit tehetek?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlapon keresztül, utánajárunk a termék elérhetőségének a beszállítónál vagy egy megfelelő alternatívát kínálunk helyette.

 

Nem tartózkodom Magyarországon és szeretnék rendelni, lehetséges?

Webáruházunk Szlovákiában és Csehországban is üzemel, ahol normál módon rendelhet. Ha más országba szeretne rendelni, az is lehetséges. Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlapunkon keresztül, mi pedig megoldást kínálunk.

 

Bármilyen kérdés esetén kérem, írjon nekünk. A kérdésére legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.

Köszönjük, hogy nálunk vásárol! Állunk rendelkezésére! :) NAAU.HU

 

NAAU.HU - Örömmel vásárolok