Játékok homokba

Játékok homokba

A homokozót a gyerekek mindig nagyon szórakoztatónak találják, és így játék közben még több időt tölthetnek a friss levegőn. Hogyan? Válassza ki a megfelelő homokozó felszerelést kis építőjének! Például süteményes formákat, vödröket, lapátokat vagy akár egy homokmalmot is beszerezhet gyermekének. Valamint fedezze fel a kültéri játékok és a vízijátékok széles választékát webáruházunkban.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 3 a 3 tételből
 • Megvásárolta 35 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 190 Ft Raktáron

  Ha a strandra igyekszik homokvárat építeni, egyedül vagy a gyermekeivel, nem hiányozhat hozzá a homokozólapát! Ez az 56 cm hosszú lapát ellenálló műanyagból készült. Több design-ban kapható, véletlenszerűen küldünk egyet az aktuális raktárkészlet alapján.

   
  1 190 Ft
  5 darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 36 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  3 990 Ft Raktáron

  Élvezze gyermekeivel a kreatív időtöltést a vízparton! Ezek a parádés homokozó formák ámulatba ejtik majd gyermekeit. A csomag 5 formát tartalmaz, különböző világhírű emlékművekkel, 2 lapátot, egy öntözőkannát és egy kosarat, amelybe egyszerűen visszateheti a játékokat. A készlet műanyagból készült és 3 éves kortól alkalmas.

   
  3 990 Ft
  Utolsó darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 36 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  3 320 Ft Raktáron

  Élvezze gyermekeivel a kreatívan töltött szabadidőt a víznél! Ezekkel a parádés homokozó formákkal a gyermekei jól fognak szórakozni. A csomagban 4 forma található, különböző édesség alakjában, lapát és gereblye, öntözőkanna és vödör, amelybe a formákat egyszerűen visszateheti. A készlet műanyagból készült és 3 éves kortól alkalmas.

   
  3 320 Ft
  Utolsó darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 3 a 3 tételből