Késélezők és fenőkövek

Quick Fix zsebélező - rózsaszín - Lansky

A Lansky Quick Fix zsebélező kiváló választás a sima élű szerszámok vészhelyzeti élezéséhez. Két kerámiából és karbidból készült élező felületet kínál gumi fogantyúval együtt, amely biztosítja a biztonságos és kényelmes kezelhetőséget.

Teljes leírás megjelenítése

Lansky

Jelenleg nem elérhető

3 180 Ft Áfa-val

ár/darab

Az akció átértékeléséig maradt még:


Lansky Quick Fix Pink zsebélező vészhelyzetre

A Lansky Quick Fix zsebélező tökéletes asszisztens a sima élű kések élezéséhez. Két élező rendszert kombinál, hogy nagyszerű eredményeket biztosítson, bárhol is tartózkodik. A tompa penge javítása csak egy pillanat kérdése ezzel a sürgősségi élezővel.

Két élező felületből áll. Az egyik volfrám-karbidból a másik kerámia anyagból készül. A karbid élező felületet agresszívebb csiszolásra használják, míg a kerámián könnyen javíthat a pengén és finomíthatja a részleteket.

A legjobb eredmény elérése érdekében az élezés szöge 22,5°-ra van beállítva. A könnyű és biztonságos használatra szolgál a gumi markolat, amely jól lehet tartani és nem csúszik a kézben.

A rózsaszín színű Lansky Quick Fix minden olyan nőnek örömet szerez, aki ügyel a kések állapotára - akár a konyhában, akár terepen. Kompakt méretének köszönhetően gond nélkül elfér a zsebben. Egyszerűen használható, kiválóan alkalmas az általános konyhai kések élezésére, azonban vadászkésekre és zsebkésekre is használható.

A Lansky Quick Fix zsebélező legfőbb jellemzői

  • zsebélező
  • alkalmas sima pengével rendelkező szerszámok élezésére
  • 2 élező felület - kerámia, karbid
  • kompakt méretek
  • gumi markolat
  • előre beállított élezési szög: 22,5 °

A Lansky Quick Fix élező mindenkinek kiváló választás, aki olyan kicsi, mégis hatékony eszközre vágyik, amely barátságos áron kapható. A kombinált élező rendszer, a funkcionalitás, valamint a minőségi felhasznált anyagok minden kézbe tökéletes társat varázsolnak belőle.

Amennyiben ilyen terméket keres, azonban a rózsaszín nem az Ön színe, tekintse meg a camo kivitelű azonos terméket is.

Ez a termék jelenleg nem elérhető. Tekintse meg a hasonló termékeinket: