Táskák

Leértékelések

Táskák

Táskák

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből
 • 6 380 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods cipőszállító táska segít rendet tartani a cipőknél útközben is! Ez egy praktikus és nem zavaró utazótáska, amelyben a cipő elrendezésre kerül, és ezzel helyet takarít meg.

   
  6 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 140 Ft Raktáron

  Ízléses és tágas strandtáska, színes felirattal a bátor szupernőknek, amely egyetlen fürdőzésről sem hiányozhat. 100% poliészterből készült, becipzározható és két kötél füle van, tehát a kezében is viheti vagy a vállára akaszthatja. Mérete 45 x 35 x 12 cm.

   
  4 140 Ft
  6 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 020 Ft Raktáron

  A Tech Art bevásárlótáskák masszív anyagból készültek. Akár 18 kg-ot is elbírnak, így kényelmesen hazaviheti velük a vásárlást, anélkül, hogy attól félne, hogy szétszakadhatnak. Ugyanakkor újrafelhasználhatóak, ezért környezetbarátak. Az üzletekben spórol a táská, és otthon sem fognak felhalmozódni. A táskákon kampók találhatók, amelyekkel könnyedén...

   
  3 020 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 260 Ft Raktáron

  Öltözőszőnyeg és vízálló táska, ideális edzőterembe vagy strandra. Könnyedén nyitható, szétszedhető, vízálló felületének köszönhetően pedig kényelmesen törölközhetünk és átöltözhetünk rajta. Ezután a nedves ruhákat egyszerűen bezárhatja a zsinórral. Az így lezárt táska vízálló, így biztonságosan tárolhatja a többi dolog között a sporttáskájában vagy a...

   
  5 260 Ft
  95 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 900 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Praktikus túra táska, amelyet könnyen rögzíthet a két pánt segítségével a nadrág övéhez. Két becipzározható fő rekesszel rendelkezik, két rekesszel az iratokra, egy rekesszel a telefonra és egy rekesszel a tollra. A táska vízálló, mérete kb. 18 x 12 x 4 cm.

  Választható 1x Szín
  1 900 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből