Egyéb kiegészítők PC-hez

Egyéb kiegészítők PC-hez

Egyéb

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből
  • 6 320 Ft Raktáron

    A Power+MirrorScreen vezeték nélküli HDMI-adaptert úgy tervezték, hogy tükrözze a mobiltelefon, a tablet vagy a laptop képernyőjét a TV-re. Csak csatlakoztassa a TV-hez a HDMI-csatlakozón és az USB-porton keresztül a hálózathoz, és kezdje el szórakoztatni az egész családot. Kompakt méretének köszönhetően bárhová magával viheti.

     
    6 320 Ft
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Elegáns öntapadó kábelrendező. Legfeljebb 5 darab, 5 mm-nél kisebb átmérőjű kábel befogadására tervezték. A tartó szilikonból készült, és közvetlenül felragasztható.

     
    820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Eszköz a fájlok egyszerűbb feltöltéséhez, tárolásához és megosztásához memóriakártyáról. A kétféle USB-nek köszönhetően az olvasó segítségével adatokat tölthet fel mobiltelefonra, tabletre, számítógépre és laptopra. Az olvasó SD kártyákhoz és Micro SD kártyákhoz is alkalmas.

     
    2 490 Ft
    30 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 4 320 Ft Raktáron

    Előfordult már Önnel, hogy egy halom papír betemette a telefonját és nem találta? Ezzel az állvánnyal mindig kéznél lesz a munkahelyén. Bilinccsel felszerelt, amely alkalmazkodik a különböző felületekhez, szélességekhez. Elhelyezheti a monitoron, polcon stb. Ezenkívül az állvány forgatható, több pozícióval rendelkezik, aminek köszönhetően a telefon...

     
    4 320 Ft
    14 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 650 Ft Raktáron

    Eredeti többfunkciós egéralátét 2in1, amely vezeték nélküli töltőként is működik! Nagyon könnyű, teljesen lapos, szegecsek és mélyedések nélkül a töltő részen, amelynek köszönhetően az egérpad teljes felületét használhatja. Beépített vezeték nélküli töltő található benne LED jelzőfénnyel, amelyet USB kábellel kell feltölteni és az ezzel kompatibilis...

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből