Koronavírus ellen

Koronavírus ellen

Maszkok, légzésvédők, antibakteriális gélek és más védelmi eszközök. A raktárak gyorsan ürülnek, de ami elérhető, azt gyorsan és átláthatóan találhatja itt meg.

Alkategóriák

 • Légzésvédők

  Védje légzőrendszerét a levegőben található káros anyagok ellen! Ajánlatunkban nemcsak minőségi egyhasználatos maszkokat, hanem FFP1 és FFP2 légzésvédőket is talál, melyek elegendő védelmet nyújtanak a vírusok ellen.

 • Antibakteriális gélek

  Használjon speciális antibakteriális gélt, mely a megbízható kézfertőtlenítésre szolgál, víz használata nélkül. Elpusztítja a baktériumok, a vírusok és a mikrobák 99,9%-át. Ehhez elég egy kis csepp gélt szétdörzsölni a kézen.

 • Egyszeri kesztyűk

  Erősítse meg védelmét a vírusok és baktériumok ellen az egyszeri kesztyűkkel, nagyon rugalmasok, könnyű felvenni és felveszi a kéz alakját.

 • Antibakteriális szappanok

  Finom illatú, bőrpuhító hatású és antibakteriális védelmet nyújtó szappanok, amelyek a baktériumok 99 %-át elpusztítják! Hidratáló összetevőkben gazdagok, amelynek köszönhetően a bőre puha és egészséges lesz.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 10 a 10 tételből
 • Megvásárolta 639 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 690 Ft 1 990 Ft Raktáron

  A Freshmaker nedves törlőkendők kellemes érintésűek, nagy kiszerelésben kaphatók, a csomagolás pedig visszazárható. Aktív Benzalkonium Chloride összetevője elpusztítja a baktériumokat és hosszú távú hatása van. Nem tartalmaz alkoholt, pH értéke kiegyensúlyozott a bőrhöz. A biocid termékeket mindig biztonságosan alkalmazza és gyermekektől elzárva tárolja.

   
  1 690 Ft 1 990 Ft
  Kedvezmény!
  7 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 238 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 850 Ft Raktáron

  Permetezzen a tenyerére 2 - 3 ml-t és dörzsölje szét az egész kezén, beleértve az ujjakat és a kézhátat is. Max. 10x használható naponta. Ha kiszárad a keze, ápolja regeneráló krémmel. A termék használata során védje a szemeit és ne lélegezze be a párát. Gyermekektől elzárva tartandó. 3 éven aluliak számára nem alkalmas. Csak külső használatra. Etanolt és...

   
  1 850 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 617 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  1 990 Ft Raktáron

  A Freshmaker nedves törlőkendők kellemes érintésűek, nagy kiszerelésben kaphatók, a csomagolás pedig visszazárható. Aktív Benzalkonium Chloride összetevője elpusztítja a baktériumokat és hosszú távú hatása van. Nem tartalmaz alkoholt, pH értéke kiegyensúlyozott a bőrhöz. A biocid termékeket mindig biztonságosan alkalmazza és gyermekektől elzárva tárolja.

   
  1 990 Ft
  10 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 611 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron

  Használat: Dörzsöljön szét egy kis csepp gélt a tenyerén víz használata nélkül. Gyártva: Cseh Köztársaság.

   
  920 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 240 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  920 Ft 1 050 Ft Raktáron

  Hatásos antibakterális gél a garantált víz nélküli kézfertőtlenítéshez. Ez a baktériumölő gél a baktériumok, vírusok és mikrobák 99,9%-át megöli. Az 50 ml kompakt csomagolásnak köszönhetően alkalmas a zsebben vagy táskában viseléshez minden nap.

   
  920 Ft 1 050 Ft
  Kedvezmény!
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 113 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  1 190 Ft Raktáron

  Átlátszó arcvédő, amely sokoldalúan használható. Védhet a cseppfertőzéssel, forgáccsal és fűrészporral szemben is. A nagyobb biztonság érdekében használhatja védőszemüveggel, szájmaszkkal, légzésvédővel stb.

   
  1 190 Ft
  34 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 109 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  650 Ft Raktáron

  Klasszikus pamut szájmaszk, jó nedvszívó képességgel, jól szellőzik. A két oldalán gumi található, amely fülre akasztható. Ismételt használatra is alkalmas!

   
  650 Ft
  37 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 64 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  520 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Gumikesztyű Aloe verával. Védje magát és környezetét is, viseljen védőeszközöket - kesztyűt, szájmaszkot vagy légzésvédőt, továbbá rendszeresen fertőtlenítse a kezét.

  Választható 1x Méret
  520 Ft
  Választható 1x Méret
  Elérhetőségek megjeleítése
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 29 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 720 Ft Raktáron

  Ez a többfunkciós kulcstartó segít Önnek elkerülni a vírusokat és a baktériumokat, amelyek az ajtók, a felvonó gombjain, a csengőkön vagy a bankautomata gombjain találhatók! Cinkből és nikkelből készült, innovatív és funcionális design-nal. Könnyű, egyszerű használni és újra megtisztítható. Mérete 10 x 3 x 0,4 cm.

   
  1 720 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 34 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 310 Ft Raktáron
  Újdonság

  A Dettol folyékony szappanban található üde Aloe Vera illatossá teszi a bőrét az E-vitaminnak köszönhetően pedig egyúttal puhítja, hidratálja és rugalmassá teszi a bőrét. A szappan praktikus adagoló pumpával rendelkezik és hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, a baktériumokat és a vírusokat.

   
  1 310 Ft
  28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 10 a 10 tételből