Legnépszerűbb termékek

Legnépszerűbb termékek

Inspirációt keres? Minden, amit itt lát, kíváló termék - ezt az a több ezer ember is bizonyítja akik megvásárolták ezeket a termékeket már Ön előtt. Ön is csatlakozik?

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 793 – 864 a 973 tételből
  • 6 650 Ft Raktáron

    Szeret olvasni, de nehezen találja a megfelelő pózt hozzá? InnovaGoods szemüveg fekve olvasáshoz megoldja ezt a problémát. A fekve olvasással ráadásul elkerüli a fáradt szemeket, a hát- és nyakfájást, amelyet a helytelen testtartás okozhat. Nagyszerű segédeszköz azoknak is, akik nehezebben mozognak vagy pszichomotorikus problémákkal küzdenek.

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    A tészta szűrése soha nem volt könnyebb, mint az InnovaGoods szilikon szűrővel, amelyet nagyon könnyű rögzíteni az edények széléhez vagy a serpenyőhöz.

     
    4 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 990 Ft Raktáron

    Kis hűtítő szőnyeg a kisállatoknak - tökéletes a nyári melegben, védi az állatot a túlforrósodással szemben és segíti a testhőmérsékletének szabályozását. Ráfekve élvezheti a kellemes frissítő hideget.

     
    3 990 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Friss illóolaj, amely kellemes és tiszta hangulatot varázsol az otthonába. Csak csepegtessen néhány cseppet az aromalámpa vagy diffúzor párologtató edényébe, és ez az esszencia gyönyörű illatúvá teszi az otthonát. Cseh termék.

     
    490 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Ez az utántöltő a frissen mosott ruha könnyed illatát rejti magában. Az Air Wick Freshmatic légfrissítő állandóan adagolva árasztja a friss illatot, semlegesíti a szagokat és alacsony beállítás esetén akár 60 napon át képes felfrissíteni az otthonát.

     
    1 490 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    A cipőbetét a lába megmentője. Megvéd a bőrkeményedéstől, de ami a legfontosabb, enyhíti a fájdalmat. Csúszásmentes és légáteresztő. Szellőzőnyílásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a láb természetes szellőzését. Színe testszínű, ezért nem feltűnő.

     
    490 Ft
    51 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 320 Ft Raktáron

    A jól bevált InnovaGoods márka eredeti fülbevalói segítenek az újévi fogadalmaiban. Nemcsak esztétikai funkciót tölt be a fülbevaló, hanem a biomágneses hullámoknak és az akupresszpontokra nehezedő nyomásnak köszönhetően segítenek az álomalak felé vezető úton.

     
    2 320 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Rendszeresen járnak madarak a becsületesen termesztett terményére? A fényvisszaverő szalag egyszer és mindenkorra segít elriasztani a madarakat. A szalag nem csak a fény visszaverődésével, hanem a szélben csapkodva is taszítja a terméstől a madarakat.

     
    1 650 Ft
    26 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Téged is bosszant a csomagtartóba szórt vásárlás? Ezzel a praktikus hálóval megelőzheti ezt a problémát. A háló kiváló minőségű és rugalmas anyagból készült. Ennek hála széthúzható és négy kampó segítségével rögzítheti a csomagtartóban a belső tartókhoz. Nemcsak vásárlások rögzítésére alkalmas, hanem például sportfelszerelésre és egyéb dolgokra is.

     
    3 320 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 861 Ft Raktáron

    Tegye boldoggá az összes kislányt ezzel a szivárványos hajkiegészítővel. Sok frizurát varázsolhat vele, kipróbálhatja fonatba, kontyba tenni vagy szivárványos melírként lazán hagyhatja a hajában. a hajdísz klipsszel van ellátva, melynek köszönhetően fájdalommentesen távolíthatja el a hajból.

    Választható 3x Motívum
    861 Ft
    Választható 3x Motívum
    Elérhetőségek megjeleítése
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 70 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 650 Ft Raktáron

    Beállítja a GPS-navigációt a telefonján, majd kerékpározás közben a kezében tartja a telefont? Próbálja ki ezt a telefontartót, amely megmenti az ilyen helyzetekben! Könnyen felhelyezhető a kerékpárra, és kiváló minőségű anyagból készült, amely megfelelően megvédi telefonját az esés ellen. Csak helyezze a mobiltelefont a 4 fogantyú közé, csavarozza fel a...

     
    2 650 Ft
    23 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 820 Ft Raktáron

    Soha nem tudhatja, mikor jön jól egy ilyen kis drótfűrész. Széleskörű felhasználási területe van kempingezés, sátorozás és egyéb szabadtéri tevékenységek esetén. Vághat vele fát, műanyagot, fémet, akár jeget is! Kis méretének köszönhetően bármilyen kis hátizsákba vagy pénztárcába elfér. A széttekert fűrész hossza 56 cm.

     
    820 Ft
    63 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    Nagyon hatékony szúnyogszívó lámpa a bosszantó rovarok eltávolítására. A lila fény magához vonzza a szúnyogokat, a ventilátor pedig beszívja őket az alsó részbe, ahol elkapja és a légárammal megöli őket. A lámpa USB-kábellel (mellékelve) táplálja az elektromos aljzatból (USB-adapterrel, amely nem tartozék) vagy laptopról vagy powerbankról, kültéri...

     
    5 820 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    A tripod állvány funkcióval ellátott szelfibot ideális minden fotózásrajongó számára. Bluetooth technológiás hordozható távirányítóval van felszerelve, így akár távolról is kényelmesen fotózhat anélkül, hogy a kezében kellene tartania a szelfibotot.

     
    3 320 Ft
    19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Praktikus eszköz minden ezermesternek. Nem hiányozhat egyetlen műhelyből sem. A satu könnyen a munkalaphoz rögzíthető, és minden kézművesnek vagy modellezőnek jó szolgálatot tesz. A bilincs 2 cm-re nyitható és kisebb munkákhoz is használható.

     
    1 650 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 10 820 Ft Raktáron

    Négyemeletes cipősszekrény a Comfortime-tól. Praktikus és nem foglal sok helyet, tehát bármelyik előszobában, folyosón vagy szekrénybe elfér! Fa, a cipőket négy polcra teheti benne. Mérete 63 x 26 x 67 cm.

     
    10 820 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    InnovaGoods Turmalina Shorts rövidnadrág, amely formázza és karcsúsítja a testét, miközben támogatja a méreganyagok eltávolítását a testből. A turmalin részecskék serkentik a vérkeringést, és így fokozatosan segítik a cellulit kiküszöbölését. A turmalin sokféle hatásáról ismert, átalakítja az energiát és enyhíti a feszültséget, így jobban fogja érezni magát.

     
    4 990 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 7 490 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods teszternek köszönhetően könnyen megbizonyosodhat róla, hogy problémája lehet-e belőle, ha a volán mögé ül.

     
    7 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 5 820 Ft Raktáron

    A Blackbox DVR 1080P egy praktikus autós kamera 2,4 hüvelykes LCD kijelzővel és 3 Mpx fényképezőgéppel. A Blackbox DVR kamera rögzíti a forgalmi helyzetet, így segít az esetleges közlekedési balesetek bizonyításában. A kamera konstrukciója kemény anyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít. Az autó indításakor és leállításakor automatikusan be-...

     
    5 820 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    Automata esőztető, amelyet egy gyorscsatlakozó segítségével csatlakoztathat a locsolócsőhöz. Ezután már csak a vizet kell kinyitni, ami után az esőztető forogni kezd és a víznyomás alatt vizet permetez. Előnye, hogy az esőztetőt mindig a kert másik részében lehet elhelyezni, ahol szükség van rá. Az öntöző rész három fúvókából áll, amelyek felfelé...

     
    1 990 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    A kristálykoponya alakú kancsó minden bizonnyal megtalálja a helyét a minőségi alkohol kedvelői otthonában. A kancsó üvegből készült, űrtartalma 700 ml. Kiválóan szolgálhat eredeti ajándékként egy barátnak vagy ismerősnek, akinek szeretne egy kis luxus meglepetéssel kedveskedni. A kancsó méretei: 17,9 x 9,9 x 14,2 cm.

     
    4 150 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 22 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 320 Ft Raktáron

    Mossa le az autóját otthona kényelmében egy praktikus szivacs segítségével. A szivacs speciális formájú, így könnyedén felhúzhatja a kezére és már indulhat is az autómosás. A finom mikroszálas felület nagyon gyengéd a mosott felületekhez.

     
    1 320 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 14 834 Ft Raktáron

    Beleszeretett a gyümölcsös ízesítésű Mr. Blast pattintható aromagolyókba? Szerezze be ezt a kedvezményes szettet, amely 10 gyümölcsös ízt és összesen 1000 golyót tartalmaz!

     
    14 834 Ft
    12 szett raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Többfunkciós és többpozíciós LED lámpa nagy fókuszpontossággal, opcionális mozgásérzékelővel és 360°-ig állítható dőlésszöggel. Ez egy teljesen kényelmes és sokoldalú lámpa, amelyet igazán bárhol elhelyezhet. A lámpa újratölthető, hordozható és mágneses talppal rendelkezik és könnyen felragasztható a felületre, összeszerelés vagy szerszám nélkül. 3 db AAA...

     
    6 650 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Ha fogyna, egészségesebben szeretne élni, kevesebb műanyag csomagolást szeretne használni, szívesen kísérletezik a konyhában, akkor ez a termék Önnek való! Ezzel a formával házi túrót készíthet kémiai adalékok nélkül. Ráadásul iszonyatosan könnyű! A csomag tartalmaz egy kézikönyvet, amely részletes utasításokat tartalmaz a túró elkészítéséhez és finom...

     
    4 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Interaktív játék, arckifejezéseket tartalmazó kártyákkal, 1-4 személy számára. Ez a társasjáték változó kockákkal segít ösztönözni a gyermekek képzeletét, koordinációs képességét, elősegíti a logikus gondolkodást, javítja a gyermekek gyakorlati készségeit. A csomag 12 négyzet alakú nyomtatott modellt és 50 kihívókártyát tartalmaz, változó arcokkal.

     
    4 990 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 320 Ft Raktáron

    Többfunkciós aromaterápiás öko zuhany, amely bőrének számos jótékony és pihentető hatást biztosít, köszönhetően az illat táskáknak (jázmin, levendula, citrom), valamint az ásványi összetevőknek (maifanit, zeolit, turmalin). A kövek erősítik az antibakteriális aktiválás mineralizációját, ionos öko szűrőként működnek negatív ionok révén, amelyek lágyítják a...

     
    7 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Komplett és nagyon praktikus készlet sushihoz, mellyel ennek a szeretett ázsiai ételnek az elkészítése gyerekjáték lesz! A csomag 3 db kiegészítőt tartalmaz, mely maximálisan a lehető legegyszerűbb elkészítésre van optimalizálva.

     
    4 990 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 8 320 Ft Raktáron

    Tegye szórakoztató tevékenységgé az olyan unalmas rutint, mint az összetevők előkészítése, az InnovaGoods 6in1 Mandoline összecsukható reszelővel. A reszelő ABS-ből és rozsdamentes acélból készült, összecsukható kivitelű, könnyen használható, felhasználóbarát.

     
    8 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 150 Ft Raktáron

    Nagyon jó kapacitású elem HXM 14500 mérettel és 1400 mAh-val. A csomag 1 db elemet tartalmaz.

     
    1 150 Ft
    83 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 150 Ft Raktáron

    Ízesített cig. egy pillanat alatt! Az Aroma King ízkártyát elég a dobozba tenni és hagyni min. 60 percig hatni. Ezzel azonban még nem ér véget a kártya felhasználásának lehetősége. Kézitáskába, hátizsákba, ruhásszekrénybe és hasonlókba is teheti. Az Aroma King ízkártyáknak nagyon erős és hosszantartó kellemes aromájuk van.

     
    150 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Kellemes és eredeti világítás, amit nemcsak karácsonykor használhat! A LED háló szépíti a teraszt, erkélyt, kertet, nappalit és hálószobát is. Az 1,5 x 1,5 m-es könnyű hálókat összekapcsolhatja, hogy "nagyobb hálót" érjen el. A meleg sárga fény romantikus hangulatot idéz. A kellemes világítással kényelmesen és otthonosan fogja érezni magát. A háló 8...

     
    4 150 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 79 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 820 Ft Raktáron

    Kompatibilis az Air wick termékekkel is.

     
    820 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Air Wick Freshmatic utántöltő légfrissítőbe.

     
    1 490 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Praktikus eszköz a modern konyhában. Ezzel a szeletelővel biztonságosan vághatja az avokádót egy műanyag pengével, a szeletelő másik vége pedig egyszerűen eltávolítja a magot anélkül, hogy az avokádót összetörné. Véletlenszerű színváltozatot küldünk az aktuális készlet szerint.

     
    490 Ft
    40 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    A 36 meleg fehér LED-es fényfüzér 53 cm hosszú, a tápkábellel együtt. Ez a fényfüzér univerzálisan használható, azaz nemcsak karácsonyfa dekoráció, bentre vagy kintre, hanem kerti vagy más partik díszeként is. A fényfüzér kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Tápellátás 2x AA elemmel.

     
    1 320 Ft
    16 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 820 Ft Raktáron

    8 darab AA ceruzaelemet tartalmazó csomag 1,5 V feszültéggel és PowerSeal technologiával, amely biztosítja, hogy akár 10 éven át is tárolja. Extra teljesítmény a mindennap használatos készülékeinek.

     
    1 820 Ft
    35 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 5-9 napon belüli postázással
  • 6 650 Ft Raktáron

    Csavarozókészlet fúróval, amely sok órán át szórakoztatja a gyerekeket. A csomag összesen 205 alkatrészt tartalmaz, fúrót, csavarhúzót, 2 db csavarkulcsot, 2 db fogót és egy praktikus műanyag tokot, amiben az alkatrészek tárolhatók. A használati utasítást a csomag tartalmazza. Csomag méretei kb 31 x 24,5 x 6,5 cm. 3 éves kortól ajánlott, 2x AA elemmel...

     
    6 650 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 490 Ft Raktáron

    Néha szükség van ,,kikapcsolódni " és pihenni. Ez a masszázs eszköz kellemes pihenést biztosít otthon és az utazásokon. 2 masszázsprogramot kínál és négy masszázsfejjel rendelkezik, amelyek mindkét irányban foroghatnak.

     
    7 490 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 14 150 Ft Raktáron

    Készítsen szaftos steaket, finom halat vagy ropogós zöldségeket egészségesebben. Ezzel a Livingston Copper serpenyővel a főzés gyerekjáték lesz! A serpenyő tapadásmentes felülettel rendelkezik, amely karcálló, könnyű és stabil, és egyenletesen osztja el a hőt. A speciális felületkezelésnek hála nincs szükség olaj vagy vaj használatára a sütés és főzés...

     
    14 150 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    Hihetetlenül praktikus és erős ragasztószalag, amit otthon különféle dekorációkhoz, apróságokhoz, polcokhoz, fogasokhoz, tartókhoz is használhat! Csak vágja a megfelelő méretre. Kétoldalas, így ráragaszthatja a kívánt tárgyra, a másik oldaláról lehúzhatja a piros fóliát és a felületre ragaszthatja a tárgyat. Látni fogja, hogy a dolgok szó szerint...

     
    1 150 Ft
    25 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 490 Ft Raktáron

    Illóolaj aromalámpákhoz és párologtatókhoz. Csak csepegtessen néhány cseppet az aromalámpa vagy aromadiffúzor párologtató edényébe, és ez az esszencia gyönyörűen illatossá teszi az otthonát. Cseh termék.

     
    490 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Hálózati adapter TL-283 és TL 309 fejlámpához. Sokkolóhoz is használható. AC: 110-240 V, 50/60 Hz DC: 4,2 V, 500 mA

     
    990 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    A CR2025 Energizer Ultimate Lithium gombelem, amely extrém használati körülményekre készült, és akár 8 évig is tárolható. A CR2025 Energizer Ultimate Lithium akkumulátorcsaládot a hagyományos gombelemeknél nagyobb teljesítmény jellemzi, és extrém körülmények között is használható. Biztonságos blisztercsomagolásba van csomagolva, amely megakadályozza, hogy...

     
    990 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 820 Ft Raktáron

    24 darab egyhasználatos AA ceruzaelemet tartalmazó családi csomag, amely mindennapi használatra alkalmas. Alkáli elem, 1,5 V feszültéggel.

     
    4 820 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 5-9 napon belüli postázással
  • 2 990 Ft Raktáron

    Az Air Wick Freshmatic légfrissítő állandóan adagolva árasztja a friss illatot, semlegesíti a szagokat és alacsony beállítás esetén akár 60 napon át képes felfrissíteni az otthonát. Tegye illatossá az otthonát a tavaszi szellő játékos illatával, amely remény és öröm légkörét teremti meg, amelyet az ébredező természet szokott magával hozni.

     
    2 990 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 650 Ft Raktáron

    A SIM-kártya adapter készlet 1 Micro SIM-kártya adaptert, 1 Nano SIM-kártya adaptert, 1 szabványos SIM-kártya adaptert, 1 tűt a SIM-kártya eltávolításához és 1 csiszolópapírt tartalmaz a SIM-kártya esetleges csiszolásához.

     
    650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Air Wick utántöltő elektromos légfrissítőbe.

     
    1 490 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    A fa csiszolásának forradalmi módja, amelyet kifejezetten szabad és szabálytalan formák csiszolására fejlesztettek ki. A faragó korong ideális faragáshoz, szobrászathoz és anyag gyors csiszolásához.

     
    3 320 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Az Apple készülékjavító eszközkészlet minden Apple telefonrajongó számára jól jön. Összesen 12 különböző csavarhúzót tartalmaz, egy tapadókorongot az LCD eltávolítására, két műanyag nyitót, spatulát és egy tűt a SIM kártya rekesz eltávolításához.

     
    1 990 Ft
    28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    Szerezzen új barátot gyermekeinek – egy táncoló interaktív robotot, amely az egész gyerekszobát áttáncolja! Bekapcsoláskor táncolni kezd, ragyog, pörgeti kezdi a propellerét és zenét játszik. A robot a zene ütemére táncol, 360°-ban pörög, a gyerekek pedig garantáltan jól szórakoznak!

     
    3 650 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illóolaj aromalámpákhoz és párologtatókhoz. Csak csepegtessen néhány cseppet az aromalámpa vagy aromadiffúzor párologtató edényébe, és ez az esszencia gyönyörűen illatossá teszi az otthonát. Cseh termék.

     
    490 Ft
    22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 650 Ft Raktáron

    Ha gyakran tér haza késő este vagy éjszaka, ez a megbízható zseblámpa beépített sokkolóval biztosan jól jön! A LED-es zseblámpával minden sötét sarkot és bokrot megvilágíthat, és gyorsabban kinyithatja vele a háza ajtaját. A zseblámpa kis mérete a mindennapi használathoz lett igazítva, így nem terheli meg és mindig a kezében lehet.

     
    4 650 Ft
    22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Eredeti és modern konyhai eszköz, amellyel egyszerűen és gyorsan hámozhatja meg a főtt tojást. Időt és fáradságot takarít meg. Ötletes kialakításának hála kis helyet foglal. Használata nagyon egyszerű - csak nyissa ki a fedelet, helyezze bele a főtt tojást, töltse fel vízzel a tartályt körülbelül félig, és zárja le. Ezután rázza meg néhányszor, majd vegye...

     
    3 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 9 650 Ft Raktáron

    Egyedülálló kütyü, amellyel megtisztíthatja a lefolyót a felgyülemlett szennyeződésektől, felesleges kemény munka és szennyeződések, illetve mérgező és vegyi anyagok használata nélkül. A csomag 4 különböző fejet tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy a pisztoly megfelelően illeszkedjen bármilyen lefolyóra, legyen az a fürdőszobában, konyhában, teraszon stb....

     
    9 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 11 650 Ft Raktáron

    Kényeztesse magát friss vitaminbombával bárhol! A Shakuit vezeték nélküli turmixgép alkalmas koktélok, gyümölcslevek, smoothie, amelyeket otthon, az irodában, az edzőteremben stb. is el tud készíteni. A kompakt, könnyen hordozható kialakításnak hála könnyen szállítható a táskájában, hátizsákjában stb. Térfogata 380 ml, 4 pengével, LED töltésjelzővel és...

     
    11 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 8 320 Ft Raktáron

    Minden háztartás szeretni fogja Blovakot. Ez az újratölthető eszköz pumpaként működik, ugyanakkor vákuumszivattyú is. Egyszerűen fújhatja fel vele a labdát vagy a felfújható nyugágyakat a vízbe, miközben élelmiszerekkel, ruhákkal stb. teli zacskókat vákuumozhat vele. 10 perces ciklusokban működik és automatikusan kikapcsol. Egyéb tartozékokat is tartalmaz.

     
    8 320 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 11 650 Ft Raktáron

    Az arc a test első része, amelyet mások észrevesznek rajtunk. Azonban gyakran zavarhatnak minket az eldugult pórusok, pattanások és egyéb kellemetlenségek, amelyek rontják a szépségünket. Ennek számos oka lehet, legyen az genetika, az évszak vagy a túlzott izzadás. A Moispa arcszaunával azonban megszabadulhat ezektől a tökéletlenségektől. Kényeztesse...

     
    11 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 8 320 Ft Raktáron

    Multifunkcionális, praktikus, eredeti vezeték nélküli töltő, amely nem hiányozhat semmilyen munka- vagy íróasztalról! Nem csak a telefont tölti fel - írószer szervezőként is szolgál, 2 másik eszközt is tölthet vele az USB-portokon keresztül, sőt világíthat is vele! Használata teljesen egyszerű.

     
    8 320 Ft
    32 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Szeretné formába hozni a testét? Ez a nagyszerű rugalmas öv az InnovaGoodstól valóban segít ebben. Egyszerűen marad formában vele, alakítja az alakját és javítja a bőre minőségét. Használható fenék, has és lábizom edzéséhez.

     
    4 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 11 650 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods Volumio 3 az 1-ben hajformázó nagyszerű segítség a haj formázásában és ápolásában. Ideális a könnyű kiegyenesítéshez, hullámosításhoz, alakításhoz, formázáshoz és szárításhoz. Az iontechnológiának köszönhetően a haj gyorsabban szárad és kevésbé sérül.

     
    11 650 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 8 320 Ft Raktáron

    Nagy családja van, vagy csak sok cipője van, amit nincs hol tárolnia? Ahelyett, hogy a cipőket az ajtó előtt vagy mögött szétszórná, a Confortime praktikus cipőtartójában tárolhatja őket. Kilenc polccal rendelkezik, nem sok helyet foglal és egyszerű kialakításának köszönhetően semmilyen módon nem zavarja a belső teret. Hozzávetőleges mérete 50 x 25 x 140 cm.

     
    8 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 820 Ft Raktáron

    Színes éjjeli LED lámpa egyszarvú formájában, amely a kicsik és a nagyon kiváló társa lesz az elalvás során. A hasonló lámpákkal ellentétben ez az intelligens kivitel nem törik össze az esés következtében és nem is forró, tehát száz százalékban biztonságos. A gyermekek játékként is használhatják a lámpát.

     
    2 820 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Védőfólia autó szélvédőjére, amelynek köszönhetően időt takaríthat meg és nem kell eltávolítania a havat és a jeget az üvegről.

     
    3 320 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    A csipesz higiénikusan és biztonságosan távolítja el a kullancsot. Kutyáknak és macskáknak is ideális.

     
    1 150 Ft
    37 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Kompatibilis az Air wick termékekkel.

     
    820 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illóolaj aromalámpákhoz és párologtatókhoz. Csak csepegtessen néhány cseppet az aromalámpa vagy aromadiffúzor párologtató edényébe, és ez az esszencia gyönyörűen illatossá teszi az otthonát. Cseh termék.

     
    490 Ft
    24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Két alkáli elemet tartalmazó csomag. Egy speciális Energizer LR44/A76 elemről van szó, amelyet például játékokba, lámpákba stb. használnak.

     
    490 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Ez az utántöltő a frissen mosott, szellőben repkedő ruha könnyed illatát rejti magában, a környező fehér orgona lágy illatával. Az Air Wick Freshmatic légfrissítő állandóan adagolva árasztja a friss illatot, semlegesíti a szagokat és alacsony beállítás esetén akár 60 napon át képes felfrissíteni az otthonát.

     
    1 490 Ft
    36 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 650 Ft Raktáron

    Négy alkáli elemet tartalmazó csomag. Egy speciális Energizer LR44/A76 elemről van szó, amelyet például játékokba, lámpákba stb. használnak.

     
    650 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    Bosszantja a kistáskájában lévő dolgok keresése, mert sötét van benne? Az InnovaGoods táskába való intelligens LED zseblámpa megoldja ezt a problémát. A zseblámpa reagál a mozgásra, így nem kell sötétben keresnie. Fiókokba, bőröndökbe stb. alkalmas

     
    3 650 Ft
    60 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 990 Ft Raktáron

    A lábszag elég bosszantó lehet. Ennek oka a lábak túlzott izzadása, hosszú cipőviselet, vagy éppen a rossz anyag, amelyből a cipő készült, és annak érintkezése az emberi bőrrel. A poliészter-vászon tasakok és a bambusz szén felszívja a nedvességet, ami baktériumok és gombák okozta szagokat okoz, amelyek szaporodásához a párás környezet ideális hely.

     
    990 Ft
    30 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 793 – 864 a 973 tételből