Töltők és USB kábelek

Töltők és USB kábelek

Töltők és USB kábelek

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
  • 3 320 Ft Raktáron

    Qi vezeték nélküli töltő okostelefonokhoz, amellyel gyorsan és megbízhatóan feltöltheti a készülékét. LED jelzőfénnyel ellátott, Android és iOS eszközökkel is kompatibilis, amelyeket indukcióval is fel lehet tölteni.

     
    3 320 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Vezeték nélküli töltő okostelefonokhoz, amellyel gyorsan és megbízhatóan töltheti a készüléket. Ez az alátét alakú vezeték nélküli töltő olyan mobiltelefonokhoz alkalmas, amelyek támogatják a vezeték nélküli töltést - Qi. Modern dizájnt és a mobiltelefon gyors töltését kínálja.

     
    3 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    Multifunkcionális, praktikus, eredeti vezeték nélküli töltő, amely nem hiányozhat semmilyen munka- vagy íróasztalról! Nem csak a telefont tölti fel - írószer szervezőként is szolgál, 2 másik eszközt is tölthet vele az USB-portokon keresztül, sőt világíthat is vele! Használata teljesen egyszerű.

     
    8 320 Ft
    32 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 650 Ft Raktáron

    Gravity telefontartó vezeték nélküli töltővel az InnovaGoodstól, amely innovatív multifunkcionális kialakításának köszönhetően ideális rövid és hosszú utakra. A mobileszköz súlya nyomást gyakorol az oldalsó rögzítésre, így automatikusan és könnyen igazodik a méretéhez. Ezenkívül a csúszásmentes gumibevonat védi a mobileszközt és biztos fogást biztosít.

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 650 Ft Raktáron

    Eredeti többfunkciós egéralátét 2in1, amely vezeték nélküli töltőként is működik! Nagyon könnyű, teljesen lapos, szegecsek és mélyedések nélkül a töltő részen, amelynek köszönhetően az egérpad teljes felületét használhatja. Beépített vezeték nélküli töltő található benne LED jelzőfénnyel, amelyet USB kábellel kell feltölteni és az ezzel kompatibilis...

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 150 Ft Raktáron

    Eredeti és univerzális vezeték nélküli töltő gyorstöltéssel, amelyet biztosan értékelni fog az asztalán otthon vagy az irodában! Vízszintesen és függőlegesen is használható telefonállványként. Ezen kívül a talp levehető az állványról, így akár lapos helyzetben is töltheti a telefont. LED-es töltésjelzővel rendelkezik, és egy nyílás található az USB-kábel...

     
    6 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből