Borotvahabok és zselék

Borotvahabok és zselék

Borotvahabok és zselék, melyek csökkentik az irritációt.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
 • 2 690 Ft Raktáron

  A Bulldog Beard Oil szakállápoló olaj puhítja és könnyen kezelhetővé teszi a szakállt, ráadásul természetes összetevőkkel teli – aloe vera, kamellin olaj és zöld tea.

   
  2 690 Ft
  55 darab 5-9 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  A Bulldog Beard Balm szakállápoló balzsam villámgyorsan képes kezelhetővé tenni, ápolni és hidratálni a szakállt. Garantáltan egészséges megjelenésű szakáll, zsíros hatás nélkül.

   
  2 990 Ft
  42 darab 5-9 napon belüli postázással
 • 5 990 Ft Raktáron

  A bambusz szappantartóban lévő borotválkozó szappan hagyományos nedves borotválkozáshoz készült. Napi ápolást biztosít a szakállnak, és nem szárítja a bőrt. A szappan minden bőrtípusra alkalmas. Ázsiai konjakgyökér-kivonatot tartalmazza, amely lágyítja a szakállát és megkönnyíti a borotválkozást.

   
  5 990 Ft
  9 darab 5-9 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  A borotválkozó szappan hagyományos nedves borotválkozáshoz. Napi ápolást biztosít a szakállnak, és nem szárítja a bőrt. A szappan minden bőrtípusra alkalmas. Ázsiai konjakgyökér-kivonatot tartalmaz, amely lágyítja a szakállat és megkönnyíti a borotválkozást.

   
  2 990 Ft
  9 darab 5-9 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  A Bulldog Foaming Original Shave Gel normál bőrre klasszikus nedves borotválkozáshoz készült. A gél használatával a bőr lágyabb lesz és kész lesz a borotválkozásra. A gél megvédi a bőrt a kellemetlen bőrpírtól.

   
  2 690 Ft
  15 darab 5-9 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  A Bulldog Foaming Sensitive Shave Gel borotvahabot érzékeny bőrre klasszikus nedves borotválkozáshoz tervezték. A gél használatával a bőr lágyabb és borotválkozásra kész lesz. A gél megvédi az érzékeny bőrt a kellemetlen égéstől.

   
  2 690 Ft
  5 darab 5-9 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből