Kütyük ezermestereknek

Leértékelések

BRENCHIE elektromos kézifűrész védőelemekkel

A Branchie elektromos fűrésznek mindössze 15 másodpercre van szüksége egy 15 cm átmérőjű rönk vágásához! Alkalmas kertbe - fa vágására és ágak metszésére. Erőteljes motorral, kiváló minőségű lánccal és nagy kapacitású Li-ion akkumulátorral rendelkezik. A csomag tartalmaz egy akkumulátort, egy töltőt és egy kulcsot - azonnali használatra kész.

Teljes leírás megjelenítése

ID: 16528779

Jelenleg nem elérhető

23 620 Ft Áfa-val

ár/darab

Az akció átértékeléséig maradt még:


BRENCHIE elektromos kertifűrész

Ultrakönnyű és nagyon erős elektromos fűrész, amely egy kertész felszereléséből sem hiányozhat!

Kézi és könnyű

Az akkumulátoros mini láncfűrész könnyen hordozható, és a gumírozott nyélnek köszönhetően csökkenti a vágás során a kézre átvitt rezgéseket. A fűrészt egy kézzel is kényelmesen meg lehet tartani. A fűrész 700 g-nál kisebb súlyával nők számára is alkalmas.

Nagyon biztonságos

Az ergonomikusan kialakított fogantyú előtti védőpajzs megbízhatóan védi a kezet, egy másik pajzs pedig a vezetősínt takarja a lánccal.

Erős motor

A tartós beépített motor nagyobb teljesítményt biztosít, ami javítja a munka hatékonyságát. Teljesítménye 15 másodperc alatt képes egy 15 cm átmérőjű rönköt átvágni. Ugyanakkor csökkenti a rezgések okozta energiaveszteséget és csökkenti az áramfogyasztást. Alkalmas favágásra, faágak formázására és kertészkedésre.

Hosszú üzemidejű akkumulátor

A Brenchie chip a sebességszabályozás révén hatékonyan csökkenti az energiafogyasztást. Így az utolsó csepp energiát is megkapja a lítium-ion akkumulátortól. Az 1500 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően egész nap kényelmesen dolgozhat.

Kiváló minőségű lánc

A mélyedzett acélból készült lánc kopásálló. Ahhoz, hogy a lánc ne ragadjon be, a vezetőlemezt és a láncot időnként meg kell kenni. A lánchajtást nem kell kenni. A jól kenhető és élezett lánccal mindig a kéreg alá fog vágni.

A Brenchie kerti motorfűrész paraméterei

  • teljesítmény: 550 W
  • akkumulátor: 24V Makita akkumulátor (tartozék)
  • tápellátási feszültség (DC): 24 V / 36F
  • akkumulátor típusa: lítium-ionos
  • feszültség: 100–240 V (váltakozó feszültség), 50–60 Hz
  • vezetősín hossza: 10,2 cm
  • csomag tartalma: akkus fűrész, akkumulátor, töltő

Ez a termék jelenleg nem elérhető. Tekintse meg a hasonló termékeinket: