Puzzle

Puzzle

Sok mókát, logikus gondolkodást és kreativitás fejlesztést kínálnak a különféle puzzle játékok. Ajánlatunkban talál egyszerűbb kirakós játékot a legkisebb gyermekek számára, de bonyolultabbat is, amelyeen többet kell koncentrálni és gondolkodni. Ha olyan játékokat keres, amelyek fejlesztik a logikát és a kreativitást, akkor nézze meg az épitőjátékok és modellek kategóriánkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
 • 1 940 Ft Raktáron

  Gyermek puzzle Paw Patrol - Mancs őrjárat - Akcióra készen motívummal. A gyermekeket nemcsak szórakoztatja, hanem fejleszti a memóriát, a fantáziát és a kéz finommotorikáját.

   
  1 940 Ft
  Utolsó darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 340 Ft Raktáron

  Ez a készlet 4 részt tartalmaz, amelyeket gyermeke a 8 színű összerakható zsírkrétával festhet ki az elképzelései és a preferenciái alapján. Minden részt össze lehet rakni.

   
  1 340 Ft
  19 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 690 Ft Raktáron

  Hab padló puzzle Cars - Verdák motívummal, amely nemcsak szórakoztatja a gyerekeket, hanem fejleszti a memóriát, a képzeletet és a finom kézügyességet.

   
  5 690 Ft
  18 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron

  Gyermek kontúr puzzle hat erdei állat motívumával. Az állatok 2, 3 vagy 4 darabból összerakhatók, így kisebb gyermekek számára is alkalmasak.

   
  2 240 Ft
  9 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 190 Ft Raktáron

  Gyönyörűen illusztrált gyermek puzzle szabálytalan darabokkal, amelyek közvetlenül a mellékelt aljzatra rakhatóak. Az asztali puzzle kevesebb helyet foglal el tároláskor, a darabok szabálytalan alakúak zárak nélkül, a darabok alakja nyomtatva van az aljzaton, hogy ellenőrizze a helyes elhelyezést.

   
  1 190 Ft
  2 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 840 Ft Raktáron

  Népszerű puzzle a legkisebbeknek. A készlet 12 fából készült, mindkét oldalon nyomtatott darabot tartalmaz, 40 x 40 x 6 mm méretben. Összesen 5 különböző állat rakható ki (de nem egyszerre). A gyermek nemcsak összerakja a képeket, hanem először meg kell különböztetnie, hogy melyik állat melyik darabhoz tartozik. 3 kép 4 részből, 2 kép 6 részből áll.

   
  2 840 Ft
  6 darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből