Testápolás

Akupunkturás fájdalomcsillapító toll

Az akupunkturás toll enyhíti az akut és krónikus fájdalmakat: ízületek, idegek és izmok.

Teljes leírás megjelenítése

Jelenleg nem elérhető

4 990 Ft Áfa-val

ár/darab

Az akció átértékeléséig maradt még:


Akupunktúrás toll

A készülék stimulálja az akupunktúrás pontokat, amely hosszabb rezgésekre emlékeztet. Elektromos impulzusokkal stimulálhatja az akupunktúrás pontokat vagy közvetlenül a fájdalmas területet. Hamarosan kellemesen, nyugodtan és kipihenve fogja érezni magát.

Segít enyhíteni a fáradtságot és az energia elzáródásokat, valamint segíthet felszabadítani a szabadgyököket és gyógyítani az egyes sejteket. A készülék kedvező hatást gyakorol a bioenergetikai mezőre is.

Befolyásolhatja a vérkeringést, az anyagcserét és az immunrendszert, ezáltal is segít regenerálni a szervezetet. Az ízületek létfontosságú szerepet játszanak az emberi szervezetben. Az emberiség nagy része gyakran szenved ízületi fájdalomtól. Ha elkezni az ízületeit ezzel a különleges tollal kezeli, az ízületek megtisztulnak a káros anyagoktól, a test regenerálódik és sokkal jobban fogja érezni magát.

Ez a toll rendkívül hatékony bőrápolást is nyújthat. Bőrnyugtató hatású, eltávolíthatja táskákat és sötét karikákat a szem alól. Az eredmény már rövid időn belül is nagyon észrevehető lesz.

Hosszú távú használat esetén garantáltan megőrzi bőre fiatal, egészséges és friss megjelenését.

A tökéletes szépség érdekében kombinálhatja tisztító arcvizekkel és minőségi kozmetikumokkal is.

Ez a termék jelenleg nem elérhető. Tekintse meg a hasonló termékeinket: