Füzetek és írótömbök

Füzetek és írótömbök

Jegyzetfüzet vagy írótömbök nélkül egyetlen iskolás sem teljesen felkészült. Szerezzen be gyermekének jegyzetfüzetet és írótömböt, így soha nem fogja elfelejteni a házi feladatát. Ha még nem rendelkezik teljes iskolai felszereléssel, nézze meg a gyermek hátizsákok, tolltartók és írószerek kategóriáját.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből
 • 346 Ft Raktáron

  Papír matricák a gyerekek kedvec motívumaival, amelyek gyakorlatilag bármire ragaszthatóak. A csomagban 2 ív található, mindegyiken 10 matricával.

  Választható 7x Gyerek motívum
  346 Ft
  Választható 7x Gyerek motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 880 Ft Raktáron

  Okos és praktikus digitális LCD tábla, amelyet gyerekek és felnőttek is használhatnak. Egyszerű használni és ideális kicsi gyerekeknek, akik írni tanulhatnak és tökéletesíthetik a rajztudásukat. Üzenetekre is használhatja az otthonában vagy jegyzeteket írhat rá, amit nem szeretne elfelejteni. Ha az adott információ vagy rajz már nem aktuális, egy...

   
  7 880 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 924 Ft Raktáron

  A Playboy Black and Raspberry eredeti jegyzettömb jegyzetek vagy feladatok írására alkalmas, esetleg valakinek ajándékba is adhatja. A jegyzettömb hátulján egy hologram található a Playboy termék eredetiségét igazolva.

  Választható 3x Méret
  924 Ft
  Választható 3x Méret
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 450 Ft Raktáron

  A Csillagok háborúja témájú rajzasztal ideális ajándék az iskolás vagy óvodás gyermekei számára. A kemény karton kialakítás biztosítja, hogy jól tartson és hosszú legyen az élettartama. A papír mérete 29 x 20 cm. A törölhető filctoll a csomagolás részét képezi.

   
  1 450 Ft
  49 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 450 Ft Raktáron

  A Spiderman témájú rajzasztal ideális ajándék az iskolás vagy óvodás gyermekei számára. A kemény karton kialakítás biztosítja, hogy jól tartson és hosszú legyen az élettartama. A papír mérete 29 x 20 cm. A törölhető filctoll a csomagolás részét képezi.

   
  1 450 Ft
  4 darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből