Gyerekeknek

Gyerekeknek

Nincs is annál szebb, mint amikor a gyermekeinket boldognak láthatjuk. Ebben a kategóriában megtalálhat autópályákat, építőjátékokat, játékbabákat, plüssjátékokat valamint kreatív és fantáziafejlesztő jákékokat is - és ez csak egy kis része termékkínálatunknak. Az idősebb gyerekek számára is széles választékot biztosítunk táskából iskolába vagy szabadidőre, ivópalackokból, tízórais dobozokból, esernyőkből és tolltartókból a kedvenc írószerekre. Vásároljon gyermekeinek iskolai kellékeket népszerű gyermekmotívumokkal!

Alkategóriák

  • Játékok

    Varázsoljon mosolyt gyermekei arcára és szerezzen be nekik játékokat, amelyeket nemcsak szórakoztatóak, de egyben finommotorika és képzelőerő fejlesztőek is. Széles választékunkban megtalálhat építőjátékokat, szórakoztató játékokat, autókat és modelleket, valamint játékbabákat, játékokat vízbe és homokba, valamint természetesen plüssjátékokat is, amelyekkel a gyermekek boldogan és nyugodtan aludhatnak majd. Továbbá javasoljuk, hogy látogassa meg az elemek, kategóriánkat is, melyek minden bizonnyal hasznosak lesznek, nemcsak az interaktív játékokhoz.

  • Iskolaszerek

    Az iskolai kellékek kategóriájában olyan gyermek hátizsákok, találhatók, amelyek nemcsak iskolába, hanem óvodai, szabadidős klubokba vagy kirándulásokhoz is alkalmasak. A praktikus tornazsákok, amelyekre gyerekek kedvenc mese motívumai vannak nyomtatva, felhasználhatók papucsok, tornatermi ruhák vagy alapvető dolgok tárolására. Természetesen ne felejtsen el egy szép uzsonnás dobozt és ivópalackot, vagy egy esernyőt is beszerezni, ha az időjárás épp nem önnek kedvez, legyen mindenre felkészülve.

  • Kultikus tárgyak

    Ebben a kategóriában a kultikus rajzfilmek és sorozatok rajongói számára találhatja meg az igazit - pólókat, törölközőket, strandlepedőket, ruházati cikkeket, plédeket, párnákat és még sok mást. A minták közül nagy népszerűségnek örvend a Jégvarázs, a Disney és a Marvel akcióhősei.

  • Jelmezek gyerekeknek

    A gyerekek szeretik a jelmezeket, és ahogy az lenni szokott, mindig szeretnék felülmúlni egymást. Ha gyermekeivel születésnapi partira, karneválra vagy más jelmezes eseményre megy, alaposan nézze át ezt a kategóriát, hiszen rengeteg szuper terméket fog találni! A fiúk minden bizonnyal értékelni fogják a Szuperhős vagy a Bűvész jelmezét, a lányok pedig imádni fogják a Hercegnő ruhákat vagy a Tündér kosztümöket. A jelmezeket a Th3 Party készíti, és különféle méretben kaphatók, a gyermek életkorától függően. Választhat Kisbabáknak, és Idősebb gyermekeknek készült jelmezek közül, sőt, nálunk Felnőtteknek készült jelmezeket is talál.

  • Csecsemőknek és...

    Csecsemőknek és kisbabáknak

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 145 – 162 a 162 tételből
  • 2 990 Ft Raktáron

    Egy malacpersely kalapáccsal. Ideális ajándék gyermekeinek, de akár nászajándéknak vagy születésnapi ajándéknak is. Mérete kb. 15 cm. Dobozba csomagolva.

     
    2 990 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 9 990 Ft Raktáron

    Arról álmodik a gyermeke, hogy rendőr lesz? Ebben az esetben a VW Tiguan R-Line rendőrautó nem hiányozhat a kis törvényvédő gépparkjából! Méretaránya 1:18, hossza körülbelül 25 cm.

     
    9 990 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    Az Intex felfújható matraccal garantáltan ragyogni fog a strandon vagy a tengerparton! Másoknak szó szerint csurogni fog a nyála, miközben Ön a vízben napozhat a mennyei hamburger alakú matracon! A matrac mérete kb. 180 x 90 cm és minőségi PVC-ből készült. 

     
    8 320 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Inkább aktiv típus és nem érdekli a napozás a napozóágyon vagy a pancsolás a vízben? Űzze el az unalmat ezzel a strandra való ping pong készlettel! A csomagban 2 fa ütő és 1 labda van. Az ütő mérete kb 37,5 x 19 x 0,6 cm.

     
    4 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Tegye a tojásokat a tartályba. Töltse fel a tartályt vízzel úgy, hogy a tojás teljesen víz alatt legyen. 12-24 óra elteltével a tojás megreped. 48 óra elteltével a kisállat kikel. Ezeket a szenzációs darabokat csak 12 darabos csomagolásban áruljuk.

     
    1 650 Ft
    21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Egy remek újdonságot mutatunk be a játékok között: egy lövöldözős állatot. A név ellenére azonban egy teljesen biztonságos játék, amely a has megnyomására habgolyókat lő ki.

     
    1 650 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    A titkos fiók egy rejtvény, amely senkinek sem ad egy perc nyugalmat, amíg nem sikerül megoldani! A doboz minőségi fából készült és nem lesz könnyű kinyitni.

     
    1 990 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    Fém villamosmodell, amely minden gyűjtő gyűjteményét díszítheti. A villamoson egyedi képek vannak városokról, repülőkről. A villamos középső részén van egy csukló, amely lehetővé teszi a jobbra és balra kanyarodást. A modell 8 kerékkel rendelkezik, amelyek egyenletes mozgást biztosítanak. A gyártáshoz felhasznált anyag fém és műanyag.

     
    4 150 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    A Mercedes Benz autó hűséges fémmodellje a híres DHL fuvarozó motívumaival. A furgon nyitható első és hátsó ajtóval rendelkezik. A modell fémötvözetből présöntéssel, műanyag alkatrészekkel kombinálva készült. Hátrahúzós. A modell mérete 12 cm. A gyártáshoz használt anyagok fém és műanyag.

     
    4 150 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Pörgesse fel a gyerekbulit ezzel a szappanbuborék pisztollyal. Egyszerűen töltse meg a pisztolyt szappanos keverékkel, kapcsolja be, és máris készen áll a szórakozásra. Hozzon létre akár 300 buborékot egy lövéssel! A készülék elemmel működik, és a csomag tartalmazza a szappankeverék készítésének útmutatóját is.

     
    4 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 10 320 Ft Raktáron

    Gyönyörű, 33 cm magas plüss kakas. Ideális e csodálatos baromfi minden fiatal és idős rajongójának. Kiváló minőségű plüssből készült, és újrahasznosított PET palackokból készült béléssel van töltve. Tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonsága érdekében tanúsított. A cseh Rappa gyártó exkluzív plüssjáték...

     
    10 320 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    A Škoda Favorit fémmodell minden kisebb és nagyobb gyűjtő gyűjteményének dísze lesz. A modell 1:34 méretarányú, részletgazdag belsővel és külsővel, valamint funkcionális ajtókkal rendelkezik. Több szín közül véletlenszerűen küldünk egyet a raktárkészlet függvényében.

     
    3 320 Ft
    30 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Tegye a tojást egy edénybe. Töltse fel az edényt vízzel úgy, hogy a tojás teljesen a víz alá kerüljön. 24-48 óra elteltével a tojás repedezni kezd. Az egyszarvú 5-8 napon belül megnő. A tojás körülbelül 6 cm nagyságú. Véletlenszerű változatot küldünk az aktuális raktárkészlet alapján.

     
    1 490 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Félnek a gyerekei elaludni este? Az InnovaGoods márka csillagprojektorja megbízhatóan elűz minden mumust és szellemet. A csillagprojektort éjszakai lámpaként használhatja a jobb tájékozódás érdekében a sötétben, de mindenekelőtt gyermekei nyugodt és zavartalan alvására használható.

     
    3 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 150 Ft Raktáron

    Örvendeztesse meg gyermekeit egy építőkészlettel, amely segít fejleszteni kreativitásukat! A csomag 900 darab speciálisan kialakított golyót tartalmaz, amelyek könnyen összekapcsolhatók. Ennek köszönhetően gyermeke különféle figurákat vagy képeket tud majd összeállítani képzelete szerint.

     
    6 150 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 820 Ft Raktáron

    Az aranyos plüss Husky kutya egy gyerekszobából sem hiányozhat! A fekvő kutya 17 cm hosszú. Kiváló minőségű plüssből készült, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől és a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. A cseh Rappa gyártó exkluzív plüssjáték kollekciójának része

     
    3 820 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 356 Ft Raktáron

    Eredeti puzzle, ami fából készült. Gyönyörű állatmotívum. Összerakása mindkét agyféltekét edzi, javítja a koncentrációt és a memóriát. Szánjon időt a kikapcsolódásra. Gyermekei minden bizonnyal segíteni akarnak majd a kirakásában.

    Választható 1x Motívum
    4 356 Ft
    Választható 1x Motívum
    Elérhetőségek megjeleítése
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 207 Ft Raktáron

    A gyerekek rengeteget fognak szórakozni ezzel az ugráló kaszkadőr autóval! A játékautó integrált kilökő mechanizmussal rendelkezik, melynek köszönhetően a játék felugrik és forog a levegőben. Ettől minden hétköznapi autóverseny minden eddiginél szórakoztatóbb lesz!

    Választható 2x Szín
    1 207 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 145 – 162 a 162 tételből