Dekoráció

Dekoráció

Amikor a részletre kell helyezni a hangsúlyt, a megfelelő díszítőelem kiválasztása nem mindig könnyű. Éppen ezért gyűjtöttünk össze Önnek itt a NAAU-nál néhány tippet és trükköt arra, hogyan lehet egy gyermekszobát vagy egy nappalit új élettel megtölteni.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 18 a 18 tételből
 • 3 020 Ft Raktáron

  Akár szeret utazni, akár csak egérpadra van szüksége, ez a világtérképes alátét minden bizonnyal ízléses választás! A nagy méretnek köszönhetően elég helye lesz mozgatni az egeret, írni a billentyűzeten és a megnyomódott csuklótól is elbúcsúzhat. Az alátét többek között nagyon egyszerűen tisztítható, légáteresztő és kiváló nedvszívó tulajdonságokkal...

   
  3 020 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron
  Újdonság

  Szeretné felfrissíteni belső terét és valami kreatívra vágyik? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk, amit Ön is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, majd csak nézze, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

   
  6 380 Ft
  47 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 980 Ft Raktáron

  Szeretné felfrissíteni belső terét, és egyben valami kreatívat keres? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk önnek, amelyet maga is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, aztán már csak néznie kell, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

   
  3 980 Ft
  94 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 620 Ft Raktáron

  Szeretné beutazni az egész világot? Akkor ez a kaparós világtérkép a londoni Luckies cégtől ideális, hogy rálátása legyen, mennyi országot utazott már be. A térkép méretei 82,5 x 59,4 cm és egy henger alakú tároló jár hozzá.

   
  4 620 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 980 Ft Raktáron

  Nagyszerű éjszakai égbolt projektor, amelyet a gyerekek és a felnőttek is szeretni fognak. Ki ne szeretne ágyban aludni, miközben a varázslatos éjszakai égbolt világít fölötte? A pihenés és a relaxáció eszközeként, valamint dekorációként is szolgál. Különböző színeket váltogat (vörös, zöld, kék vagy sárga), és számos vetítési lehetőséget kínál. 3 db AA...

   
  3 980 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 100 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  A színes sapkás, öntöző gipsz kertitörpe minden kaspó, virágcserép, virágágyás vagy kiskert dísze lesz és garantáltan jól fog mutatni. A segítségével játékszerrel öntözheti a növényeket. A kertitörpe mérete a földtől számítva 10,5 cm, a teljes magassága 17 cm.

  Választható 1x Motívum
  1 100 Ft
  Választható 1x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 700 Ft Raktáron

  Eredeti billentyűzet motívummal ellátott tálak, nem csak snacknek! Elhelyezheti őket az irodában a számítógépnél, a nappaliban az asztalon vagy egy bisztróban is szép dekoráció. Kialakítása mindenkit elvarázsol, nem csak az IT-seket. A tálak nagyon szépek, kellemes dekorációként szolgálnak. Ezenkívül mosogatógépben is elmoshatja őket.

   
  2 700 Ft
  93 darab 7-9 napon belüli postázással
 • 940 Ft Raktáron

  Vidám matricák minden gyerekszobába. Díszítse fel a kicsik szobáját! Ezek a színes fali matricák minden helyiséget feldobnak. Az állatokkal ellátott matricák megtanítják az ábécét, ugyanakkor az állatok angol nevének köszönhetően tanulnak valami pluszt. Beillesztéskor kövesse a lapon látható miniatűrt, és egy pillanat alatt kész is!

   
  940 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 2 220 Ft Raktáron

  Tükrös matrica skandináv stílusban! Azon gondolkodik, hogyan teheti különlegessé és egyben optikailag bővítheti a belső teret? Ezzel a dekoratív tükör matricával biztosan. A mellékelt tükörsablon segítségével modern szarvas motívummá állítható össze.

   
  2 220 Ft
  72 darab 7-9 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Kifinomult világítás kertbe vagy erkélyre. A napelemes lámpa egy modern, karbantartást nem igénylő lámpa, amellyel pergolákat, kerítést díszíthet vagy faágakra teheti. A napelem gondoskodik a lámpa feltöltéséről és az azt követő éjszakai világításról.

   
  6 380 Ft
  100+ csomag 7-9 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Terítsen meg az étkezéshez vidáman és színesen! A fonott teríték teljesen más hangulatot kölcsönöz az étkezésnek. A lédús narancs motívuma biztosan csodálatosan kiemelkedik az étkezőben.

   
  1 580 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • 940 Ft Raktáron

  Nincs ideje folyamatosan öntözni a virágokat, de szeretné egy kicsit díszesebbé tenni a háztartást? Ez a dekoratív mű pozsgás növény teljesen élethű, megtéveszti még a virágárusokat is. A típust véletlenszerűen küldjük el, a készlet rendelkezésre állása szerint.

   
  940 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 7 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  Nemcsak a kislányok vágynak varázslatos egyszarvúkra, amelyek bevilágítják a szobát. A rózsaszín unikornisokat nem szabad kihagyni egyetlen lánypartiról vagy gyerekszobából sem. A fénylánc dekorációként szolgál az ágy felett és az ablakok körül. A lámpák kellemes fénnyel világítanak, és minden belső teret különlegessé varázsolnak.

   
  4 780 Ft
  100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 3 660 Ft Raktáron

  Nincs ötlete, hogy mit csináljon a gyerekekkel a szabadidejében? Listát kínálunk az ötletekkel, amelyeket mindenképpen ki kell próbálnia. Megfűszerezheti a maga és a gyermekei életét! A kaparós poszter 100 élményt nyújt – az otthonitól a szabadtéri tevékenységekig. Különböző évszakok közül is választhat: tavasz, ősz, tél, nyár. Válasszon egyet és mehet is...

   
  3 660 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron
  Újdonság

  Szeretné felfrissíteni belső terét és valami kreatívra vágyik? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk, amelyet ön is felnevelhet! Nincs más dolga, mint meglocsolni a varázsvízzel, amit a csomagban kap, majd csak nézni, ahogy a fa fokozatosan változik, virágzik.

   
  3 980 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 380 Ft Raktáron
  Újdonság

  Szeretné felfrissíteni belső terét és valami kreatívra vágyik? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk, amelyet ön is felnevelhet! Nincs más dolga, mint meglocsolni a varázsvízzel, amit a csomagban kap, majd csak nézni, ahogy a fa fokozatosan változik, virágzik.

   
  6 380 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 940 Ft Raktáron

  Készítsen egy romantikus estét a barátnőjének egy gyertyafényes vacsorával, amely egy gyönyörűen megterített és rózsaszirmokkal megszórt ágyban végződik. Minden lány erről álmodik.

   
  940 Ft
  100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 7 980 Ft Raktáron

  Romantikus ajándék Valentin napra, karácsonyra vagy születésnapra. A rózsákból készült mackó minden romantikus lelket megörvendeztet. Főleg a nők örülnek neki. A mackó már tele van rózsával, így nem kell ragasztani vagy gyártani semmit. Az elkészült mackó gyönyörű dísze lesz a lakásnak vagy akár esküvőknek is.

   
  7 980 Ft
  11 darab 7-9 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 18 a 18 tételből