Puzzle

Puzzle

Sok mókát, logikus gondolkodást és kreativitás fejlesztést kínálnak a különféle puzzle játékok. Ajánlatunkban talál egyszerűbb kirakós játékot a legkisebb gyermekek számára, de bonyolultabbat is, amelyeen többet kell koncentrálni és gondolkodni. Ha olyan játékokat keres, amelyek fejlesztik a logikát és a kreativitást, akkor nézze meg az épitőjátékok és modellek kategóriánkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
 • 4 780 Ft Raktáron

  A dinoszauruszokat ábrázoló kirakós játék mindig kreatív és okos szórakozás, amely segít a fantázia, a térbeli képzelőerő, a türelem és a finommotoros készségek fejlesztését. A 208 nagy elemből valósághű képet hozhat létre arról, hogyan nézett ki Földünk több millió évvel ezelőtt. 4 éves kortól alkalmas. Minden rész tartós kartonpapírból készült. Az...

   
  4 780 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 540 Ft Raktáron

  Gyermek kontúr puzzle hat erdei állat motívumával. Az állatok 2, 3 vagy 4 darabból összerakhatók, így kisebb gyermekek számára is alkalmasak.

   
  2 540 Ft
  4 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  Népszerű puzzle a legkisebbeknek. A készlet 12 fából készült, mindkét oldalon nyomtatott darabot tartalmaz, 40 x 40 x 6 mm méretben. Összesen 5 különböző állat rakható ki (de nem egyszerre). A gyermek nemcsak összerakja a képeket, hanem először meg kell különböztetnie, hogy melyik állat melyik darabhoz tartozik. 3 kép 4 részből, 2 kép 6 részből áll.

   
  3 820 Ft
  20 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 180 Ft Raktáron

  Hab padló puzzle Cars - Verdák motívummal, amely nemcsak szórakoztatja a gyerekeket, hanem fejleszti a memóriát, a képzeletet és a finom kézügyességet.

   
  7 180 Ft
  8 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 6 060 Ft Raktáron

  Ez a gyerekeknek szánt mágneses puzzle 40 mágneses fadarabot tartalmaz. Különféle képeket lehet összeállítani, amelyek csak a gyermekei képzeletétől függenek. Segít gyermekeinek a finom motoros készségek és a képzelet fejlesztésében. A puzzle nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára, mert a csomag kis darabokat tartalmaz.

   
  6 060 Ft
  2 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 020 Ft Raktáron

  Szórakoztató és kreatív mágnes készlet és tábla, amellyel gyermekei remekül fognak szórakozni! A dobozban rengeteg különféle mágnest talál, melyeket szabadon összerakhat egy mágneses táblán és így változatos jeleneteket hozhat létre a tanyasi életből. A csomag tartalmazza az utasításokat, amelyek segítségével a képek kirakása gyerekjáték lesz. Ezenkívül a...

   
  7 020 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből