Telefon hátlapok és tokok

Telefon hátlapok és tokok

Telefon hátlapok és tokok

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 8 a 8 tételből
 • 4 490 Ft Raktáron

  Félti a hitelkártyái biztonságát a nagyváros tömegében? Ebben az esetben az InnovaGoods lopás gátló telefontokja kártyatartóval az Önnek való! Az RFID technológia megvédi a kártyatokot a nemkívánatos érintés nélküli fizetésektől, így az Ön számláját is.

   
  4 490 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron

  Ne hanyagolja el az iPhone-ja védelmét! Ez az Apple iPhone 11-hez megfelelő, nagy átlátszóságú edzett üveg megbízhatóan védi a fényképezőgép lencséjét a karcolásoktól, eltömődéstől és leeséstől. Stabil és tartós felülettel rendelkezik, amelyen nem marad ujjlenyomat, és egyedülálló technológiájának köszönhetően az üveg alá ragasztva nem képződnek buborékok.

   
  2 240 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 240 Ft Raktáron

  Robusztus és megbízható átlátszó borító Samsung Galaxy Note 10+ telefonra. Védi a telefont a karcolásoktól, szennyeződéstől és eséstől. A mobiltelefon biztonságát a borító modern és ergonomikus kialakítása is biztosítja. Sárgulásnak is ellenáll, és jó tartani a kézben.

   
  2 240 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 390 Ft Raktáron

  Stabil és megbízható átlátszó Terminator Style tok Samsung Galaxy Note 20 készülékhez. Védi a telefont a karcolásoktól, szennyeződéstől és eséstől. A mobiltelefon biztonságát a borító modern és ergonomikus kialakítása is biztosítja.

   
  2 390 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 390 Ft Raktáron

  Stabil és rendkívül tartós, átlátszó Terminator Style tok Samsung Galaxy Note 20 készülékhez. Védi a telefont a karcolásoktól, szennyeződéstől és eséstől. A mobiltelefon biztonságát a borító modern és ergonomikus kialakítása is biztosítja. Ellenáll a sárgulásnak és jó fogni a kézben.

   
  2 390 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Rendkívül ellenálló edzett üveg iPhone 11/XR készülékekhez, amely megbízhatóan védi a kijelzőt a karcolásoktól és repedésektől. A kijelző teljes körvonalát másolja, így megbízhatóan védi és ugyanakkor semmilyen módon nem csökkenti az érintési területet. Az üveg teljesen tiszta, nem marad rajta ujjlenyomat és nem torzítja a képet.

   
  4 490 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Ellenálló edzett üveg iPhone 11/XR készülékhez, amely megbízhatóan védi a képernyőt a karcolásoktól és repedésektől. Enyhén lekerekített élekkel rendelkezik, és tökéletesen tapad a kijelzőre, miközben semmilyen módon nem csökkenti az érintési területet. Az üveg teljesen tiszta, nem marad rajta ujjlenyomat és nem torzítja a képet.

   
  4 490 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 17 870 Ft Raktáron

  Ezzel a telefontokkal elbúcsúzhat a baktériumtól és mikroorganizmusoktól, amelyek a telefonjára vagy a kártyáira kerülnek. Több rekesze van, ahová beteheti a személyi igazolványát, a bankkártyáját vagy más apróságokat, amelyeket gyakran használ, és nem szeretné, hogy baktériumok legyenek rajtuk. A kompakt kialakításnak köszönhetően mindig a zsebében,...

   
  17 870 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 8 a 8 tételből