Masszázs krémek és zselék

Yogi Care argán olaj, 100ml Nagyítás

Yogi Care argán olaj, 100ml

Az argán olaj az egyik legértékesebb növényi olaj világunkban. Az antioxidánsok és esszenciális zsírsavak egyedülálló kombinációjának köszönheti a világhírnevét. 

Teljes leírás megjelenítése

Yogi Care

Jelenleg nem elérhető

5 580 Ft Áfa-val

ár/darab

Az akció átértékeléséig maradt még:


Az argánolaj sejt szinten védi testünk magas E-vitamin-tartalmát. Az argán olaj kiváló vitamin forrás. Sejt szinten véd a káros szabad gyökök ellen. Még a haj növekedését és szerkezetét is képes jelentősen javítani. Az argánolaj helyileg is alkalmazható a napégette és heges bőrferületek intenzív ápolására.
Az argán olaj nagy mennyiségben olajsavat, linolsavat ezen kívül rengeteg E vitamint, karotinoidokat, polifenolt tartalmaz, melyek erős antioxidánsok.
Az argánolajat önmagában is használhatjuk. Elsősorban hajápoló tulajdonsága az ismert, de a bőrre és a körmeinkre gyakorolt pozitív élettani hatása is kiemelkedő. Önnmagában alkalmazva hajápolásnál, a hajvégek töredezettségét szünteti meg, erősíti a hajat, segíti a regenerálódását. Hajmosás előtt egyszerűen dörzsöljük be a haj végét aránolajjal. Nagyszerűen alkalmazható haj, bőr és köröm ápolására. Késlelteti a bőr öregedését. Frissíti, hidratálja, rugalmassá teszi a bőrt, erősíti a hajhagymákat, javítja a hajszerkezetének minőségét. Csökkenti a narancsbőr, a pikkelysömör, ekcéma tüneteit. Megvédi a bőrt a káros UV sugárzástól tágítja a bőr pórusait nem zárja azokat. Hosszabb használattal az arcon látható rosacea és pigmentfoltok erősségét is enyhíti.