Érdekességek

Megtekintett termékek

Snore Stopper CE5000 horkolásgátló óra

Szereti a körfűrész hangját, nem bánja a fékező vonatokat, a rock koncerteket közvetlenül a színpad alatt élvezi a legjobban, de a horkolás még mindig nem került fel a zajos slágerek toplistájába?

Teljes leírás megjelenítése

11 darab raktáron (azonnal postázzuk)

4 150 Ft Áfa-val

ár/darab

Az akció átértékeléséig maradt még:


Snore Stopper horkolásgátló óra

Hagyja abba a bárányok számlálását, azok úgyis elmenekülnének a ricsaj miatt. Próbálja ki a RenHe Trade Co. Limited Snore Stopper elnevezésű fájdalommentes megoldását.

  • érzékelőkkel figyeli a hangrázkódást
  • amikor észleli a horkolást, kis impulzusokat küld az idegrendszerbe, amelyek a légzőrendszer feszültségének növekedése miatt leállítják a horkolást
  • az óraként viselhető karkötő kényelmes anyagból készült, nem zavarja, nincs útban és nem irritálja a bőrt
  • teljesen biztonságos
  • az impulzusok nem zavarják az idegrendszert, nem ébresztik fel, nincs negatív hatással az egészségre
  • a készülék műanyag konstrukciójának mérete körülbelül 4 × 5,5 cm

Az emberek 80%-a szenved alvás közben horkolással. Ez leggyakrabban a nyak izmainak ellazulása és az emiatt beszűkült nyaki nyílásnak köszönhető. A könyörtelen hangok nemcsak a környezetet, hanem magát az alvó embert is zavarják, így rejtve gyengíti az emberi testet.

Szabaduljon meg a fáradtság paradox érzésétől egy jól átaludt éjszaka után, és végre élvezze a békés, teljes és zavartalan alvást.

Figyelem!
A fogyasztó nem élhet 14 napon belül a szerződéstől való elállási jogával, mivel ezt kizárja a megvásárolt áru jellege. Ez különösen a használt (kipróbált) árura érvényes, mivel az a higiénia és az egészségvédelem általános elvei szempontjából más személy (új vevő) számára gyakorlatilag használhatatlanná válik.

MÉG TÖBB EBBEN A KATEGÓRIÁBAN: Érdekességek