Ajakápolás

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
 • Megvásárolta 42 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron

  Ez az ajakbalzsam alkalmas mindennapos használatra, amely nemcsak a napsugarakkal szemben nyújt védelmet, de hidratál is. Natúr összetevői gyengéden, s hatékonyan ápolják a kiszáradt ajkakat. 

   
  1 320 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 61 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 970 Ft Raktáron

  A rózsaszín háromszínű kontúrrúzs a Bioaqua gyártótól garantáltan ragyog és megvédi ajkait. Hála a háromszínű hatásnak kösuönhetően ajkai kitűnnek és tökéletesen kiegészíti öltözékét. A rúzst egyszerűen viheti fel, attól függően, melyik irány tetszik önnek jobban. Nyugodtan a belső ajaktól a legvilágosabb színnel a legsötétebb külsőig, vagy pont fordítva.

   
  1 970 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 56 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 970 Ft Raktáron

  A Bioaqua gyártó háromszínű, rózsaszínű kontúrceruzája garantáltan ragyogóvá teszi és védi ajkait. A háromszínű hatásnak köszönhetően ajkai kiemelkednek és tökéletesen kiegészítik ruháját. Könnyedén felviheti a rúzst, tetszése szerint, amelyik irány jobban megfelel. Tehát nyugodtan használhatja a világosabb árnyalatút a belső ajaknál a legsötétebbel a...

   
  1 970 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 35 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 450 Ft Raktáron

  Táplálja ajkait a YOU & OIL antibakteriális balzsammal. A balzsam alapját jojóbaolaj és kakaóvaj alkotja. Emellett méhviaszt, mentás illóolajat és E-vitamint is tartalmaz. Vigye fel az ajkaira szükség szerint. Tömeg: 7 g.

   
  1 450 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 51 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 450 Ft Raktáron

  Adjon energiát ajkainak. Ennek a balzsamnak az alapja jojobaolaj és a kakaóvaj, méhviaszt és E-vitamint is tartalmaz, amelynek köszönhetően a balzsam megnyugtatja az ajkait, táplálja és helyrehozza a sérüléseket. Szükség szerint vigye fel az ajkakra. Súly: 7 g.

   
  1 450 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 54 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 450 Ft Raktáron

  Adjon energiát ajkainak. Ennek a balzsamnak az alapja jojobaolaj és kakaóvaj, méhviaszt és E-vitamint is tartalmaz, aminek köszönhetően a balzsam megnyugtatja ajkait, táplálja és helyrehozza a károsodásokat. Szükség szerint vigye fel az ajkakra. Súlya 7 g.

   
  1 450 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből