Dekoráció

Dekoráció

Amikor a részletre kell helyezni a hangsúlyt, a megfelelő díszítőelem kiválasztása nem mindig könnyű. Éppen ezért gyűjtöttünk össze Önnek itt a NAAU-nál néhány tippet és trükköt arra, hogyan lehet egy gyermekszobát vagy egy nappalit új élettel megtölteni.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 22 a 22 tételből
 • 2 840 Ft Raktáron

  Akár szeret utazni, akár csak egérpadra van szüksége, ez a világtérképes alátét minden bizonnyal ízléses választás! A nagy méretnek köszönhetően elég helye lesz mozgatni az egeret, írni a billentyűzeten és a megnyomódott csuklótól is elbúcsúzhat. Az alátét többek között nagyon egyszerűen tisztítható, légáteresztő és kiváló nedvszívó tulajdonságokkal...

   
  2 840 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 690 Ft 6 740 Ft -15.58% Raktáron
  AKCIÓ

  Hozzon létre otthon egyedi lélekmelegítő és intim hangulatot az eredeti InnovaGoods Magma dísz lávalámpával. Ez az asztali lámpa képes speciális hangulatot teremteni. Belsejében láva bugyog. Nagyszerű éjjeliszekrényre vagy más helyre is.

  Választható 2x Szín
  5 690 Ft 6 740 Ft -15.58%
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  Kedvezmény!
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 590 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Nehezen kel fel az iskolába a gyermeke? Tegye kellemesebbé ezzel az ébresztőórával, amelybe garantáltan beleszeret. Az ébresztőóra csillagokat tud kivetíteni, így éjjelilámpaként is szolgál azoknak, akik nehezen alszanak el a sötétben. 10 dallamot tud lejátszani, a LED kijelző háttérvilágítással rendelkezik, amelyen többek között naptárt, a benti...

   
  3 590 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 590 Ft Raktáron

  Őrizze meg emlékeit, miközben szem előtt tartja őket ebben a 9 x 13 cm-es mágneses képkeretben. A keret mérete kb. 11,5 x 16,5 cm, súlya kb. 30 g.

  Választható 4x Szín
  590 Ft
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 340 Ft Raktáron

  Szeretné beutazni az egész világot? Akkor ez a kaparós világtérkép a londoni Luckies cégtől ideális, hogy rálátása legyen, mennyi országot utazott már be. A térkép méretei 82,5 x 59,4 cm és egy henger alakú tároló jár hozzá.

   
  4 340 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  Eredeti lámpa, 3D hold alakban, amelybe beleszeret! Varázslatos légkört teremthet, és minden este megvilágíthatja az örök álmodozók otthonát.

   
  7 490 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 190 Ft Raktáron

  Szintén gyakran hajítja ki az újonnan vásárolt virágokat, mivel elfelejti vagy épp túlöntözi őket? Van rá megoldás! Ez az öntöző annyi vizet enged a földbe, amennyire a növénynek szüksége van, majd fokozatosan pótolja azt. Az öntözőrendszer az alapján az oxigén alapján működik, amelyet az öntözőgömb a virágcserépből nyer, és ennek megfelelő mennyiségben...

   
  4 190 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Tegye vidámabbá gyerekei szobáját ezekkel a világító, felragasztható csillagokkal és holddal! Bárhová felragaszthatóak - például a falra vagy bármely bútordarabra. A villany lekapcsolását követően világítanak a sötétben.

   
  890 Ft
  9 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 16 500 Ft Raktáron

  InnovaGoods láva lámpa Bluetooth hangszóróval, amely minden szobában egyedi légkört teremt. A beépített hangszóró lehetővé teszi bármilyen zene lejátszását és hívások fogadását az okostelefonról.

   
  16 500 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  A színes sapkás, öntöző gipsz kertitörpe minden kaspó, virágcserép, virágágyás vagy kiskert dísze lesz és garantáltan jól fog mutatni. A segítségével játékszerrel öntözheti a növényeket. A kertitörpe mérete a földtől számítva 10,5 cm, a teljes magassága 17 cm.

  Választható 3x Motívum
  1 040 Ft
  Választható 3x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  29 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 240 Ft Raktáron

  Kifinomult és nem feltűnő széf, amelyet könnyedén elrejthet, még akkor is, ha szem előtt van! Ez a könyv gondoskodik minden értékes tárgyáról. A széf nem csak tökéletesen álcázható a könyvtárban, de természetesen bezárhatja is, és így biztosíthatja értékeit a kutakodók ellen.

  Választható 1x Szín
  5 240 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 250 Ft Raktáron

  A mágneses szervezővel hatékonyabban kihasználhatja a helyet a konyhában vagy a fürdőszobában. Több dolog lesz a keze ügyében: fűszerek, tisztítószerek, konyharuhák, konyhai eszközök stb. Rendelkezik 2 polccal, amelyeket össze lehet csukni, biztonsági rúddal, két csavarokkal ellátott akasztó horoggal és a konyharuhákhoz egy fából készült rúddal. Helyet...

   
  11 250 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 45 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 12 000 Ft Raktáron

  Modern InnovaGoods fluoreszkáló lámpa eredeti design-nal, amely tökéletes dekorációként szolgál. A chromoterápia segítségével kellemes környezetet teremt a nyugalomhoz és a relaxációhoz.

   
  12 000 Ft
  40 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 8 240 Ft Raktáron

  Hordozható fali LED lámpa távirányítóval Pokéball motívummal az InnovaGoods gyártótól. A lámpa éjjeli világításként vagy kiegészítő fényként alkalmas. Praktikus, gyakorlatilag azonnal használható, mindenféle bonyolult telepítés nélkül.

   
  8 240 Ft
  49 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 940 Ft Raktáron

  Nagyon eredeti, dekoratív szervező készlet, amely bárhová illik! Nemcsak, hogy nagy mennyiségű különböző tárgy fér beléjük, rakásolhatók és jól mutatnak - jól fognak mutatni bárhová is teszi őket. Illik otthoni (konyha, fürdőszoba stb.) használatra, de irodákba vagy kültérre is (átrium, kertek, erkélyek...). A készlet 1 nagy és 2 kis szervezőt tartalmaz.

   
  4 940 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Terítsen meg az étkezéshez vidáman és színesen! A fonott teríték teljesen más hangulatot kölcsönöz az étkezésnek. A lédús citrom motívuma biztosan csodálatosan kiemelkedik az étkezőben.

   
  1 490 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 640 Ft Raktáron

  Nincs ideje folyamatosan öntözni a virágokat, de szeretné egy kicsit díszesebbé tenni a háztartást? Ez a dekoratív mű pozsgás növény teljesen élethű, megtéveszti még a virágárusokat is. A típust véletlenszerűen küldjük el, a készlet rendelkezésre állása szerint.

   
  1 640 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 12 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 740 Ft Raktáron

  Stílusos otthona van és stílusos edényben szeretné tárolni a karácsonyi süteményeket és egyéb édességeket? Ez a karácsonyi motívummal díszített 3 doboz nem csupán a finomságok tárolására, hanem otthona dekorációjaként is szolgál. A doboz hozzávetőleges méretei 14 x 10 cm.

   
  3 740 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Terítsen meg az étkezéshez vidáman és színesen! A fonott teríték teljesen más hangulatot kölcsönöz az étkezésnek. A lédús görögdinnye motívuma biztosan csodálatosan kiemelkedik az étkezőben.

   
  1 490 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Terítsen meg az étkezéshez vidáman és színesen! A fonott teríték teljesen más hangulatot kölcsönöz az étkezésnek. A lédús lime motívuma biztosan csodálatosan kiemelkedik az étkezőben.

   
  1 490 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Terítsen meg az étkezéshez vidáman és színesen! A fonott teríték teljesen más hangulatot kölcsönöz az étkezésnek. A lédús narancs motívuma biztosan csodálatosan kiemelkedik az étkezőben.

   
  1 490 Ft
  8 darab 2 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Egy műanyag sötétbarna kosárnak biztosan hasznát veszi. El tudjuk képzelni az étkezőasztalon, ahol péksüteményt helyezhet el benne. Ugyanolyan jól fog szolgálni a szekrényben, ahol fehérneműt helyezhet el benne. Vagy használja bármire, ami csak az eszébe jut. Biztosan nem fog elveszni az otthonában!

   
  890 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 22 a 22 tételből