Játékok homokba

Leértékelések

Játékok homokba

A homokozót a gyerekek mindig nagyon szórakoztatónak találják, és így játék közben még több időt tölthetnek a friss levegőn. Hogyan? Válassza ki a megfelelő homokozó felszerelést kis építőjének! Például süteményes formákat, vödröket, lapátokat vagy akár egy homokmalmot is beszerezhet gyermekének. Valamint fedezze fel a kültéri játékok és a vízijátékok széles választékát webáruházunkban.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
 • 2 160 Ft Raktáron

  A homokozó készlet nem hiányozhat semmilyen homokozóban vagy a nyári vakáción! Készlet tartalma: vödör, lapát, gereblye, szita és formák. A színek változhatnak és nem választhatók ki -véletlenszerűen küldjük el őket az aktuális készlet rendelkezésre állása szerint.

   
  2 160 Ft
  2 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 250 Ft Raktáron

  Színes öntözőkanna, amely ideális a kis segédeknek a kertben. Hurrá, irány a homokozó és a kert!

   
  1 250 Ft
  8 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  A színes vödör szenzációs kiegészítő a homokos tengerpartra és a homokozóba! A praktikus fül kényelmes hordozást garantál. A vödör mérete 15 x 13 cm, és 12 hónapos kortól alkalmas gyermekek számára. A színt véletlenszerűen küldjük az aktuális raktárkészlet alapján.

   
  890 Ft
  64 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 800 Ft Raktáron

  Kiváló minőségű műanyagból készült, 3,4 l-es homokozó vödör Szórakoztató játék a homokozóba minden gyermek számára. Mérete 23 x 17 x 21 cm, 12 hónapos kortól alkalmas gyermekek számára.

   
  1 800 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből