FPP2 légzésvédők

Légzésvédő KN95 - 1 db

Exkluzív szájmaszk KN95 GB2626-2006. védelmi osztállyal. A szájmaszkot a gyártó egyszeri használatra ajánlja (1x munkaműszak). Amennyiben csak megelőzésképp használja, nem az érintett területeken, ismételten is használható, mert nincs kitéve annak a környezetnek, amelyre tervezték.

Teljes leírás megjelenítése

ID: 4230150

Jelenleg nem elérhető

140 Ft Áfa-val

ár/darab

Az akció átértékeléséig maradt még:


Légzésvédő KN95 GB2626-2006

Általánosságban elmondható, hogy a KN95 vagy FFP2 légzésvédők jobb védelmet nyújtanak, mint a szövetből készült maszkok, az FFP3 légzésvédők pedig jobb védelmet nyújtanak, mint az FFP2/KN95 légzésvédők

Használati útmutató a légzésvédő megfelelő használatához

  1. A légzésvédő felhelyezése előtt alaposan mossa meg a kezét antibakteriális szappannal vagy használjon antibakteriális gél, kenje szét a kezén és hagyja megszáradni.
  2. Bontsa ki a légzésvédőt és helyezze fel az arcára - ügyeljen rá, hogy a maszk szorosan tapadjon, eltakarja az orrot és az állat.
  3. Igazítsa úgy az arcon, hogy a légzésvédő illeszkedjen és szigeteljen.
  4. A légzésvédő használata közben ne nyúljon a szeméhez, se az arcához (a szennyeződések és a vírusok a szem nyálkahártyáján keresztül is bejuthatnak a szervezetbe, ezért javasoljuk, hogy a maszkot védőszemüveggel kombinálva használja).
  5. A légzésvédőt csak biztonságos térbe visszatérve vegye le és figyeljen oda, hogy ne érjen hozzá elöl a szűrő részhez.
  6. A légzésvédőt a levétel után tegye egy zacskóba és dobja ki a háztartási hulladéktárolóba.
  7. Ezután alaposan mosson kezet vízzel és antibakteriális szappannal.

NE FELEJTSE EL MEGVÁSÁROLNI MELLÉ:

Ez a termék jelenleg nem elérhető. Tekintse meg a hasonló termékeinket: