Ajakápolás

Leértékelések

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
 • 1 490 Ft Raktáron

  Ez az ajakbalzsam alkalmas mindennapos használatra, amely nemcsak a napsugarakkal szemben nyújt védelmet, de hidratál is. Natúr összetevői gyengéden, s hatékonyan ápolják a kiszáradt ajkakat. 

   
  1 490 Ft
  8 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 640 Ft Raktáron

  Adjon energiát ajkainak. Ennek a balzsamnak az alapja jojobaolaj és kakaóvaj, méhviaszt és E-vitamint is tartalmaz, aminek köszönhetően a balzsam megnyugtatja ajkait, táplálja és helyrehozza a károsodásokat. Szükség szerint vigye fel az ajkakra. Súlya 7 g.

   
  1 640 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • 1 640 Ft Raktáron

  Adjon energiát ajkainak. Ennek a balzsamnak az alapja jojobaolaj és a kakaóvaj, méhviaszt és E-vitamint is tartalmaz, amelynek köszönhetően a balzsam megnyugtatja az ajkait, táplálja és helyrehozza a sérüléseket. Szükség szerint vigye fel az ajkakra. Súly: 7 g.

   
  1 640 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 220 Ft Raktáron

  A Bioaqua gyártó háromszínű, rózsaszínű kontúrceruzája garantáltan ragyogóvá teszi és védi ajkait. A háromszínű hatásnak köszönhetően ajkai kiemelkednek és tökéletesen kiegészítik ruháját. Könnyedén felviheti a rúzst, tetszése szerint, amelyik irány jobban megfelel. Tehát nyugodtan használhatja a világosabb árnyalatút a belső ajaknál a legsötétebbel a...

   
  2 220 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből