Dekoráció

Dekoráció

Amikor a részletre kell helyezni a hangsúlyt, a megfelelő díszítőelem kiválasztása nem mindig könnyű. Éppen ezért gyűjtöttünk össze Önnek itt a NAAU-nál néhány tippet és trükköt arra, hogyan lehet egy gyermekszobát vagy egy nappalit új élettel megtölteni.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 26 a 26 tételből
  • 1 990 Ft Raktáron

    Akár szeret utazni, akár csak egérpadra van szüksége, ez a világtérképes alátét minden bizonnyal ízléses választás! A nagy méretnek köszönhetően elég helye lesz mozgatni az egeret, írni a billentyűzeten és a megnyomódott csuklótól is elbúcsúzhat. Az alátét többek között nagyon egyszerűen tisztítható, légáteresztő és kiváló nedvszívó tulajdonságokkal...

     
    1 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 733 Ft Raktáron

    Hozzon létre otthon egyedi lélekmelegítő és intim hangulatot az eredeti InnovaGoods Magma dísz lávalámpával. Ez az asztali lámpa képes speciális hangulatot teremteni. Belsejében láva bugyog. Nagyszerű éjjeliszekrényre vagy más helyre is.

    Választható 2x Szín
    8 733 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    19 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    Szeretné felfrissíteni belső terét és valami kreatívra vágyik? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk, amit Ön is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, majd csak nézze, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

     
    2 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Nehezen kel fel az iskolába a gyermeke? Tegye kellemesebbé ezzel az ébresztőórával, amelybe garantáltan beleszeret. Az ébresztőóra csillagokat tud kivetíteni, így éjjelilámpaként is szolgál azoknak, akik nehezen alszanak el a sötétben. 10 dallamot tud lejátszani, a LED kijelző háttérvilágítással rendelkezik, amelyen többek között naptárt, a benti...

     
    4 150 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Szeretné felfrissíteni belső terét, és egyben valami kreatívat keres? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk önnek, amelyet maga is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, aztán már csak néznie kell, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

     
    1 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 2 napon belüli postázással
  • 3 820 Ft Raktáron

    Nagyszerű és aranyos kaspó, amely egyetlen Marvel rajongó otthonából sem hiányozhat. Groot a Galaxis őrzői című film egyik legnépszerűbb karaktere. A kis mosómedve, Mordály legjobb barátja. Barátaival együtt a világ megmentésére indult.

     
    3 820 Ft
    33 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Szeretné beutazni az egész világot? Akkor ez a kaparós világtérkép a londoni Luckies cégtől ideális, hogy rálátása legyen, mennyi országot utazott már be. A térkép méretei 82,5 x 59,4 cm és egy henger alakú tároló jár hozzá.

     
    4 150 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Nagyszerű éjszakai égbolt projektor, amelyet a gyerekek és a felnőttek is szeretni fognak. Ki ne szeretne ágyban aludni, miközben a varázslatos éjszakai égbolt világít fölötte? A pihenés és a relaxáció eszközeként, valamint dekorációként is szolgál. Különböző színeket váltogat (vörös, zöld, kék vagy sárga), és számos vetítési lehetőséget kínál. 3 db AA...

     
    3 320 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    Szintén gyakran hajítja ki az újonnan vásárolt virágokat, mivel elfelejti vagy épp túlöntözi őket? Van rá megoldás! Ez az öntöző annyi vizet enged a földbe, amennyire a növénynek szüksége van, majd fokozatosan pótolja azt. Az öntözőrendszer az alapján az oxigén alapján működik, amelyet az öntözőgömb a virágcserépből nyer, és ennek megfelelő mennyiségben...

     
    5 820 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 5 820 Ft Raktáron

    Gyönyörű, Hold formájú lámpa, amely remek dekoráció minden hálószobába vagy gyerekszobába! Még az igazi Holdon előforduló különböző krátereket is felfedezheti rajta. Könnyen tölthető az USB kábelen keresztül, és a töltés körülbelül 8-10 órán át tart.

     
    5 820 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    Eredeti lámpa, 3D hold alakban, amelybe beleszeret! Varázslatos légkört teremthet, és minden este megvilágíthatja az örök álmodozók otthonát.

     
    8 320 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    Tükrös matrica skandináv stílusban! Azon gondolkodik, hogyan teheti különlegessé és egyben optikailag bővítheti a belső teret? Ezzel a dekoratív tükör matricával biztosan. A mellékelt tükörsablon segítségével modern szarvas motívummá állítható össze.

     
    1 990 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 14 150 Ft Raktáron

    A mágneses szervezővel hatékonyabban kihasználhatja a helyet a konyhában vagy a fürdőszobában. Több dolog lesz a keze ügyében: fűszerek, tisztítószerek, konyharuhák, konyhai eszközök stb. Rendelkezik 2 polccal, amelyeket össze lehet csukni, biztonsági rúddal, két csavarokkal ellátott akasztó horoggal és a konyharuhákhoz egy fából készült rúddal. Helyet...

     
    14 150 Ft
    5 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    A kristálykoponya alakú kancsó minden bizonnyal megtalálja a helyét a minőségi alkohol kedvelői otthonában. A kancsó üvegből készült, űrtartalma 700 ml. Kiválóan szolgálhat eredeti ajándékként egy barátnak vagy ismerősnek, akinek szeretne egy kis luxus meglepetéssel kedveskedni. A kancsó méretei: 17,9 x 9,9 x 14,2 cm.

     
    4 150 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 22 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 4 356 Ft Raktáron

    Kifinomult és nem feltűnő széf, amelyet könnyedén elrejthet, még akkor is, ha szem előtt van! Ez a könyv gondoskodik minden értékes tárgyáról. A széf nem csak tökéletesen álcázható a könyvtárban, de természetesen bezárhatja is, és így biztosíthatja értékeit a kutakodók ellen.

    Választható 2x Szín
    4 356 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 9 150 Ft Raktáron

    LED lámpa, amely elbűvöli a gyerekeket és a felnőtteket a galaxis eredeti 3D-s kialakításával. Tökéletes különleges atmoszféra megteremtésére, amely arra emlékeztet bennünket, hogy az univerzum nagyobb nálunk. Tölthető, hordozható, érintéses vezérléssel is rendelkezik. 16 háttérvilágítási színt kínál, választható fényerősséggel. A lámpa nem melegszik fel,...

     
    9 150 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 820 Ft Raktáron

    A kristálykoponya alakú kancsó minden bizonnyal megtalálja a helyét a minőségi alkohol kedvelői otthonában. A kancsó üvegből készült, űrtartalma 400 ml. Kiválóan szolgálhat eredeti ajándékként egy barátnak vagy ismerősnek, akinek szeretne egy kis luxus meglepetéssel kedveskedni. A kancsó méretei: 9,5 x 7,5 x 13 cm.

     
    2 820 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 5 820 Ft Raktáron

    Nagyon eredeti, dekoratív szervező készlet, amely bárhová illik! Nemcsak, hogy nagy mennyiségű különböző tárgy fér beléjük, rakásolhatók és jól mutatnak - jól fognak mutatni bárhová is teszi őket. Illik otthoni (konyha, fürdőszoba stb.) használatra, de irodákba vagy kültérre is (átrium, kertek, erkélyek...). A készlet 1 nagy és 2 kis szervezőt tartalmaz.

     
    5 820 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 820 Ft Raktáron

    Készítsen egy romantikus estét a barátnőjének egy gyertyafényes vacsorával, amely egy gyönyörűen megterített és rózsaszirmokkal megszórt ágyban végződik. Minden lány erről álmodik.

     
    820 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    Bele fog szeretni ebbe a nem szokványos szálas lámpába és soha nem akar majd mást. A lámpa egy eredeti kiegészítő, amely több kellemesen változó színekben bocsát ki fényt. Nem csak a hálószobában, gyerekszobában, hanem a nappaliban is használható.

     
    2 490 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 45 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 207 Ft Raktáron

    Élénkítse fel az erkélyét vagy teraszát egy függő kaspóval. Fűszernövények vagy dísznövények ültethetők a cserépbe, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. A horognak köszönhetően könnyen felakasztható korlátra, kerítésre vagy falra.

    Választható 2x Szín
    1 207 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    79 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    A sötétben világító kavicsok nappal feltöltődnek napenergiával, így éjjel bájos, világos színekkel világítanak. Mivel beltéri és kültéri használatra egyaránt kiválóak, belső dekorációs elemként vázába vagy edénybe tehetők, vagy kerted kedvenc csücskét és teraszát is díszítheti velük.

     
    2 490 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 960 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

    Az eredeti Gift Republic Grow Tin pléhdoboz minden háztartásban remek kiegészítő. Magokat és földet mellékelünk hozzá, amellyel tényleg bárki termeszthet. A dobozban minden benne van, ami a termesztéshez kell, csak adjunk hozzá vizet és napfényt!

    Választható 1x Variáns
    2 960 Ft
    Választható 1x Variáns
    Elérhetőségek megjeleítése
    9 darab raktáron
  • 1 150 Ft Raktáron

    A hidrogél golyók remekül hidratálják a cserepes növényeket és virágokat, emellett dekoratív hatásuk is van. A golyók felszívják a vizet, és 30 napig tartják. Figyelem - a csomagban lévő golyók száma a bejelentett mennyiségtől +/- 5%-ban eltérhet.

     
    1 150 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 9 650 Ft Raktáron

    Gyönyörű elektromos hordozható kandalló hű LED lángutánzattal. Az égő kandalló utánzata kellemes és hangulatos légkört teremt otthonában vagy nyaralójában. A lángutánzatú kandalló valójában nem fűt, csak lobogó tűz hatását kelti LED technológiával. A kandallót nem kell bonyolult módon beszerelni vagy csatlakoztatni, és könnyen elhelyezheti a belső térben.

     
    9 650 Ft
    Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 613 Ft Raktáron

    Belefáradt, hogy lakása ismerős falait nézegeti? Leheljen beléjük új életet ezzel a vinil tapétával. A tapétát minden belső térben használhatja, és bárki fel tudja rakni!

    Választható 3x Szín
    2 613 Ft
    Választható 3x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    22 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 26 a 26 tételből