Barkácsolás

Barkácsolás

A Hobby kategória tele van ötletes kütyükkel mindazok számára, akik szeretik aktívan tölteni szabadidejüket. Kínálatunkban praktikus eszközöket talál a barkácsoláshoz, termékek széles választékát háziállatok számára, mindent, amire szüksége lehet egy hagyományos grillezéshez, és még sok más hasznos terméket.

Alkategóriák

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 88 tételből
  • 1 990 Ft Raktáron

    A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható.

     
    1 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható

     
    1 150 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Ez a láncfűrész tárcsa fához nem hiányozhat egyetlen barkácsnűhelyből. Az egymás után menő jobb és bal fogak garantálják a puha és keményfa, műanyag, jég és keménygubi szétvágását is.

     
    1 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    Szuper erős gumírozott vízálló ragasztószalag, kiváló minőségű anyagból. Különböző tárgyak foltozásához, összeillesztéséhez, lezárásához és javításához használható.

     
    1 990 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Átlátszó arcvédő, amely sokoldalúan használható. Véd a cseppfertőzéssel, forgáccsal és fűrészporral szemben is. A nagyobb biztonság érdekében használhatja védőszemüveggel, szájmaszkkal, légzésvédővel stb. Az arcvédő semmiképp sem szolgál szájmaszk és légzésvédő teljes értékű helyettesítőjeként.

     
    820 Ft
    33 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 732 Ft Raktáron

    Praktikus karkötő ezermesterek számára, amely a belevarrott mágneseknek köszönhetően megtartja a csavarokat, szegeket, anyacsavarokat és rajzszögeket is. Tépőzárral zárható, ennek köszönhetően bármilyen kéz méretéhez hozzáigazítható.

    Választható 2x Szín
    1 732 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    3 Review(s)

    Csodálatos multifunkcionális szögvonalzó, amely nélkülözhetetlen segítővé válik minden építő, kézműves vagy ezermester számára! Mivel a vonalzónak több szöge van, sok időt és energiát takarít meg.

     
    1 320 Ft
    19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Legyen ön professzionális kézműves, vagy hobby barkácsoló, betörött csavarokkal biztosan találkozott már. Hogyan húzzuk ki őket, ha nem tudjuk emberfeletti erővel és klasszikus csavarhúzókkal? A speciális fúrók segítségével néhány pillanat alatt megoldja a problémát.

     
    1 490 Ft
    100+ csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Speciális eszköz minden modern férfi pénztárcájába! Minimális méretű kártyába rejtett, észrevétlen kés. Szerezze be ezt az első ránézésre klasszikus hitelkártyának kinéző eszközt, amely csak abban különbözik, hogy egy gomb elfordításával egy kis késre tehet szert, amely különböző alkalmakkor jöhet jól.

     
    820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Gyors és elegáns módszer a tartós írásra, megjelölésre és dísztárgyak készítésére üvegből, műanyagból, fából, acélból, lágy fémből és további anyagokból.

     
    1 490 Ft
    29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    3 Review(s)

    Ez a  5 Second Fix speciális javító készlet szilárdan megragasztja a műanyagot, fát, fémet, üveget és egyéb anyagokat - mindezt néhány másodpercen belül!

     
    1 650 Ft
    18 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 613 Ft Raktáron

    Műanyag kontúrsablon tárgy profilok átviteléhez. Praktikus segédeszköz építészeknek, vagy hajópadló lerakásához. A sablon lamelláit a tárgy mellé helyezve a lamellák lemásolják a körvonalat, melyet így már könnyű átvinni máshova.

    Választható 1x Szín
    2 613 Ft
    Választható 1x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

     
    3 320 Ft
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Egyszerűsítse meg a költözést ezzel a kiváló segédeszközzel, mely megkönnyíti a bútorok vagy fogyasztók mozgatását. A karrendszernek köszönhetően a szíjak csökkentik a karok és a hát terhelését, elég csak áthúzni a mozgatni kívánt tárgy alatt, felhúzni az alkalra és indulhat is.

     
    1 650 Ft
    39 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    Mindenhol és mindent lopnak, így tehát a vagyonát kellőképpen meg kell védenie. A riasztós lakat egy hasznos és intelligens eszköz, mivel amint piszkálva vagy feszegetve van, azonnal riasztó jelzést ad.

     
    2 820 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 485 Ft Raktáron

    Univerzális, többfunkciós eszköz minden ezermesternek. Mérőszalagot, vonalzót, vízmértéket és lézeres szintezőt tartalmaz.

    Választható 1x Szín
    3 485 Ft
    Választható 1x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    Többfunkciós kártya, amelyet minden ezermester értékel, akárcsak azok, akik szeretik, ha minden segédeszköz kéznél van, felesleges és hosszadalmas keresgélés nélkül. A kártya páratlan tervezésének köszönhetően hihetetlenül sok féle, szám szerint 20 módon használhatja azt. Garantáltan imádni fogja! 

     
    1 150 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 990 Ft Raktáron

    A bútormozgató készletnek köszönhetően a bútorok áthelyezése gyors, egyszerű és kényelmes tevékenységgé válik. Az emelő és a négy kerekes mozgatható párna segítségével könnyedén elmozdíthatja a nehéz bútorokat pontosan oda, ahova szüksége van.

     
    3 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 4 490 Ft Raktáron

    Praktikus, elemekkel működő elektromos szivattyú, amellyel gázolajat, petróleumot, könnyű olajokat vagy bort szivattyúzhat.

     
    4 490 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Rugalmas fúrófej! Remek ajándék férjnek, apának, nagyapának vagy testvérnek! Tökéletes kellék a csavarok meghúzásához vagy lazításához. Ez a kiterjesztés nagyon rugalmas és hajlékony - a nehezen elérhető helyeknek esélye sincs! Alkalmas sarkokhoz, fülkékhez vagy keskeny helyekhez!

     
    1 490 Ft
    94 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Remek segítség a háztartásokban ez az univerzális kulcs a csavarok, anyák meghúzására. Az univerzális kulcs a csavarok és anyák meghúzására egyben több szerszámot és kulcsot helyettesít. Ennek az univerzális eszköznek köszönhetően meghúzhat 7 mm - 19 mm-es csavarokat, anyákat, horgokat, kapcsokat, szárnyas anyákat és még sok egyéb szabálytalan alakzatot.

     
    1 650 Ft
    9 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Nagyszerű és nagyon praktikus eszköz minden ezermester számára. Ezzel a fúró sablonnal a szekrényajtó vagy a fióktartó helyzetének mérése egyszerű lesz. A sablon mozgó és állítható részeinek köszönhetően pontosan oda juthat, ahol szüksége van rá. Előnye az abszolút egyszerű a használata, különösen a lyukak pontos fúrása a különböző típusú bútorokba.

     
    4 990 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Egy kép felakasztása, polc felfúrása vagy a tapéta kiegyenesítése fejfájást okozhat. Ezzel a praktikus lézeres vízmértékkel pontosan mérheti a vízszintest, így semmit sem fúr fel ferdén. A még pontosabb mérés érdekében az eszköz beépített mérőszalaggal rendelkezik.

     
    3 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods Cyclean tisztító kefe készlet fúróra három kefét tartalmaz: egy kicsit csapokra és hézagokra, egy lapost a nagyobb felületekre és egy kereket az ívelt felületekre. A kefék nem karcolják meg és másképp sem károsítják a felületet.

     
    4 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 150 Ft Raktáron

    Kiváló pénztárcába illő segédeszköz. Sok alkalommal jó segítséget nyújthat ez a praktikus Wallet Ninja. Az okos kialakításnak köszönhetően akár 18 db szerszámot is helyettesíthet, ezért nagyon hasznos segítsége lesz, amiért gyorsan megkedveli. 

     
    1 150 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Csavarni valamit szűk helyeken egy klasszikus rendes csavarhúzóval néha gyakorlatilag lehetetlen! A sarokfej fúró-csavarbehajtóra ezért nagyszerű ajándék lesz minden ezermester számára. Sok munkát megkönnyít és jó dolgozni vele. Szuper kellék a nehezen elérhető helyeken!

     
    1 650 Ft
    36 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 4 650 Ft Raktáron

    Kézi késélező, V-alakú kivitelben, amely lehetővé teszi az összes késtípus (sima kés, fűrészlap, japánkés stb.) csiszolását és élezését. Használata nagyon egyszerű, a választött szög alapján durva vagy finom élezést érhet el. A megfelelő csiszolás meghosszabbítja a kések élettartamát. És ne felejtsük el, hogy egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles!

     
    4 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 7 990 Ft Raktáron

    Unja már, hogy festés közben folyamatosan mártogatnia kell a hengert? A Roll’n’paint újratölthető hengerkészlet időt és energiát takarít meg! Ezenkívül minimalizálja a festék csöpögésének vagy akár kiömlésének kockázatát.

     
    7 990 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Végre egy praktikus zseblámba minden ezermesternek. Fokozatosan állítható, a lámpa 360°-ban forgatható és a mágnessel felállítható, vagy felfogható fém felületekre.

     
    3 320 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    Egyedülállóan tervezett kulcs, mely egyből elengedhetetlen segédeszközzé válik. Nincs több szerszámkészlet és nem kell a megfelelő méretet keresni!

     
    4 490 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Szuper erős gumírozott vízálló szalag kiváló minőségű anyagból. Alkalmas különféle tárgyak foltozására, összeillesztésére, tömítésére és javítására.

     
    1 990 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    A többcélú asztalos vonalzó ideális 3D tárgyak mérőeszközeinek jelölésére. Pontos 45°-os és 90°-os ütközőkkel rendelkezik a sarkokhoz és élekhez, és jelölőként szolgál a párhuzamos vonalakhoz. Ez a nagy segítő meghatározza a fúró átmérőjét is.

     
    1 490 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    Felejtse el a szerszámokkal teli koffert - anyacsavarok, csavarok, kapcsok, kampósszögek és sok más egyéb behúzására elegendő ez az univerzális csavarkulcs. A racsni a csomag részét képezi.

     
    4 490 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    Küszködik a zuhany vagy kád körüli szennyeződésekkel és penészesedésekkel a fugák körül áramló víz miatt? Használja ezt az ügyes kis szalagot, és a probléma megoldva! A szalag vízálló és karbantartása nem bonyolult, szennyeződés esetén egyszerűen törölje le egy nedves ruhával és olyan, mint az új. Ugyanolyan jól fog szolgálni a konyhában – a mosogató körül.

     
    1 320 Ft
    38 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 150 Ft Raktáron

    Ez a kesztyű nagyszerű segédeszköz olyan munkák során, amelyeknél különféle éles tárgyakkal dolgozik. A vágásálló rétegének köszönhetően keze biztonságban lesz.

     
    2 150 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    Az Alpen Camping Butane GAS gázpalackot grillezéshez, fűtéshez, forrasztáshoz vagy kempingkályhák üzemanyagaként használhatja. A csatlakoztatott készüléktől függően körülbelül 2–4 óra üzemidőre elég.

     
    1 320 Ft
    66 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    12 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

     
    8 320 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 320 Ft Raktáron

    Ez az eszköz minden barkácsolónak és szakembernek egyaránt örömet okoz! Ezzel a speciális fogantyúval a csempe vagy a falburkolat lerakása gyerekjáték lesz. Használata egyszerű - helyezze a fogantyút a lerakott vagy frissen ragasztott csempe közé, húzza meg az anyát, így kiegyenlíti a felületet. Miután a ragasztó megszilárdult, távolítsa el a fogantyút....

     
    2 320 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    Eredeti találmány, amellyel minden barkácsnak örömet szerezhet! Sokoldalú kellék, 15 erős mágnest tartalmaz, amelyek a szerszámok és tartozékok rögzítésére szolgálnak, pl. kulcsok, fúrófejek, csavarok, anyacsavarok stb. Így segít gyorsabban és könnyebben  végezni a munkát, mivel szabad marad a keze, egyúttal pedig minden kéznél lesz. Varráshoz és más...

     
    4 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 12 490 Ft Raktáron

    InnovaGoods Airpro + hordozható kompresszor 12 V-ra. Hasznos felszerelés az autóba. Gumiabroncs felfúvására alkalmas és főleg azon sofőröknek hasznos, akik a ragasztást részesítik előnyben a pótgumi felhelyezésével szemben. Ugyancsak használható felfújható matracokra, strandlabdákra stb.

     
    12 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 650 Ft Raktáron

    Kiváló segédeszköz, amely pont elfér a pénztárcájába. Ezzel a praktikus kütyüvel játékszerrel megbirkózhat egy csomó dologgal. A kárty0 11 funkciót kínál, amelyek közé például a sörnyitó, dobozos ital nyitó, vonalzó, csvarhúzó stb. tartoznak.

     
    650 Ft
    79 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Szögolló az ezermestereknek! Többé nem kell szenvednie a szögmérővel olyan helyeken, ahol nehéz manőverezni. Nem kell többé ceruzát keresnie, hogy megjelölje a szöget. Ezzel az ollóval könnyedén beállíthatja a szöget 45°-135° tartományba, és azonnal bele is vághat! Az ollót jól lehet tartani, nagyon éles, cserélhető pengével rendelkezik, és rendkívül...

     
    4 150 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Könnyű és strapabíró műanyagból készült, kompakt, hordozható fúróélező a tompa fúrók tökéletes élezéséhez. Az élező a legtöbb 2–12,5 mm átmérőjű fúróval kompatibilis. Három speciális, a fúrók átmérőjéhez igazított horonnyal rendelkezik. Csak rögzítse a fúró-csavarbehajtóra, helyezze be a fúrót és indítsa el, a csiszolópapír gondoskodik a tökéletes hegyről.

     
    1 490 Ft
    46 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Itt a sürgősségi mentés! Szeret utazni és kirándulni, például biciklivel? Szerszámosládát nem akar magával vinni, hiszen minden rendben lesz. De lám, egy laza csavar. A mini kerékpáros csavarhúzók nem csak díszek és kulcstartók, hanem igazi csavarhúzóként is szolgálnak majd. Nincs más dolga, mint a kulcsokra akasztani, így mindig kéznél lesznek minden...

     
    990 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Ügyes és tartós eszköz a bútorok emelésére és szállítására a padló károsítása nélkül. Az átgondolt tervezésének hála kényelmesen felemeli, áthelyezi és egyenesbe hozza a bútorokat, elektromos készülékeket. A készlet 4 nagyon tartós csúszásgátló alkatrészt tartalmaz kerekekkel és egy emelőkart, akár 200 kg-ra. Kis méreteinek köszönhetően a készlet könnyen...

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    A fúróra erősíthető fém fej egy olyan eszköz, amely megkönnyíti a munkát minden barkácsoló számára. Csatlakoztassa a fejet bármilyen fúróhoz, akkus fúróhoz vagy más fejhez, ¼“ átmérővel. Hajlékony és rugalmas anyagból készült, így szükség szerint hajlítja, és így a nehezen hozzáférhető helyekre is eljut. A csavarok meglazítása és meghúzása egyszerű lesz.

     
    1 650 Ft
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 3 650 Ft Raktáron

    Élesítse a késeit egy pillanat alatt az InnovaGoods kompakt élezőjével. Nagyon praktikus, biztonságos és hatékony. Többféle fenést tesz lehetővé, könnyedén és kényelmesen érheti el vele az optimális eredményeket, és kompakt méretének köszönhetően nem foglal el feleslegesen sok helyet.

     
    3 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods törött csavar eltávolító készlet lehetővé teszi olyan csavarok kicsavarását is, amelyeket szabványos csavarbehajtóval nem lehet kicsavarni. A fúrók edzett acélból készültek, ami nagyon kemény és tartós.

     
    3 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 9 150 Ft Raktáron

    Aki felkészült, nem érheti meglepetés és ez duplán érvényes az utazás során. Egészítse ki az autós felszerelését ezzel a kompresszorral, amellyel bárhol és bármikor felfújhatja a gumiabroncsokat, hiszen szivargyújtóval használható.

     
    9 150 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Még a legtapasztaltabb asztalosok is gondokkal szembesülnek a pontos szögelhelyezéssel nagyobb panelprojekteknél. Megpróbálhatja meghosszabbítani a gyártósort egy kis szögmérővel, de még egy kis hiba is azt eredményezi, hogy a gyártósor annál inkább meghosszabbodik, minél nagyobb a hiba.

     
    4 150 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Az átlátszó analóg kijelzővel ellátott elem tesztelő egy kompakt eszköz, amellyel ellenőrizheti, hogy a használt elemek és az újratölthető elemek működnek-e. Ennek a teszternek köszönhetően ellenőrizheti, hogy a tárolt elemek közül melyek alkalmasak a használatra, és melyeket kell ártalmatlanítani.

     
    1 650 Ft
    44 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    A Multi-Cut 3 az 1-ben olló a műhelyben vagy a garázsban, vagy a kertészeti munkákhoz szükséges kellék. Segítségével könnyedén vághat gipszkartont, szőnyeget vagy kartont is. Kábeleket, vezetékeket és bőrt is vághat. Biztonságosan használhatja gumin, alumíniumon, műanyagon és az apró gallyak eltávolításához is.

     
    4 990 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 10 820 Ft Raktáron

    Drivelite vezeték nélküli teljes csavarhúzó készlet az InnovaGoods-tól. Az eredeti többpozíciós kialakításnak köszönhetően minden helyhez jól alkalmazkodik. Két pozíciót enged meg - egyenes és pisztoly típusút. Rendelkezik lámpával, melynek köszönhetően könnyen megvilágítja a munkafelületet. Mit kínál még?

     
    10 820 Ft
    5 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Egy praktikus találmány a lánc tisztításához anélkül, hogy le kellene venni a kerékről. Ez egy tökéletes eszköz minden kerékpáros számára! A kefe hatékonyan eléri a lánc minden darabját, a tartós szivacs pedig összegyűjti a maradék szennyeződést.

     
    1 650 Ft
    26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    6 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

     
    2 990 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Praktikus eszköz minden ezermesternek. Nem hiányozhat egyetlen műhelyből sem. A satu könnyen a munkalaphoz rögzíthető, és minden kézművesnek vagy modellezőnek jó szolgálatot tesz. A bilincs 2 cm-re nyitható és kisebb munkákhoz is használható.

     
    1 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    Minden háztartás szeretni fogja Blovakot. Ez az újratölthető eszköz pumpaként működik, ugyanakkor vákuumszivattyú is. Egyszerűen fújhatja fel vele a labdát vagy a felfújható nyugágyakat a vízbe, miközben élelmiszerekkel, ruhákkal stb. teli zacskókat vákuumozhat vele. 10 perces ciklusokban működik és automatikusan kikapcsol. Egyéb tartozékokat is tartalmaz.

     
    8 320 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 150 Ft Raktáron

    Hihetetlenül praktikus és erős ragasztószalag, amit otthon különféle dekorációkhoz, apróságokhoz, polcokhoz, fogasokhoz, tartókhoz is használhat! Csak vágja a megfelelő méretre. Kétoldalas, így ráragaszthatja a kívánt tárgyra, a másik oldaláról lehúzhatja a piros fóliát és a felületre ragaszthatja a tárgyat. Látni fogja, hogy a dolgok szó szerint...

     
    1 150 Ft
    25 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    Az Apple készülékjavító eszközkészlet minden Apple telefonrajongó számára jól jön. Összesen 12 különböző csavarhúzót tartalmaz, egy tapadókorongot az LCD eltávolítására, két műanyag nyitót, spatulát és egy tűt a SIM kártya rekesz eltávolításához.

     
    1 990 Ft
    28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    A fa csiszolásának forradalmi módja, amelyet kifejezetten szabad és szabálytalan formák csiszolására fejlesztettek ki. A faragó korong ideális faragáshoz, szobrászathoz és anyag gyors csiszolásához.

     
    3 320 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 089 Ft Raktáron

    Erősen mágneses tartó csavarokra, amelyet bármilyen mágneses felülethez rögzíthet. Ez azt jelenti, hogy ha csavarra vagy szerszámokra van szüksége, akkor nem kell lemásznia a létrán. Egyszerűen rögzítse a tartót a létrához vagy bármilyen más fémlemezhez, amelyet kéznél tart. Ezután tegyen a tartóba mindent, amire szüksége van, és már indulhat is!

    Választható 1x Méret
    2 089 Ft
    Választható 1x Méret
    Elérhetőségek megjeleítése
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 990 Ft Raktáron

    Praktikus 90 minőségi bitből álló készlet univerzális csavarhúzóval, amely minden ezermesternek tetszeni fog. A készlet ideális elektronikai és okoseszközök javításához.

     
    3 990 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 150 Ft Raktáron

    Nagyszerű kütyü, amely minden irodai íróasztalhoz vagy gyerekszoba asztalhoz hasznos lesz. Tartson kéznél minden fontos dolgot ezzel az eredeti 2 felragasztható fiókból álló készlettel az asztalon, amely extra tárhelyet biztosít. 10 db kiváló minőségű kétoldalas matricával rögzítheti őket az asztalra. Univerzálisak, és bárhol használhatók anélkül, hogy a...

     
    7 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 490 Ft Raktáron

    Az asztalos sarokbilincs egy olyan eszköz, amely nem hiányozhat egyetlen barkácsműhelyből sem. Otthonába is alkalmas a keretek egyszerű elkészítéséhez. A négy sarokbilincsnek köszönhetően egyszerűen megragadhat több fadarabot, és 90°-os szögben összefúrhatja vagy összeragaszthatja őket. A derékszögű bilincsek garantálják a pontos fúrást vagy ragasztást.

     
    4 490 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Praktikus fúrósablon, amely megkönnyíti a lyukak fúrását a falban. Két mozgatható vonalzója van (vízszintes és függőleges), centiméteres skálával és 5 mm átmérőjű furatokkal. A speciális rögzítőcsavarok megkönnyítik a beállítás rögzítését és a szerszám szilárdan a helyén tartását fúrás közben.

     
    3 320 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    A talajfúró fej egy nagyszerű kellék a talaj gyors és egyszerű fúrásához. Csúszásmentes, és zseniálisan úgy tervezték, hogy könnyen illeszthető legyen bármilyen elektromos vagy akkus fúrógéphez. Jobb a tapadása és stabilitása fúráskor. Alkalmas kisebb fák ültetésére vagy kisebb kerítések építésére.

     
    2 990 Ft
    35 darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 8 320 Ft Raktáron

    A rozsdamentes acél bútoremelő a legjobb barátja lesz a műhelyben és otthon is. Időt takaríthat meg az ajtók, ablakok, szekrények stb. beszerelésekor. Tartós acél tokból készült.

     
    8 320 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    A fa felületén már az apró karcolások is jól láthatóak. Ez a 6 filctollból és 6 különböző színű viaszból álló készlet segít javítani bútorai, padlói és még sok minden más megjelenését.

     
    1 990 Ft
    65 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 24 990 Ft Raktáron

    A Gerber Truss Multitool egy olyan bicska, amely a bestseller Gerber Suspensionból alakult ki. 17 egyedi szerszámot kínál profi felhasználóknak, azonban mégis egy multitool eszközről van szó.

     
    24 990 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    Nagyon eredeti, dekoratív szervező készlet, amely bárhová illik! Nemcsak, hogy nagy mennyiségű különböző tárgy fér beléjük, rakásolhatók és jól mutatnak - jól fognak mutatni bárhová is teszi őket. Illik otthoni (konyha, fürdőszoba stb.) használatra, de irodákba vagy kültérre is (átrium, kertek, erkélyek...). A készlet 1 nagy és 2 kis szervezőt tartalmaz.

     
    5 820 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 320 Ft Raktáron

    Egyszerűen készíthet stílusos 3D címkéket a címkézővel és szalaggal. Különböző betűket és számokat nyomtathat a fekete szalagra. Öntapadós címkéket készíthet üvegekhez, poharakhoz, füzetekhez, ajándékokhoz vagy dobozokhoz. Különféle leszúrható címkéket is készíthet kaspókba, süteményekbe stb. A feliratozás után a címkéző maga vágja le a szalagot, és a...

     
    1 320 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 150 Ft Raktáron

    Nagyon tartós, erős és erősen tapadó szövetszalag, amelyet szinte bárhol használhat. Ezzel a szalaggal könnyedén megjavíthatja a tárgyait. Alkalmas álcázásra, mert egyszerűen megakadályozza a csillogást és a tükröződést a fényes tárgyakon, vagy a különféle tárgyak egymásra csúszását, csikorgását. Kisebb javításokhoz, átalakításokhoz vagy tárgyak...

     
    1 150 Ft
    28 darab raktáron (azonnal postázzuk) 39 darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 88 tételből