Air Wick Freshmatic

Leértékelések

Megtekintett termékek

Légfrissítő + utántöltő - Freshmatic - Tavaszi öröm - 250 ml - fehér - Air Wick

Az Air Wick Freshmatic légfrissítő folyamatos friss illatadagokat bocsát ki és semlegesíti a szagokat. Alacsony beállítással akár 60 napig is frissítheti otthonát. Illatosítsa otthonát a tavaszi szellő játékos illatával, amely az ébredő természet által keltett remény és öröm légkörét teremti meg.

Teljes leírás megjelenítése

7710941

Air Wick

11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Darabegyenesen a mi raktárunkban és késedelem nélkül postázzuk.

2 390 Ft Áfa-val

ár/darab

Mennyiségi kedvezmény:
Mennyiség Kedvezmény
2 darab 5%
5 darab 10%
Az akció átértékeléséig maradt még:


Air Wick Freshmatic légfrissítő

Tegye illatossá otthonát állandó, friss illattal, akár 60 napon át az Air Wick Freshmatic automata légfrissítővel.

Az Air Wick Freshmatic légfrissítő fő jellemzői

 • semlegesíti az otthonában lévő szagokat
 • akár 60 napon át is biztosítja az állandó kellemes illatot
 • akassza a falra, helyezze egy polcra vagy egy szekrényre
 • válasszon a három beállítás közül a kívánt intenzitás eléréséhez
 • akár 2400 adag illat minden utántöltőben
 • tápforrás: 2x AA elem (csomag része)

Használati útmutató az Air Wick Freshmatic légfrissítőhöz

 1. A termék használata előtt alaposan olvassa el az útmutatót a biztonságos használatért és az orvos előtt nyújtotta elsősegélyhez. Az útmutatót őrizze meg a későbbi használatra.
 2. A diffúzort a hátoldalán lévő gomb megnyomásával nyithatja ki. Hajtsa ki az elülső oldalát. Ne blokkolja a diffúzor elülső oldalát fogva.
 3. Ellenőrizze, hogy a diffúzor hátoldalán lévő gomb “Off” pozícióban van-e, majd helyezzen bele 2 elemet (1.5 V). Ellenőrizze az elemek megfelelő polaritását.
 4. Az aeroszol utántöltő behelyezése előtt győződjön meg róla, hogy a diffúzorban lévő piros kar felfelé lett-e tolva. Ha nem, nyomja fel a kart egy ceruza vagy golyóstoll segítségével. Ezután tegye az aeroszol utántöltőt a diffúzorba úgy, hogy a fúvóka kifelé mutasson.
 5. Zárja vissza a diffúzort, fordítsa az arcától ellentétes irányba és állítsa be az illat intenzitását alacsony/közepes/magas fokozatra.
 6. Aktiválás után 15 másodperccel illatot szabadít fel. Ha 15 másodperccel aktiválás után nem szabadítja fel az illatot, kapcsolja ki a diffúzort és ellenőrizze, hogy a 2. és 3. pontot helyesen vitelezte-e ki.
 7. Ha a piros fény gyorsan villogni kezd az első adag illat felszabadítása után, akkor az utántöltőt nem Air Wick utántöltőként azonosította a gép és nem fog működni.
 8. Tartsa a diffúzort az arcától ellentétes irányba és helyezze a kiválasztott helyre, minimum 2 méteres magasságba a padlótól.
 9. Ha az aeroszolos utántöltő szinte már üres, a piros fény gyorsan villogni kezd és az utántöltőt hamarosan ki kell cserélni.
 10. Fordítsa a diffúzort az arcával ellenkező irányba és kapcsolja a gép hátoldalán lévő gombot "OFF„ pozícióba.
 11. Cserélje ki az aeroszolos utántöltőt új Air Wick utántöltőre az útmutató alapján.

Figyelmeztetés

Extrém mértékben gyúlékony aeroszol. Használat előtt olvassa el a címkén található adatokat. Figyelmesen olvassa el és tartsa be az aeroszolos utántöltő utasításait. A palack nyomás alatt van: felmelegedés esetén szétrepedhet. Ha orvosi segítségre van szüksége, vigye magával a csomagolást vagy a termék címkéjét. Gyermekektől elzárva tárolja. Védje a hőtől, a forró felületektől, a szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. A termék közelében tilos a dohányzás. Használat után se szúrja át vagy égesse el a palackot. Napfénytől védve tárolja. Ne tegye ki 50 °C-ot/ 122 °F-ot meghaladó hőmérsékletnek. Ne fújja nyílt tűzbe vagy más gyújtóforrásba. SZEMBE KERÜLVE: néhány percen át alaposan öblögesse ki vízzel. Vegye ki a kontaktlencséjét, ha van és ha könnyen ki tudja venni. Folytassa az öblögetést. Az illatokra túlérzékeny emberek óvatosan használják ezt a terméket. A légfrissítő nem helyettesítheti a megfelelő higiéniai szokásokat. Kizárólag jól szellőző helyiségekben használja.

MÉG TÖBB EBBEN A KATEGÓRIÁBAN: Air Wick Freshmatic