Többhasználatos szájmaszkok

New Baby egyhasználatos védőmaszk - fehér

Eldobható háromrétegű szájmaszk a cseh New Baby gyártótól. Egyedi összetételének köszönhetően a maszk hatékonyan küzd a baktériumok és a levegőben lévő egyéb szennyeződések ellen. A nem szövött szövetet, amelyből a kendő készült, egy speciális baktericid és hidrofób szer védi. Ezüstionokat tartalmaz, amelyek az egyedülálló hármas mechanizmusnak köszönhetően leszámolnak a baktériumokkal.

Teljes leírás megjelenítése

New Baby

Jelenleg nem elérhető

320 Ft Áfa-val

ár/darab

Az akció átértékeléséig maradt még:


New Baby háromrétegű eldobható szájmaszk

Az ezüst alapú nemszövött anyag antibakteriális kezelése megakadályozza a baktériumok elszaporodását a felületén.

Az ezüst nanorészecskék baktériumölő és fungicid hatásúak.

A baktériumflóra természetes egyensúlyát a bőrön nem befolyásolja. A felhasznált Lam Protect bevonat nem vándorló antibakteriális szer . Ez azt jelenti, hogy gátló felületek létrehozása nélkül működik a termékben (az Agar-Diffusionsplattentest tesztelése szerint (SN 195 920)).

A baktériumokat hordozó cseppekkel szembeni biztonság növelésének érdekében a nem szövött anyagot további hidrofób bevonattal látták el, amely megakadályozza a folyadék behatolását a nemszövött anyag belsejébe.

Ha nedvesség képződik a szájmaszkban, antibakteriális ezüstionok szabadulnak fel amelyek megakadályozzák a bakterium sejtek további szaporodását és védik egészségünket.

A szájmaszk gumiszalaggal rögzíthető, amelyet a fülek mögé kell helyezni, és így ideálisan alkalmazkodik az arc alakjához.

Anyag: 100% poliészter

NE FELEJTSE EL MEGVÁSÁROLNI MELLÉ: