Kiárusítás

Kiárusítás

Valami tényleg érdekeset keres tényleg alacsony áron? Akkor jó helyen jár! A kiárusítás kategóriát rendszeresen bővítjük egyedi termékekkel, amelyeket verhetetlen áron vásárolhat meg. Ne habozzon, lehet, hogy soha többé nem lesz raktáron!

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 15 a 15 tételből
  • 4 490 Ft Raktáron

    Védje a kiskedvencét a kullancsok és más bosszantó rovarokkal szemben, mint a szúnyogok, legyek, bolhák stb. A PetRep ultrahangos újratölthető parazita riasztó készülék  nagyon hatékony ellenük. Nem tartalmaz egyáltalán vegyi és káros anyagokat, tehát nem vált ki a kiskedvenceknél nem kívánt hatásokat. USB kábellel lehet feltölteni és egy töltéssel 5...

     
    4 490 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 650 Ft Raktáron

    Tegye tökéletessé a kertjét ezzel a parádés szökőkúttal, amelyet napenergia hajt! Számos lehetőség van, hogy hogyan tudja a kertjébe komponálni. A víz spriccelését többféle módon állíthatja be és semmiről sem kell gondoskodnia, mert automatikusan bekapcsol, ha napfény éri!

     
    4 650 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
  • 1 385 Ft Raktáron

    Speciális törölköző, amely akár 4 órán át képes hűteni! Ideális sportoláshoz, munkában, túrákon, vagy a strandon. Ez a kellemesen hűsítő törölköző hosszú nyári napokon is tartós hűtési hatást biztosít. Minden  bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. Kiválóan megőrzi formáját valamint színét többszörös mosás után is.

    Választható 5x Szín
    1 385 Ft
    Választható 5x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Próbálja ki a nyár slágerét - a vízibombát! A gyors töltés garantált, csak illessze szorosan a csapra, engedjen a lufiba kellő mennyiségű vizet és néhány perc múlva indulhat is a csata!

     
    1 320 Ft
    25 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 100+ csomag 3-4 napon belüli postázással
  • 2 990 Ft Raktáron

    Kényeztesse magát a forró nyári napokon igazi jósággal a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A készlet 15 fúvókából áll egy tömlőn, amely vízhez csatlakoztatva finom párafüggönyt hoz létre. Növények öntözésére is alkalmas. A tömlő kb. 15 méter hosszú.

     
    2 990 Ft
    61 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    100 filterbe való pattintható aromagolyót tartalmazó csomag, az ázsiai licsi ízesítésével. Ha szívesen próbál ki új dolgokat és szeretné élvezni ennek az egzotikus gyümölcsnek a karakteres ízét és kellemes aromáját minden egyes szippantásnál, akkor ne habozzon, nem fogja megbánni.

     
    1 150 Ft
    38 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    Ez a párásító élvezetesebbé teszi a forró nyári napokat, mivel a levegőt körülötte frissé, kellemessé varázsolja. Ez a 10 fúvókás készlet a vízellátáshoz csatlakoztatva finom vizes ködöt hoz létre, így alkalmas a növények öntözésére, kertekbe és a teraszokra is. A tömlő hossza 10 m.

     
    2 820 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 385 Ft Raktáron

    Minőségi anyagból készült zoknik, alapos kidolgozással.

    Választható 1x Méret
    1 385 Ft
    Választható 1x Méret
    Elérhetőségek megjeleítése
    Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Univerzális flexibilis kerékpártükör hosszú szárral a kormányra rögzítéshez és egy fényvisszaverővel a hátulján. Gondoskodjon saját és a többi közlekedő biztonságáról. A készlet 1 db-ot tartalmaz.

     
    990 Ft
    91 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 485 Ft Raktáron

    Ezt a kiváló minőségű felfújható matracot a vízbe különösen a nyári hónapokban a medence mellett fogja értékelni. Kényelmesen lefekhet erre a matracra és szépen lebeghet a vízen. A kamrák között elhelyezett hálónak köszönhetően a teste elmerül a vízben, míg a feje és a lába a víz felett lesz, mert a matrac alátámasztja.

    Választható 3x Szín
    3 485 Ft
    Választható 3x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    43 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    A pénzlabirintus átlátszó kocka alakú és abban teljes mértékben kézben tarthatja vele a pénzét. Ha ki akarja venni a pénzt, először meg kell oldania a rejtvényt. A kirakós játékban lévő labdát a megfelelő helyre kell juttatnia egy nagy 3D-s labirintuson keresztül. Ha a labda nincs a megfelelő helyen, a puzzle nem nyitható ki.

     
    1 490 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    Hogyan lehet hosszú órákra lekötni a gyerekeket? Ezzel a modellező készletettel! Fejleszti gyermekei kreativitását és fantáziáját – a csomagban színes pálcikákat talál, amelyek összekapcsolódnak a mellékelt illesztésekkel. Az összeszerelés nagyon egyszerű, játékosan tudják kezelni és rajtuk múlik, hogy mit építenek. Hajó? Erőd? Kastély vagy vár?...

     
    3 650 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 237 Ft-tól Raktáron
    Kiárusítás!

    Tökéletes és puha ujjas pléd, csillagos mintával, Főleg a hidegebb hónapokban válik gyermekei kedvenc kiegészítőjévé.A csillagok a pléden világítanak, tehát a hosszú téli estéken melegít és gyönyörű hangulatot is teremt, amely kellemes és nyugtató érzést kelt. Ideális mindazok számára, akik szeretik a meleget és egyúttal szabad kezeket is szeretnének.

    Választható 2x Szín
    5 237 Ft-tól
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    43 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Komplett és könnyen használható manikűr készlet, amellyel otthona kényelmében csinálhat meg mindent. A készlettel megfiatalíthatja a körmét, megbízhatóan eltávolíthatja a körömlakk maradványokat vagy a csúnya kutikulát, és természetes fényt adhat a körmöknek. A készletben univerzális csiszolószárak találhatók.

     
    2 990 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Eredeti és ötletesen elkészített pohár vicces felirattal! Ez a zúzott jégre emlékeztető formájú pohár egy nagyszerű tulajdonsággal örvendezteti meg. Elég használat előtt 2 órával lehűteni a hűtőszekrényben. A hideg pohár ezután biztosítja, hogy kedvenc itala tovább legyen hideg és frissítő!

     
    1 650 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 15 a 15 tételből