Gyermek szappanok

Gyermek szappanok

A babaszappanoknak nagyon gyengédnek kell lenniük, és alkalmasnak kell lenniük az érzékeny bababőrre. Ebben a kategóriában megtalálja a népszerű Dettol gyermekszappanokat, amelyek kompatibilisek a Dettol Kids érintésmentes szappanadagolókkal.

Az egészséges higiéniai szokások megtanítása a gyermekek számára kihívást jelenthet, és a szülők minden trükköt kipróbálnak. A Dettol márka mentesítette a szülőket és a gyermekeket a higiénia okozta stressztől. A kézmosás az új Dettol Kids termékcsaláddal szórakoztató!

A Dettol Kids érintésmentes babaszappan-adagolói érzékelőkkel vannak felszerelve, amelyek automatikusan adagolják elegendő mennyiségű szappant a kézmosáshoz. Az érzékelőnek köszönhetően a gyerekeknek nem kell hozzáérniük az adagolóhoz, így a kézmosás sokkal higiénikusabb, mint a kézi adagolóknál!

A webáruházunkban felnőtteknek való szappanokat, tisztítószereket, valamint szőrtelenítő gépeket és krémeket is vásárolhat.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 1 1 tételből
  • 5 780 Ft Raktáron

    Helyes higiéniai szokásokra tanítani a gyerekeket nehéz lehet. Ezt biztosan jól ismeri. A szülők minden trükköt kipróbálnak, hogy simán menjen, mert tudják, hogy ezek a szokások alapvető fontosságúak ahhoz, hogy a gyerekek védve és egészségesen nőjenek fel. A Dettol levette ezt a terhet a szülők és a gyermekek válláról. Az új Dettol Kids terméksorozat...

     
    5 780 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 1 1 tételből