Többhasználatos szájmaszkok

Többhasználatos szájmaszkok

Felnőtt és gyerek szájmaszkok raktáron, szállításra készen. Nézze meg a maszkokat, egyhasználatos gyerek maszkokat és a többhasználatos pamut maszkokat tartalmazó kínálatunkat. Ha a jobb minőségű védőfelszerelést keres a légútjai számára, nálunk FFP2 és FFP3 légzésvédőket is talál, amelyek szintén raktáron vannak, azonnali szállítással.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 53 a 53 tételből
 • 440 Ft Raktáron

  Exkluzív WooW FFP3 NR légzésvédő. A légzőszervek védelmére a szennyezett területeken. Az FFP3 kategóriába tartozik. Képes szűrni a mérgező, rákkeltő és rádioaktív szilárd részecskéket. Megbízhatóan védi a Covid-19 betegséget okozó koronavírussal szemben. Az EU területén megfelelel a használati elvárásoknak. Nem rendelkezik kimeneti szeleppel, ennek hála...

   
  440 Ft
  48 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
 • 30 Ft Raktáron

  Klasszikus egyhasználatos egészségügyi szájmaszk, amelyet általában kórházakban és egészségügyi létesítményekben használnak. Ez a szájmaszk a textil szájmaszkkal szemben vékonyabb, jobban lehet benne lélegezni, ám csak egyszeri használatra alkalmas. Kb. 5 óra viselés után a szűrés hatékonysága csökkenni fog és javasoljuk, hogy a szájmaszkot egy újra...

   
  30 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Többször használható cseh New Baby textil maszk. A fehér védőréteget gyönyörű fekete csipke díszíti, így nem marad észrevétlen! Egyedi összetételének köszönhetően hatékonyan küzd a baktériumok, vírusok és a levegőben lévő szennyeződések ellen. A maszk gumiszalagokkal rögzíthető és tökéletesen alkalmazkodik az arc alakjához. A szájmaszk 60 °C-on mosható....

   
  1 490 Ft
  100+ darab 5-7 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Többször használható textil szájmaszk a cseh New Baby márkától. Egyedi összetételének köszönhetően a szájmaszk hatékonyan küzd a baktériumok, vírusok és a levegőben található különféle szennyeződések ellen. A szájmaszk fülek mögé helyezhető gumiszalagokkal rögzíthető, és így ideálisan alkalmazkodik az arc alakjához. A szájmaszk 40 °C-on mosható....

   
  890 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 5-7 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Újrahasználható cseh New Baby textil szájmaszk. A fekete védőréteget lila csipke díszíti, így köszönhetően nem marad észrevétlen! Egyedi összetételének köszönhetően a maszk hatékonyan küzd a baktériumok, vírusok és a levegőben lévő szennyeződések ellen. Gumiszalagokkal rögzíthető és tökéletesen alkalmazkodik az arc alakjához. 40 °C-on mosható. Összetétel:...

   
  1 490 Ft
  100+ darab 5-7 napon belüli postázással
 • 530 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használatos szövetből készült szájmaszk csillogó kövekkel, a TikTok közösségi háló logójával. A szájmaszk többször mosható és használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  530 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 530 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk terepmintával. Mosható és többször használható. Vastagabb anyagból készült, tehát ideális hidegebb idő esetén.

   
  530 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk) 12 darab 2 napon belüli postázással
 • 530 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  530 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
 • 530 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk szép nyomtatással, koponyával és kaszással. Mosható és többször használható.

   
  530 Ft
  27 darab raktáron (azonnal postázzuk) 7 darab 2 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Tíz eldobható szájmaszk csomag gyerekeknek. Körülbelül 5 óra viselés után a szűrés hatékonysága csökkenni kezd. A kép mintája az aktuális készlettől függően eltérő lehet.

   
  890 Ft
  8 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  New Baby bézs férfi nyakpánt, amely ízléses kiegészítőként vagy hatékony védelmet nyújtó szájmaszkként is használható.

   
  1 940 Ft
  100 darab 5-7 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Ezt a bambusz nyaksálat imádni fogja a gyereke! Nagyon puha és kényelmes viselet. Ezenkívül cső alakú és nincs rögzítése, ezért egyszerűen felvehető. A bambuszrost természetesen antiszeptikus, és olyan anyagokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a baktériumok terjedését. A nyaksál ezért kényelmes szájmaszkként is szolgálhat, amelyre számíthat....

  Választható 2x Méret
  1 490 Ft
  Választható 2x Méret
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 5-7 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Tíz eldobható szájmaszk csomag gyerekeknek. Körülbelül 5 órás viselet után a szűrés hatékonysága csökkenni kezd. A minta az aktuális készlettől függően eltérő lehet.

   
  890 Ft
  5 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 740 Ft Raktáron

  Tíz eldobható szájmaszk csomag gyerekeknek. Körülbelül 5 órás viselet után a szűrés hatékonysága csökkenni kezd. A kép mintája az aktuális készlettől függően eltérő lehet.

   
  740 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 440 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használatos szövet szájmaszk eredeti motívummal. A szájmaszk többször mosható és használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  440 Ft
  16 darab 2 napon belüli postázással
 • 530 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk Range Rower autó logóval. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  530 Ft
  38 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 530 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk állat mozaik mintával. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  530 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  Ezt a bambusz nyaksálat imádni fogja! Nagyon puha és kellemes a viselete. Ráadásul cső alakú, tehát egyszerű felvenni. A bambuszszál természetes módon antiszeptikus és olyan anyagok vannak benne, amelyek megakadályozzák a baktériumok szaporodását. A nyaksál szájmaszkként is szolgálhat, amelyben megbízhat. Összetétel: 95 % bambusz viszkóz, 5 % elasztán.

   
  1 940 Ft
  76 darab 5-7 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Tíz eldobható szájmaszkból álló csomag gyerekeknek. Körülbelül 5 órás viselet után a szűrés hatékonysága csökkenni kezd. A minta az aktuális készlettől függően eltérő lehet.

   
  890 Ft
  5 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 590 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használható, csíkos szövet szájmaszk. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  590 Ft
  18 darab 2 napon belüli postázással
 • 590 Ft Raktáron

  Kényelmes szövet szájmaszk több használatra, fogas motívummal. A szájmaszk többször mosható és használható.

   
  590 Ft
  22 darab 2 napon belüli postázással
 • 590 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használatos szövet szájmaszk eredeti motívummal. A szájmaszk többször mosható és használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  590 Ft
  10 darab 2 napon belüli postázással
 • 590 Ft Raktáron

  Kétéves kortól alkalmas, gyermekeknek. A hagyományos, szövet maszkkal összehasonlítva ebben a maszkban könnyebb lélegezni. Egyszeri használatra alkalmas. A szűrés hatékonysága kb. 4-5 óra elteltével csökkenni kezd, ezután javasoljuk, hogy a maszkot cserélje ki egy újra. A csomagolás 10 db fehér színű maszkot tartalmaz. Méret: kb. 14 x 10 cm.

   
  590 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 440 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk Black Lives Matter szlogennel. Mosható és többször használható. Ráadásul állítható a fűző a fülekre.

   
  440 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 3 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Nehezen lélegzik a szájmaszkban, és nem tudja megszokni? Ezzel könnyű! A jól átgondolt 3D kialakítással megfelelően illeszkedik az arcra. A felső részén a huzallal jobban lezárhatja az orr körül. A Pro Air technológia hármas poliészter antibakteriális réteggel rendelkezik, amely megbízható védelmet garantál Ön és környezete számára. Kézzel mossa.

   
  1 040 Ft
  8 darab 2 napon belüli postázással
 • 530 Ft Raktáron

  Unja már az egyhasználatos steril szájmaszkokat, amely mindenkinek van? Szeretne valami eredetibbet, mint a régi ingekből és lepedőkből varrott? Ezzel az ízléses szájmaszkkal, a bal oldalon található BMW logóval biztosan elbűvölő lesz, függetlenül attól, hogy vásárolni vagy éppen munkába megy! A fülek mögötti húzózsinórok kissé rugalmasak, emiatt a...

   
  530 Ft
  85 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 680 Ft Raktáron

  Eldobható háromrétegű szájmaszk a cseh New Baby gyártótól. Egyedi összetételének köszönhetően a maszk hatékonyan küzd a baktériumok és a levegőben lévő egyéb szennyeződések ellen. A nem szövött szövetet, amelyből a kendő készült, egy speciális baktericid és hidrofób szer védi. Ezüstionokat tartalmaz, amelyek az egyedülálló hármas mechanizmusnak...

   
  680 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 5-7 napon belüli postázással
 • 590 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk virágos mintával. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  590 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • 590 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk sisakkal és Chiefs logóval. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  590 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • 590 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használatos szájmaszk, állkapocs motívummal. A szájmasz ktöbbször mosható és használható.

   
  590 Ft
  12 darab 2 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Tíz eldobható szájmaszk csomag gyerekeknek. Körülbelül 5 óra viselés után a szűrés hatékonysága csökkenni kezd. A képminta az aktuális készlettől függően eltérő lehet.

   
  890 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 590 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk virágos mintával. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  590 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • 590 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használható szövet szájmaszk lóval és Denver logóval. Mosható és többször használható. Kívül sima és belül porózus, hogy megkönnyítse a légzést.

   
  590 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • 590 Ft Raktáron

  Kényelmes, többhasználatos szövet szájmaszk cápás motívummal. A szájmaszk többször mosható és használható. A zsinórnak köszönhetően megfelelő méretűre állítható.

   
  590 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • 590 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használatos szövet szájmaszk eredeti motívummal. A szájmaszk többször mosható és használható, vastagabb szövetének köszönhetően megbízhatóan felmelegíti hidegebb időjárás esetén. A zsinórokkal megfelelő méretűre állíthatja.

   
  590 Ft
  17 darab 2 napon belüli postázással
 • 530 Ft Raktáron

  Unja az egyhasználatos, steril szájmaszkokat, amelyekkel mindenki rendelkezik? Szeretne valami eredetibbet, mint a régi ingekből és lepedőkből varrt maszkok? Ezzel az ízléses maszkkal, bikával a spanyol zászló mintával biztosan lenyűgöz mindenkit, ha vásárolni vagy munkába megy! A fülek mögötti zsinórok kissé rugalmasak, ami univerzálissá teszi a maszk...

   
  530 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • 590 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használatos szövet szájmaszk eredeti arany ajkas mintával. A kendő többször mosható és használható. A zsinórokkal a megfelelő méretűre állíthatja be.

   
  590 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • 440 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használatos szövet szájmaszk az antirasszista Black Lives Matter mozgalom motívumával. A kendő többször mosható és használható. A zsinórokkal megfelelő méretre állíthatja.

   
  440 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • 740 Ft Raktáron

  Kellemes, többhasználatos szövet szájmaszk hóember mintával. A maszk mosható és többször használható. Vastagabb anyagból készült, tehát hidegebb évszakra ideális.

   
  740 Ft
  8 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 940 Ft Raktáron

  Elasztikus csősál, amely megbízhatóan melegíti a hideg téli napokon. Használható kényelmes szájmaszkként is.

   
  1 940 Ft
  25 darab 2 napon belüli postázással
 • 740 Ft Raktáron

  Kellemes, többhasználatos szövet szájmaszk Santa mintával. A maszk kimosható és többször használható. Vastagabb anyagból készült, ezért hidegebb időre ideális.

   
  740 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • 530 Ft Raktáron

  Kétrétegű textil szájmaszk, amely ismételt használatra alkalmas. Külső rétege sima, nyomtatott mintával ellátott, belső rétege lyukacsos, így egyszerűbb lélegzést tesz lehetővé. Ezt a Škoda logót 1993 és 1999 között használták.

   
  530 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 890 Ft Raktáron

  Kétrétegű kendő minőségi pamutvászonból, elasztikus gumival a fülekre. Szélessége 23 cm, magassága 9 cm. A szájmaszkot arra használja, hogy megakadályozza a vírusok széles körű terjedését, ugyanis amikor a beteg köhög vagy tüsszög, akár 1,5 méteres távolságig is eljutnak a víruscseppek.

   
  890 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 740 Ft Raktáron

  Kényelmes textil maszk, karácsonyi motívummal. Mosható és többször használható.

   
  740 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 740 Ft Raktáron

  Kényelmes textil gyerek maszk, karácsonyi motívummal. Mosható és többször használható.

   
  740 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 740 Ft Raktáron

  Kényelmes gyerek textil maszk, karácsonyi motívummal. Mosható és többször használható.

   
  740 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 740 Ft Raktáron

  Kényelmes, többször használható textil maszk, karácsonyi motívummal.

   
  740 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 740 Ft Raktáron

  Többször használható gyerek textil maszk, karácsonyi motívummal.

   
  740 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 740 Ft Raktáron

  Textil maszk karácsonyi motívummal. 

   
  740 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  Elasztikus csősál, amely megbízhatóan melegíti a hideg téli napokon. Használható kényelmes szájmaszkként is.

   
  1 940 Ft
  19 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 940 Ft Raktáron

  Elasztikus csősál, amely megbízhatóan melegíti a hideg téli napokon. Használható kényelmes szájmaszkként is.

   
  1 940 Ft
  6 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 940 Ft Raktáron

  Elasztikus csősál, amely megbízhatóan melegíti a hideg téli napokon. Használható kényelmes szájmaszkként is. Ráadásul fülre akasztható hurokkal is rendelkezik, így nem fog lecsúszni az arcáról.

   
  1 940 Ft
  20 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 940 Ft Raktáron

  Elasztikus csősál, amely megbízhatóan melegíti a hideg téli napokon. Használható kényelmes szájmaszkként is. Ráadásul fülre akasztható hurokkal is rendelkezik, így nem fog lecsúszni az arcáról. 

   
  1 940 Ft
  20 darab 2 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 53 a 53 tételből