Szórakozás

Szórakozás

Születésnapra, ünnepre, évfordulóra, legénybúcsúra vagy csak simán egy nagy partira készül? Akár a tervezési szakaszban, akár a küszöbön áll, az NAAU számos nagyszerű termékkel rendelkezik, hogy fel tudjon dobni bármilyen partit! Tipp: Rengeteg ajándékunk van a nőknek és a férfiaknak is egyaránt.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 17 a 17 tételből
  • 16 650 Ft Raktáron

    Csapoljon frissítő sört vagy más italt ebéd után vagy grillezés közben az InnovaGoods otthoni sörcsappal! Egy külön tartály található benne a jégre, amely anélkül tartja hidegen az italt, hogy felhígítaná. Nyűgözze le a barátait a következő grillezésen ezzel a csodás formatervezésű minisörcsappal!

     
    16 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 820 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Ezek a világító rudak kiválóak partikra, ünneplésekre! Lightstick vagy kémiai fény néven ismertek és különböző eseményeken használják őket, mint például gyerektáborok, ünneplések, diszkók, koncertek vagy bárokban. Hasznos lehet megvilágításra rossz látási körülmények között is, vagy autóbalesetek jelzésére éjjel.

     
    2 820 Ft
    31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    A Twister társasjáték szó szerint összecsomózza a testét, és összekeveri a játékostársaiéval. Jobb kéz a kékre, bal láb a zöldre? És ez még csak a kezdet! A Twister játéknál soha nem hiányzik egy jó adag nevetés és jó hangulat. A játék felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas, és remek, szórakozással teli légkört teremthet mind a családi...

     
    4 150 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Próbálja ki a nyár slágerét - a vízibombát! A gyors töltés garantált, csak illessze szorosan a csapra, engedjen a lufiba kellő mennyiségű vizet és néhány perc múlva indulhat is a csata!

     
    1 320 Ft
    18 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 100+ csomag 3-4 napon belüli postázással
  • 2 150 Ft Raktáron

    Kapcsold be a LED világítását majd a csúzlival lődd fel az égbe. Miközben a Copter az ég felé tör, úgy néz ki, mintha egy mini rakétát lőttek volna ki. Majd lefelé pörögve a LED megvilágítja a propellereket, amik fantasztikus látványt nyújt, amíg visszaszáll a kezedbe. A játékot nappal is használhatod, de a legkülönlegesebb látványt este nyújtja.

     
    2 150 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods cukorka adagolója nagyszerűen felfrissíti a partikat és a hétköznapokat! Csak tegye a kezét a nyílás alá, és kedvenc édessége vagy dióféléje automatikusan beleesik.

     
    6 650 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 980 Ft Raktáron

    Nagy kártyás és szeret szórakozni a barátaival? Általában a vesztes keveri a kártyákat, de ezzel az automatikus keverővel senkinek sem kell kevernie, és a játék simán folyhat.

     
    3 980 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Ön is a sörimádók csoportjába tartozik? Néha problémája van azzal, hogy mennyit ivott? Ezzel az univerzális sörnyitóval soha nem kell vitatkoznia a megivott sörök számáról. Egyedi ajándék a folyékony kenyér minden szerelmesének.

     
    1 490 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 820 Ft Raktáron

    Öntse a feleseket ebbe az eredeti kémcsőbe, melynek térfogata 25 ml, 6 színváltozatban, melyek közül véletlenszerűen választunk a raktár elérhetőség alapján.

     
    2 820 Ft
    28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Színes izzó beépített Bluetooth hangszóróval, amely egyszerűen csatlakoztatható okostelefonjához vagy laptopjához! A távirányítóval kényelmesen beállíthatja az izzó összes funkcióját és színét. Az izzó alacsony energiafogyasztású energiatakarékos LED-ekkel van felszerelve, és szabványos E27-es menetű. Nagyszerű eszköz, amely minden bulin remekelni fog!

     
    3 320 Ft
    67 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Mentse meg a természetet és gondoljon a zöld jövőre! Ezek a szívószálak a konyhapult fiókjának elengedhetetlen részei lesznek. 100%-ban fenntarthatóan termesztett bambuszból készülnek. A szívószálak biológiailag lebomlanak. A csomagban 20 db 0,6 x 20 cm méretű darabot talál.

     
    990 Ft
    19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 16 650 Ft Raktáron

    Kerti partira, gyerekbulira készül, vagy csak a barátokkal szeretne ülni? Ne felejtse el a nagyszerű hűtő italadagolót. Ideális minden típusú ital kényelmes csapolásához. A két független jégtartálynak köszönhetően hűvösen tartja az italát, ugyanakkor semmiképpen sem hígítja azt fel.

     
    16 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 650 Ft Raktáron

    A csillagszórók a szórakoztató pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A meggyújtás után elkezdenek égni és sisteregni. Az égés hosszát és intenzitását a csillagszóró hossza határozza meg (ebben az esetben 16 cm). Az ár az egész tasakra vonatkozik, amely 10 csillagszórót tartalmaz.

     
    650 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 490 Ft Raktáron

    Légnyomásos bordugóhúzó, amellyel gyorsan és kényelmesen kinyithat bármilyen borosüveget. Az eredeti és elegáns dizájnnak hála ideális ajándék minden borkedvelő számára.

     
    5 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 990 Ft Raktáron

    Buliba vagy diszkóba megy és tényleg ragyogni szeretne? Szerezzen be eredeti, világító cipőfűzőket különböző színekben, amelyekkel nem marad észrevétlen.

     
    990 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 5 820 Ft Raktáron

    Szórakoztassa barátait a bulin és jelenjen meg lómaszkban. Garantáltan azonnal a figyelem középpontjába kerül. Ez a maszk kiválóan alkalmas karneválra, nem hagyományos partikra vagy ünnepekre. Mutassa meg humorérzékedet, csak vegye fel a maszkot és nyerítsen.

     
    5 820 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Készüljön fel a vészhelyzetre! A tűzálló ponyva évek óta az otthonok, műhelyek és raktárak alapfelszereltsége közé tartozik. A tűzoltó ponyva kezdődő tüzek oltására szolgál, de használható emberek gyors evakuálásákor is. Az oxigén bejutásának megakadályozása elvén működik, és ezzel megakadályozza az égést.

     
    4 150 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 17 a 17 tételből