Diffúzorok

Megtekintett termékek

Újdonság KJR-085 mini USB aroma diffúzor és párásító 2in1 - könnyű Nagyítás

KJR-085 mini USB aroma diffúzor és párásító 2in1 - könnyű

Szárazabb a levegő az otthonában? Masszőr és szeretné a masszázsokat kellemesebbé tenni? Az asztmások, a gyerekek és a dohányosok is értékelni fogják, mert nemcsak párásítja, hanem tisztítja is a levegőt, az illóolajok használatával pedig a szobának gyönyörű illata lesz. Az eukaliptuszolajjal megfázás, allergia és enyhe köhögés kezelésére is használható.

Teljes leírás megjelenítése

ID: 10626019

5 darab raktáron (azonnal postázzuk)

4 780 Ft Áfa-val

ár/darab

Mennyiségi kedvezmény:
Mennyiség Kedvezmény
2 darab 5%
5 darab 10%
Az akció átértékeléséig maradt még:


KJR-085 aroma diffúzor és párásító

Tegyen pár cseppet a kedvenc illóolajából (nem képezi a csomag részét) a diffúzorba és élvezze a gyönyörű illatokat. Az elektromos diffúzor használatával megőrzi az illóolajok eredeti hatását, nem úgy, mint melegítés vagy égetés esetén, amely során megzavarhatja a molekulák eredeti szerkezetét az olajban.

A diffúzor kellemes és extra finom párát teremt, amellyel nedvesíti a levegőt. Miért akarna párás levegőt otthon? Mivel hosszú távon megkönnyíti a légzést és ha beteg, segít enyhíteni az irritáló köhögést. Ezenkívül hatékonyan elnyeli a szagokat, legyen szó cigarettafüstről, háziállatok vagy főzés során keletkező szagokról.

A pihentető légkört segít elérni a 7 színű LED világítás is. A távvezérlőnek köszönhetően távolról is be- és kikapcsolhatja, visszaállíthatja és megváltoztathatja a színt! A köd és a LED fény egymástól függetlenül működhet.

Mivel a diffúzor teljesen halk, alvás közben is használhatja.

A diffúzor kb. 15 m2 alapterületű helyiségekben használható. Használható szépségszalonokban, irodákban, a recepción, folyosókon, WC-kben, hálószobában, nappaliban, gyermekszobában stb.

MÉG TÖBB EBBEN A KATEGÓRIÁBAN: Diffúzorok