Air Wick Freshmatic

Megtekintett termékek

Air Wick légfrissítő + utántöltő - Freshmatic - Mosott ruha a szellőben - 250 ml - fehér Nagyítás

Air Wick légfrissítő + utántöltő - Freshmatic - Mosott ruha a szellőben - 250 ml - fehér

Az Air Wick Freshmatic légfrissítő állandóan adagolva árasztja a friss illatot, semlegesíti a szagokat és alacsony beállítás esetén akár 60 napon át képes felfrissíteni az otthonát. A légfrissítőhöz tartozó utántöltő a szellőben lobogó ruha frissességét rejti magában, a zöld alma enyhe illatával.

Teljes leírás megjelenítése

4205956

Air Wick

2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Darabegyenesen a mi raktárunkban és késedelem nélkül postázzuk.

2 990 Ft Áfa-val

ár/darab

Mennyiségi kedvezmény:
Mennyiség Kedvezmény
2 darab 5%
Az akció átértékeléséig maradt még:


Air Wick Freshmatic légfrissítő

Az Air Wick Freshmatic automatikus légfrissítővel 60 napig folyamatos, friss illatot nyújthat otthonának.

Az Air Wick Freshmatic légfrissítő fő jellemzői

 • semlegesíti az otthonában lévő szagokat
 • akár 60 napon át illatos
 • tegye le a falra, vagy helyezze polcra vagy szekrényre
 • válasszon a három beállítás közül a kívánt illatszint eléréséhez
 • akár 2400 adag illat minden utántöltőben
 • tápellátás: 2x AA elem (mellékelve)

Használati útmutató az Air Wick Freshmatic légfrissítőhöz

 1. A termék használata előtt alaposan olvassa el az útmutatót a biztonságos használatért és az orvos előtt nyújtotta elsősegélyhez. Tartsa meg a későbbi felhasználáshoz.
 2. A diffúzor kinyitásához nyomja meg a diffúzor hátulján található gombot, és nyissa ki a diffúzor elejét. Ne takarja el a diffúzor elejét.
 3. Győződjön meg róla, hogy a diffúzor ki van kapcsolva: “OFF”-ra állítva és tegyen be 2 elemet (1,5 V). Figyeljen oda, hogy milyen az elemek polaritása.
 4. Bekapcsolás előtt a diffúzort fordítsa az arcától ellentétes irányba.
 5. Aktiválás után 15 másodperccel a diffúzor illatot szabadít fel.
 6. Az aeroszol utántöltő behelyezése előtt győződjön meg róla, hogy a piros kar a diffúzor belsejében felfelé van-e tolva. Ha nem, nyomja meg a kart egy ceruzával vagy tollal. Ezután helyezze be az aeroszolpatront a diffúzorba - a fúvókának kifelé kell mutatnia.
 7. Zárja be a diffúzort, fordítsa el az arcától, és állítsa be az illat intenzitását alacsony / közepes / magas értékre.
 8. Aktiválás után az illat 15 másodpercen belül felszabadul. Ha az illat 15 másodperc után sem jön, kapcsolja ki a diffúzort és ellenőrizze, hogy a 2. és a 3. lépést megfelelően elvégezte-e.
 9. Ha a piros lámpa az első illatfelhő után gyorsan villogni kezd, akkor a patront nem azonosította Air Wick patronként és nem fog működni ezen a gépen
 10. Tartsa távol a diffútort az arcától, és tegye egy kiválasztott helyre, legalább 2 méterre a padlótól.
 11. Ha az aeroszolpatron majdnem üres, a piros lámpa gyorsan villog, és a patront hamarosan ki kell cserélni. Fordítsa el a fúvókát az arcától, és fordítsa a gép hátulján lévő gombot "OFF" állásba.
 12. Kövesse az utasításokat, ha az aeroszolpatront új Air Wick patronra cseréli.

Figyelmeztetés

Extrém mértékben gyúlékony aeroszol. Használat előtt olvassa el a címkén található adatokat. Figyelmesen olvassa el és tartsa be az aeroszolos utántöltő utasításait. A palack nyomás alatt van: felmelegedés esetén szétrepedhet. Ha orvosi segítségre van szüksége, vigye magával a csomagolást vagy a termék címkéjét. Gyermekektől elzárva tárolja. Védje a hőtől, a forró felületektől, a szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. A termék közelében tilos a dohányzás. Használat után se szúrja át vagy égesse el a palackot. Napfénytől védve tárolja. Ne tegye ki 50 °C-ot/ 122 °F-ot meghaladó hőmérsékletnek. Ne fújja nyílt tűzbe vagy más gyújtóforrásba. SZEMBE KERÜLVE: néhány percen át alaposan öblögesse ki vízzel. Vegye ki a kontaktlencséjét, ha van és ha könnyen ki tudja venni. Folytassa az öblögetést. Az illatokra túlérzékeny emberek óvatosan használják ezt a terméket. A légfrissítő nem helyettesítheti a megfelelő higiéniai szokásokat. Kizárólag jól szellőző helyiségekben használja.

NE FELEJTSE EL MEGVÁSÁROLNI MELLÉ:

MÉG TÖBB EBBEN A KATEGÓRIÁBAN: Air Wick Freshmatic