Koronavírus ellen

Leértékelések

Koronavírus ellen

Maszkok, légzésvédők, antibakteriális gélek és más védelmi eszközök. A raktárak gyorsan ürülnek, de ami elérhető, azt gyorsan és átláthatóan találhatja itt meg.

Alkategóriák

 • Szájmaszkok és...

  Védje légutait a vírusokkal, baktériumokkal, porral, aeroszolokkal és más, a levegőben lévő káros anyagokkal szemben! A kínálatunkban minőségi, egyhasználatos szájmaszkokat, valamint FFP1 és FFP2 légzésvédőket is talál, amelyek részleges védelmet biztosítanak a vírusokkal és baktériumokkal szemben.

 • Antibakteriális gélek

  Használjon speciális antibakteriális gélt, mely a megbízható kézfertőtlenítésre szolgál, víz használata nélkül. Elpusztítja a baktériumok, a vírusok és a mikrobák 99,9%-át. Ehhez elég egy kis csepp gélt szétdörzsölni a kézen.

 • Egyszeri kesztyűk

  Erősítse meg védelmét a vírusok és baktériumok ellen az egyszeri kesztyűkkel, nagyon rugalmasok, könnyű felvenni és felveszi a kéz alakját.

 • Antibakteriális szappanok

  Finom illatú, bőrpuhító hatású és antibakteriális védelmet nyújtó szappanok, amelyek a baktériumok 99 %-át elpusztítják! Hidratáló összetevőkben gazdagok, amelynek köszönhetően a bőre puha és egészséges lesz.

 • Antibakteriális...

  Az antibakteriális törlőkendők felületek fertőtlenítésére alkalmasak. Víz és szappan használata nélkül ölik meg a baktériumokat, a vírusokat és a penészgombát. A törlőkendők pH-értéke kiegyensúlyozott a bőrre nézve, ráadásul kellemes és friss illatot hagynak maguk után. Nézze meg a légzésvédő és egyhasználatos szájmaszkantibakteriális gél és kesztyű kínálatunkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 82 tételből
 • Megvásárolta 1816 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 190 Ft Raktáron

  Átlátszó arcvédő, amely sokoldalúan használható. Véd a cseppfertőzéssel, forgáccsal és fűrészporral szemben is. A nagyobb biztonság érdekében használhatja védőszemüveggel, szájmaszkkal, légzésvédővel stb. Az arcvédő semmiképp sem szolgál szájmaszk és légzésvédő teljes értékű helyettesítőjeként.

   
  1 190 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 3640 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron

  A Sanytol kézfertőtlenítő gél a hármas hatásának köszönhetően megtisztítja a kezét, semlegesíti a szagokat és elpusztítja a vírusok, baktériumok és penész 99,9 %-át víz és szappan használata nélkül. Nem hagy ragadós érzést a kézen.

   
  1 320 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 48 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 66922 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  120 Ft Raktáron

  Egyhasználatos szájmaszk. Kb. 5 óra viselés után a szűrés hatékonysága csökkenhet.

   
  120 Ft
  50+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 786 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  1 590 Ft Raktáron

  A Freshmaker nedves törlőkendők kellemes érintésűek, nagy kiszerelésben kaphatók, a csomagolás pedig visszazárható. Aktív Benzalkonium Chloride összetevője elpusztítja a baktériumokat és hosszú távú hatása van. Nem tartalmaz alkoholt, pH értéke kiegyensúlyozott a bőrhöz. A biocid termékeket mindig biztonságosan alkalmazza és gyermekektől elzárva tárolja.

   
  1 590 Ft
  3 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 50 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 732 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 390 Ft 1 590 Ft -12.57% Raktáron
  AKCIÓ

  A Freshmaker nedves törlőkendők kellemes érintésűek, nagy kiszerelésben kaphatók, a csomagolás pedig visszazárható. Aktív Benzalkonium Chloride összetevője elpusztítja a baktériumokat és hosszú távú hatása van. Nem tartalmaz alkoholt, pH értéke kiegyensúlyozott a bőrhöz. A biocid termékeket mindig biztonságosan alkalmazza és gyermekektől elzárva tárolja.

   
  1 390 Ft 1 590 Ft -12.57%
  Kedvezmény!
  7 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 50 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 285 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  790 Ft Raktáron

  Exkluzív szájmaszk KN95 (FFP2) védelmi osztállyal. A szájmaszkot a gyártó egyszeri használatra ajánlja (1x munkaműszak). Amennyiben csak megelőzésképp használja, nem az érintett területeken, ismételten is használható, mert nincs kitéve annak a környezetnek, amelyre tervezték.

   
  790 Ft
  25 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 242 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  790 Ft Raktáron

  Unja már az egyhasználatos steril szájmaszkokat, amely mindenkinek van? Szeretne valami eredetibbet, mint a régi ingekből és lepedőkből varrott? Ezzel az ízléses szájmaszkkal, a bal oldalon található TikTok logóval biztosan elbűvölő lesz, függetlenül attól, hogy vásárolni vagy éppen munkába megy! A fülek mögötti húzózsinórok kissé rugalmasak, emiatt a...

   
  790 Ft
  50+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 337 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  790 Ft Raktáron

  Többször használható textil szájmaszk a cseh New Baby márkától. Egyedi összetételének köszönhetően a szájmaszk hatékonyan küzd a baktériumok, vírusok és a levegőben található különféle szennyeződések ellen. A szájmaszk fülek mögé helyezhető gumiszalagokkal rögzíthető, és így ideálisan alkalmazkodik az arc alakjához. A szájmaszk 40 °C-on mosható....

   
  790 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 208 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 720 Ft Raktáron

  A klórmentes Sanytol szagtalanító és fertőtlenítő kifejezetten szövetekre való. Eltávolítja a cigarettafüstből, állatokból, főzésből stb. származó szagokat. Az extra finom porlasztásnak köszönhetően a kis cseppek extra gyorsan száradnak. Eltávolítja a baktériumok, a penészgombák, a vírusok és a dohos szag 99,9 %-át + és visszaadja a szöveteknek a tiszta...

   
  1 720 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 129 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron

  Többször használható cseh New Baby textil maszk. A fehér védőréteget gyönyörű fekete csipke díszíti, így nem marad észrevétlen! Egyedi összetételének köszönhetően hatékonyan küzd a baktériumok, vírusok és a levegőben lévő szennyeződések ellen. A maszk gumiszalagokkal rögzíthető és tökéletesen alkalmazkodik az arc alakjához. A szájmaszk 60 °C-on mosható....

   
  1 320 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 178 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 450 Ft Raktáron

  A Sanytol általános fertőtlenítő kendő hárma hatásával fertőtleníti a felületeket. Szappan és víz nélkül pusztítja el a baktériumokat, gombákat és vírusokat. Kellemes és üde illatot hagy maga után.

   
  1 450 Ft
  9 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 70 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  9 290 Ft 10 650 Ft -12.77% Raktáron
  AKCIÓ
  Újdonság

  Szabadítsa meg otthonát vagy irodáját a baktériumoktól és szagoktól. Elnyeli a környezeti levegőt, és az oxigént ózonná alakítja, amely hatékony, nem szennyező levegőtisztítást biztosít. Ez az újratölthető, hordozható ózonizátor ideális kis és zárt helyiségekbe, például szekrényekbe, komódokba, cipősszekrényekbe, kamrákban, fürdőszobákban, autókban,...

   
  9 290 Ft 10 650 Ft -12.77%
  Kedvezmény!
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 211 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  2 390 Ft Raktáron

  Alacsony hőfokon mosva ugyan tiszta lesz a szennyes, ám nem lesz fertőtlenítve. A Sanytol minden hőfokon elpusztítja a baktériumokat, a penészt, a mosópor maradványait a vízkövet, és a frissesség fantasztikus érzését hagyja maga után. Fehér és színes ruhához is használható. Nem tartalmaz klórt, sem más anyagot, amely tönkretehetné a textilszálakat vagy a...

   
  2 390 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 164 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  2 120 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  A Sanytol cipőfertőtlenítő megsemmisíti a mikróbákat, baktériumokat, penészgombákat és vírusokat, amelyek szagokat és bőrbetegségeket okoznak. Egyedi összetétele elnyeli a szagokat és mélyen fertőtleníti a cipőt. A frissesség kellemes illatát hagyja maga után. Eltávolítja többek között azokat a kórokozókat is, amelyek gombát, szemölcsöt és penészt okoznak.

   
  2 120 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 186 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  250 Ft Raktáron

  Mikrotén kesztyű, amely alkalmas tömegközlekedési eszközökön történő utazáshoz, szupermarketekben vásárláshoz vagy takarításhoz. A csomag 100 darabot tartalmaz.

   
  250 Ft
  48 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 98 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 570 Ft Raktáron

  Egyedi és speciális termék, amely minden felületet tisztít, zsírtalanít, fényesít és még a csővezetéket is fertőtleníti. Elpusztítja a baktériumok, mikróbák és vírusok 99,9 %-át, beleértve az A-típusú influenza vírust (H1N1), lisztériát és szalmonellát is. Univerzálisan használható bármilyen padlóra, fürdőszobába, munkapadra stb.

   
  1 570 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 90 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk Audi autó logóval. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  920 Ft
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 94 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron

  Újrahasználható cseh New Baby textil szájmaszk. A fekete védőréteget lila csipke díszíti, így köszönhetően nem marad észrevétlen! Egyedi összetételének köszönhetően a maszk hatékonyan küzd a baktériumok, vírusok és a levegőben lévő szennyeződések ellen. Gumiszalagokkal rögzíthető és tökéletesen alkalmazkodik az arc alakjához. 40 °C-on mosható. Összetétel:...

   
  1 320 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 54 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  4 390 Ft Raktáron

  Klasszikus, steril szájmaszkok, amelyek megvédik a légutakat a levegőben mozgó cseppektől és szilárd részecskéktől. Ugyanakkor gátat szabnak a tüsszentésnek és a köhögésnek, így megvédheti környezetét viselésükkor.

   
  4 390 Ft
  50+ csomag 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 63 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk terepmintával. Mosható és többször használható. Vastagabb anyagból készült, tehát ideális hidegebb idő esetén.

   
  920 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 21 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 73 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk Škoda autó logóval. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  920 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 3 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 623 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  1 450 Ft Raktáron

  A gyermekek egészséges higiéniai szokásokra való tanítása nehéz lehet. Ezt biztosan jól tudja. A szülők minden trükköt kipróbálnak, hogy könnyebben menjen, mert tudják, hogy ezek a szokások alapvetően fontosak ahhoz, hogy gyermekeik védve és egészségesen nőjenek fel. A Dettol megszabadítja a szülőket és a gyermeket a higiénia okozta stressztől. A Dettol...

   
  1 450 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 60 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron

  250 ml űrtartalmú kézfertőtlenítő gél, boltokba és éttermekbe, valamint személyes használatra is alkalmas.

   
  920 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 62 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  5 320 Ft Raktáron
  Újdonság

  Hordozható és összecsukható fertőtlenítő UV-lámpa, amely a hatékony ultraibolya sugárzásnak köszönhetően gyorsan és hatékonyan eltávolítja a baktériumokat és a mikroorganizmusokat. Az okos és kompakt kialakításnak köszönhetően szinte nem is foglal helyet a hátizsákban vagy a kézitáskában, így mindig magával viheti. Könnyen tárolható otthon, az irodában...

   
  5 320 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 121 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  5 990 Ft Raktáron

  Automata szappanadagoló érzékelővel az InnovaGoods gyártótól. Az adagoló a szükséges adag szappant adagolja, ha kezet észlel maga alatta.

   
  5 990 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 129 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 830 Ft Raktáron

  A Sanytol egy olyan fertőtlenítő légfrissítőt dobott a piacra, amely alaposan fertőtlenít és kellemes, friss illatot hagy maga után. Semlegesíti a szagokat és megöli a felületeken és szöveteken lévő mikroorganizmusok 99,9 %-át.

   
  1 830 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 74 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  9 320 Ft Raktáron

  A pulzoximéter ideális eszköz akár szívbetegségben szenvedő, akár asztmás betegek számára. Ugyanakkor sportolók és nagy magasságban mozgó emberek is használhatják (pl. síelők, hegymászók vagy pilóták). Egy egyszerű módszer, amely segítségével megtudhatja, mennyi oxigén van jelen a vérében, valamint milyen a pulzusa. Felnőtteknél és gyermekeknél egyaránt...

   
  9 320 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 62 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  7 290 Ft 7 990 Ft -8.76% Raktáron
  AKCIÓ

  Az InnovaGoods gyártó automata szappanhab adagolójának köszönhetően a kézmosás kényelmesebb, és ami a legfontosabb, higiénikusabb folyamat lesz. Amint az érzékelő mozgást észlel az adagoló közelében, automatikusan adagol egy adag szappant. Ez megakadályozza a baktériumok átvitelét az adagolóba, és otthona valamivel biztonságosabb hellyé válik. Az adagoló...

   
  7 290 Ft 7 990 Ft -8.76%
  Kedvezmény!
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 70 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron

  Ezt a bambusz nyaksálat imádni fogja a gyereke! Nagyon puha és kényelmes viselet. Ezenkívül cső alakú és nincs rögzítése, ezért egyszerűen felvehető. A bambuszrost természetesen antiszeptikus, és olyan anyagokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a baktériumok terjedését. A nyaksál ezért kényelmes szájmaszkként is szolgálhat, amelyre számíthat....

  Választható 3x Méret
  1 320 Ft
  Választható 3x Méret
  Elérhetőségek megjeleítése
  50+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 195 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 050 Ft Raktáron

  Tíz eldobható szájmaszk csomag gyerekeknek. Körülbelül 5 órás viselet után a szűrés hatékonysága csökkenni kezd. A minta az aktuális készlettől függően eltérő lehet.

   
  1 050 Ft
  3 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 47 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk csillagokkal. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  920 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 62 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk Mercedes autó logóval. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  920 Ft
  30 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 55 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használatos szövetből készült szájmaszk csillogó kövekkel, a TikTok közösségi háló logójával. A szájmaszk többször mosható és használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  920 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk) 26 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 124 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 570 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Egyedi és speciális termék, amely tisztít, zsírtalanít, minden felületet fényesít és még a csővezetéket is fertőtleníti. Elpusztítja a baktériumok, mikróbák és vírusok 99,9 %-át, beleértve az A-típusú influenza vírust (H1N1), lisztériát és szalmonellát is. Univerzálisan használható bármilyen padlóra, fürdőszobába, munkapadra stb.

   
  1 570 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 71 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  520 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Gumikesztyű Aloe verával. Védje magát és környezetét is, viseljen védőeszközöket - kesztyűt, szájmaszkot vagy légzésvédőt, továbbá rendszeresen fertőtlenítse a kezét.

  Választható 1x Méret
  520 Ft
  Választható 1x Méret
  Elérhetőségek megjeleítése
  27 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 53 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  1 050 Ft Raktáron

  Ez a többfunkciós kulcstartó segít Önnek elkerülni a vírusokat és a baktériumokat, amelyek az ajtók, a felvonó gombjain, a csengőkön vagy a bankautomata gombjain találhatók! Cinkből és nikkelből készült, innovatív és funcionális design-nal. Könnyű, egyszerű használni és újra megtisztítható. Mérete 10 x 3 x 0,4 cm.

   
  1 050 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 55 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 190 Ft Raktáron

  Antibakteriális törlőkendők a Dettol márkától, amelyek elpusztítják a baktériumok és vírusok 99,9%-át, beleértve a szalmonellát és az influenzát is. Nincs benne fehérítő, sem színezék, ideális a gyors és hatékony tisztításhoz.

   
  1 190 Ft
  7 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 49 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  790 Ft Raktáron

  Kétrétegű szájmaszk minőségi pamutvászonból, elasztikus gumival a fülekre. Szélessége 18 cm, magassága 10 cm. A szájmaszkot arra használják, hogy megakadályozzák a vírusok széles körű terjedését, mivel amikor a beteg köhög vagy tüsszög a víruscseppek akár 1,5 méteres távolságig is eljutnak.

   
  790 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 301 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 050 Ft Raktáron

  Tíz eldobható szájmaszk csomag gyerekeknek. Körülbelül 5 óra viselés után a szűrés hatékonysága csökkenni kezd. A kép mintája az aktuális készlettől függően eltérő lehet.

   
  1 050 Ft
  18 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 62 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  3 850 Ft Raktáron
  Újdonság

  Tegye egyszerre szórakoztatóbbá és biztonságosabbá a kézmosást! Ebben segít ez a szappanadagoló. Érintesmentes és a folyékony szappant szappanhabbá alakítja. Használata teljesen egyszerű, steril, és 3 adagolási szintet állíthat be. Magassága 23 cm, térfogata 250 ml. Az IR-érzékelő reakciótávolsága 3-5 cm.

   
  3 850 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 204 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  1 830 Ft Raktáron

  Alacsony hőfokon mosva ugyan tiszta lesz a szennyes, ám nem lesz fertőtlenítve. A Sanytol minden hőfokon elpusztítja a baktériumokat, a penészt, a mosópor maradványait a vízkövet, és a frissesség fantasztikus érzését hagyja maga után. Fehér és színes ruhához is használható. Nem tartalmaz klórt, sem más anyagot, amely tönkretehetné a textilszálakat vagy a...

   
  1 830 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 38 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható, csíkos szövet szájmaszk. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  920 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 42 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk szép nyomtatással, koponyával és kaszással. Mosható és többször használható.

   
  920 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 42 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk Black Lives Matter szlogennel. Mosható és többször használható. Ráadásul állítható a fűző a fülekre.

   
  920 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 4 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 42 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk Range Rower autó logóval. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  920 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 38 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes szövet szájmaszk több használatra, fogas motívummal. A szájmaszk többször mosható és használható.

   
  920 Ft
  14 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 195 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 190 Ft Raktáron

  Savo univerzális fertőtlenítőszer, amely megbízhatóan semmisíti meg a baktériumokat és a vírusokat.

   
  1 190 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 47 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 310 Ft Raktáron

  A Dettol folyékony szappanban található üde Aloe Vera illatossá teszi a bőrét az E-vitaminnak köszönhetően pedig egyúttal puhítja, hidratálja és rugalmassá teszi a bőrét. A szappan praktikus adagoló pumpával rendelkezik és hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, a baktériumokat és a vírusokat.

   
  1 310 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 39 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  23 870 Ft Raktáron

  Nagyszerű önszűrő maszk, amely megbízható védelmet nyújt a légutak számára a szennyeződésektől, portól, mikrobáktól, szezonális allergénektől, füsttől, autó kipufogójától, hamu és más egészségre káros részecskéktől. Egyedülálló kidolgozásának köszönhetően kiszűri a legtöbb részecskét a levegőben, és így magas szintű védelmet nyújt számos, a levegőben...

   
  23 870 Ft
  50+ csomag 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 45 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  3 990 Ft Raktáron

  Szép szájmaszkok, amelyek megvédik a légutakat a levegőben lévő szennyeződésektől, portól, mikrobáktól, szezonális allergénektől, füsttől, kipufogó származékoktól, hamutól és más részecskéktől, amelyek az egészségre károsak. Egyedi kidolgozásának köszönhetően a levegőben lévő legtöbb részecskét szűri, így magas szintű védelmet nyújt számtalan betegséggel...

   
  3 990 Ft
  50+ csomag 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 222 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 050 Ft Raktáron

  Tíz eldobható szájmaszkból álló csomag gyerekeknek. Körülbelül 5 órás viselet után a szűrés hatékonysága csökkenni kezd. A minta az aktuális készlettől függően eltérő lehet.

   
  1 050 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 36 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk bárány mintával. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  920 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 38 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk virágos mintával. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  920 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 37 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk virágos mintával. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  920 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 42 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható Stellers szövet szájmaszk. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  920 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 51 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk TikTok logóval. Mosható és többször használható. Ráadásul állítható a fülre való fűző.

   
  920 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk) 18 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 47 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk parádés koponya mintával. Mosható és többször használható.

   
  920 Ft
  18 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 51 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk állat mozaik mintával. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  920 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 37 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 050 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használatos szövet szájmaszk, hímzett TikTok közösségi háló logóval. A szájmaszk többször mosható és használható. Kívül sima, belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  1 050 Ft
  27 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 45 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  7 320 Ft Raktáron

  Hordozható és összecsukható fertőtlenítő UV-lámpa, amely a hatékony ultraibolya sugárzásnak köszönhetően gyorsan és hatékonyan eltávolítja a baktériumokat és a mikroorganizmusokat. Az okos és kompakt kialakításnak köszönhetően szinte nem is foglal helyet a hátizsákban vagy a kézitáskában, így mindig magával viheti. Könnyen tárolható otthon, az irodában...

   
  7 320 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 43 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  11 990 Ft Raktáron

  Szereti a fát? Ebben az esetben Önnek megfelelő ez az érzékelővel ellátott automatikus InnovaGoods szappanadagoló! Az érzékelőnek köszönhetően a szappan adagolása érintésmentes, ami azt jelenti, hogy 100%-ban higiénikus és nagyon kényelmes.

   
  11 990 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 34 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  1 850 Ft Raktáron

  Panorámás védőszemüveg, amely főleg csiszoláshoz, vágáshoz vagy gyaluláshoz alkalmas. A biztonság nagyon fontos, ezért minden műhely vagy labóratórium felszerelésének nélkülözhetetlen részének kéne lennie.

   
  1 850 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 60 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  790 Ft Raktáron

  Eldobható háromrétegű szájmaszk a cseh New Baby gyártótól. Egyedi összetételének köszönhetően a maszk hatékonyan küzd a baktériumok és a levegőben lévő egyéb szennyeződések ellen. A nem szövött szövetet, amelyből a kendő készült, egy speciális baktericid és hidrofób szer védi. Ezüstionokat tartalmaz, amelyek az egyedülálló hármas mechanizmusnak...

   
  790 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 195 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 050 Ft Raktáron

  Tíz eldobható szájmaszk csomag gyerekeknek. Körülbelül 5 óra viselés után a szűrés hatékonysága csökkenni kezd. A kép mintája az aktuális készlettől függően eltérő lehet.

   
  1 050 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 10 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 257 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 050 Ft Raktáron

  Tíz eldobható szájmaszk csomag gyerekeknek. Körülbelül 5 órás viselet után a szűrés hatékonysága csökkenni kezd. A kép mintája az aktuális készlettől függően eltérő lehet.

   
  1 050 Ft
  4 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 38 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk bárány mintával. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  920 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 47 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  920 Ft
  11 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 42 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kétrétegű textil szájmaszk pamutból és elasztánból.

   
  920 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 36 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényelmes, többször használatos szájmaszk, állkapocs motívummal. A szájmasz ktöbbször mosható és használható.

   
  920 Ft
  24 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 35 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  2 520 Ft Raktáron
  Újdonság

  Többféle felhasználású átlátszó arcvédő. Védelemként szolgálhat a cseppfertőzés, a forgácsok vagy a fűrészpor ellen. A nagyobb biztonság érdekében szemüveggel, maszkkal, légzésvédővel stb. együtt használja. A pajzs nem szolgál teljes értékű kellékként a szájmaszk vagy légzésvédő pótlására.

   
  2 520 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 38 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  2 920 Ft Raktáron

  InnovaGoods többfunkciós szilikon kesztyű, amelyet több tevékenység során értékelni fog otthonában! Alkalmas mosogatásra, gyümölcsmosásra, autómosásra, háziállatok fürdetésére, fürdőszoba mosására, ruhák mosására stb.

   
  2 920 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 43 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  4 390 Ft Raktáron

  Remek szövet szájmaszk, amely megbízható védelmet nyújt a légutak számára a szennyeződésektől, portól, mikrobáktól, szezonális allergiáktól, füsttől, autó kipufogógázától, hamutól és más egészségre káros részecskéktől. Egyedi kidolgozásának köszönhetően kiszűri a legtöbb részecskét a levegőből, így magas szintű védelmet nyújt számos, a levegőben terjedő...

   
  4 390 Ft
  50+ csomag 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 82 tételből