Selfie botok

Leértékelések

Selfie botok

Selfie botok

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
 • 4 220 Ft Raktáron

  Szeretne szép nyaralási fotókat, de nem szívesen kéri meg a turistákat, hogy készítsenek önről képet? Számos módon lehet ezt a többfunkciós eszközt használni. A szelfibot könnyen szétszedhető, és hirtelen egy állvány lesz belőle, amellyel lélegzetelállító képeket és videókat készíthet. A bluetooth távirányítónak köszönhetően pontosan a megfelelő...

   
  4 220 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 190 Ft Raktáron

  Fényképezkedő készlet telefonnal: selfie rúd és kiegészítő lencsék, amelynek köszönhetően könnyebben műalkotás válhat az erőfeszítéseiből.

   
  2 190 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 710 Ft Raktáron

  A tripod állvány funkcióval ellátott szelfibot ideális minden fotózásrajongó számára. Bluetooth technológiás hordozható távirányítóval van felszerelve, így akár távolról is kényelmesen fotózhat anélkül, hogy a kezében kellene tartania a szelfibotot.

   
  3 710 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 150 Ft Raktáron

  Streamel, vlogokat vagy más videókat forgat a közösségi hálózatokra vagy gyakran készít ún. "szelfiket"? Akkor ez az állvány Önnek készült. Nem csak egyszerűen behelyezheti a telefont, hanem azonnal megoldja a világítást is! Kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően kisebb helyekre is alkalmas, és könnyen becsomagolhatja és elviheti a szükséges helyre.

   
  10 150 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből