Kések és evőeszközök

Kések és evőeszközök

Kések és evőeszközök

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 9 a 9 tételből
  • 4 650 Ft Raktáron

    Kézi késélező, V-alakú kivitelben, amely lehetővé teszi az összes késtípus (sima kés, fűrészlap, japánkés stb.) csiszolását és élezését. Használata nagyon egyszerű, a választött szög alapján durva vagy finom élezést érhet el. A megfelelő csiszolás meghosszabbítja a kések élettartamát. És ne felejtsük el, hogy egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles!

     
    4 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Ezzel a konyhai kiegészítővel a zöldségek vagy gyümölcsök szeletelése gyerekjáték lesz! Az egyedi formatervezésnek hála ollóként, késként és mini vágódeszkaként szolgál. Biztonságos és kényelmes szeletelést és vágást tesz lehetővé.

     
    3 320 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    InnovaGoods Kitchen Foodies 5 az 1-ben többélű olló, amely különösen gyógynövényekhez alkalmas. Az öt pengepárnak köszönhetően az élelmiszerek szeletelése sokkal hatékonyabb, de dokumentumok aprítására is használható. A pengék rozsdamentes acélból készültek, a fogantyú ABS-ből és TPR-ből. Hossza kb. 21 cm. Tisztítókefe a csomagban.

     
    3 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 650 Ft Raktáron

    Élesítse a késeit egy pillanat alatt az InnovaGoods kompakt élezőjével. Nagyon praktikus, biztonságos és hatékony. Többféle fenést tesz lehetővé, könnyedén és kényelmesen érheti el vele az optimális eredményeket, és kompakt méretének köszönhetően nem foglal el feleslegesen sok helyet.

     
    3 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 9 150 Ft Raktáron

    Black Shark luxus késszett Swiss-Q Namiutsu az InnovaGoodstól. Ez az exkluzív szett 4 minőségi késből és ajándék dobozból áll. A Swiss-Q kések kiváló kiegészítők minden modern konyhába, legyen az otthoni vagy professzionális. A késeknek magas az élettartamuk és a tökéletes élükkel könnyen és biztonságosan szeleteli fel vele az élelmiszereket, ahogy...

     
    9 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 7 490 Ft Raktáron

    InnovaGoods konyhai kés készlet kaparóval, amely nem hiányozhat egyetlen konyhából sem! Konyhai kések komplett készlete, nagyon jó minőségben. A kések pengéje vékony, ennek köszönhetően nagyon pontosan vághat vele.

     
    7 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 11 650 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods márkájú japán késkészlet 3 kést tartalmaz - egy szeletelőt, egy bárdot, egy santoku kést és egy feltekerhető tokot. A fogantyúk fából, a pengék rozsdamentes acélból készülnek. Nem javasoljuk a kések mosogatását a mosogatógépben. Ez a készlet nagyszerű ajándék a gasztronómia minden szerelmese számára.

     
    11 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 490 Ft Raktáron

    Praktikus eszköz a modern konyhában. Ezzel a szeletelővel biztonságosan vághatja az avokádót egy műanyag pengével, a szeletelő másik vége pedig egyszerűen eltávolítja a magot anélkül, hogy az avokádót összetörné. Véletlenszerű színváltozatot küldünk az aktuális készlet szerint.

     
    490 Ft
    40 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Praktikus konyhai eszköz, melynek köszönhetően egyenlő és egyenes kenyérszeleteket vághat. Legyen szó akár egy családi ünnepről, akár csak egy szelet kenyeret szeretne reggelizni, ezzel az eszközzel garantáltan mindig egyforma méretű szeletek lesznek. Beállíthatja a szeletek vastagságát (0,5 és 2,5 cm), vagy teljesen eltávolíthatja a vágásvezetőt.

     
    4 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 9 a 9 tételből