Karácsonyi díszek

Karácsonyi díszek

Karácsonyi díszek

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 8 a 8 tételből
 • 690 Ft Raktáron

  El sem akarja képzelni azt az érzést, amikor a karácsonyfa díszítése során elfogynak a horgok? Kerülje ezt el ezzel a 100 darabos horog készlettel, amelyek díszekhez használhatóak, és biztosítson egy kicsivel több karácsonyi nyugalmat. A horog hossza 4 cm, a csomagolás 100 darabot tartalmaz (+/- 8 %).

   
  690 Ft
  17 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 10 510 Ft Raktáron

  Gyönyörű elektromos hordozható kandalló élethű LED lángutánzattal. Az égő kandalló utánzata kellemes és meghitt hangulatot varázsol otthonába vagy nyaralójába. A lángutánzatú kandalló valójában nem fűt, csak lobogó tűz hatását kelti LED technológiával. A kandallót nem kell bonyolultan telepíteni vagy csatlakoztatni, és könnyedén elhelyezheti bárhol a...

   
  10 510 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 390 Ft Raktáron

  Gyönyörű elektromos hordozható kandalló hű LED-es lángutánzattal. Az égő kandalló utánzata kellemes és hangulatos légkört teremt otthonában vagy nyaralójában. A lángutánzatú kandalló valójában nem fűt, csak lobogó tűz hatását kelti LED technológiával. A kandallót nem kell bonyolult módon telepíteni vagy csatlakoztatni, és könnyen elhelyezheti a belső térben.

   
  11 390 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Karácsonyi dísz, amellyel feldobhatja az ünnepi asztalt vagy a karácsonyfára akaszthatja és eredeti díszként használhatja. Égetett agyagból készült, kb. 8 cm magas.

   
  1 040 Ft
  Utolsó darab 2-3 napon belüli postázással
 • 9 990 Ft Raktáron

  Gyönyörű elektromos hordozható kandalló hű LED-es lángutánzattal. Az égő kandalló utánzata kellemes és hangulatos légkört teremt otthonában vagy nyaralójában. A lángutánzatú kandalló valójában nem fűt, csak lobogó tűz hatását kelti LED technológiával. A kandallót nem kell bonyolult módon beszerelni vagy csatlakoztatni, és könnyen elhelyezheti a belső térben.

   
  9 990 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 390 Ft Raktáron

  Dekoratív, fehér kandallókályha a romantikus estékre, családi vagy baráti találkozókhoz, kellemes pillanatokhoz egy könyvvel a kézben. Bekapcsolva gyönyörűen visszaveri a fényt, a színeket és egy igazi kandalló hatását. Rendkívül kellemes légkört teremt. Optikailag melegít, de valódi hőt nem bocsát ki.

   
  11 390 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 040 Ft Raktáron

  Gyönyörű elektromos hordozható kandalló hű LED lángutánzattal. Az égő kandalló utánzata kellemes és hangulatos légkört teremt otthonában vagy nyaralójában. A lángutánzatú kandalló valójában nem fűt, csak lobogó tűz hatását kelti LED technológiával. A kandallót nem kell bonyolult módon beszerelni vagy csatlakoztatni, és könnyen elhelyezheti a belső térben.

   
  11 040 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 750 Ft Raktáron

  Egy stílusos karácsonyi díszkészlet biztosítja a karácsony igazi varázsát. A csomagban 24 db arany díszt talál, melyeket a karácsonyfára lehet akasztani. A kerek díszek különböző kivitelűek: matt, fényes vagy csillogó.

  Választható 2x Szín
  2 750 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 8 a 8 tételből