Ruhaszárítás

Ruhaszárítás

Néha nem kedvező az időjárás és nem száríthatjuk kint a ruhákat, de van erre egy megoldás! Ebben a kategóriában praktikus ruhaszárítókat talál, amelyekkel könnyedén és gyorsan megszáríthatja bent is a ruhákat, ráadásul egyszerűen kompakt méretűre csukhatók és így nem foglalnak túl sok helyet.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből
 • 13 580 Ft Raktáron

  Összecsukható ruhaszárítő 3 szinttel, amelyet speciálisan úgy terveztek, hogy a lehető legtöbb helyet takarítson meg a lehető legtöbb ruhaneművel. Ez az erős és okosan megtervezett ruhaszárító 11 rúddal rendelkezik, kompakt, könnyű és vízálló. Kézikönyv mellékelve, amely az összeszereléséhez szükséges illusztrációkat tartalmazza. Az összeszerelése...

   
  13 580 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 30 380 Ft Raktáron

  A praktikus InnovaGoods otthoni ruhaszárító nyolc rúddal rendelkezik, amelyekre kiteregetheti a ruhaneműt. Ráadásul nem foglal sok helyet, használata pedig felettébb egyszerű. Klasszikus ruhaszárítóként is használható anélkül, hogy elektromos hálózathoz csatlakoztatnánk.

   
  30 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 27 180 Ft Raktáron

  InnovaGoods összecsukható ruhaszárító. A ruhaszárító hat rúddal rendelkezik, amelyekre kiteregetheti és gyorsan megszáríthatja a ruhaneműt. Kompakt méreteinek köszönhetően nem foglal sok helyet, használata pedig felettébb egyszerű. Klasszikus ruhaszárítóként is használható anélkül, hogy elektromos hálózathoz csatlakoztatnánk.

   
  27 180 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 87 980 Ft Raktáron

  Praktikus InnovaGoods elektromos szárító a ruhák gyors szárítására. A szárítónak 30 rúdja van, amelyeken a ruhaneműt szét lehet teríteni. A kialakításának köszönhetően kevés helyet foglal. Használható úgy is mint egy klasszikus áram nélküli szárító.

   
  87 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 20 780 Ft Raktáron

  Praktikus InnovaGoods elektromos törülközőszárító. A szárító öt rúddal rendelkezik, amelyeken törölközőket száríthat és melegíthet. Egész évben használhatja, mert hagyományos szárítóként is használható, villamos energia nélkül.

   
  20 780 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből