Samponok

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
 • 3 740 Ft Raktáron

  A Petit & Jolie babasampon és -tusfürdő kíméletesen tisztítja és ápolja egyszerre a gyermekek finom bőrét és haját. Egyedi összetétele sima bőrt biztosít és megakadályozza a kiszáradást.

   
  3 740 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 160 Ft Raktáron

  A Petit & Jolie sampon és tusfürdő finoman tisztítja és táplálja a csecsemő finom bőrét és haját. Az egyedülálló összetétel biztosítja a sima bőrt és megakadályozza a kiszáradást.

   
  1 160 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 190 Ft Raktáron

  A Petit & Jolie ajándékkészlettel a legjobbat ajándékozza a babának! A készlet testápolót, sapmont és tusfürdőt egyben, valamint pelenkakrémet tartalmaz.

   
  4 190 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • 499 Ft Raktáron
  Újdonság

  Az Old Spice márka Deep Sea Wooden Chest egy eredeti karácsonyi ajándék szett, amelyben egy Old Spice deo spray, egy borotválkozás utáni arcszesz, egy deo stift és egy tusfürdő található. A szett ajándéknak is alkalmas, egyedi illatával garantáltan minden férfinak tetszeni fog.

   
  499 Ft
  3 db raktáron
 • 499 Ft Raktáron
  Újdonság

  Az Old Spice márka Whitewater ajándékkészlete eredeti fadobozban. A csomagban egy Old Spice deo spray, egy borotválkozás utáni arcszesz, egy deo stift és egy tusfürdő található. A szett ajándéknak is tökéletes, egyedi illatával garantáltan minden férfinak tetszeni fog, ráadásul egy vidám zoknit is talál a csomagban.

   
  499 Ft
  3 db raktáron
 • 499 Ft Raktáron
  Újdonság

  Az Old Spice Captain ajándékcsomag parafa dobozban tartalmaz egy dezodort, egy izzadásgátló sprayt, egy tusfürdőt és egy after shave-et. A szett ajándéknak is alkalmas és egyedi illatával garantáltan minden férfi kedvére lesz, emellett egy elegáns csokornyakkendőt is tartalmaz.

   
  499 Ft
  3 db raktáron
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből