Puzzle

Puzzle

Sok mókát, logikus gondolkodást és kreativitás fejlesztést kínálnak a különféle puzzle játékok. Ajánlatunkban talál egyszerűbb kirakós játékot a legkisebb gyermekek számára, de bonyolultabbat is, amelyeen többet kell koncentrálni és gondolkodni. Ha olyan játékokat keres, amelyek fejlesztik a logikát és a kreativitást, akkor nézze meg az épitőjátékok és modellek kategóriánkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
  • 1 940 Ft Raktáron

    Gyermek puzzle Paw Patrol - Mancs őrjárat - Akcióra készen motívummal. A gyermekeket nemcsak szórakoztatja, hanem fejleszti a memóriát, a fantáziát és a kéz finommotorikáját.

     
    1 940 Ft
    13 darab 2 napon belüli postázással
  • 1 340 Ft Raktáron

    Ez a készlet 4 részt tartalmaz, amelyeket gyermeke a 8 színű összerakható zsírkrétával festhet ki az elképzelései és a preferenciái alapján. Minden részt össze lehet rakni.

     
    1 340 Ft
    4 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 3 740 Ft Raktáron

    A dinoszauruszokat ábrázoló kirakós játék mindig kreatív és okos szórakozás, amely segít a fantázia, a térbeli képzelőerő, a türelem és a finommotoros készségek fejlesztését. A 208 nagy elemből valósághű képet hozhat létre arról, hogyan nézett ki Földünk több millió évvel ezelőtt. 4 éves kortól alkalmas. Minden rész tartós kartonpapírból készült. Az...

     
    3 740 Ft
    3 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 5 690 Ft Raktáron

    Hab padló puzzle Cars - Verdák motívummal, amely nemcsak szórakoztatja a gyerekeket, hanem fejleszti a memóriát, a képzeletet és a finom kézügyességet.

     
    5 690 Ft
    22 darab 2 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből