Borotválkozás utáni arcszeszek

Borotválkozás utáni arcszeszek

Termékek, melyek védik és hidratálják a bőrt borotválkozás után, megakadályozva az irritációt.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
 • 2 840 Ft Raktáron

  A Bulldog Original Aftershave Balm balzsam gondoskodik a bőrről borotválkozás után. Azonnal megkönnyebbülést és megnyugtatást nyújt, elnyomja a bőrpírt és a kellemetlen égést. A balzsam normál bőrre alkalmas.

   
  2 840 Ft
  3 darab 5-9 napon belüli postázással
 • 499 Ft Raktáron
  Újdonság

  Az Old Spice márka Deep Sea Wooden Chest egy eredeti karácsonyi ajándék szett, amelyben egy Old Spice deo spray, egy borotválkozás utáni arcszesz, egy deo stift és egy tusfürdő található. A szett ajándéknak is alkalmas, egyedi illatával garantáltan minden férfinak tetszeni fog.

   
  499 Ft
  3 db raktáron
 • 499 Ft Raktáron
  Újdonság

  Az Old Spice márka Whitewater ajándékkészlete eredeti fadobozban. A csomagban egy Old Spice deo spray, egy borotválkozás utáni arcszesz, egy deo stift és egy tusfürdő található. A szett ajándéknak is tökéletes, egyedi illatával garantáltan minden férfinak tetszeni fog, ráadásul egy vidám zoknit is talál a csomagban.

   
  499 Ft
  3 db raktáron
 • 499 Ft Raktáron
  Újdonság

  Az Old Spice Captain ajándékcsomag parafa dobozban tartalmaz egy dezodort, egy izzadásgátló sprayt, egy tusfürdőt és egy after shave-et. A szett ajándéknak is alkalmas és egyedi illatával garantáltan minden férfi kedvére lesz, emellett egy elegáns csokornyakkendőt is tartalmaz.

   
  499 Ft
  3 db raktáron
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből