Puzzle

Puzzle

Sok mókát, logikus gondolkodást és kreativitás fejlesztést kínálnak a különféle puzzle játékok. Ajánlatunkban talál egyszerűbb kirakós játékot a legkisebb gyermekek számára, de bonyolultabbat is, amelyeen többet kell koncentrálni és gondolkodni. Ha olyan játékokat keres, amelyek fejlesztik a logikát és a kreativitást, akkor nézze meg az épitőjátékok és modellek kategóriánkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből
 • 5 250 Ft Raktáron

  A dinoszauruszokat ábrázoló kirakós játék mindig kreatív és okos szórakozás, amely segít a fantázia, a térbeli képzelőerő, a türelem és a finommotoros készségek fejlesztését. A 208 nagy elemből valósághű képet hozhat létre arról, hogyan nézett ki Földünk több millió évvel ezelőtt. 4 éves kortól alkalmas. Minden rész tartós kartonpapírból készült. Az...

   
  5 250 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 720 Ft Raktáron

  Népszerű puzzle a legkisebbeknek. A készlet 12 fából készült, mindkét oldalon nyomtatott darabot tartalmaz, 40 x 40 x 6 mm méretben. Összesen 5 különböző állat rakható ki (de nem egyszerre). A gyermek nemcsak összerakja a képeket, hanem először meg kell különböztetnie, hogy melyik állat melyik darabhoz tartozik. 3 kép 4 részből, 2 kép 6 részből áll.

   
  4 720 Ft
  4 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 850 Ft Raktáron

  Puzzle a Rappa márkától, mely segítségével a gyerekek 5 db közlekedési eszköz képét állíthatják össze. A gyerekek játék közben megtanulnak egyszerű puzzle-t összeállítani, és felismerik, melyek a fő közlekedési eszközök. A készlet 20 részt tartalmaz.

   
  3 850 Ft
  8 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 850 Ft Raktáron

  Puzzle a Rappa márkától, melyek segítségével a gyerekek 5 képet állíthatnak össze különböző állatokról. A gyerekek játék közben megtanulnak egyszerű puzzle-t összerakni, és felismerni, milyen állatok vannak a képeken. A készlet 20 részt tartalmaz.

   
  3 850 Ft
  3 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 587 Ft Raktáron

  Eredeti puzzle, ami fából készült. Gyönyörű állatmotívum. Összerakása mindkét agyféltekét edzi, javítja a koncentrációt és a memóriát. Szánjon időt a kikapcsolódásra. Gyermekei minden bizonnyal segíteni akarnak majd a kirakásában.

  Választható 2x Motívum
  4 587 Ft
  Választható 2x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  20 darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből